جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • azad.
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 962

پاسخ : جــــو بــــازار

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید به همگی
    اوضاع بازار خرابه و به نظر میاد دوستان تا حدودی ناراحت.فقط متوجه نمیشم چکار به علت خرید و فروش همدیگه داریم و با مسخره کردن طرف مقابل سعی در تخریب اون داریم.بالاخره یکی برای سود کردن خود و کمک به دیگران آمده دیگری برای آموزش و سرگرم کردن و محک زدن خود و دیگر کسان برای نقل قول سخنان دیگران از بقیه کانال ها و ......
    بهتره به همدیگه احترام بزاریم و اجازه اظهارنظر بدیم.درسته که فضای مجازی هست و همدیگه رو نمی شناسیم ولی جالبه که از همین راه دور و در قالب چند جمله میتوان محبت،لطف،سخاوت و حتی خصومت رو حس کرد.
    به امید روزهای بهتر

نظر

• rezasatari
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 555

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      دیگه هم توی این سایت نمیام. خدا نگهدار همه تون.
      فقط میام تو پی وی از اقای آباد سوالی داشته باشم می پرسم و میرم.
      با سلام و عرض ارادت به دو خواهر گراميم سركار خانمها ميناوي و روياخانم
      فضاي مجازي جاي همين چلنج و بگو مگوهاست خواهشا ازهم دلگير نشين روي سخن بنده با خواهر عزيزم روياخانم هستش كه مثل يه شيرزن جسورانه در تاپيكي كه اكثرش اقايون مسلط به بازار هستن يه تنه داره براي فراگيري بازار سرمايه به اب و اتيش ميزنه و از سوالات مبتدي هم نميترسه و حاضره براي كار اصولي غرورش رو هم زير پاش بزاره و ملتمسانه از همه برا فراگيري طلب كمك كنه افرين به اين همت بلند از اينكه صراحتا از دست كسي هم كپي ميكنه ابايي در گفتنش نداره كه نشون از قلب پاك و صداقتش داره حالا وظيفه ما بعنوان اينه كه امثال ايشونو تشويق كنيم هرچند اگه تو نوشتار و گفتارش سهوا اشتباهي هم كرده بباشه كه هممون اشتباهات داريم تا دلتون بخواد لذا خواهر عزيز روي برادر حقيرتان را زمين نياندازيد و به فعاليت خودتون ادامه بدين حداقل به پاس اون سيمرغي كه ميخاسي بفروشي و من نزاشتم و الانم تو ضرري خدا به هر دو جان عزيزتان سلامتي عطا فرمايد

نظر

• ebiman
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 2071

این شایعه بازار امروز را منفی کرد/دلیل ریزش امروز
        شایعه استعفای رییس سازمان بورس صحت ندارد
        مدیر روابط عمومی نهاد ناظر بازار سرمایه در واکنش به شایعه استعفای رییس سازمان بورس ضمن تکذیب آن اعلام کرد: شایعه تغییر ریاست سازمان در راستای گروگانگیری مخاطب صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، امروز برخی از سایت و کانال‌های بورسی از استعفای شاپور محمدی در جلسه شورای عالی بورس خبر دادند که یاسر فلاح ، ضمن تکذیب این شایعه در اینستاگرام اعلام کرد: شایعه تغییر ریاست سازمان بورس در جلسه امروز به وسیله برخی در فضای مجازی مطرح شد، غیر واقعی و در راستای گروگانگیری مخاطب و افزایش مخاطبین صورت گرفته است.

بنابراین گزارش ، در چند وقت گذشته و با توجه به نزدیک شدن به پایان دوره 30 ماهه ریاست شاپور محمدی در سازمان بورس، عده ای نیز با سوء استفاده از این موضوع، شایعه برکناری و استعفا رییس فعلی سازمان بورس را هر ازگاهی منتشر می کنند.

سلام

نظر

• kianoshparsa
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1218

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          اشتباه دیدی ! بنده اصلا به معاملات جناب Abad کاری نداشتم !

اصلا نمیدونم کفرآور کی خریده ! کی فروخته !

تا به حال در این سایت به کسی نگفتم چی خریدی ! چی فروختی ! چرا خریدی یا چرا فروختی !!! چند فروختی !!!

درست نمیخونی پست ها رو احتمالا !

با فرضیات غلط تصمیم نگیر !

