کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
زیاد جای تعجب نداره, به نظرم امروز آخرین روز مثبت هرمزه و این رشد قابل پیشبینی بود و کاملا طبیعی...
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
سلام و احترام.
والا بنده در عمر چند ساله بورسیم، یادم نمیاد یه سهم که با تعداد و شناور بالا عرضه اولیه بشه؛ بعد هر روز یه تعداد ثابت صف خرید داشته باشه. آیا پس از این 20 درصد رشد، کمی نباید از صفش 200 میلیونیش کم میشد؟!
به نظر بنده کاملا غیر طبیعی و با اهداف خاص هست
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
سلام و احترام.
والا بنده در عمر چند ساله بورسیم، یادم نمیاد یه سهم که با تعداد و شناور بالا عرضه اولیه بشه؛ بعد هر روز یه تعداد ثابت صف خرید داشته باشه. آیا پس از این 20 درصد رشد، کمی نباید از صفش 200 میلیونیش کم میشد؟!
به نظر بنده کاملا غیر طبیعی و با اهداف خاص هست
دوست عزیز فولاد بلوکی قراره واگذار کنه
اواخر هفته دیگه یا اوایل هفته بعد
حتی قیمت ممکنه تا 180 - 200 هم بالا بره
تو این بازار دنبال این نباشین که چرا میبرن بالا . هر سهمی که اراده پشتش هست و قصد بالا بردن دارن شما هم بخر سودت را ببر . اشتباهی که من سر پالایشگاه ها کردم و اسفند نخریم
تو این بازار دنبال این نباشین که چرا میبرن بالا . هر سهمی که اراده پشتش هست و قصد بالا بردن دارن شما هم بخر سودت را ببر . اشتباهی که من سر پالایشگاه ها کردم و اسفند نخریم
یه روش هم در صف هست که گفته بشه بد نیست
اول صبح یه صف درست میکنند که 200 اردرهای اولش مال خودشونه
بعد در طی روز با تغییر تعداد سهام اوردر به انتهای صف میرن
اینکار باعث میشه بعدیها برن سر صف
و بعد یه تعداد فروخته میشه
چون تو مثبت هم هست بصورت پله ای فروخته میشه
تا زمانی که دیگه اردر غیر نباشه
اونوقت صف میریزه
البته شاید صد درصد اینطور نباشه
ولی از این روشها در صفهای طولانی مدت استفاده میکنند
خب داداش.
بنده هم اینو میدونم.
منتهی ما از کجا باید بدونیم پشت سخوز با پی به ای زیر 5 اراده نیست اما پشت هرمز با پی به ای بالای 1300 اراده هست؟؟!!!
دستگاه اراده یابی هم که نداریم!!
نتیجتا اینکه یا باید به کسایی که دستگاه اراده یابی دارن وصل باشی، یا باید بشینی حسرت بخوری به ضرر کردن خودت با قدرت ادامه بدی!
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
هرمز توي سبد من شده مثل غذاي رو گاز كه هر ديقه بايد بهش سر بزنم يوقت صفش سروته نشده باشه /:.yead.:/
البته يه نكته كليدي داره كه تا زماني حقيقي رو انداختن سر صف و بالاي 90 درصد خريدار حقيقي هست جاي نگراني چنداني نداره. حقوقي سهم هم هنر كرده داره از ته صف هر چي فروش ميره دوباره اندازه صف رو ميكنه 200 ميل!!!
منكه تا الان نگهدش داشتم ولي به نظرم دادن تارگت براش درست نيست چون بستگي به تابلو داره تا زماني كه هنوز حقيقي سر صف هست من نگهش ميدارم. حالا شايد تا ده ديقه ديگه شايد تا ده روز ديگه!!!
خب داداش.
بنده هم اینو میدونم.
منتهی ما از کجا باید بدونیم پشت سخوز با پی به ای زیر 5 اراده نیست اما پشت هرمز با پی به ای بالای 1300 اراده هست؟؟!!!
دستگاه اراده یابی هم که نداریم!!
نتیجتا اینکه یا باید به کسایی که دستگاه اراده یابی دارن وصل باشی، یا باید بشینی حسرت بخوری به ضرر کردن خودت با قدرت ادامه بدی!
خب دوست عزیز این را بالایی ها خبر دارن و کسانی که رانتی هستن
ما هم که کلا در بورس رانت نداریم هر سال آخر سال که حساب میکنیم که چقدر سود کردیم میبینیم که ضررم دادیم/:.yead.:/ مخصوصا پارسال /:.negaran.:/
درود
زیاد جای تعجب نداره, به نظرم امروز آخرین روز مثبت هرمزه و این رشد قابل پیشبینی بود و کاملا طبیعی...
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
میخوان عرضه های اولیه ی بعدی رو جذاب کنن, اینکار هم خوبه هم تا حدی بد!!
خوبیش اینه که سرمایه های جدیدی وارد بورس میشه و بدیش اینه که بازار رو فعلا سنگین و کند میکنه...
فعلا بازار از تصویب طرح کنگره که امروز هست بیشتر تمایل به فروش داره
امروز قراره راجب سود بانک ها هم تصمیم گرفته بشه . تا جایی که من خبر دارم صحبت کاهش 3% سود هست . ولی اکثرا میگن 2%
روز مهمی هست . خبرهای خوب امشب بیاد بازار فردا حسابی مثبت میشه
فعلا بازار از تصویب طرح کنگره که امروز هست بیشتر تمایل به فروش داره
امروز قراره راجب سود بانک ها هم تصمیم گرفته بشه . تا جایی که من خبر دارم صحبت کاهش 3% سود هست . ولی اکثرا میگن 2%
روز مهمی هست . خبرهای خوب امشب بیاد بازار فردا حسابی مثبت میشه
با p/e فعلی بازار و سودهایی که برای 94 پیش بینی شده ، به نظر من کاهش 2-3% تاثیر چندانی نداره،
فقط برای اینکه سر و صدا بخوابه و بگن کاهش دادیم داره انجام میشه
نظر