کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فکر احمقانه ندارند بلکه خیلی باهوشو پدرسوخته اند.از هیجان مثبت بیانیه و ورود پولهای جدید کمال استفاده رو کردند و سهامهای عرضه اول رو به مردم قالب کردن.
دقیقا
احمقانه از این جهت که فکر میکنند ما دستشون رو نمیخونیم
فکر احمقانه ندارند بلکه خیلی باهوشو پدرسوخته اند.از هیجان مثبت بیانیه و ورود پولهای جدید کمال استفاده رو کردند و سهامهای عرضه اول رو به مردم قالب کردن.
هفته گذشته بنده همین مطلب رو در همین تاپیک ذکر کردم،
که آقایون دارن از هیجان کاذب بیانیه نهایت سوء استفاده رو میکنن
اما برخی دوستان نمی خوان این واقعیتها رو ببینن متاسفانه !
همانطور که ماجرای کلاهبرداری پارسال دولت تدبیر را برنمی تابند !
هفته گذشته بنده همین مطلب رو در همین تاپیک ذکر کردم،
که آقایون دارن از هیجان کاذب بیانیه نهایت سوء استفاده رو میکنن
اما برخی دوستان نمی خوان این واقعیتها رو ببینن متاسفانه !
همانطور که ماجرای کلاهبرداری پارسال دولت تدبیر را برنمی تابند !
یک چیزی رو فراموش نکنید
اینکارو فقط از اون بیفکرهای قبلی که این همه سرطان رو به مردم انداختند بر میاد
و گناه این تدبیری اینه که میزاره اینها این کارهاشون رو ادامه بدند
اگه قرار باشه هر روز شاخص کذایی 2500 واحد لعنتی مثبت بخوره طی دو هفته شاخص به 95000 واحد میرسه!!!!!! این کار نه معقوله و درعین حال با هیجان تمام سهمها رشد میکنه نه بنیادیها البته به نظر حقیر . اما در عین حال با تمامی این اوصاف حقوقی ها همیشه از تشویق یا ترساندن حقیقی هایی مثل من سود کلانی به جیب زده و خواهند زد.
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
اگه قرار باشه هر روز شاخص کذایی 2500 واحد لعنتی مثبت بخوره طی دو هفته شاخص به 95000 واحد میرسه!!!!!! این کار نه معقوله و درعین حال با هیجان تمام سهمها رشد میکنه نه بنیادیها البته به نظر حقیر . اما در عین حال با تمامی این اوصاف حقوقی ها همیشه از تشویق یا ترساندن حقیقی هایی مثل من سود کلانی به جیب زده و خواهند زد.
موضوع شاخص نیست
این کاری که با شبندر کردن رو نگاه کنید
با قیمت پائین باز کردند
قیمت رو بردند بالا و حالا دوباره صف فروش
این هیچ ربطی به بالا رفتن شاخص و انتظار صعود مداوم نداره
هیچ تعادلی در کار نیست
بورس مثل بازی با اسب افغانها میمونه که گوشت قربونی رو هر کی بگیره یه طرف میبره
ای تو روحشون با این خریدن و برگشتن
از قصد هفته پیش عرضه کردن و از قصد بازار را هم منفی کردن
بیش از یک ساله بازار را دارن دستکاری میکنن . با این شرایطی که در پیش گرفتن مگه میشه دیگه به این راحتی سود کرد !!!
حدود70 درصد خرید خودرو توسط حقوقی بوده
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
امروز از 2 سهم حسابی حمایت کردن . خودرو و بانک صادرات
خودرو 20 میل حقوقی خریده
بانک صادرات بیش از 100 میل
زمانی که حقوقی ها میفروشن مردم در صف های خرید میخرن . زمانی هم حقوقی ها میخرن مردم در صف فروش میفروشن
کار بازار همیشه برعکسه
با این دولت و اون وزیر اقتصاد ... میریم به جهنم
کاری به سر بورس آوردن که امروز چپ راست برام اس میومد که نقد کردی !!!
جالبه که هفته پیش رفته بودم کارگزاری گفتم حقوقی ها دارن بد میفروشن و بازار بوداره . میگفتن بازار تازه پول اومده توش و میره بالا !!! عاقبت این شد که عقلمون را دادیم دست چند نفر و هر چی سود کردیم پرید . جالبیش این هست که یک عده به اصطلاح تحلیل گر خفن ، میگفتن هزار میلیارد پول پشت بازاره . گویا هزار میلیارد پول از بازار داشتن میکشیدن بیرون و این ها برعکس متوجه شده بودن /:.weirdsmiley.:/
نظر