بنده دنبال کرسی و به کرسی نشوندن نیستم ! تو این چند سال ثابت شده تو همین سایت !
          چقدر ایجاد حاشیه ؟ اصولا هرجا دوتا خانم بهم نزدیک میشن باید احتمال ایجاد یک جرقه را بدید حالا اگر یک اقا به این مرکز جرقه نزدیک بشه تولید آتش میکنه واوضاع خیلی خطرناک میشه پیشنهاد میکنم هویت تاپیک را حفظ کنید و بیشتر خویشتنداری کنید / راستی از آقای ماهیدشتی چه خبر خیلی وقت هست خبری از مطالبش نداریم ظاهرا >تحدیدهای< ایشون در مورد شاخص کل
          آخرش جواب داد بنده خدا چند هفته است که هی میگه نخرید وکسی هم به حرفش گوش نکرد دیدید آخرش ریخت جالا چ کار کنیم.....
          مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
          kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

در اصل توسط kianoshparsa پست شده است View Post
            چقدر ایجاد حاشیه ؟ اصولا هرجا دوتا خانم بهم نزدیک میشن باید احتمال ایجاد یک جرقه را بدید حالا اگر یک اقا به این مرکز جرقه نزدیک بشه تولید آتش میکنه واوضاع خیلی خطرناک میشه پیشنهاد میکنم هویت تاپیک را حفظ کنید و بیشتر خویشتنداری کنید / راستی از آقای ماهیدشتی چه خبر خیلی وقت هست خبری از مطالبش نداریم ظاهرا >تحدیدهای< ایشون در مورد شاخص کل
            آخرش جواب داد بنده خدا چند هفته است که هی میگه نخرید وکسی هم به حرفش گوش نکرد دیدید آخرش ریخت جالا چ کار کنیم.....
            حالا شما هم ماجرا رو خیلی جنسیتی نکن لطفا !

مشکل در جنسیت زن و مرد نیست !

ماها که اینجا با هم پدرکشتگی نداریم ! داریم بحث یا انتقاد یا فرضا رد میکنیم چیزی رو !

آیا این فرایند نیاز به توهین و فحاشی و ادبیات نادرست داره !؟

دوستان یه نگاهی به امضای همین جناب kianoshparsa داشته باشن !

اینا فقط شعار نیست ! قدرت کلمات در توهین نیست ! در فحاشی نیست !

درست حرف بزنیم و بنویسیم ! هیچ مشکلی پیش نمیاد !

اینجا قرار هست همه از هم یه چیزی یاد بگیریم ! به نظر من بیشتر از اونایی که نظراتی مخالف نظرات مون دارن البته !

نظر

• trojan
              ستاره دار(1)
              • Nov 2013
              • 881

0 - 1 به نفع ماهيدشتي

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                0 - 1 به نفع ماهيدشتي
                فکر نمیکنم !

ماهیدشتی گل زیاد خورده این چند وقته !

هم تو بازار داخلی ! هم بازار جهانی !

نظر

• kianoshparsa
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1218

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  حالا شما هم ماجرا رو خیلی جنسیتی نکن لطفا !

مشکل در جنسیت زن و مرد نیست !

ماها که اینجا با هم پدرکشتگی نداریم ! داریم بحث یا انتقاد یا فرضا رد میکنیم چیزی رو !

آیا این فرایند نیاز به توهین و فحاشی و ادبیات نادرست داره !؟

دوستان یه نگاهی به امضای همین جناب kianoshparsa داشته باشن !

اینا فقط شعار نیست ! قدرت کلمات در توهین نیست ! در فحاشی نیست !

درست حرف بزنیم و بنویسیم ! هیچ مشکلی پیش نمیاد !

اینجا قرار هست همه از هم یه چیزی یاد بگیریم ! به نظر من بیشتر از اونایی که نظراتی مخالف نظرات مون دارن البته !

کلا من با نظر هردو خانم موافقم هرچی شما ها میگید درسته وبه بقیه هم همین پیشنهاد را دارم ؛ البته اساسا با این گفته که بعضی مردها زن ذلیل هستند موافق نیستم وشدیدا این گفته را تکذیب میکنم راستشو بخواهید همه مردها زن ذلیل هستند لذا از همین تریبون ارادت خود را به شما اعلام میکنم
                  kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• effortless_trading
                    عضو عادی
                    • May 2019
                    • 42

هیچ کوهنوردی نمی تواند با کوله پشتی سنگین قله مرتفع را فتح کند.

کسی که به تناسب حال بازار بار سبدش را سبک نکند در نقاط اوج بازار (جایی که اکسیژن کم میشود) نفس کم می آورد.

هنر اصلی بورس اینست که بتوانی جایی که فشار اجتماعی خرید غوغا می کند احساست، غرورت، طمعت را کنترل کنی و بفروشی.

