کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این یارو که اسمش را میبری مطمینی کارشناسه ! دلیلش را هم گفته که چرا دلار باید این قیمت بشه ؟!
شکوفایی اقتصادی!
کاهش بیکاری!
صف کشیدن همه برای مشارکت در اقتصاد ایران!
مناسبات گسترده بانکی و اقتصادی!
......
این بابا ناخوش احواله....
اصلا بالا پایین زیاد داره نوشته هاش
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
یک نفر با رسم شکل وذکر دلیل بگه چه پشتوانه ای پشت کاهش دلار است ومسئله بعدی کاهش دلار چه سودی در زندگی ما دارد ما که هیچی نمیبینیم چون درهای واردات بستس به صورت سرکوبگری با کاهش واردات سعی در کاهش دلار دارند
گنگ خواب ديده, [14.07.19 14:57]
طبیعی هست که بازار از یه جایی ببعد منفی خواهد شد و خریدارها اشباع خواهند شد و موج انرژی اش رو از دست خواهد داد. هیچ روندی دائمی نیست و بالاخره یه جایی متوقف شده و حتی معکوس میشه.
موج صعودی هم که از اواخر سال پیش تو بازار ایجاد شد یه جایی تموم میشه، ولی اینکه هر روز بگیم "امروز میریزه"، "داره میریزه" که نشد کار. مهم این هست که تا حالا چه کردیم و منبعد چه باید بکنیم.
هم میشه سیو کرد و گفت من دیگه برام کافیست و ادامه نوش جان بقیه!
هم میشه حدضرر ها رو تیزتر کرد و با سهام موند و نشانه ها رو رصد کرد.
این سودی که بازار داره میده پول بدبختی سایر بخش ها و صنایع مملکت هست.
پول جایی نداره بره و تولید در پایین دست ها تقریبا تعطیل شده و در فضای کسب و کارها رکود حاکمه و چون شرایط تورمی حاکمه بخشی از سونامی نقدینگی که تولید کردیم و داریم می کنیم و خواهیم کرد میاد تو بورس و تا وقتی این هست پول نمی ذاره بازار زیاد پایین بیاد.
برا همین سهام می تونه با در نظر گرفتن همه جوانب همچنان جذاب هست و حتی شاید یه دوره داغ به خاطر هجوم پول در پیش داشته باشیم.
با داشتن نهاد بانک مرکزی و پول و ارز و بگیر و ببند
نتوستن نرخ ارز رو نگه دارن
با قانون رنگی و 2تا 3درصد کردن هم نمیتونن
من خریدار وسدید هستیم
مثال میگم
حالا نوسانش 10 نباشه
3باشه فقط سرعت رشدش رو کم میکنه
درصد افزایش سرمایه و بازیش رو نمیتونه تغییر بده
//////////
راستش خانم مینوی
نظر شخصی ام هست و قابلیت نقد که چه عرض کنم
قابلیت مخالفت و نقد هم داره
من فکر میکنم شاهد معامله گران حرفه ای تر در سطح بورس تهران هستیم که
هم خوب بنیادی رو میفهمن هم تکنیکال
هم نگاه بازار رو
تو هر 3سطح تبحر خوبی دارن
بخاطر همین هست
تکنیکالیستهای صرف دیگه اون بازدهی سال 92 رو ندارن
بنیادی کارهای ما هم تا حدودی رفتن کنار و صداشون بلند نیست
ولی ببینید روی بازار پایه چه غوغایی هست
روی سهمای تجدید ارزیابی و یا روی سهمای دارویی و غدایی و ......
سهم بهپاک تو مدت کوتاهی گپ افزایش سرمایه اش رو پر کرده
و الان 100درصد بالای اون هست
حرفه ای ترها باز هم بازدهی میخوان روشون
این خواست بازدهی نشون میده
بازار ما یک سطح اومده بالاتر
هم تکنیکال رو درک میکنه هم بنیادی و فروش رو هم جو بازار رو
تمام نظرات شخصی و قابلیت بی اعتبار شدن نقد و مخالفت دارن
همه هم ازاد هستن
هر نوع نقدی رو با هر دیدگاهی بنویسن
روی تمام دیدگاهای نوشته شده
ممنون از تحلیلها و اطلاعات خیلی خوبی که در اختیار مون قرار میدید . نظری دارم شاید بهتر باشه که نقد بشه:
اول که باورم راچع به استفاده از تکنیکال محدود م میکنه-- خیلی از موقعیتها را میتونه گوشزد کنه وکمک میکنه این روش -- ولی وقتی میرسه به خیلی دقیق از روی شکلها (مثل سر وشانه , کاپ و ...) باورم را از دست میدهم شاید بخاطرتحصیلاتم درکاربرد امار و احتمالاته
دوم که یک سوال هست: این مباحث تکنیکال برای بازارهای پویا و با مقررات سنگین بازار ازاد و بزرگ شکل گرفته . من نمیدونم برای بازار ما هم میتونه کاربرد داشته باشه و یا باید حتما دستکاری و بومی بشه؟
بعنوان مثال تو بازاری که حقیقها سرمایه اندکی دارند و اکثرا زیر ۲۰٪ سهام رادارندو حقوقی ۸۰٪ بدون مقرراتی که اجرایی باشه و براحتی بازار را عوض میکنه== به چه شکل ایده های تکنیکال که فکر میکنم عمدتا برای بازار با تابع توزیع نرمال در مورد مقدار سهما در دست افراد و حقیقیها است برای ما که ۸۰٪ سهام دست یک و یا دو حقوقی بدون محدودیت عملیات قابل تعمیم باشه؟ اگر هست و کسی میدونه لطفا توضیح بدید
--با نظرت که رفتار سهامداران هوشمندانهتر شده کاملا موافقم--
ممنون از تحلیلها و اطلاعات خیلی خوبی که در اختیار مون قرار میدید . نظری دارم شاید بهتر باشه که نقد بشه:
اول که باورم راچع به استفاده از تکنیکال محدود م میکنه-- خیلی از موقعیتها را میتونه گوشزد کنه وکمک میکنه این روش -- ولی وقتی میرسه به خیلی دقیق از روی شکلها (مثل سر وشانه , کاپ و ...) باورم را از دست میدهم شاید بخاطرتحصیلاتم درکاربرد امار و احتمالاته
دوم که یک سوال هست: این مباحث تکنیکال برای بازارهای پویا و با مقررات سنگین بازار ازاد و بزرگ شکل گرفته . من نمیدونم برای بازار ما هم میتونه کاربرد داشته باشه و یا باید حتما دستکاری و بومی بشه؟
بعنوان مثال تو بازاری که حقیقها سرمایه اندکی دارند و اکثرا زیر ۲۰٪ سهام رادارندو حقوقی ۸۰٪ بدون مقرراتی که اجرایی باشه و براحتی بازار را عوض میکنه== به چه شکل ایده های تکنیکال که فکر میکنم عمدتا برای بازار با تابع توزیع نرمال در مورد مقدار سهما در دست افراد و حقیقیها است برای ما که ۸۰٪ سهام دست یک و یا دو حقوقی بدون محدودیت عملیات قابل تعمیم باشه؟ اگر هست و کسی میدونه لطفا توضیح بدید
--با نظرت که رفتار سهامداران هوشمندانهتر شده کاملا موافقم--
نظر