جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2905

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط effortless_trading پست شده است View Post
    موضوع جالبی مطرح کردید.
    دلایل می تواند متعدد باشد.
    آنچه که من به تجربه بدست آورده ام، دایره نگاه و وسعت دید فعالین بورس خیلی محدود است. بورس را فقط از دریچه تکنیکال و بنیاد می بینند در حالکیه مساله بسیار فراتر از این موضوعات می باشد.
    کمتر میشه شخصی مثل آقای نوام را پیدا کرد که از دید بسیار وسیعی داشته باشد و نگاهش را به اشتراک بگذارد.
    یک مطلبی در یک کانالی در ارتباط با سقف قیمتی کجاست دیده ام لینکش را اینجا میزارم شاید به درد بخورد.
    https://t.me/TSE_Value_Investing/348

یک کتاب بسیار خوبی هم وجود دارد بنام پارادوکس تصمیم. فایل صوتی آنرا میزارم اینجا: @productivity_tse

ممنون از شما بابت اطلاعات مفیدتان
    حتما کتاب را می خوانم
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• effortless_trading
      عضو عادی
      • May 2019
      • 42

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
      ممنون از شما بابت اطلاعات مفیدتان
      حتما کتاب را می خوانم
      این سخنرانی رو هم ببینید از بری شوارتز نویسنده کتاب پارادوکس انتخاب

فایلهای صوتی کتاب با توضیحات آقای دکتر شعبانعلی در کانال تلگرامی @productivity_tse آپلود کردم. اکیدا توصیه می کنم گوش کنید. قول می دهم دگرگونی اساسی در عملکردتان رخ خواهد داد.

موفق باشید.

نظر

• ebiman
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 2071

سلام

نظر

• effortless_trading
          عضو عادی
          • May 2019
          • 42

بازار سکته ای و این خبر

نفت هم نیمچه واکنشی داشته. برنت اومده بالای ۶۰ دلار.

انشالله به خیر بگذرد

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35705

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
            خانم مینوی ، شما چرا از علامات نگارشی در جای خودشون و به درستی استفاده نمی کنین؟
            چرا در پایان جملاتتون بدون استثنا به جای علامت نقطه از علامت تعجب استفاده می کنین؟
            خیلی آدم رو عصبی می کنه.
            لحنتون حتی اگر هم خیلی آروم باشه با این علامت های تعجب به نظر می رسه دارین دعوا می کنین.
            بنده با کسی دعوا ندارم !

! علامت تعجب هست ! علامت دعوا ! و عصبی شدن نیست !

حالا چرا شما یا دیگران با این علامت عصبی ! میشید ! یا فکر میکنید ! طرف دعوا داره ! به نظرم باید در ذهن خودتون دنبال جوابش بگردید !

یکی از کاربردهای علامت تعجب در نگارش ! جلب توجه و نظر خواننده هست !

قبول دارم که من زیاد ازش استفاده میکنم !

نظر

• abdolhossein
              عضو فعال
              • Feb 2019
              • 1585

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              بنده با کسی دعوا ندارم !

! علامت تعجب هست ! علامت دعوا ! و عصبی شدن نیست !

حالا چرا شما یا دیگران با این علامت عصبی ! میشید ! یا فکر میکنید ! طرف دعوا داره ! به نظرم باید در ذهن خودتون دنبال جوابش بگردید !

یکی از کاربردهای علامت تعجب در نگارش ! جلب توجه و نظر خواننده هست !

قبول دارم که من زیاد ازش استفاده میکنم !

هر جور میل خودتونه.
              اما لازم نیست اول و وسط و آخر جمله از این همه علامت تعجب استفاده بشه.
              چرا آخه؟
              من دیگه بحثی نمی کنم.
              شما هر جور راحتید بنویسید.
              اما به هر حال نوشتن قراره که جای صحبت کردن رو بگیره و استفاده از علایم نگارشی مثل زبان بدنه و تاثیرش اگر از خود کلمات بیشتر نباشه کمتر نیست.

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1585

دوستان !
                حتما فورا پرتفوی تون رو چک کنید.
                ظاهرا ایرادی به وجود اومده.
                با بعضی از دوستان که تماس گرفتن گفتن که ظاهرا قضیه عمومیت داره.

