جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    عقلم میگه سهامداری و صبر
    اما این که اگه فردا هم بازار منفی بشه سود پرتفوی من منفی میشه استرس وارد می کنه بهم
    چقدر عالی.

اگر مطمئنید که این را عقلتان می‌گوید حتما (باید) همین کار را بکنید.

چرا می‌گویم مطمئنید؟ برای اینکه احتمالش هست این را از روی «ترس» یا «طمع» گفته باشید. یا از روی حرف یک نفر دیگر.
    پس، پیش از تصمیم یک بار دیگر مرور کنید: آیا این بینش و تصمیم از روی عقل است یا ترس؟ از روی عقل است یا طمع؟ از روی عقل است یا حرف یک نفر دیگر؟
    (ترس و طمع و حرف آدم‌های مختلف هم هستند... اصلا باید باشند، ولی دست آخر عقل باید همه‌ی جوانب را بسنجد و کار درست و صلاح را تشخیص دهد و تصمیم قاطع خودش را بگیرد.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• تیدی آلفا
      Banned
      • Jul 2013
      • 2540

ب نظرم تا وقتی سود بانکی بالا نیارند سرمایه ها از بورس تکون نمیخوره

هر وقت دیدید سود سپرده بانکی دوباره رسید به 20 درصد و بالا تر بدونید ب انتهای موج 5 شاخص کل رسیدیم

منفی بازار برای تازه وارد ها و کد اولی ها نیاز بود

ب نظرم با خیال راحت میشه سهام داری کرد

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
        ب نظرم تا وقتی سود بانکی بالا نیارند سرمایه ها از بورس تکون نمیخوره

هر وقت دیدید سود سپرده بانکی دوباره رسید به 20 درصد و بالا تر بدونید ب انتهای موج 5 شاخص کل رسیدیم

منفی بازار برای تازه وارد ها و کد اولی ها نیاز بود

ب نظرم با خیال راحت میشه سهام داری کرد
        دوست عزیز اگر قرار باشه که سرمایه بخاطر سود بانکی 20 درصدی از بازار خارج بشه..
        در همین بورس صندوقهایی هستند که سود بالای 2 درصد ماهانه میدهند..اعتماد و امین یکم و خیلی از صندوقها که البته بنده روی این دو تحقیق کردم..
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

دولت قرار هست سهام 18 شرکت به ارزش 54 هزار میلیارد تومان رو به مردم واگذار کند

که ازین 18 شرکت ، سهام 6 پالایشگاه- سهام 2 خودروساز بزرگ-سهام 2 بانک دولتی-سهام 2 شرکت بیمه ای
          قرار هست واگذار شوند.
          در پالایشگاه دولت 20% سهام دارد و گویا این 6 پالایشگاه در قالب صندوق etf قابل معامله در بورس قرار هست به مردم واگذار شوند. ارزش سهام دولت در این 6 پالایشگاه حدود 25 هزار میلیارد تومان میباشد .
          در ادامه سهام تامین اجتماعی وارد بورس خواهد شد.
          خود تامین اجتماعی چندین هلدینگ بزرگ داره از جمله تاپیکو-تاصیکو-تیپیکو-صباتامین و...که با این زیرمجموعه ها و داراییهای زیادی که این هلدینگ داره ، مشخص که قرار باشه در بورس عرضه بشه و 10% عرضه کنند باید از قبل بازار رو برای این عرضه آماده کنند.

در واقع دولت برای بازار بورس کماکان برنامه داره و برای موفقیت در واگذاری سهام 18 شرکت دولتی به رونق بورس نیاز داره و تا وقتی مولفه های تاثیرگذار بر بورس از نرخ سود بانکی-نرخ ارز-بازارهای جهانی و امثالهم با تغییر جدی روبرو نشده اند دلیلی بر ریزش بازار وجود نداره
          اغلب شرکتهای بزرگ کماکان با مولفه های فعلی با پی برایی تحلیلی 4 الی 6 دارند معامله میشند که نشان از ارزندگی است/منبع: کانال کاظم نادر علی
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

ورود قوه قضایه به فروشهای مشکوک اشخاص حقوقی در بورس

شناسه خبر : 18608 | تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۹

بعد از شکایت عده کثیری از سهامداران بورس تهران:

صاف نیوز: بعد از شکایت عده کثیری از سهامداران بورس تهران مبنی بر ریزش سهام و تعمدی بودن این ریزش ها و تخلفات صورت گرفته توسط حقوقی ها و مدیران سازمان بورس , رئیس دستگاه قضا دستور تشکیل هیئتی از کارشناسان جهت ورود به پرونده و رسیدگی به موضوع و بر خورد قاطع با متخلفان را صادر کرد.
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5586

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              چقدر عالی.

