جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1589

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
    سطح تحلیلی فروم رو با این نوشته ها پایین نیارید

اگر نگاهتون این هست

برید 2سال اموزش بببینید و بعد بیاد تو بورس

دلتون برای سرمایتون بسوزه

ادم رغبت نمیکنه

یکم فنی تر و سنگین تر بنویسه
    قبلا هم خدمت شما عرض کرده بودم که در خصوص هر مبحثی از تحلیل تکنیکال حاضرم با شما بحث کنم. توانایی فنی کافی را از نظر خودم دارم.
    بله نگاه من این است. نیاز به دو سال آموزش ندارد. در واقع این همان چیزی است که باید در اولین جلسه آموزشی به کارآموز گفته شود . کما این که جناب جان مورفی در اولین صفحه کتاب خود به آن پرداخته است.
    مهم این است:
    تحلیل تکنیکال یعنی چه؟
    مگر غیر از این است که علم تحلیل تکنیکال یعنی بررسی رفتار گذشته قیمت به منظور پیش بینی رفتار احتمالی آینده قیمت؟؟
    حالا سوال اصلی اینجا مطرح می شود:
    تکنیکال دلیل رفتار قیمت است یا علت آن؟

معلوم است. هیچ تکنیکالیستی مدعی نیست که تکنیکال علت است. تکنیکال صرفا دلیل است.
    امیدوارم لازم نباشد در این تالار تفاوت علت و دلیل را توضیح دهم که به قول شما حتما سطح اعضا بالاتر از این مباحث است . اما اجمالا این که علت باعث ایجاد یک پدیده می شود اما دلیل به سوی آن نشانه می رود و در واقع راهنمایی و دلالت می کند.
    آری بنده نیز مثل شما در بررسی سهام انواع و اقسام روش های تحلیل تکنیکال را به کار می گیرم. اما سوال اصلی اینجاست :
    علت رفتار قیمت چیست؟؟؟؟
    آیا قیمت به عنوان مثال به علت تشکیل سر و شانه در سقف می ریزد یا به دلیل آن؟
    معلوم است که به دلیل آن.
    علت ریزش قیمت چیز دیگری است که هیچ تکنیکالیستی نمی تواند آن را بفهمد چرا که اصلا علم تکنیکال برای آن به وجود نیامده است.
    بورس ایران کاملا دستوری و فرمایشی بالا وپایین می شود و عرضه و تقاضای واقعی در خصوص آن معنا ندارد . هر چند که ممکن است در مواقع بسیاری کاملا بر اصول تکنیکال منطبق باشد.
    اصل عرض بنده این است.
    امیدوارم متوجه عرض بنده شده باشید.

نظر

• zorba
      ستاره دار(3)
      • Aug 2013
      • 3951

همه چیز در مملکت چند برابر شده!امروز دیگه فقط بحث سودسازی نیست!بحث ارزش جایگزینی هم مطرحه....آقای دکتری که به چندین مرکز و سازمان مشاوره میده علت رشد بورس رو افزایش قیمت نفت عنوان کرده بود!......برادر من آیا رشد تصاعدی سودسازی شرکت ها رو نمیبینی؟البته که نفت بالاست...اما قیمت ارز رو نمی بینی؟ افزایش فروش شرکتها رو نمی بینی؟آیا اصلا فروش فولاد در بورس کالا رو دیدی؟
      می بینید که یک یک مقاومت های پوشالی که برای سهام ترسیم می کنند داره بی اعتبار میشه...اصلا همین ها هستند بازار رو به تردید وا میدارند....ارزان ترین دارایی ها هنوز حتی با صد درصد رشد دیگه به طور کلی سهامه... من به دولت پیشنهاد میکنم چند تا از این تکنیکالیستهایی که مرتبا مقاومت های بی اعتبار برای سهام تعیین میکنن(جسارتی به دوستان کاربلد نباشه) ببره به سمت بازار خودرو...تا مقاومت پراید در 34 تومن را ترسیم کنن بلکه قیمتها در بازار خودرو بشکنه! و دارندگان شروع به فروش خودرو کنند!
      اگر ملک رشد کرده، این شرکت ها هم املاک بسیاری دارند...هنوز بسیاری این رو درک نکردن....
      مگر میشه برای مثال یک کمپرسور گازکوب برای پتروشیمی به ارز 1000 تومنی یا 3700 تومنی آورد؟
      مگر حتی در صورت مذاکره و عادی شدن اوضاع دلار به قیمتهای قبلی برمیگرده؟ سیستم بیاد هم مصیبتهای تحریم و فشار رو کشیده باشه(هر دولتی که باشه) و هم بعد بیاد از این بهره برداری نکنه و ارز رو برگردونه به سمت و سوی سابق؟
      به طور کلی،احداث و ایجاد کارخانه و شرکت های جدید در آینده هزینه بسیاری برای سرمایه گذار خواهد داشت و نوعی انحصار یا کسر رقابت در بازار برای شرکت های فعلی ایجاد خواهد کرد!
      الان شرکت هایی هستن که اگر بخوای امروز ایجاد کنی هزینه خرید زمین و تجهیزات نه فقط صد درصد که چندین و چند برابرِ کل سهام یک شرکت فعال در همون صنعت و با همون اندازه است!
      پیشنهادی به احدی برای موندن در بازار ندارم...خودم اما در بازار خواهم ماند....

زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

هر جای دنیا ارز کشوری در برابر دلار افت کرده

اجناس و کالا و خدمات میانگین 70درصد حرکت دلار رشد کرده

دلار 400 درصد رشد کنه

میانگین اجناس 300درصد رشد میکنه

تجربه 100تا کشور ازکره جنوبی 1997 تا روسیه و افریقایی جنوبی

این 70دصد بیین میانگین 3سال بوده

بوررس تهران هم متاثر از این منطق اقتصادی هست

////////////

جایی هستم نمیتونم نمودار براتون بذارم و فنی تر و موشکافانه تر براتون مطالب رو ارایه بدم

بورس از سهامی شیفت مکنه روی گررههای دیگه

چندین گروه داریم که میشه گفت رشدی نداشتن و این موضوع اجازه صلاح به بازار نمیده

به چه معنا

به این معنا که شاخص کل بیاد اندازه 50درصد یا 618درصد موج صعود اخرش رو برگرده

با توجه به سیاستهای امریکا در زمینه نرخ بهره و توافق تجاری

و مشکلات شدید اقتصادی اروپا یورو ضعیف اجازه نمیده امریکا بهره رو زیادتر بکنه و یا حفظ میکنه

یا کم میکنه تا تولیداتش صادر ببشه

و عدم کاهش سود بانکی در ایران و شرایط سخت ما در مراودات بانکی و کاهش صادرات نفتی از میزانی و اوج سالهای

قبل

و حدودا 1میلیون بشکه فعلی

اتتظار افت دلار زیر قییمتهای 10تا 12رو نداریم

////////////////

میونه انتخاب استراتژی و انتخاب سهام و رویکردهای خرید و فروش

چند روز بعد مفصل تر از جهت به اشتراک گذاشتن تجربه ها

میی نویسم در حد دانش و درک ناقص و پر خطاا و پر اشکال

شاید در کنار دانش دوستان

بدرد کسی بخوره

////////////

دغدغه انتخاب سهم رو داشته باشیم

شاخص یک افتی میکننه خودش کمک میکنه به چشم انداز

وقتی تو شل کردن فروشنده قوی نیست

نشون میده میتونه یک گام دیگه بیاد بالا

به خاطر مجامع بعضیی سهمای دلاری فروشنده کوتاه مدتی داشته باشه و

لااقل روی مقاومتهای تکنیکالی خریدار نباشه

یک مقدار اارزش معاملات خرد بالای 1500میلیاارد باشه برای بورس فعلا خوب نیست چون نوسانگیران بزرگتر با پول اعتبارات

سنگیین وارد میشن و به سودهای 5تا 10درصدی قانع و راغب هستن

و روندها رو مقداری خراب مکننن

ارززش معاملات بشه 2000تا باید احتییاط گرد

رفت 2200تا 2500باید فرار کرد و

اجازه داد بارار از حالت مستی خارج بشه

حرفه ها دنبال سهم اروم و با حجم معاملات معقول

که زیر پوست بازار رشد کنه و زیاد هم روش هیاهو نباشه

فعلا باززار افت سنگین نداره

ارادتمند همه دوستان

تو دعاهاتون ما رو هم یاد کنید
        آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2019/04/30, 22:35.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• نوام چامسکی
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 3369

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
          قبلا هم خدمت شما عرض کرده بودم که در خصوص هر مبحثی از تحلیل تکنیکال حاضرم با شما بحث کنم. توانایی فنی کافی را از نظر خودم دارم.
          بله نگاه من این است. نیاز به دو سال آموزش ندارد. در واقع این همان چیزی است که باید در اولین جلسه آموزشی به کارآموز گفته شود . کما این که جناب جان مورفی در اولین صفحه کتاب خود به آن پرداخته است.
          مهم این است:
          تحلیل تکنیکال یعنی چه؟
          مگر غیر از این است که علم تحلیل تکنیکال یعنی بررسی رفتار گذشته قیمت به منظور پیش بینی رفتار احتمالی آینده قیمت؟؟

امیدوارم لازم نباشد در این تالار تفاوت علت و دلیل را توضیح دهم که به قول شما حتما سطح اعضا بالاتر از این مباحث است . اما اجمالا این که علت باعث ایجاد یک پدیده می شود اما دلیل به سوی آن نشانه می رود و در واقع راهنمایی و دلالت می کند.
          آری بنده نیز مثل شما در بررسی سهام انواع و اقسام روش های تحلیل تکنیکال را به کار می گیرم. اما سوال اصلی اینجاست :
          علت رفتار قیمت چیست؟؟؟؟
          معلوم است که به دلیل آن.
          علت ریزش قیمت چیز دیگری است که هیچ تکنیکالیستی نمی تواند آن را بفهمد چرا که اصلا علم تکنیکال برای آن به وجود نیامده است.
          بورس ایران کاملا دستوری و فرمایشی بالا وپایین می شود و عرضه و تقاضای واقعی در خصوص آن معنا ندارد . هر چند که ممکن است در مواقع بسیاری کاملا بر اصول تکنیکال منطبق باشد.
          اصل عرض بنده این است.