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35705

در اصل توسط محمد20 پست شده است View Post
                  نوشتهات رو دوست دارم
                  ولی خیلی یطرفه به قاضی میری
                  بعضی وقتا باید بپذیریم دیدگاهمون میتونه غلط یا اشتباه باشه.
                  هرجا من یه طرفه به قاضی رفتم ! شما یا سایر دوستان لطف کنید تذکر بدید !

هیچوقت بنده اصرار نداشتم که نظر یا دیدگاه من درسته ! فقط نظرمو گفتم !

اما برخی دوستان اصرار دارن نظرمو نگم ! چون دیدگاهی مخالف دیدگاه بنده دارن !

گذشت زمان ثابت میکنه چه دیدگاه و نظری درست بوده !

یه نگاهی به تاپیکهای مختلف این سایت در سالهای گذشته و مباحث صورت گرفته بندازید ! متوجه خواهید شد ! چه کسانی به دیدگاه غلطشون اصرار داشتن !

و برخی شون کورکورانه ! و متعصبانه ! هنوزم اصرار دارن ! و طرف مقابل رو متهم به تعصب و جانبداری میکنن !!!

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35705

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                    چرا مطلب رو اینقدر بزرگ می کنید ...
                    این بنده خدا که اومده میگه دنبال یادگیری هستم ... از همه داره کمک می گیره و صادقانه رفتار کرده و حتما اشتباه هم داره ...
                    چقدر از همین اقای نوام در خواست راهنمایی کرده ...
                    اگر از سهام معرفی شده من خرید و سود کرده ... خوب همه ما اینجا هستیم که نظر و پیشنهاد بدیم برای اینکه دیگران سود کنن و یاد بگیرن ...
                    و ما هم از نظر دیگران برای همین منظور استفاده می کنیم ...که شخصا مرتب از نظر دیگران استفاده کردم و بار ها هم تشکر کردم ... از جمله خود شما ....
                    قبلا گفتم هیچ کس جای دیگری را نمی گیرد ... پس بهتر است همه ما به همدیگر کمک کنیم ...

بنده هیچ مطلبی را بزرگ نکردم !

اما برخی هنوز حرف زدن بلد نیستن ! اما میخوان مشاور بورس بشن !! اینها دنبال بزرگ شدن هستن !

طرف بیانیه ! صادر کرده ! نوشته گروه سرمایه گذاری آباد !!!

بعد شما معتقدی من مطلب ! رو بزرگ کردم !

تو همون بیانیه نوشته ! پشت سر رهبر باتدبیر ! و قدرتمندمان !!!

البته مدعیان تدبیر ! تو این کشور که به مراتب از همه بی تدبیرتر عمل کردن و رسوا شدن !

دیگه وای به حال رهبر باتدبیر ! و قدرتمندتان !!!

جالبه که برخلاف قوانین سایت این چیزها مطرح شده ! اونوقت واقعا با چه سیستم فکری شما به این نتیجه رسیدید که من مطلب رو بزرگ کردم !؟؟؟

اون بنده خدا به قول شما دنبال یادگیری هست ! امیدوارم اینطور باشه ! اما ...

قبل از یادگیری معامله گری و تحلیل گیری ! خیلی چیزهای دیگه واجب تر و ضروری تر هست ! برای یادگیری !

طرف تو محیط عمومی داره مطلب مینویسه ! تا در مورد مطلبش ازش سوالی میپرسی ! با پرورویی و بی تربیتی جواب داده به تو مربوط نیست !

فکر میکنه اینجا کانال اختصاصی ارتباط ایشون با شما یا گروه سرمایه گذاری آباد !!! و رهبر باتدبیر ! و قدرتمندتان !!! هست !

براش نوشتم وقتی اینجا مطلب مینویسی ! پس به همه مربوط میشه ! نمیخوای جواب نده ! اما توهین نکن !

برداشته بیانیه صادر کرده که به احترام زنان سرزمینم ! به احترام همه دختران .... !!!

طرف مبارزه سیاسی داره میکنه ! همچین بیانیه ای نمی نویسه !!!

