کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام. شپنا و رمپنا چرا همش داره میاد پایین؟؟؟ یعنی کی میرن بالا؟؟؟/:.negaran.:/:-/ اعصابم خورد میشه از این بورس
نمی دونم الان که اومده پایین باید بازم بخرم یا اعتمادی بهشون نیست و اضافه نکنم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
سلام. شپنا و رمپنا چرا همش داره میاد پایین؟؟؟ یعنی کی میرن بالا؟؟؟/:.negaran.:/:-/ اعصابم خورد میشه از این بورس
نمی دونم الان که اومده پایین باید بازم بخرم یا اعتمادی بهشون نیست و اضافه نکنم.
یعنی دیگه بالا نمیاد؟؟؟ اینجوری باشه که باید با ضرر بفروشم که.
توی این بازار هیچ صد در صد و غیر ممکنی وجود نداره.
تنها چیزی که در مورد آینده قطعیت نداره اینه که آینده قطعیت نداره.
پس این طور نیست که سهامی که شما خریدین دیگه بالا نیاد.
مگه الکیه؟
اون هم سهمی مثل شپنا!!
شاید بهتر باشه تایم فریمتون رو هفتگی کنین. اصلا مدتی پای سیستم نباشین. بعد از یک ماه برگردین و نتیجه رو ببینین.
البته شپنا نوساناتش ارتباط مستقیمی با نوسانات قیمت نفت داره و بنده تحلیل خودم رو راجع به نفت برنت به جای خودش عرض کردم و لینکش رو براتون می ذارم: http://forums.boursy.com/showthread....676#post769676
اگر خیلی نگران هستین بهتره حد ضررتون رو زیر 9000 بذارین. اگر قیمت کلوز روزانه زیر این عدد شد روز بعدش خارج بشین.
اما بنده شخصا معتقدم که شپنا احتمالا حداقل 14110 رو می بینه.
در خصوص رانفور هم می تونم عرض کنم که به نظرم دو تا حد سود داشته که حد سود اول رو دقیقا تاچ کرده.
نکته مهم اینه که به مقاومت شکسته شده پولبک هم زده که از نظر بنده این پولبک ها در بورس ایران حکم گنج رو داره و معمولا بعد از اون صعود خوبی صورت می گیره. اگر هم صعود نکنه حد ضرر نزدیکه و ارزندگی عالی ای داره.
با توجه به این که احتمال رویت حد سود دوم یعنی محدوده 9000 هم وجود داره من اگر جای شما باشم حد ضرر رو می ذارم تثبیت زیر 4800 در تایم فریم روزانه و منتظر می مونم.
به نظرم سقف ها فقط با اخبار مثبت ، افزایش سود آوری شرکت و یا حمایت دولت شکسته میشه و لاغیر . واگرایی کاملا یادم نیست چی بود فقط خاستم نظرمو بگم.
یه چیزایی یادم اومد... تو واگرایی قیمت میره بالا و حجم معاملات بشدت میاد پایین و ما انتظار داریم سهم رشدش رو ادامه بده و بخاطر این که تعداد سهامدارای جدید نزدیکی قیمت سقف کم هست ، فروش فشار میاره و سهم نمیتونه سقف رو بشکنه.
نظر