شما برای ما عزیز و محترم هستی

اینهای که نوشتی

من تکنیکال رو اون جوری استفاده نمیکنم

کلاا نگاه جان مورفی برای اول راه خوبه تا با موضوع اشنا بشی

بعدش باید اون اموختها رو نقد و بررسی کنی

کمی صبر کن میام مفصل مینویسم
          /:.Heart.:/@};-@};-@};-

نظر

• نوام چامسکی
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 3369

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
            مهم این است:
            تحلیل تکنیکال یعنی چه؟

علت رفتار قیمت چیست؟؟؟؟
            معلوم است که به دلیل آن.
            اصل عرض بنده این است.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=156&page=81

اینو بببین

قدرت و نوع نگاه به بارار رو توضییح دادم

////////////

کلا من علاقمند هستم

روی بازار و سهامی نظر بدم که بر خلاف نظر اکثریت بازار باشه

تحلیل سال 93 هم هست که نوشتم بازار نمیتونه برگرده

انوقت دکتر بهزادی اعتقاد به برگشت و اینجا نوشتم

تو فروم ادان هم نوشتم

دکتر بهزادی پاک میکرد

تو فروم دیگه موجوده همه این کارها

اینجا هم روال کارم همین بوده

نظرم روی سهمایی باشه که کلیت بازار نظرش خلاف نظرم باشه

///////////////

در سهم حفاری

تحلیل تکنیکال کلاسیک

ملتی رو گرفتار کرد

ولی پرایس اکشن

قدرتش رو نشون داد

تحلیلی ار سهم قبلا ارایه دادم در تلگرام

بعد براتون قرار میدم

این سهم

هم تکنیکال کلاسیک رو به باری گرفت

هم بنیادی کارهای که فقط p/eرو میشناسن

///////////////

انشالله خیره

سهم حفاری رو براتون پرایس اکشنی تحلیل میکنم و قبل از ریزش نوشتم

هم بنیادی کارها رو سوپرایز میکنه هم

تحلیل گران کلاسیک و الیوتیستها رو

اگر دقت کنیم این سهم مدتها در کف بود و اولین گامی که برمیداره برای رشد

از 100تومن تا 300تومن رشد میکنه و تو مسیرش حتی یکبار هم اصلاح نمیکنه و نشون دهنده انتظارات خریداران بوده و

فروشندگان هم فوق العاده ضعیف بوده

و همه انتظار بالای داشتن و سهم 200درصد رشد کرده که واقعا باردهی خیلی خیلی زیادی هست

سهم در حد کمی در 300تومن

اصلاح میکنه و برای گام بعدی که حرکت میکنه

از 260 تا 310 میره و نسبت به گام اول بسیار ضعیف بوده و اگر دقت کنیم

اصلاح این رشد و انتظارات خریداران کمتر بوده و فروشندگان قدرت بیشتری ار اصلاح اول داشتن

نسبت به رشد و افت گام قبلی

از 280 تا 400میره اونم تو اوج بازار ما که هرکی هر چی داشت رشد میکرد و اگر دقت کنیم

تو مسیر رشد اخرش

میخواسته اصلاح کنه ولی فشار پول ریاد بوده و یک کندل نزولی با شدو بلند میزنه و کندل

با اینکه نزولی و قرمز هست بالای کندل قبلیش بسته میشه و سهم به مسرش ادامه میده

بعدش میاد تو یک مثلث که کل بازار اعتقاد دارن در مثلث بوده و 2تا تحلیل مثلث هم قرار دادم

دیدم که با اینکه قیمت جذاب بنیادی داشت و خبر هم تولید کرد براش ولی رشد نتونست بکنه

چون اتنتظارات خریداران دیگه مثل قبل نبوده و اون نقدینگی هم پشت سهم نبوده

افرادی هم که داشتن داخل مثلث خرید میکردن همه افرادی بودن که تاره از سهم خبردار شده بودن و

سهم بعد ار رشد 300درصدی ریسک به ریوارد معقولی نداشت تا افراد حرفه ای و پول بزرگ بیاد پشتش

بخاطر ریسک ریاد و تموم شدن قدرت خریداران و هر کس خرید دید سهم دیگه رشد نمیکنه

از اون بدتر وقتی براش خبر هم تولید کردن باز هم خریدار قوی نیامد پشت سهم

سهم فروشندگانش امدن تو صحنه و قدرت خودشون رو نشون دادن

افراد حرفه ای هیچ وقت داخل مقلث خرید نمیکنن و بیشتر تازه کاران تو اون محدوده وارد میشن

