کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
داشتم معاملاته زشریف رو نگاه میکردم. ۵۲ ملیون عرضه اولیه شده .....دورو ور ۷۰ ملیون دو سه روز گذشته معامله شده...... اگر اشتبا نکنم بیست ملیونشو سهامدار عمده فروخته.......میمونه ۵۰ ملیون که تقریبا برابر با حجم عرضه اولیه است .......و اینکه دلیلی نداره و نمیتونن سهامدارای خرد این حجمو معامله کنن......در نتیجه پول گنده ای اومده وسط که حتما خبر رانتی داشتن یا واسه نوسان اومدن که به این زودی بازی رو رها نمیکنن...... . نظرات برام مهمه نقد کنید لطفا
اولین موضوعی که بهش رجوع میکنی تو یک موقعیت معاملاتی چیه
نمیگم برام سهم رو تحلیل کن
یک موقعیت معاملاتی هست
میخواهی موقعیت رو برای معامله تحلیل کنی
چطور اینکار رو میکنی
برام بنویس
اول موقعیت صنعت رو تو وضعیت الان مملکت میسنجم ......البته با پول میلیاردی دنبال یه شرکت وارن بافتی میگردم و بیشتر پولو اونجا سرمایه گذاری میکنم و با پول کمتر از یک میلیارد نوسان میگیرم..نوسانگیری رو هم به لطف وجود شما در حال یادگیری هستم. ....ناگفته نمونه که ورود خروجم هم حتما در مقاومت ها و حمایت ها تکنیکالی خاهد بود....
نشست ۹۰ دقیقهای کاخ سفید درباره ایران با حضور ترامپ و سران کنگره بدون صدور بیانیه به پایان رسید...
?خبرنگار سی ان ان: ترامپ درگیری نمیخواهد
گزارش خبرنگار سیانان از بحثهای درون کاخسفید در مورد نوع واکنش به ساقط شدن پهپاد:
?«اختلاف بین ترامپ است و بولتون. ترامپ درگیری نمیخواد...»
?به نظر می رسد ترامپ تمایلی به حمله به ایران ندارد اما در محاصره جنگ طلبان است
?واشنگتن پست به قلم «آرون بلیک» نوشت این دومین بار در هفته اخیر است که ترامپ از عدم تمایل خود به جنگ علی رغم تحریکات انجام شده توسط ایران گفته است.
?اما ترامپ در محاصره مشاورانی قرار دارد که جنگ طلب بوده و جان بولتون یکی از آنهاست که بارها بر طبل جنگ کوبیده است.
?سناتور تام کاتن خواهان جنگ با ایران شده و سناتور مارکو روبیو هم خواستار تاییدیه کنگره برای جنگ با ایران شده است.
?گینگریچ حتی پیش بینی کرد ایران به زودی حملات تروریستی در خاک آمریکا انجام خواهد داد.
?لیندسی گراهام نیز بر طبل جنگ کوبید و به عنوان دوست ترامپ صبح زود به ملاقات وی رفت.او به عنوان بزرگترین دوست ترامپ در سنا علاقه خاصی به جنگ با ایران دارد/خبر فوری
والا هر کی تو فروم بورسی من دیدم یا نقره داغ شده یا اصلا از مقدار سودش نمیگه و میشه گفت با توجه شکست های دیگران که من دیدم اصلا جسارت ورود به این معاملات بین المللی فارکس رو ندارم البته اگر پول کم و حالت پذیرش ریسک بشدت بالا و با کمترین غصه رفتن پول به فنا شاید هزار دلار بیارم ولی ...
ایکاش هیچ وقت این بازار ترید جفت ها نبود.
این هم تو یک سایت فروش تحلیل که افرادی که صبح تا شب تو کانالهاشون سهم تحلیل میکنن
واقعا یک عده استاد نما تیشه به ریشه خودشون میزنن چرا این حرف از حباب مسکن و خودرو و غیره نزده هر وقت مسکن قیمتش شد یک چهارم الان که این مدت کوتاه شده بورسم سقوط سنگین باید بکنه واقعا از ماست که بر ماست
ماهیدشتی امروز پستی رو در کانالش ! از جناب ادیب !!! نقل قول کرده !
اونم اینکه اصلاح سختی در پیش هست ! در بورس !
و 80% سهام در بورس حباب هستند !
و حباب میترکه !
البته در سالها و ماههای اخیر اغلب پیش بینی های این 2 نفر درست از آب در نیومده !
اینها مدعی بودند اونس طلا میره 900 دلار ! که نه تنها نرفت ! بلکه الان 1400 دلار شده !
مدعی بودند ایندکس دلار قوی میره بالای 100 و کامودیتی ریزش میکنن !!! که نشد !
مدعی بودند ملک و دلار و سکه در داخل سقوط سنگین میکنن ! که نکردند !!
شما دکتر ادیب را با ماهیدشتی مقایسه می کنید؟ به نظرم بی انصافیه.
نوع نگرش دکتر ادیب و استدلال هایشان فوق العاده است. به نظرم شما خیلی به نتایج تمرکز نکنید. به طرز فکر ایشان و منطق هایشان توجه نمایید. بعد ببرید خودتان با مفروضات ذهنی خود تلفیق کرده و چکش کاریش کنید.
پارسال در یکی از سخنرانی هایشان مطلبی گفتند اینکه ترازنامه دارایی هایتان و سود و زیانتان را به دلار بسنجید. تازه فهمیدم که یک آدم کوری بودم که بینا شدم.
اکنون مدتی است معیارم از بازده عوض شده. بازده برای من تغییرات ارزش دارایی های سریع نقد شونده ام است به دلار.
نظر