جــــو بــــازار

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • negarminavi
    عضو فعال
    • اردیبهشت ۱۳۹۲
    • ۳۵۷۱۵

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است مشاهده پست

با این دستور کار !

در بورس ، نقد بشی میسوزی ! یا نقد نشی !؟

سوال : جذب نقدینگی بورس تو این مدت چقدر بوده !؟؟

نظر

• cliff
      عضو فعال
      • خرداد ۱۳۹۳
      • ۳۰۳

سلام جناب نوام

شما یعنی هنوز بانک دی رو خارج نشدید دوست عزیز ؟
      Using Tapatalk

نظر

• اشراق
        عضو فعال
        • بهمن ۱۳۹۰
        • ۳۱۹

در اصل توسط zorba پست شده است مشاهده پست
        میریم برای اولین ۱۰ هزار واحدی منفی در تاریخ بورس :))
        ۱۰۰۰۰ شد ....

نظر

• تیدی آلفا
          Banned
          • تیر ۱۳۹۲
          • ۲۵۴۰

ی سهمی مثل سمگا تو تحلیل ۷۰درصد کانال های تلگرامی بود

فقط تحلیل مهدی صاحبی این وسط درست در اومد

جای مهرداد پایدار تو این بازار خالی

این شخص چراغ راه همچین بازاری بود

طفلک ی تحلیل میزد ۵ دقیقه بعد همه اساتید لب و دهن همون کپی و پیست میکردند

نظر

• farrokhi
            عضو عادی
            • فروردین ۱۳۹۲
            • ۵۳

در اصل توسط cliff پست شده است مشاهده پست
            سلام جناب نوام

شما یعنی هنوز بانک دی رو خارج نشدید دوست عزیز ؟
            نه هنوز خارج نشدم .قیمت خریدم۳۰۰ تومن بود

نظر

• سپهر کلهر
              عضو فعال
              • بهمن ۱۳۹۷
              • ۵۷۸

اقای توام. همچین از ریزش گفتی که من به شخصه دست و پاهام به لرزه در امد.

نظر

• meisam317
                ستاره دار(۶)
                • اسفند ۱۳۹۱
                • ۶۳۹

۱۱:۳۰ به بعد جمع نشه شاید بریم واسه ۱۲ هزار .../:.grlim:.//:.yead.:/

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • اردیبهشت ۱۳۹۲
                  • ۳۵۷۱۵

در اصل توسط ائلچی پست شده است مشاهده پست
                  کاری به روند بازار ندارم ولی چطور شده وقتی شما اینقدر پرکار شدین و هر ۵ دقیقه یه آیه یاس و .... درحج میکنید!!
                  تحلیل گر یک مطلب رو ارایه میکنه بعد مدتی یکبار دیگه بالا میاره نه اینکه هر دقیقه ....
                  تا خدایی ناکرده قضیه نقد شدن شخص به ذهن خطور نکنه.
                  البته جناب چامسکی همیشه پرکار بوده ! تا اونجاییکه یادمه !

برخی زمانها هم گفته که بخاطر مشغله کاری نمیتونه فعال باشه !

وضعیت بازارو همه داریم میبینیم ! و هر کسی باید متناسب با شرایط خودش تصمیم بگیره !

پارسال تجربه ای داشتیم تو همین مقطع ! چه اونهایی که موندن ! چه اونهایی که خارج شدن !

درسته که شرایط امسال و پارسال فرق داره ! اما اینم تجربه ای خواهد شد برای فردای ما !

نظر

• رادین1
                    عضو فعال
                    • آذر ۱۳۹۷
                    • ۴۷۴۳

دلیل ایینکه چرا بازار چنین شد را نباید تو خود بازار چستچو کرد ! چون نتیجه نمی دهد بلکه اینجا نیاز به تحلیل اقتصاد کلان وجود دارد تا چشم انداز را روشن کند:
                    ۱- به گفته همتی ، از این به بعد هدف کنترل نفدینگی با هدف کنترل تورم است . اجتمالا همانند دوره طیب نیا یک رکود دو سه ساله پیش رو داشته باشیم.
                    ۲- سایه جنگ برداشته شده است و انتظارات شوک ارزی تعدیل شده است .دیگر اقتصاد انتظار شوک ارزی به این زودیها را ندارد لذا برهمین اساس ارزش پول ملی فعلا دستخوش نوسانات شدید نحواهد شد و مردم برای خرید هچوم به بازارهای واقعی نخواهند آورد . پیامد این وضعیت کاهش قیمت در بازارهای خودرو و مسکن و ... خواهد بود.
                    ۳- زمانی که شاخص ۲۳۰ هزار بود اکثر تحلیل گران انتظار رشد بیشتری را برای بورس نداشتند و در حالت خوشبینانه ۲۷۰ را هدف گوتاه مدت شاخص می دیدند .در واقع با تثبیت بازار ارز و ورود برخی از بازارها به رکود رشد بیشتر بازار چندان موجه نبود و صرفا ورود پول به بازار منجر به رشد شد .
                    ۴- با وضعیت موجود بسیار بعید است بازار فعلا رشد چشمگیری داشته باشد لذا مثبتهای بازار فرصت خروج است . خیلی از سهام حداقل ۳۰ درصد کاهش یابند اندکی جذابیت برای خرید خواهند داشت .
                    ۵- منبعد خریدها نه براساس جو بازار بلکه براساس تحلیل بنیادی باید صورت پذیرد یعنی سهمی که سودده و پتانسیل سوداوری خوبی داشته باشد ارزش خرید خواهد داشت . لذا تحلیل تکنیال مبنای خوب و مطمینی برای خرید نیست .
                    این نظرات ممکنه صحیح نباشد لذا با تحقیق بیشتر خودتان خرید و فروش نمایید .هر چند خودم برهمین اساس اقدام خواهم کرد .