////////////////

دقت کنید به نمودار

اگر این دو گام اخر رشدش نبود

این نمودار مثلث بود و امکان رشد داشت

ولی این نمودار 2بار قدرتش رو نشون داده بود که نمیتونه بره بالا و بعدش داخل مثلث شده بود

///////////////

فرق تحلیل تکنیکال کلاسیک و الیوت با پرایس اکشن اینکه

تحلیل گرای کلاسیک
            نمودارها رو بررسی میکنن

ولی پرایس اکشن کارها

قدرت خریداران و فروشندگان و نوع واکنش این دو به سطح

//////////////

راه سعادت تو بازار های مالی

اشنایی با پرایس اکشن هست و بس

پرایس اکشن سبک و استراتژی نیست

نوعی دیدن بازار هست که بسیار بسیار به معامله گر کمک میکنه

//////////////
            نمونه همین تحلیل رو روی شاخص کل انجام دادم اونم وقتی که

تحلیل گران الیوتی

مثلث انقباضی میدن و نمودار رو بررسی میکردن و بس

اینم عاقبت بررسی هاشون

الیوت کارها

میخوان دانش خودشون رو به نمودار تحمیل کنن ولی

پرایس اکشن کار

واکنش معامله گران رو بررسی میکنه و با جهت قویتر همراه میشه و وارد بازار میشه

هم ورودهای کم ریسکی داره

هم اینکه واکنشها رو میشناسه و زمانی وارد میشه که

بعدش بازار حرکت میکنه

نه اینکه سهم بخره

منتظر ورود دیگران و نقدینگی باشه

وقتی ورود میکنه نقدینگی رو میبنه و بازار رو همراهی میکنه

/////////////

/شاد و موفق و پیروز باشبد

اینم قولی که داده بودم

مواظب خودتون و پولهاتون باشید

نظر

• abdolhossein
              عضو فعال
              • Feb 2019
              • 1589

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=156&page=81

اینو بببین

قدرت و نوع نگاه به بارار رو توضییح دادم

////////////

کلا من علاقمند هستم

روی بازار و سهامی نظر بدم که بر خلاف نظر اکثریت بازار باشه

تحلیل سال 93 هم هست که نوشتم بازار نمیتونه برگرده

انوقت دکتر بهزادی اعتقاد به برگشت و اینجا نوشتم

تو فروم ادان هم نوشتم

دکتر بهزادی پاک میکرد

تو فروم دیگه موجوده همه این کارها

اینجا هم روال کارم همین بوده

نظرم روی سهمایی باشه که کلیت بازار نظرش خلاف نظرم باشه

///////////////

زین علم که رسمی است پی بحث و جدل نیز
              افزون ز تو چندین ورق باطله داریم.
              اما شما این همه مطلب نوشتید و پاسخ سوال من را ندادید.
              متاسفانه غرور و نخوت و نگاه از بالا به پایین شدیدی از جانب شما به سمت من وجود دارد.
              و من هیچ وقت جایی نرفتم که مورد اهانت قرار گیرم.
              شما بنا رو بر این گذاشتید که من از تکنیکال فقط جان مورفی رو بلدم.
              در حالی که بنده می خواستم بگویم که اولین چیزی که یک تکنیکالیست باید یاد بگیرد این است که تکنیکال علت رفتار قیمت را توضیح نمی دهد و فقط تغییرات قیمت را بررسی می کند. علت یعنی باعث، یعنی ایجاد کننده. یعنی چیزی که بایدباشد تا چیز دیگری به وجود بیاید.
              و بنابراین در همین لحظه این تالار را ترک می کنم. پس لازم نیست که دوباره به خودتان زحمت بدهید
              اما این سوال را مجدد می پرسم:
              همه مطالبی که شما ارایه کردید دلیل تغییرات قیمت است.
              علت تغییرات قیمت چیست؟

به نظر من صرفا تصمیمات یک عده معدود علت نوسانات بورس ایران است که در نمودارها خودش را نشان می دهد و من و شما دنباله روی آنان تحلیل می زنیم و حرکت می کنیم. این خیلی نیاز به دعواو توهین و گذاشتن پست های متکبرانه ندارد.
              و السلام.
              آخرین ویرایش توسط abdolhossein؛ 2019/05/01, 06:00.

