جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : جــــو بــــازار

برخی مدعی شدن رشد شاخص در حالی رقم خورده اینروزها که ارزش معاملات کم شده ! و این خطرناکه !

به نظرم بخشی از کاهش ارزش معاملات به دلیل بسته بودن تعداد زیادی از نمادها بخاطر برگزاری مجامع هست !

با بازگشت اغلب نمادها در روزهای آتی بهتر میشه درباره ارزش معاملات نظر داد !

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

بازارهای صعودی در بدبینی متولد میشوند. در شک رشد میکنند. در خوشی به بلوغ میرسند. و در سرخوشی میمیرند. (جان تمپلتون اسطوره معامله گری سهام)
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• azad.
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 962

الان مرحله آخر نباشیم

نظر

• امیرحمزه
          عضو عادی
          • Dec 2015
          • 223

اعضای هیات نمایندگان اتاق ایران خواستار حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی شدند

نظر

• رادین1
            عضو فعال
            • Dec 2018
            • 4719

به نظرم ارزش معاملات تا اینجا قابل قبول است و نسانه ای از خروج نقدینگی نمی بینم . 17 هزار میلیار بورس و فرابورس.

نظر

• رامین حیاتی
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1321

در اصل توسط Dext3R پست شده است View Post
              بنظر من داریم. نمونش خودرو. نه محصولشون درسته نه مدیریتشون و نه حمایتشون از سهم. دیگه یه سهم چه ویژگی باید داشته باشه که بهش گفت آشغال ؟! آخه 850 درصد افزایش زیان تو یه سال !!!
              اونکه یه گزارش چرند بود نمیدونم چرا سازمان بورس اینو قبول کرد ازشون قیمت ماشینایی که اعلام کرده اصلا این نبود
              همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
                اونکه یه گزارش چرند بود نمیدونم چرا سازمان بورس اینو قبول کرد ازشون قیمت ماشینایی که اعلام کرده اصلا این نبود
                خودروسازان هنوز دارن تعهدات قبلی رو جواب میدن ! البته با قیمتهای پیش فروش شده ! و با هزینه های الان !

وقتی تعهدات قبلی تموم بشه ! با همین قیمتهای روز میفروشن !

البته احتمالا تقاضا در بازار مثل پارسال نیست ! دوباره مجبور به فروش اقساطی یا شرایطی میشن !

نظر

• kianoshparsa
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1218

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                  دوستاني كه كه در مورد خودرو گفتند خيلي سهم و شركت فشلي هست و مديريتش تعطيله و زيانده هست و ...

اين نمودار تعدبل شده سهم طي ده سال گذشته است كه سهم از محدوده 60 - 70 تومن رسيده به بالاي 500 و جالب اينجاست كه اگه ما دنبال سهم و بازدهي و بورس بازي هستيم تو ده سال گذشته اين سهم بازدهي خوبي داشته . دوره هاي رشد و كاهش داشته مثل هر سهم ديگه كه اگه ورود و خروج ها به موقع باشه سود خوبي داده
                  اگه منظورتون اينه كه اين شركت توي فعاليت حرفه اي خودش فشله كه بايد بگم جزو چند شركت پيشتاز در كل كشور است از همه جهت : به لحاظ توسعه نيروي انساني ،دارايي ها ، بازار عالي ، حجم فروش ، تكنولوژي مورد استفاده ، ارتباطات بين المللي ، توسعه صادرات و خيلي فاكتورهاي ديگه .
                  هميشه گفتم شك ندارم نقاط ضعف اين شركت هم قابل شمارش هست ولي در ديدگاه منصفانه و منطقي بايد خدارو شكر كنيم ايران خودرو و سايپا هستند وگرنه بيش از 70 درصد جامعه ايراني نمي تونستند ماشين شخصي داشته باشند و بايد با تاكسي و اسنپ و اتوبوس و البته در بعضي از نقاط كشور با علاق طي مسير مي كردند . بازم خدارو شكر