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • خرداد ۱۳۹۳
                      • ۳۶۷۰

فقط با یک دستکاری عمدی دولتی شاخص اینقدر میریزه + اینکه الان تو پنل کارگذاری مفید نمیتونم ارزش پرتقوی و قیمت های سود و ضرر رو ببینم

بفرض که فردا صف های فروش رو برداشتن
                      بعدش چطور؟
                      اون اعتمادی که از بازار بورس جلب شده رو فراری داد

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • فروردین ۱۳۹۳
                        • ۳۳۶۹

http://forums.boursy.com/showthread....l=۱#post۷۵۸۹۰۰

تحلیل تکنیکال پارسالم

حتی یک موج رو اشتباه نکشیدم

اینها هنر تحلیل تکنیکالم نبوده

دیدگاه بازار برام مهم بوده و نوع نگاهش

همنطور که زاگرس افت کرد و تا الان سود مجمع داده

بعد از این هم همان خواهد بود

//////////////////////////////////

بازار هشدار بدی

دشمن میشن

برای اینکه محبوب بمونی بهتره

همیشه تارگتهای رو به بالا بدی

/////////////////////

هر چند از شاخص ۲۳۰هزار تارگت بالا هم دادم

////////////////////////////

اون روز که نوشتم بازار یکبار بالا میاد ولی تجربه معاملاتی من روی چارت میگه

باشدت بیشتری میریزه

خواستم تحلیل تکنیکال اش رو هم بذارم

ولی گفتم

استخوانهای اجاد تو گور میلرزه

////////////////////////////

مخاطب این موضوعات افراد کمی هستن

شما فکر کن من ادعا میکنم

چرا به ادعا من توجه میکنی

به نوشته هام توجه کن

خوشت نیامد دکمه داره فروم که میتونی نوشته های من رو نخونی
                        آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ ۱۳۹۸/۰۷/۲۳، ۱۲:۰۹.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=۲۹۳۶

نظر

• محمد20
                          عضو فعال
                          • اسفند ۱۳۹۲
                          • ۱۶۵

[QUOTE=roya۱۲۳;۷۸۱۹۱۹]جناب امام قلی خان با اینکه میگید پیر شدید اما ماشالا ماشالا بزنم به تخته چه حافظه ی خوبی دارید ها. این صفحه رو شما بهش اشاره کردید من رفتم ببینم چی بوده. گویا چالشی بوده بین جناب نوام و جناب آباد در سال ۹۷[/اسلاید QUOTE]
                          پست پایینشم میاوردی
                          ایشون جواب همین پست جناب ابادم دادن
                          ما اومدیم تو بورس سود کنیم
                          برا سود کردن باید یاد گرفت فرق نداره کدوم یک از استید باشن
                          سعی کن تعصب رو بذاری کنار با عقل و منطق خودت قضاوت کنی
                          جناب نوام و اباد و خانم میناوی و ایکس وایگرگ نداره
                          هر کس مرا کلمه ای بیاموزد مرا بنده خویش کرده است .امام علی

نظر

• trojan
                            ستاره دار(۱)
                            • آبان ۱۳۹۲
                            • ۸۸۱