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4720

به نظر من بسیاری از سهامداران براساس تجربیات قدیمشان خواسته یا ناخواسته تصمیم می گیرند و ممکن است در پاره ای مواقع اشتباه کنند ! اینکه بورس ایران در یکسال گذشته رشد بالایی داشته است بدون شک مربوط به رونق اقتصادی نیست ! اما چه اتفاقی افتاده است؟ بله همه می دانیم شوک ارزی باعث کاهش ارزش ریال از یکطرف و از طرف دیگر باعث افزایش قیمت داراییهای واقعی شده است ! در زمان تورم داراییهای واقعی ارزششان را با نرخ تورم تطبیق می دهند. الان دقیقا همین اتفاق در حال افتادن است و اکثر شرکتها دارای ساختمان ، ماشین الات و محصولات و مواد اولیه در انبارهایشان هستند و قیمت اینها در حال افزایش است این افزایش قیمتها بدون شک نسیب سهامداران خواهد شد . نکته دوم اینکه افزایش نرخ ارز منجر به تخصیص مجدد قیمتها خواهد شد و در این فرایند تعدادی از شرکتها از افزایش نرخ ارز سودشان بیشتر می شود . بطور خلاصه افزایش شاخص متاثر از دو عامل است 1- افزایش ارزش داراییهای واقعی شرکتها به دلیل شوک ارزی و کاهش ارزش پول ملی 2- افزایش سوداوری تعدادی از شرکتها به دلیل رشد قیمتها .
                تعدادی از سهامداران به گذشته نگاه می کنند و پس از رشد شاخص و قیمت سهام منتظر رکود و کاهش قیمت سهام هستند اما وضعیت الان کمی متفاوت با گذشته است و اصلاح شاخص چندانی نخواهیم داشت(نظر من) . با وجود نرخ تورم انتظاری بالا و نرخ ارز انتظاری بالاتر در اینده فکر نمی کنم اصلاح چندانی داشته باشیم. مضافا اینکه نرخ کنونی سود بانکی به هیچ عنوان انگیزه کافی برای حرکت نقدینگی به سمت بانکها را ندارد. تنها گزینه احتمالی بازار ارز و طلاست که می تواند رقیب بازار سهام باشد که دولت برای جلوگیری از شوکهای مجدد ارزی مجبور است از بازار سهام حمایت کند که اگر نکند شوکهای شدیدتر از قبل را در بازار ارز شاهد خواهیم بود .

نظر

• zorba
                  ستاره دار(3)
                  • Aug 2013
                  • 3951

خبر بنزین...که خبر تورم بیشتر خواهد بود اومد...و بازار احتمالا از همین امروز به استقبال تورم بیشتر خواهد رفت!
                  زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• نوام چامسکی
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 3369

تغییر قیمت تو بورس از تغییر اننظارات خریداران و فروشندگان اایجاد میشه و ما نه تو بورس نه هیچ علمی که تو زمینه انسانی و

اجتماعی باشه نمی تتونم

تک فاکتوری بررسی کنیم

اینکه فک کنی یک فاکتور عامل باعث ایجاد تغیییرات میشه تو هییچ علمی اززعلوم اجتماعی این گزاره معنا نداره

کتاب گفتار در روش دکارت سعی کرده رنه دکارت به این سوال پاسخ بده

دکارت بر تمام دانشش شک کرد و به این نکته رسید من دیگه نمتونیم بر شک کی دارم شک کنم

پس من می اندیشم پس هستم و این من اندیشنده تنها یقین من هست

رنه دکارت میگه

من خواب مییننم یک صندلی رو و همون صندلی رو هم بیداری مببیینم فرق این دو در چه موضوعی هست

به این نتییجه میرسه که

ابعاد صندلی در خواب و بیداری با هم فرقی ندارن و این کشف دکارت باعث شروع دوران مدرن میشه

و دوران مدرن ما شاهد ریاضیی و هندسی شدن تبیین جهان میشیم و همین تبیین کمک مکنه

به نیوتن که قانون ترمودینامیک رو کشف کنه و بعدها اینشتتین قانون فیزیک کوانتوم رو بنویسه

حالا

در شناخت هر پدیده ای ما با ابزار ریاضی اون رو تبیینن ریاضیی گونه کنیم

ریاضییات نمیتونه تمام هستی رو برای بازنمود کنه و ما واقعیت پیش رومون رو نمتونیم بطور کامل در تمام ابعادش

ببشناسیم و اگر مومن و دیندار باشیم تمام وقایع عالم رو ذیل اراده خداوند صورت بندی و تبییین میکنیم

اگر فیزیک دان باشیم علت مادی و تبیییینن و صورت بندی ما ریاضی وار مییشه

در این شناخت ما بسته به پییش فرضهایی که ما داریم متننوع و گوناگون تبییین و صورت بندی میشه

و در گفتتمان و دیسکورسهای مختلف این علت و معلول و از اون متفاوتتر ابزار شناخت متفاوت هست

ما در بورس نمتونیم حرکت قیمت رو به یک فاکتور خاص که باعث ایجاد حرکت شده ارجاع بدیم

ولی ما تغییرات رو ذیل تغییر انتظارات معامله گران تببیینن و صورت بندی مییکنم

که اگر اننظارات خوشبینانه با شه و خریداران انتظار فروش در قیمت بالاتر رو داشته باشن نمودارها در جهت صعودی حرکت میکنن

و اگر نظرات بدببینانه باشه نزولی میشن

و تمام اینها در بستری از عقلانیت و سنجش معقوله رییسک به ریوارد و هزینه فایده شکل میگره