اگر مطمئنید که این را عقلتان می‌گوید حتما (باید) همین کار را بکنید.

چرا می‌گویم مطمئنید؟ برای اینکه احتمالش هست این را از روی «ترس» یا «طمع» گفته باشید. یا از روی حرف یک نفر دیگر.
              پس، پیش از تصمیم یک بار دیگر مرور کنید: آیا این بینش و تصمیم از روی عقل است یا ترس؟ از روی عقل است یا طمع؟ از روی عقل است یا حرف یک نفر دیگر؟
              (ترس و طمع و حرف آدم‌های مختلف هم هستند... اصلا باید باشند، ولی دست آخر عقل باید همه‌ی جوانب را بسنجد و کار درست و صلاح را تشخیص دهد و تصمیم قاطع خودش را بگیرد.)
              البته اصلا استرس ندارم. اما دپرس هستم فقط. در ضمن من پشت سر جناب آباد حرکت می کنم. علت اینکه استرس ندارم هم همینه. البته خودم هم سرچ کردم و عقل خودم هم با نظر جناب آباد همسو است. اما خب دپرس شدم امروز ... نمیدونم چرا دپرسم... شاید چون به سود سبدم نگاه کردم. شاید نباید نگاه کنم فعلا. چون شرایط همه فعلا اینگونه است
              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

البته اصلا استرس ندارم. اما دپرس هستم فقط. در ضمن من پشت سر جناب آباد حرکت می کنم. علت اینکه استرس ندارم هم همینه. البته خودم هم سرچ کردم و عقل خودم هم با نظر جناب آباد همسو است. اما خب دپرس شدم امروز ... نمیدونم چرا دپرسم... شاید چون به سود سبدم نگاه کردم. شاید نباید نگاه کنم فعلا. چون شرایط همه فعلا اینگونه است

انتخاب فرد هم دقیقا مانند انتخاب راهبرد است. در حقیقت حرکت کردن با یک فرد خودش یک راهبرد است. که آدم آن راهبرد را برگزیده است.

اگر پشت سر یک نفر حرکت می‌کنید باید توجه کنید که:
                الف) همان‌گونه که هرگز از راهبرد تخطی نمی‌کنید شما هم نباید یک مقدار از این فرد و یک مقدار از آن فرد را قاطی کنید به گونه‌ای که آخر معلوم نشود دقیقا دارید چه می‌کنید. (البته آدم می‌تواند راهبردها و دیدگاه‌ها و پیشنهادها را ترکیب کند، ولی باید حواسش باشد اول و آخر دارد دقیقا چه می‌کند. این‌جور نشود که آدم دو قدم با شخص شماره ۱ حرکت کند و دو قدم با شخص شماره ۲ و آخر نه نتیجه‌ی فرد شماره ۱ را بگیرد و نه فرد شماره ۲).
                ب) همان‌گونه که شما راهبرد را می‌سنجید فرد را (با کارهای گذشته‌اش) باید بسنجید. (به عبارت دیگر مسئولیت را اینجا هم باز باید خودتان قبول کنید.)
                پ) باید مدل کاری فرد با شما بخورد. ای بسا یک نفر کوتاه‌مدت‌کار باشد و شما روحیه‌تان بلند مدت کار باشد. و اصلا اگر هم بخواهید نتوانید با آن فرد کار کنید. (همین اکنون دارم نوشته‌تان
                ت) در نهایت آدم باید بداند که زمانی که از یک نفر دارد پیروی می‌کند شاید حتی اگر خیلی خوب هم این پیروی را انجام دهد باز نتایجش با نتایج آن شخص یکی نشود. (چرا؟) برای اینکه ممکن است آن شخص یک زمان‌هایی نقد باشد و شما نباشید یا برعکس یا درصدهای سرمایه‌گذاری متفاوت باشد یا تاخیرهایی که در اعلام سیگنال خرید و فروش وجود دارد و غیره.