بنده جستجو کردم کسی نگفته که شرکت وسهم فشلی هست اگر موردی هست بفرمائید // ولی ضمن احترام به مطالب شما اگر هم کسی گفته فشل هست بنده از روی نمودار شما متاسفانه به موضوع پی بردم طی10 سال گذشته اگر شما در بازار مسکن طلا ویا ازر ودلار سرمایه گذاری میکردی الان سرمایه شما حدودا 20 برابر شده بود وبرای اینکه از تورم حاکم بر جامعه ایران عقب نمانید باید ارزش داراییها و درامد شما به حدود 25 برابر میرسید لذا خودرو با تحلیل حضرتعالی 7 برابر رشد کرده یعنی اگر 10 سال پیش دراین سهم سرمایه گذاری میکردیم الان سرمایه ما 7 برابر شده بود که از تورم شدیدا عقب تر بودیم دراین بین شرکتهایی مثل عبیدی به بیش از 70 برابر رسیده شیران به 195 برابر رشد رسیده و..... ضمن عدم تعصب در تحلیل ها صرفا بررسی واقعیت هاست بگذارید مثل خیلی کوچکی را برای شما بازکنم جند هفته پیش برای خودروی دوستم مشکلی پیش اومد ضمن مراجعه به ایران خودرو و تعمیرگاه های مجار مشکل را در کام دوهزار دیدند وهزینه معادل 2 میلیون تومان را اعلام کردند مشکل اصلی احتمالا در دسته راهنما هست که به دلیل تحریم نداریم و.... برحسب اتفاق شخصی را که در اینترنت تبلیغات کرده بود پیدا کرد ایشان برد دسته راهنما را توسط یک شرکت تعمیر موبایل درست کرده بود وبا تعویض این برد این عیب را با قیمت تنها 100 هزار تومان برطرف کرد هزینه ایشان تنها 10 هزار تومان هزینه برد و 5 دقیقه زمان تعویض و یک ماه گارانتی بود جالبتر اینکه ایشان کارشناس عمران بودند خدمت حضرتعالی عرض کنم که من این کارشناس عمران را از خیلی از مدیران بعضی از خودرو سازها بیشتر قبول دارم اما این را بدانید که عاشق کشورم هستم و آرزوی توسعه وپیشرفت کشور رادارم ومعتقد هستم که افراد بسیار توانمندی درایران داریم که شاید بتوانند خودرهایی بهتر از بنز و یا پورش تولید کنند // شاید نیاز باشه برنامه مثل عصر جدید بسازیم تا در حوزه صنعت استعداد یابی کنند ..... به امید پیشرفت هرچه بیشتر ایران عزیز
                  مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                  kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• trojan
                    ستاره دار(1)
                    • Nov 2013
                    • 881