نظر

• kianoshparsa
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 1218

در اصل توسط effortless_trading پست شده است View Post
                      هیچ کوهنوردی نمی تواند با کوله پشتی سنگین قله مرتفع را فتح کند.

کسی که به تناسب حال بازار بار سبدش را سبک نکند در نقاط اوج بازار (جایی که اکسیژن کم میشود) نفس کم می آورد.

هنر اصلی بورس اینست که بتوانی جایی که فشار اجتماعی خرید غوغا می کند احساست، غرورت، طمعت را کنترل کنی و بفروشی.
                      با اجازه من متن آخر را اصلاح میکنم.
                      هنر اصلی معامله گری ( تحلیل و ترید ) اینست که بتوانی جایی که فشار اجتماعی خرید یا فروش غوغا می کند احساست( طمع ، ترس ، صبر )را کنترل کنی و بهترین تصمیم را بگیری ( بعضی وقتها سهمی که انتخاب کردی عین اکسژن هست وباید باهاش بمونی )
                      آخرین ویرایش توسط kianoshparsa؛ 2019/10/08, 18:14.
                      kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

در اصل توسط kianoshparsa پست شده است View Post
                        کلا من با نظر هردو خانم موافقم هرچی شما ها میگید درسته وبه بقیه هم همین پیشنهاد را دارم ؛ البته اساسا با این گفته که بعضی مردها زن ذلیل هستند موافق نیستم وشدیدا این گفته را تکذیب میکنم راستشو بخواهید همه مردها زن ذلیل هستند لذا از همین تریبون ارادت خود را به شما اعلام میکنم
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• abdolhossein
                          عضو فعال
                          • Feb 2019
                          • 1589

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                          این شایعه بازار امروز را منفی کرد/دلیل ریزش امروز
                          شایعه استعفای رییس سازمان بورس صحت ندارد
                          مدیر روابط عمومی نهاد ناظر بازار سرمایه در واکنش به شایعه استعفای رییس سازمان بورس ضمن تکذیب آن اعلام کرد: شایعه تغییر ریاست سازمان در راستای گروگانگیری مخاطب صورت گرفته است.

چقدر هم خودش رو تحویل می گیره این یارو شاپور محمدی!
                          اصلا مشکل اصلی بازار تو و سازمانت هستید.
                          شاخص فقط یک درصد احتمال استعفاتون رو بده 100 هزار واحد رشد می کنه.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، امروز برخی از سایت و کانال‌های بورسی از استعفای شاپور محمدی در جلسه شورای عالی بورس خبر دادند که یاسر فلاح ، ضمن تکذیب این شایعه در اینستاگرام اعلام کرد: شایعه تغییر ریاست سازمان بورس در جلسه امروز به وسیله برخی در فضای مجازی مطرح شد، غیر واقعی و در راستای گروگانگیری مخاطب و افزایش مخاطبین صورت گرفته است.

بنابراین گزارش ، در چند وقت گذشته و با توجه به نزدیک شدن به پایان دوره 30 ماهه ریاست شاپور محمدی در سازمان بورس، عده ای نیز با سوء استفاده از این موضوع، شایعه برکناری و استعفا رییس فعلی سازمان بورس را هر ازگاهی منتشر می کنند.

http://khabar-sobhghi.blog.ir

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                            کسانی که ترسیدن

بهتره کامپیوتر خودشون رو خاموش کنن

////////////////////////

اقا امیر محمد

به فتوای من

5میلیون خریخت بخر

چند روز پیش نوشتم سهم والبر رو با 5میلیون وارد شو 30درصد راحت میده

چون حق تقدم استفاده نشدش داشت بالاتر از خود سهم معامله میشد

راحت سهم رو هم میبرد بالا

//////////////////////////

خریخت دیروز دوستی سوال کرد من توجه ام به این افزایش سرمایه اش بود که گفت ندارم

صبح که دیدم بازم تو این فشار فروش مثبت هست رفتم دنبالش ببینم چه خبره

دیدم سرمایه گذاری بهمن داره میفروشه و

450میلیون میلیون سهم رو چند وقته فروخته

چند تا کد هم وارد شدن تو سهم

با این نوع خرید بازار چقدر دیگه میخواد بفروشه 100میلیون هم بده بازار میخره

کلا 180میلیون سهمش مونده اونم چیزی نیست

و بعیده هم بخواد زیاد بفروشه و کلا خارج بشه

100میلیون هم بده بازار میخره

////////////////////////////////

گاها برای اینکه یک سود خوب ببری بازار بهت فرصت های کم ریسکی میده

کم ریسک از این نوع که

با 5میلیون اگر 30درصد سود کنی میشه 1/5 میلیون

اگر سهم منفی بشه نهایت 10درصد زیان شما 500هزار تومن هست

تو والبر هم اینگونه میدیدم

//////////////////////////////////////////

از اون دوستی که دیروز سوال کرد هم تشکر میکنم

مجبور شدم دوباره سهم رو بررسی کنم

///////////////////////////////

دوستان میتونن استفاده کنن

به فتوای من :.thumbsupsmileyanim/:.Heart.:/
                            آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2019/10/08, 20:35.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• ebiman
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 2071

چون بانک ملت صف فروشه پس منم تلیسه ام رو بفروشم!!! چه ربطی داره آخه؟؟!