بعد شما معتقدی من مطلب رو بزرگ کردم !!

شما یا هر دوست دیگری اگر گروه سرمایه گذاری میخوای بزنی مسیرش مشخصه !

کانال تلگرامی میخوای راه بندازی مسیرش مشخصه !

میخوای ارتباط مستقیم با این کاربر یا هر کابر دیگه ای داشته باشی !!! مسیرش مشخصه !

میخوای دوره آموزشی عمومی یا خصوصی برگزار کنی ! مسیرش مشخصه !

ولی جاش تو سایت بورسی نیست !

طرف 4 روزه اومده تو سایت دنبال تغییر رنگ ایدیش هست ! شما میگی برای یادگیری اومده !

البته براش رنگ ایدیشو تغییر دادن ! تا در روند یادگیریش ! خللی ایجاد نشه !

خیلی ها مدت بیشتری هست عضویت دارن در سایت نه رنگ ایدیشون تغییر کرده ! نه دنبال این چیزا هستن ! نه دنبال مرید و مراد بازی !!

نظر

• Mehdi1400
                      ستاره دار(19)
                      • Jul 2013
                      • 2938

یک دوره کارگاه مجازی و مجانی "بهبود عزت نفس" در لینک زیر آمده
                      توصیه میکنم دوستان استفاده کنند.

لینک

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4717

واقعا چرا مردم اینقدر زود رنج شده اند؟؟!! فرد خاصی مد نظرم نیست کلی می گویم. با کمترین انتقادی از کوره به در می روند! حالا فرضا باشند عده ای که نظرشان با ما یکی نباشد اصلا ما را قبول نداشته باشند چه اهمیتی دارد؟ برخی مواقع به ساده گی از کنار بعضی موضوعات گذشتن نتیجه به مراتب بهتری دارد .زندگی ارزش این همه خشم و نفرت درونی را ندارد .

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35705

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                          یک دوره کارگاه مجازی و مجانی "بهبود عزت نفس" در لینک زیر آمده
                          توصیه میکنم دوستان استفاده کنند.

لینک
                          من خودمو عرض میکنم ! هنوز پیش نیازهای زیادی لازم دارم ! تا به دوره بهبود عزت نفس برسم !

شما لطف کنید یه دوره "نوشتن بدون فحاشی و توهین" برای برخی کاربران پیشنهاد بدید !

قطعا در بهبود جو سایت تاثیر خوبی خواهد گذاشت ! اگر دنبال یادگیری و آموزش باشند البته !

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2110

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                            واقعا چرا مردم اینقدر زود رنج شده اند؟؟!! فرد خاصی مد نظرم نیست کلی می گویم. با کمترین انتقادی از کوره به در می روند! حالا فرضا باشند عده ای که نظرشان با ما یکی نباشد اصلا ما را قبول نداشته باشند چه اهمیتی دارد؟ برخی مواقع به ساده گی از کنار بعضی موضوعات گذشتن نتیجه به مراتب بهتری دارد .زندگی ارزش این همه خشم و نفرت درونی را ندارد .
                            سلام دلیل ان شاید ریشه مذهبی دارد که درجامعه هم عیان است ان اینست که سرلوحه مذهب ستیز و بدست اوردن حق است آیا ذران حقی ضایع شده ؟؟؟؟

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

در پایان روز سه شنبه تو 70 نماد کندل پوشای منفی داشتیم ! و در مقابل 3 نماد فقط کندل پوشای مثبت داشتن !

در پایان روز چهارشنبه قضیه کمی برعکس شده !

تو 40 نماد کندل پوشای مثبت داریم !

در برخی نمادها هم الگوی باردار صعودی دیده میشه ! که ضعیفتر از الگوی پوشا هست !

کندلهای شنبه در صورتیکه قوی باشند ! چه در جهت صعود چه در جهت نزول میتونن تعیین کننده باشن !

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

تاپیک کم و بیش دارد از روال عادی خارج می شود.
                                از بحثهای تسویه حساب شخصی رسیدیم به بحثهای مذهبی
                                خداوندا این آرامش را از ما نگیر
                                آمین
                                پ ن پ:کاش گزینه چشم پوشی داشت این تالار
                                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

در حال کار...
                                X