و این ریسک یا نموداری و تکنیکال صورت بندی میشه

خرید در سطوح حمایت و سطوح فیبوناچی

یا بنییادی و بیشتتر ارزندگی از نظر p/e

که بصورت مثال سهم زاگرس در زمان افت یا غیره خریداران با بررسی

نسبت سود امسال و سالهای بعد و سیاست تقسیم سود مجمع خرید میکنن و روند سهم تغییر میکنه

انتظارات میتونه متفاوت باشه ولی در کل نمیشه تک عاملی و همه جایی و همه زمانی یک علتی رو لحاظ کرد

و بورس باز هنر و تجربه اشش خیلی کمک میکنه به شناخت انواع انتظارات

/////////////////

مباحث رو سعیی کردم ساده کنم

و من فلسفه خوندم و مفاهیم علم شناخت و علیت و غیره

برام بار معنایی پیچیده تری داره و مخاطب رو نمیشناسم

ولی در کل

یکی ااز سنگین ترین مباحث فلسفی همین موضوع ادراک هست و چگونگی علم ما از جهان پیرامون و داشتن معیاری برای

یقین و مطابقت ذهن و عالم وااقع

شخص تخصص ام پدیدار شناسی هست

و فیلسوف مورد علاقه ام

ادموند هوسرل هست که بنوعی میشه گفت

سعی کرد بحران در جهان علم رو با توجه عقلانیت صورت بندی کنه

////////////////

جنگ بین عقلانیت و شکاکان بوده و هست و خواهد بود

و اینگونه نیست که خیلی راحت گفت این علت اون هست حتی در علوم تجربی

علوم انسانی مثل روانشناسی و جامعه شناسی و بورس که جای خود دارن

70درصد فلاسفه این علوم مورد اشاره رو علم نمیدون

که دنبال علت فاعلی و غیره توش بشه پیدا کرد

نمیدونم چقدر علاقمند هستید

ولی میشه بحث رو ادامه داد

/////////////////

اندیشیدن فی نفسه

غایت و هدف خودش هست

و هر متنی که نوشتم و خواهم نوشت بنوعی یک گفتگوی درونی در مله عام و پییش چشم جامعه هست

و مخااطب هم نوشته ها رو ذیل گفتگوی درونی خودش بررسی خواهد کرد

/////////////////

عادل خان عطایی

دوس داری بیشتر بنوسم

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

ما را به تورم معتاد کرده اند....
                      ما معتاد به تورم شده ایم ....

تورم خیلی بد است و اعتیاد به آن از آن بدتر ....
                      اگر یک معتاد تا به حال آینده خوبی داشته .... یک ملت
                      معتاد به تورم هم آینده خوبی خواهد داشت ...
                      و من ....
                      در تعجبم ...
                      که کمتر کسی این مسئله را درک می کند...
                      و نگرانم ...
                      که آنهایی که درک می کنند کاری از دست شان بر نمی آید ...
                      آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/05/01, 23:05.
                      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

منابعی برای مطالعه

رمان خوابگردها

خلاصه اون

file:///C:/Users/Novin/Downloads/46909.pdf

دوستان مطالعه کنن خیلی کمک میکنه به دیدگاهشون

و

گذر از جهان بسته به کیهان بی‌کران

کویره، الکساندر. گذر از جهان بسته به کیهان بی‌کران، ترجمه‌ی علیرضا شمالی، تهران: نگاه معاصر.

فهرست مطالب:

آسمان و عالم بالا
                        اخترشناسی نوپا و مابعدالطبیعه نوین
                        اخترشناسی نوپا در برابر مابعدالطبیعه نوین
                        اجسام نوپدید و افکار جدید
                        امتداد بن‌ناپدید یا فضای بی‌منتها؟
                        خدا و فضا، روح و ماده
                        فضای مطلق، زمان مطلق و پیوند آنها با خداوند
                        خداصفتی فضا
                        خدا و جهان: فضا، ماده، اتر و روح
                        فضای مطلق و زمان مطلق: چارچوب فعل خداوندی
                        خدای روزهای کار و خدای روزهای تعطیل
                        صنعتگر ربوبی و خدای بی‌کار

کتابی فوق العاده

بابت پدیدار شناسی

عزیز دلم علی نجات غلامی

دفترچه­ی راهنمای کاربرد پدیدارشناسی در رشته­های مختلف علی­نجات غلامی گفتارها و نوشته های علی نجات غلامی را می توانید در سایت مدرسه دنبال کنید:

یک دوره پدیدارشناسی با تدریس دوست خوبم

علی نجات غلامی

باقی در کانال

///////////

2تا فایل اول

طالب زاده

/////////////

https://www.aparat.com/v/oqfJF

و بحث کانت که

اراز عزیز زحمتتش ترجمه اش رو کشیده

دیدنش میتونه کمک کنه

//////////////////

و این ویدیو

https://www.aparat.com/v/aOj15

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                          ما را به تورم معتاد کرده اند....
                          ما معتاد به تورم شده ایم ....