در اصل توسط kianoshparsa پست شده است View Post
                    بنده جستجو کردم کسی نگفته که شرکت وسهم فشلی هست اگر موردی هست بفرمائید // ولی ضمن احترام به مطالب شما اگر هم کسی گفته فشل هست بنده از روی نمودار شما متاسفانه به موضوع پی بردم طی10 سال گذشته اگر شما در بازار مسکن طلا ویا ازر ودلار سرمایه گذاری میکردی الان سرمایه شما حدودا 20 برابر شده بود وبرای اینکه از تورم حاکم بر جامعه ایران عقب نمانید باید ارزش داراییها و درامد شما به حدود 25 برابر میرسید لذا خودرو با تحلیل حضرتعالی 7 برابر رشد کرده یعنی اگر 10 سال پیش دراین سهم سرمایه گذاری میکردیم الان سرمایه ما 7 برابر شده بود که از تورم شدیدا عقب تر بودیم دراین بین شرکتهایی مثل عبیدی به بیش از 70 برابر رسیده شیران به 195 برابر رشد رسیده و..... ضمن عدم تعصب در تحلیل ها صرفا بررسی واقعیت هاست بگذارید مثل خیلی کوچکی را برای شما بازکنم جند هفته پیش برای خودروی دوستم مشکلی پیش اومد ضمن مراجعه به ایران خودرو و تعمیرگاه های مجار مشکل را در کام دوهزار دیدند وهزینه معادل 2 میلیون تومان را اعلام کردند مشکل اصلی احتمالا در دسته راهنما هست که به دلیل تحریم نداریم و.... برحسب اتفاق شخصی را که در اینترنت تبلیغات کرده بود پیدا کرد ایشان برد دسته راهنما را توسط یک شرکت تعمیر موبایل درست کرده بود وبا تعویض این برد این عیب را با قیمت تنها 100 هزار تومان برطرف کرد هزینه ایشان تنها 10 هزار تومان هزینه برد و 5 دقیقه زمان تعویض و یک ماه گارانتی بود جالبتر اینکه ایشان کارشناس عمران بودند خدمت حضرتعالی عرض کنم که من این کارشناس عمران را از خیلی از مدیران بعضی از خودرو سازها بیشتر قبول دارم اما این را بدانید که عاشق کشورم هستم و آرزوی توسعه وپیشرفت کشور رادارم ومعتقد هستم که افراد بسیار توانمندی درایران داریم که شاید بتوانند خودرهایی بهتر از بنز و یا پورش تولید کنند // شاید نیاز باشه برنامه مثل عصر جدید بسازیم تا در حوزه صنعت استعداد یابی کنند ..... به امید پیشرفت هرچه بیشتر ایران عزیز
                    سلام دوست عزيز ممنون بابت نكاتي كه مرقوم فرموديد . در مثالي كه شما ذكر كرديد بايد بگم يكسري دستورالعمل ها و استانداردهايي در شركت هاي خودرو سازي وجود داره در مورد نحوه خدمات پس از فروش . مثلا برخي از قطعات را مجاز هستند تعمير كنند و برخي از قطعات را فقط مجازند به تعويض . خيلي از اين استانداردها بعضا بر اساس قوانين داخل كشور هست برخيش هم بر اساس قرارداد با شركت پژو و يا رنو هست و ايران خودرو ملزم به رعايت اون هاست . طبيعي هست كه يك تعميركار خارج از محدوده قانوني ايران خودرو اين دستورالعمل ها براش اهميتي نداره و صرفا هدفش راه اندازي مجدد دستگاه هست و اگه بتونه تعميرش ميكنه با هزينه خيلي پايين در حاليكه شبكه ايران خودرو فقط مجاز به تعويض اون قطعه است و متاسفانه هزينه تعويض قطعه اصلا با تعمير اون قابل مقايسه نيست .

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1839

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                      دوستاني كه كه در مورد خودرو گفتند خيلي سهم و شركت فشلي هست و مديريتش تعطيله و زيانده هست و ...

اين نمودار تعدبل شده سهم طي ده سال گذشته است كه سهم از محدوده 60 - 70 تومن رسيده به بالاي 500 و جالب اينجاست كه اگه ما دنبال سهم و بازدهي و بورس بازي هستيم تو ده سال گذشته اين سهم بازدهي خوبي داشته . دوره هاي رشد و كاهش داشته مثل هر سهم ديگه كه اگه ورود و خروج ها به موقع باشه سود خوبي داده
                      اگه منظورتون اينه كه اين شركت توي فعاليت حرفه اي خودش فشله كه بايد بگم جزو چند شركت پيشتاز در كل كشور است از همه جهت : به لحاظ توسعه نيروي انساني ،دارايي ها ، بازار عالي ، حجم فروش ، تكنولوژي مورد استفاده ، ارتباطات بين المللي ، توسعه صادرات و خيلي فاكتورهاي ديگه .
                      هميشه گفتم شك ندارم نقاط ضعف اين شركت هم قابل شمارش هست ولي در ديدگاه منصفانه و منطقي بايد خدارو شكر كنيم ايران خودرو و سايپا هستند وگرنه بيش از 70 درصد جامعه ايراني نمي تونستند ماشين شخصي داشته باشند و بايد با تاكسي و اسنپ و اتوبوس و البته در بعضي از نقاط كشور با علاقطي مسير مي كردند . بازم خدارو شكر