چون بانکی ها صف فروشن من خودرویی هام رو می فروشم؟؟ ربطش چیه آخه؟

چون فلان آی دی یا فلان کس گفته بازار میریزه پس آیه قران نازل شد بفروشیم!؟

چون استاد!! فلانی گفته بازار میره بالا پس هر سهم چلاقی رو باید بخریم؟!

بستن بازار به دُم دو تا سهم و چهار تا آی دی بچه بازیه.

با حرف چهار نفر نه بازار مثبت میشه نه منفی، علایمی که از قبل مشخص کرده اید رو باید رصد بکنید.

یکی هم حرفی میزنه نظر خودشه. گنده نکنید کسی رو که بعدا مجبور بشید فحش بدید.

هر کسی مسئول معاملات و مال خودشه، من فعلا نگران بازار نیستم چون حجمی که نشانه ریزش باشه رو نداشتیم، حتی یه سهم هم نفروختم چون اعتقادی به گرفتن نوسان ندارم و سهم را تا تارگتم یا نگه می دارم یا ناامید میشم و می فروشم میره، یکی فروخته که پایین بخره، یکی هم فروخته که نقد کنه بره پی کارش. هر نوع تفکری برا بازار نیازه و قرار باشه همه یه جور فکر کنن که اصلا خرید فروشی شکل نمیگیره.

به چهار تا اصلی که قبلا خودتون برا خودتون مقرر کردید پایبند باشید.

گنگ خواب دیده
                              سلام

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4719

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                                چون بانک ملت صف فروشه پس منم تلیسه ام رو بفروشم!!! چه ربطی داره آخه؟؟!

چون بانکی ها صف فروشن من خودرویی هام رو می فروشم؟؟ ربطش چیه آخه؟

چون فلان آی دی یا فلان کس گفته بازار میریزه پس آیه قران نازل شد بفروشیم!؟

چون استاد!! فلانی گفته بازار میره بالا پس هر سهم چلاقی رو باید بخریم؟!

بستن بازار به دُم دو تا سهم و چهار تا آی دی بچه بازیه.

با حرف چهار نفر نه بازار مثبت میشه نه منفی، علایمی که از قبل مشخص کرده اید رو باید رصد بکنید.

یکی هم حرفی میزنه نظر خودشه. گنده نکنید کسی رو که بعدا مجبور بشید فحش بدید.

هر کسی مسئول معاملات و مال خودشه، من فعلا نگران بازار نیستم چون حجمی که نشانه ریزش باشه رو نداشتیم، حتی یه سهم هم نفروختم چون اعتقادی به گرفتن نوسان ندارم و سهم را تا تارگتم یا نگه می دارم یا ناامید میشم و می فروشم میره، یکی فروخته که پایین بخره، یکی هم فروخته که نقد کنه بره پی کارش. هر نوع تفکری برا بازار نیازه و قرار باشه همه یه جور فکر کنن که اصلا خرید فروشی شکل نمیگیره.

به چهار تا اصلی که قبلا خودتون برا خودتون مقرر کردید پایبند باشید.

گنگ خواب دیده

این تحلیل از نگاه اقتصادی درست نیست ! سهام دو تا ارزش دارند یکی ارزش ذاتی که میشه مستقل از بقیه سهام در نظر گرفت . و دیگری ارزش نسبی که قطعا در مقایسه با سایر سهام میشه تعیین کرد . بنابراین اگر سهمی مثل خریخت مثلا 2170 ریال معامله میشه و فرضا در مقایسه با خزامیا 1767 ارزش صف و خرید داره ! آیا همین خریخت در مقایسه با مثلا خزامیا 1000 ریالی ارزش صف و خرید خواهد داشت !؟ می خوام بگم کاهش قیمت برخی سهام منجر به این خواهد شد که اگر تا دیروز ارزنده نبوده اند بعد از مقداری کاهش ارزنده خواهند شد و البته با ریسک کمتر ! بنابراین قیمت سهم ها بر همدیگر اثرگذار هستند .

نظر

در حال کار...
                                X