تورم خیلی بد است و اعتیاد به آن از آن بدتر ....
                          اگر یک معتاد تا به حال آینده خوبی داشته .... یک ملت
                          معتاد به تورم هم آینده خوبی خواهد داشت ...
                          و من ....
                          در تعجبم ...
                          که کمتر کسی این مسئله را درک می کند...
                          و نگرانم ...
                          که آنهایی که درک می کنند کاری از دست شان بر نمی آید ...

تورم نوعی تامین مالی هست

و همه کشورها دارن

نبود اونس الان قییمتش 40دلار بود

تنها کشورهای میتتونن تورم نداشته باشن اونم نه همیشه

مقاطعی ااز زمانها که

کشوز گشایی کن و منابع جدید رو با غارت بدست بیارن

این موضوع الان موضوعیت نداره

فایل رامین معتمد رو برای گذاشتم

تا گوش بدید

و بببیینید چنگ ببین دارندگان طلا و نقره و پیروزی طلب کاران طلایی

خیلی کم پییش میاد سهمی سودش از ناحیه اافزایش تولید گسترش بازارش با سود سازی رشد کنه

همه جا حتی الان امریکا و کاانادا و چین و ونززویلا

بورسش اازز بی اررزشش شدن پولش رشد کرده

هنر اینکه سود دلاری پارسال رو بگیری

امسال بیای تو فاز و تاخییر سود ازاد شدن مواد غدایی به خاطر افزایش قیمت دلارشون رو بگیری

بعد هم بری افزایش سرمایه تجدید ارزیابی رو بگیری

/////////////

همه جا

بحران پولی و بانکی باعث افزااییش یا کاهش ثروت اشخاص شده

نظر

• عادل عطایی
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 331

تغییر قیمت تو بورس از تغییر اننظارات خریداران و فروشندگان اایجاد میشه و ما نه تو بورس نه هیچ علمی که تو زمینه انسانی و

اجتماعی باشه نمی تتونم

تک فاکتوری بررسی کنیم

اینکه فک کنی یک فاکتور عامل باعث ایجاد تغیییرات میشه تو هییچ علمی اززعلوم اجتماعی این گزاره معنا نداره

کتاب گفتار در روش دکارت سعی کرده رنه دکارت به این سوال پاسخ بده

دکارت بر تمام دانشش شک کرد و به این نکته رسید من دیگه نمتونیم بر شک کی دارم شک کنم

پس من می اندیشم پس هستم و این من اندیشنده تنها یقین من هست

رنه دکارت میگه

من خواب مییننم یک صندلی رو و همون صندلی رو هم بیداری مببیینم فرق این دو در چه موضوعی هست

به این نتییجه میرسه که

ابعاد صندلی در خواب و بیداری با هم فرقی ندارن و این کشف دکارت باعث شروع دوران مدرن میشه

و دوران مدرن ما شاهد ریاضیی و هندسی شدن تبیین جهان میشیم و همین تبیین کمک مکنه

به نیوتن که قانون ترمودینامیک رو کشف کنه و بعدها اینشتتین قانون فیزیک کوانتوم رو بنویسه

حالا

در شناخت هر پدیده ای ما با ابزار ریاضی اون رو تبیینن ریاضیی گونه کنیم

ریاضییات نمیتونه تمام هستی رو برای بازنمود کنه و ما واقعیت پیش رومون رو نمتونیم بطور کامل در تمام ابعادش

ببشناسیم و اگر مومن و دیندار باشیم تمام وقایع عالم رو ذیل اراده خداوند صورت بندی و تبییین میکنیم

اگر فیزیک دان باشیم علت مادی و تبیییینن و صورت بندی ما ریاضی وار مییشه

در این شناخت ما بسته به پییش فرضهایی که ما داریم متننوع و گوناگون تبییین و صورت بندی میشه

و در گفتتمان و دیسکورسهای مختلف این علت و معلول و از اون متفاوتتر ابزار شناخت متفاوت هست

ما در بورس نمتونیم حرکت قیمت رو به یک فاکتور خاص که باعث ایجاد حرکت شده ارجاع بدیم

ولی ما تغییرات رو ذیل تغییر انتظارات معامله گران تببیینن و صورت بندی مییکنم

که اگر اننظارات خوشبینانه با شه و خریداران انتظار فروش در قیمت بالاتر رو داشته باشن نمودارها در جهت صعودی حرکت میکنن

و اگر نظرات بدببینانه باشه نزولی میشن

و تمام اینها در بستری از عقلانیت و سنجش معقوله رییسک به ریوارد و هزینه فایده شکل میگره

و این ریسک یا نموداری و تکنیکال صورت بندی میشه

خرید در سطوح حمایت و سطوح فیبوناچی

یا بنییادی و بیشتتر ارزندگی از نظر p/e

که بصورت مثال سهم زاگرس در زمان افت یا غیره خریداران با بررسی

نسبت سود امسال و سالهای بعد و سیاست تقسیم سود مجمع خرید میکنن و روند سهم تغییر میکنه

انتظارات میتونه متفاوت باشه ولی در کل نمیشه تک عاملی و همه جایی و همه زمانی یک علتی رو لحاظ کرد