در پایان باز هم می‌گویم: دیگران اول و آخر در حکم پیشنهاد (سیگنال) و پند (توصیه) و راهنمایی (دلیل) می‌توانند به ما کمک کنند.
                =============================================
                پی‌نوشت: ببخشید که این‌قدر با جزئیات و وسواس مطالب را بیان می‌کنم.
                پی‌نوشت: جناب آباد عزیز بسیار انسان شریفی هستند و یکی از خصوصیات خوب ایشان محکم بودن ایشان است. یعنی در کارهایی که می‌کنند می‌دانند چه دارند می‌کنند و کار را محکم پیش می‌برند. مطمئنم در همراهی با ایشان هم به شما خوش خواهد گذشت و هم اینکه روحیه‌ی خوبی به شما منتقل خواهد شد. ان‌شاءالله که سود خوبی بکنید.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• zorba
                  ستاره دار(3)
                  • Aug 2013
                  • 3951

صبح یکشنبه است و بعد از چندین روز هنوز تی اس ای آپدیت نشده!
                  واقعا زحمت دارن میکشن آقایون!
                  زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                    صبح یکشنبه است و بعد از چندین روز هنوز تی اس ای آپدیت نشده!
                    واقعا زحمت دارن میکشن آقایون!
                    الان آپ دیت شد!
                    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4717

این دیگه اسمش اصلاح نیست !!! یک کله حتی یک نوسان جزیی هم بازار نداده !!! اینطور که پیداست فعلا اصلاح ادامه دار است . اگر دولت موفق شود با سازو کارها و سیاستهای موجودش در سایر بازاراها قیمت محصولات اعم از مسکن و خودرو و ...را کاهش دهد می تواند پس از آن دلار را نیز کاهش دهد در واقع ارزش پول ملی تقویت خواهد شد . باید دید چه پیش خواهد امد . ملت هرر چی خوردند از زیر دنداناشون دارند در میارند .

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5586

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                        این دیگه اسمش اصلاح نیست !!! یک کله حتی یک نوسان جزیی هم بازار نداده !!! اینطور که پیداست فعلا اصلاح ادامه دار است . اگر دولت موفق شود با سازو کارها و سیاستهای موجودش در سایر بازاراها قیمت محصولات اعم از مسکن و خودرو و ...را کاهش دهد می تواند پس از آن دلار را نیز کاهش دهد در واقع ارزش پول ملی تقویت خواهد شد . باید دید چه پیش خواهد امد . ملت هرر چی خوردند از زیر دنداناشون دارند در میارند .
                        . ...
                        یه چیزی نوشتیم ادیت کردیم. گفتیم آیه یاس نخوانیم.

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4717

سهام بازار باید با هم برگرده نمی تونه تعدادی برگردند و تعدادی همچنان منفی باشه ! بعد این اصلاح بازار چاره ای نداره جز اینکه با هم برگردد . در این بازار حتی سهام خوب هم نمی توانند مقاومت کنند .

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5586

دوستان چیکار کنیم؟؟؟ من دیگه واقعا می ترسم. داره از اصل سرمایه ام میره.

نظر

• امیر محمد ۲
                              عضو فعال
                              • Jun 2019
                              • 789

دوستان چیکار کنیم؟؟؟ من دیگه واقعا می ترسم. داره از اصل سرمایه ام میره.
                              کاربر گرامی

دیدن همچین بازارهایی خوبه

اگر شما بتوانید در این بازار دوام بیاورید ...قطعا در آینده سودهای خوبی خواهیدکرد

کسانی ک از ضرر دادن نترسن این روزها ب سود خوبی میرسن

بعضی سهما رو ملت با pe زیر ۴ دارن حراج میکنن..

بازار نهایت تو این هفته اصلاحش تموم میشه

توکل به خدا کن

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4717

موضوع اینه الان در خیلی از سهام فرصت خروج نمیده!!! یعنی چاره ای نمی مونه 10 تا 15 درصد اصلاح ادامه داشته باشه تازه پس از اون هم اطمینانی نیست که بازار برگرده ممکنه عده ای دنبال نوسان باشن و اجاه برگشت ندن . موضوع فقط به این بازار مربوط نیست . سایر مولفه های اقتصادی را باید زیر نظر داشت :
                                1- دلار به این زودی بعیده شوکی به خود ببیند دولت می تواند در قیمت فعلی کنترل کند .
                                2- بعد از شوک تورمی ناشی از شوک ارزی تعدادی از بازارها من جمله مسکن به رکود رفته و خواهند رفت . (تورم رکودی)
                                3- من قبلا فکر می کردم ممکنه نقدینگی به سمت طلا و ارز بره . لیکن با توجه به شرایط سیاسی و منطقه بعید می دونم به این زودیها تلاطم ارزی داشته باشیم . لذا احتمالا نقدینگی راهش را به سمت بانکها کج خواهد کرد .
                                4- اگر دولت عاقلانه رفتار کند نقدینگی را باید در بازار سرمایه نگهدارد و بازار را باید حمایت کند .

نظر

در حال کار...
                                X