کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
معاون امور مجلس رئیسجمهور در ارومیه گفت: لوایح مربوط به رونق اقتصادی و بهبود معیشت مردم و حذف چهار صفر از پول ملی در اولویت تصویب مجلس دهم قرار دارد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرگزاری فارس، حسینعلی امیری امشب در بدو ورود به ارومیه با اشاره به اهداف سفر دو روزه خود به آذربایجانغربی بیان کرد: در این سفر مقرر است که چند طرح بزرگ از جمله سیلو و زیرگذر شهر بوکان افتتاح شده و از سوی دیگر عملیات اجرایی مجتمع آبرسانی 156 روستا آغاز میشود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه 22 لایحه در اولویت تصویب مجلس دهم قرار دارد اظهار کرد: از جمله آنها، لایحه جامع انتخابات، شفافیت، لوایح مربوط به رونق اقتصادی، بهبود معیشت مردم و حذف چهار صفر از پول ملی است.
معاون امور مجلس رئیسجمهور تصریح کرد: هماکنون تقاضای فوریت برای لایحه حذف چهار صفر از پول ملی شده که از این طریق، نظام حسابرسی به سهولت انجام شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه دولت موافق طرح تشکیل وزارت بازرگانی است گفت: این طرح در هفتههای آینده در دستور کار نمایندگان ملت قرار دارد و بیشک با تصویب این طرح، حوزه بازرگانی کشور منسجم و متمرکزتر می شود.
واقعیت اینه که این روزها بازار خوبه و نمیشه عیار افراد رو تشخیص داد.
شهر که شلوغ میشه قورباغه هفت تیر کش میشه.
قابل احترام ترین معامله گر کسیه که بهترین نقطه خروج رو تشخیص بده و بر مبنای اون عمل کنه.
در مرحله بعد قابل احترام ترین معامله گر کسیه که بعد از یک سود معقول و جذاب دندون طمع رو بکشه و کنار بنشینه تا فرصت های کم ریسک بعدی
و به همین ترتیب
شوت ترین معامله گر هم کسیه که تا چند سال بعد از شروع رکود بنشینه به امید فرج !
تحلیلگرهای امروز همچین شاخ غولی نمیشکنند (از جمله خودم !). ببینیم انتهای این رالی چه اتفاقی میفته و سود این بازار سر سفره چه کسانی میره
بسیارند کسانی که سود میکنند ولی نهایتا هیچ بهره ای از این سود موهوم در زندگی نمیبرند!
مطلب بالا رو تو یکی از کانال های تلگرام دیدم خوشم اومد ازش ، شاید منم یکی از اونا باشم
[QUOTE=وحید 20;778171]حذف چهار صفر از پول ملی در اولویت تصویب قرار گرفت
معاون امور مجلس رئیسجمهور در ارومیه گفت: لوایح مربوط به رونق اقتصادی و بهبود معیشت مردم و حذف چهار صفر از پول ملی در اولویت تصویب مجلس دهم قرار دارد.
یعنی حذف 4 صفر به معیشت مردم کمک میکنه ؟ !!!!! یا در ردیف معیشت مردم قرار داره ؟ خب به جای 4 صفر چرا 6 تا حذف نمیکنند ؟ احتمالا یکی از این لوایح سناریوهای طراحی شده برای بنزین و انرژی هست !!
آقای ماهیدشتی اعلام کردن ! تلفنی 400 هزار تومان میگیرن 1 ساعت مشاوره اقتصادی میدن !
آخرین پیش بینی ایشون این بود که شاخص از محدوده 200-220 هزار با خطای صفر درصد !!! سنگین سقوط میکنه !!
شاخص امروز از 300 هزار واحد رد شده !
خوب ظاهرا فشارها بر تنها تحلیل گر ! نابغه !!! جناب ماهیدشتی اینقدر زیاد بوده ! که امروز مجبور به توضیح در مورد الگوی خودش با خطای صفر درصد شده !
جالبه که این افتضاح و بی آبرویی که برای خودش رقم زد رو با یه افتضاح ! به مراتب بدتر میخواد ماست مالی کنه !
نوشته من تو الگویی که با خطای صفر درصد ارائه کردم ! یه شرط گذاشتم ! اونم اینکه شاخص باید در اون روز زیر 216641 واحد بسته میشد !!!
اما بسته نشد ! پس الگوی من درست بوده ! اما شرطش محقق نشده !!!
بعد گفته که من دیدم که الگو باطل شده !!! اما نیازی ندیدم که ابطالشو مطرح کنم !!! چون قیمت سهام رو منصفانه نمیدونستم !!!
مرد حسابی ! وجدان داشته باش حداقل ! دیگه دروغ از این واضح تر !!!
10 بار بعد از اون تاریخ که الگوی خطای صفر درصد رو ارائه کردی !!! پست تحلیل این الگو رو تکرار کردی مدام در کانالت !!!
و گفتی طبق این الگو ریزش سنگین ! و سقوط در راهه !!
حالا میگی از نظر من الگو باطل شده بود !!!
اگه باطل شده بود ! چرا نگفتی باطل شده !!؟؟
اگه باطل شده بود !و لزومی نداشت ابطالشو مطرح کنی !!! چرا هی تکرارش کردی !!!؟؟
تحلیلگر نابغه ! که مسخره بازی و دکانی بیش نبود ! حدقل مرد باش و اشتباهت رو بپذیر !
نه اینکه اینجور مفتضحانه و خنده دار توجیهش کنی !
نوشته کانال خصوصی اش 61 عضو داره که کمترین مبلغ عضویت برای سهام هست با مبلغ 10 میلیون تومان در سال !
واقعا با این وضعیت افتضاح هیچ دلیلی نداره حتی اگر 1 نفر در کانال خصوصی ایشون بمونه هنوز !
چرند ترین کانالهای بورسی که اصلا معلوم نیست کی ادارشون میکنه حتی !!! شاید وضعیت سیگنالدهی و معرفی سهامشون بهتر از ماهیدشتی بوده ! حق عضویت کانال خصوصیشون هم به جای ماهی 800 هزار تومان ! ماهی 100 هزار تومان یا کمتر هست !
ماههای اخیر یکی از بهترین ماههای تاریخ بورس تهران بوده چه از نظر بنیادی ! چه از نظر تکنیکالی ! که با پیش بینی های ایشون هرکی جلو رفته عملا این فرصت بی نظیرو از دست داده !!!
نکته جالبتر اینکه بازهم یه نظری ارائه کرده مایه خجالت ! و خنده !!
گفته اکثر سهام و گروهها قطعا !! در حباب قیمتی هستن !!! اما شاخص کل حباب نداره !!!
چجوری شرکتهایی که شاخص کل از روی قیمت اونا ساخته میشه حباب دارن ! اما خود شاخص حباب نداره !
شما که تا دیروز میگفتی قطعا سقوط سنگین در راه شاخص کل هست ! حالا میگی حباب نداره !
نوشته اگر کسی از افزایش قیمت سهام خوشحال میشه ! با زیان از بازار خارج میشه !!!
نظر