و بورس باز هنر و تجربه اشش خیلی کمک میکنه به شناخت انواع انتظارات

/////////////////

مباحث رو سعیی کردم ساده کنم

و من فلسفه خوندم و مفاهیم علم شناخت و علیت و غیره

برام بار معنایی پیچیده تری داره و مخاطب رو نمیشناسم

ولی در کل

یکی ااز سنگین ترین مباحث فلسفی همین موضوع ادراک هست و چگونگی علم ما از جهان پیرامون و داشتن معیاری برای

یقین و مطابقت ذهن و عالم وااقع

شخص تخصص ام پدیدار شناسی هست

و فیلسوف مورد علاقه ام

ادموند هوسرل هست که بنوعی میشه گفت

سعی کرد بحران در جهان علم رو با توجه عقلانیت صورت بندی کنه

////////////////

جنگ بین عقلانیت و شکاکان بوده و هست و خواهد بود

و اینگونه نیست که خیلی راحت گفت این علت اون هست حتی در علوم تجربی

علوم انسانی مثل روانشناسی و جامعه شناسی و بورس که جای خود دارن

70درصد فلاسفه این علوم مورد اشاره رو علم نمیدون

که دنبال علت فاعلی و غیره توش بشه پیدا کرد

نمیدونم چقدر علاقمند هستید

ولی میشه بحث رو ادامه داد

/////////////////

اندیشیدن فی نفسه

غایت و هدف خودش هست

و هر متنی که نوشتم و خواهم نوشت بنوعی یک گفتگوی درونی در مله عام و پییش چشم جامعه هست

و مخااطب هم نوشته ها رو ذیل گفتگوی درونی خودش بررسی خواهد کرد

/////////////////

عادل خان عطایی

دوس داری بیشتر بنوسم
                            بنویس نوآم چامسکی عزیز. از لذت های زندگی من خوندن نوشته های شماست
                            اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 3369

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post

10سال منی که همییشه کتابهای فلسفی میخوندم رفتم خدمت شخصی که سواد خوندن نوشتن نداشت

به لفظ جلاله قسم مییخورم هرگز با هم صحبت نکردیم

شاید نهایت 5بار گفتم سلام همین

ولی میشستم

تمام زندگیم براش عیان و روشن بود گویی همه جا نه تنها با من هست

در افکارم هم حضور داشت

تمام خواطر خیالات رو هم میدید و متناسب با ااون پاسخ میداد

یا تو سخنرانی که تو جمع 50 نفره

یا کمتر میکرد با قصه ها مثالها پاسخ میداد

هر موردی بود

تمام امور رو ارجاع میداد به خدا

همیشه میگفت از خدا تشکر کن نه خلق کلا خالق رو بببین

نه مردم رو

تمام کارها رو از خداوند میدونست

همیشه میگفت این دانشمندان به خودشون رجوع کردن ببین چقدر درونشون ستاره هست رفتن تو اسمانها دنبال ستاره میگردن

یک کارهای دیذم که علت مادی توش گم بوده

حالا بکی هم مثل نیوتن فکر میکنه خدا ساعت سازه و ساعت رو ساخته رفته استراحت کنه

هر دو هم علم داشتن و دارن

ایا ما زبانی داریم هر دو دیدگاه رو برای ما بتونه با هم معنا بده

نداریم

پس باید تو هر ساحت ذیل همون گفتمان دیسکوررس فکر و اندیشه کنم

و حوضه های مختلف رو با هم خللط نکنیم

///////////////

بوررس عقلانییتش

ذیل معقوله

ورود کم ریسک و دنبال محرک رشد قیمت بعنوان پاداش بودن

خلاصه میشهه

سهم وسکاب ریسک تکنیکالی و بنیادی نداره ولی محرک هم نداره

خرید دار نمیاد پشتش

مگر براش خبراش تولید کنن

ولی سهم تجارت و خودرو و خپارس میان

چون انتظار دارن قیمت سهم رشد کنه تا تو روز بعد ااز اعمال افزایش سرمایه بالاتر باز بشه

سهم زاگرس 4تومن میشهه میارنش بالا تا فردای تقسییم سود روز بازگشایی بالاتر باز بشه

کل ادم یکم تو بازار باشه

ذهنییت بازار میاد دستش

10سال دیگه هم سهمی افزایش سرمایه بده بورس قیمت سهم رو با همین 2خط منطق ساده بالا میبره

گاها اینقدر ساده میشه ادم باورش نمیشه

3سال از بهمن ما تا اخر فرودین سهم خپارس بالای 70درصد رشد کرده

اینقدر مگر بازار ساده میشه اخه

ما زیادی سختش میکنیم

/:.Heart.:/@};-

نظر

• MAJIDGOLD
                                ستاره دار(2)
                                • Mar 2014
                                • 120

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post

نوآم عزیز بنویس که نوشته هاتون مفید و برگرفته از ذهنی توناست.

نظر

در حال کار...
                                X