عربستان و خیلی کشورهای حاشیه خلیج فارس که مثل ما نفت خام میفروشند الان با الاغ و و شتر رفت و آمد میکنند؟؟؟
                      .
                      .
                      تولید ملی یک مبحث جداگانه است مردم را گروگان گرفتن چیزی دیگر.
                      حمایت از ظالم عین ظلم است.

خدا را شاهد میگیرم یک نفر مهندس ایرانی را میشناختم که از واحد تحقیق و توسعه یکی از شرکتهای خودرو سازی بود
                      2 سال تمام وقت گذاشت و شبانه روز تحقیق کرد و یک گیربکس اتوماتیک cvt طراحی کرد و آن را بر روی ماشین خودش که سمند بود
                      سوار کرد بدون کوچکترین ایرادی و در نهایت روانی کار میکرد به حدی که تعویض دنده را متوجه نمیشد سرنشین
                      .
                      .
                      نتیجه چه شد به نظر شما؟؟
                      چند رانت خوار مثل آنهایی که اکنون با افتخار میگویند 301 فرانسوی را طراحی داخلی کردند(بخوانید رشوه گرفته و رشوه داده اند) جلوی او را گرفتند و زحمات او به فراموشی سپرده شد
                      آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2019/07/22, 15:59.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• effortless_trading
                        عضو عادی
                        • May 2019
                        • 42

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

انگار اوضاع باز داره خیطی میشه

یه روز خوش در این مملکت نداریم
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

ظاهرا ترامپ در توئیتی ایران را یک "افتضاح تمام عیار" ! نامیده !!

تعبیر جالبی کرده !

گفته دیگه تمایل و رغبتی برای مطرح کردن مذاکره نداره از این به بعد !

یه شرکت چینی دیگه هم به خاطر انتقال نفت ایران امروز تحریم کرد آمریکا !

از این طرف ماهیدشتی مدعی شده ! با استفاده از منابع معتبر !!! مطالعاتی داشته !!! که نشون میده خیلی سریع تنش بین ایران و آمریکا به شدت کاهش پیدا میکنه و تحریمهای ایران برداشته میشه !!!
                            آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2019/07/22, 22:20.

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که آمریکا آماده بدترین اتفاقات با ایران است. ترامپ، علاوه بر این، ایران را «کشور پیشرو در تروریسم» توصیف کرد.

او در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا آمریکا به مذاکره با ایران نزدیک‌تر شده است گفت: «ایران نمی‌داند کجای کار است... کشور خیلی درهم و برهمی هستند... کشورشان آشفته است. هر چه می‌خواهد بشود. من فقط کنار می‌نشینم و نگاه می‌کنم.»

نظر

• گرگین خان
                                عضو فعال
                                • Oct 2010
                                • 1095

دوستانی که با بنده آشنایی دارند میداند بنده قرابتی با حکومت جمهوری اسلامی ندارم
                                اما باید قبول کنیم که در رابطه با رویکرد فعلی آقای خامنه ای با ترامپ بسیار هوشمندانه عمل کرده اند
                                بنده قریب به سه دهه است که تحولات سیاسی رو رصد میکنم
                                تا بحال چنین آمریکا و غرب را در قبال ایران در موضع ضعف و انفعال ندیده بودم.
                                تحمل سخت تحریم‌ها در این چند سال اخیر
                                باعث این مهم شد که حکومت نسبت به بسیاری از اقدامات خرابکارانه غرب مسلط شود .
                                علی ایحال بنظرم بازی فعلا بنفع ایران در حال پیگیری است.

نظر

در حال کار...
                                X