در اصل توسط رادین۱ پست شده است مشاهده پست
                            دلیل ایینکه چرا بازار چنین شد را نباید تو خود بازار چستچو کرد ! چون نتیجه نمی دهد بلکه اینجا نیاز به تحلیل اقتصاد کلان وجود دارد تا چشم انداز را روشن کند:
                            ۱- به گفته همتی ، از این به بعد هدف کنترل نفدینگی با هدف کنترل تورم است . اجتمالا همانند دوره طیب نیا یک رکود دو سه ساله پیش رو داشته باشیم.
                            ۲- سایه جنگ برداشته شده است و انتظارات شوک ارزی تعدیل شده است .دیگر اقتصاد انتظار شوک ارزی به این زودیها را ندارد لذا برهمین اساس ارزش پول ملی فعلا دستخوش نوسانات شدید نحواهد شد و مردم برای خرید هچوم به بازارهای واقعی نخواهند آورد . پیامد این وضعیت کاهش قیمت در بازارهای خودرو و مسکن و ... خواهد بود.
                            ۳- زمانی که شاخص ۲۳۰ هزار بود اکثر تحلیل گران انتظار رشد بیشتری را برای بورس نداشتند و در حالت خوشبینانه ۲۷۰ را هدف گوتاه مدت شاخص می دیدند .در واقع با تثبیت بازار ارز و ورود برخی از بازارها به رکود رشد بیشتر بازار چندان موجه نبود و صرفا ورود پول به بازار منجر به رشد شد .
                            ۴- با وضعیت موجود بسیار بعید است بازار فعلا رشد چشمگیری داشته باشد لذا مثبتهای بازار فرصت خروج است . خیلی از سهام حداقل ۳۰ درصد کاهش یابند اندکی جذابیت برای خرید خواهند داشت .
                            ۵- منبعد خریدها نه براساس جو بازار بلکه براساس تحلیل بنیادی باید صورت پذیرد یعنی سهمی که سودده و پتانسیل سوداوری خوبی داشته باشد ارزش خرید خواهد داشت . لذا تحلیل تکنیال مبنای خوب و مطمینی برای خرید نیست .
                            این نظرات ممکنه صحیح نباشد لذا با تحقیق بیشتر خودتان خرید و فروش نمایید .هر چند خودم برهمین اساس اقدام خواهم کرد .
                            با كليت فرمايشات شما موافقم فقط جايي كه مي فرماييد خودور و مسكن طي يكي دوسال اينده نزولي هستند بايد جسارتا عرض كنم به نظرم با توجه به تورم ۳۰ تا ۴۰ درصدي چهار سال اينده متاسفانه هيچ كالايي رنگ و بوي نزول را نخواهد ديد .

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(۳)
                              • فروردین ۱۳۹۳
                              • ۵۵۹۲

در اصل توسط محمد۲۰ پست شده است مشاهده پست
                              پست پایینشم میاوردی دیگه
                              ایشون جواب همین پست جناب ابادم دادن
                              ما اومدیم تو بورس سود کنیم
                              برا سود کردن باید یاد گرفت فرق نداره کدوم یک از استید باشن
                              سعی کن تعصب رو بذاری کنار با عقل و منطق خودت قضاوت کنی
                              جناب نوام و اباد و خانم میناوی و ایکس وایگرگ نداره
                              هر کس مرا کلمه ای بیاموزد مرا بنده خویش کرده است .
                              منم دقیقا بر اساس این جمله ی شما عمل کردم تا کنون. (هر کسی مرا کلمه ای بیاموزد مرا بنده خویش کرده است)
                              اما آیا پست های ایشون به من رو هم دیدید؟؟؟ میگن پولات و وردار و از بورس برو. از اون طرف اون روز به من میگن ضررهات و من جبران می کنم. باید متوجه حرف هایی که می زنیم باشیم. من تعصبی ندارم. فقط جناب آباد محکم رو حرفاشون هستن همیشه. به این دلیل هست که من پشت سر ایشون حرکت می کنم. من فعلا علم بورسی ندارم. البته دارم آموزش می بینم. اما ترجیج میدم وقتی توی این شرایط هستم و خودم تحلیلی بلد نیستم، خودم و دنبال این و اون نندازم و هر لحظه یه فکری بیاد توی سرم. پشت سر یه نفر حرکت می کنم یا با اون یا موفق میشم یا نه. در کنارش هم که خودم دارم یاد میگیرم. اگه بخوام هر کسی یه چیزی گفت منم بترسم و بگم وای این راست میگه وای اون راست میگه که قطعا شکسمت می خورم. دلیلی نداره دیگران هی بیان به من بگن پولات و ودار و از بورس برو.
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• abdolhossein
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۹۷
                                • ۱۷۲۴

فروشندگان در این نیمساعت آخر دنبال نمادهایی می روند که هنوز نیمه جانی دارند و نفس می کشند تا تیر خلاص بر پیکرشان بزنند!!!
                                بی رحمی آخر تا کجا؟؟
                                این چه بازاری است که وقتی می خواهد بالا برود با بدبختی و التماس حرکت می کند و بسیار از سهامش جا می مانند اما وقتی می خواهد بریزد تمام سهامش با هم می ریزند؟
                                آقایان دست مریزاد با این وضعی که درست کرده اید! چه خون دل ها خورده شد تا مردم به بازار بورس اعتماد کنند و مثلا گامی در جهت بهبود اقتصاد کشور و رونق تولید برداشته شود. اما نتیجه چه شد؟
                                پاسخ این وضعیت را که خواهد داد؟ خودتان را جای آن بیچاره ای بگذارید که تحت تاثیر تبلیغات سرمایه خود را به این بازار آورده و اعتماد کرده است.
                                البته من خودم از همان ۹ مهر ماه پیش بینی این وضعیت را کردم و تقریبا نقدم.
                                تعدادی سهام دارم که به قصد ماهانه و بلند مدت نگاه داشته ام

نظر

در حال کار...