جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

پاسخ : جــــو بــــازار

اینکه دوستان اشاره کردن قالیباف گفته p/e بازار پایین هست به نظرم چندان درست نیست

p/e : شبندر 10 ، خودرو بالای 7 ، شپنا بالای 7 ، گروه بانکی بالای 6 ، گروه انفورماتیک بالای 7

p/e گروه سیمان و پتروشیمی زیر 5 هست که اونها هم با توجه به سودهای اعلام شده برای 94 ، برخی بازهم p/e بالایی دارند

نظر

• سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

در دو روز فقط 8% از دارایی کم شد . حالا روزهای قبل هم که هست
      بعد از توافق لوزان در 2 روز شاخص حدود 4500 واحد بالا اومد . 2 روزه بازار تایید کرده و شاخص هزار واحد ریخته
      اشتباهی که پارسال 4 بار تکرار کردم امسال هم تکرار کردم و خودم را بیچاره کردم
      اصلا هیچ منطقی از طرف خریدار و فروشنده در هیچ سهمی نیست . یا ملت در صف فروشن یا در صف خرید
      اون ا...ن با اون همه گند کاریش حداقل بورسش خوب بود . این که تا الان هیچ کاری نکرده و مردم را هم بیچاره کرده

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

دست های پنهان خودشان را نشان دادند ............. سیف رئیس بانک مرکزی و طیب نیا دو شمن رشد بورس و ماله کش سیستم اختلاسی بانکی نظام

نظر

• محمد3
          عضو فعال
          • Aug 2014
          • 458

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          بعد از اعلام رسمی توافق ژنو و جلسه تیم مذاکره کننده با مدیران بازار سرمایه در یک روز ارزش معاملات فراتر از 600 میلیارد تومان شد و بعد از چند روز به مرز 100 میلیارد رسید !

آن موقع گفتم پولها از بازار داره خارج میشه ! عده ای خندیدند و توهین کردند و ...

بعد از تمدید توافق ژنو در یک روز ارزش معاملات فراتر از 400 میلیارد تومان شد و دوباره همان داستان و به فاصله چند روز ارزش معاملات به شدت افت کرد !

باز گفتم پول داره خارج میشه و ....

2 روز بعد از بیانیه لوزان بیش از 700 میلیارد تومان ارزش معاملات بود و بعد از اون روندی نزولی به خود گرفت و حتی به زیر 100 میلیارد تومان رسید !

آیا هنوز هستند کسانی که بعد از این 3 بار تجربه باز هم بگویند پولی از بازار خارج نشده !!؟؟

آیا آنهاییکه برای صادرات 105 تومانی سر و کله می زدند که جلوی صف بیفتند ! امروز نباید از خود بپرسند که پولی که برای 2 میلیارد سهم وبصادر پرداخت شد آیا به بازار بازگشته یا خیر؟؟؟
          ولي تا جايي كه من ديدم شما در روزهاي منفي پست ميزنيد و در روزهاي مثبت خبري ازتون نيست! همين الانشم اگه بازار برگرده شما ناپديد ميشيد!!!
          ضمنا چيزي كه در پستهاي شما مشهود هست نقش پررنگ دولت در شرايط خراب اقتصادي كشور هست و نه نقش "حكومت". البته شايد شما ترجيح ميديد خودتون رو به اون راه بزنيد!!!

نظر

• محمد3
            عضو فعال
            • Aug 2014
            • 458

دوستان يه چيزي كه شايد اكثرا از اون غافليم نقش خودمون هست! همين امروز تعداد زيادي از سفارشات مبين به دليل تخلف حذف شد و اين حذفيات كماكان ادامه داره! طول صف از نصف هم كمتر شده يعني چند هزار سفارش به دليل تخلف حذف شده. حالا اين تخلفات رو كي انجام داده؟! فكر نميكنم اين افراد متخلف فرق زيادي با من و شما داشته باشن. شايد ما هم اگه داراي رابط با برخي مسئولين بوديم يا دسترسي به نرم افزارهاي سرخط زني داشتيم! و يا امكان هر تخلفي داشتيم از اين امكان استفاده ميكرديم تا سود بيشتري كنيم. ما چقدر مسئوليم براي ناديده گرفتن واقعيت؟! :-/

نظر

• موج 5
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 140

در اصل توسط موج 5 پست شده است View Post
              بی خیال بشید بابا بورس ما تا بوده همین بوده والیستریت که نیومدین فردا روز مهمیه اغلب الگوهای سهام رسیدن به نقاط حساس شون برخی حد ضرر فعال میشه فردا بازار برنگرده من یکی که میزنم بیرون تا فرصت های بعدی./:.ph34r-smiley.:/
              با قبول 15% ضرر به طور متوسط کلا از بازار خارج شدم همه برنامه هام بهم ریخت تمام حد ضررها فعال شدن فعلا میرم استراحت انشالله یه فرصت بهتر با اعصاب و فکر جمع جور تر اگه پیش بیاد دوباره وارد میشم و خدا بخواد جبران میکنم ایشالا بازار برگرده دوستان خوشحال باشند.

نظر

• alireza51
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 1205

در اصل توسط موج 5 پست شده است View Post
                با قبول 15% ضرر به طور متوسط کلا از بازار خارج شدم همه برنامه هام بهم ریخت تمام حد ضررها فعال شدن فعلا میرم استراحت انشالله یه فرصت بهتر با اعصاب و فکر جمع جور تر اگه پیش بیاد دوباره وارد میشم و خدا بخواد جبران میکنم ایشالا بازار برگرده دوستان خوشحال باشند.
                من هم هفته پیش رفتم بیرون با کلی ضرر، در عوض هفته راحتی را داشتم.
                عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

در کنفرانس بین‌المللی بازار سرمایه عنوان شد دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸
                  هجوم سرمایه‌گذاران خارجی به کشور
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• alireza51
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 1205

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                    در کنفرانس بین‌المللی بازار سرمایه عنوان شد دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸
                    هجوم سرمایه‌گذاران خارجی به کشور
                    جناب اکبری یک هفته که تو بورس باشند، خبر این طوری میشه:
                    فرار سرمایه‌گذاران خارجی از کشور

البته آقایایون با پول اونها بیشتر جیب سهامدار حقیقی داخل را خالی می کنند و درصد می برند.
                    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• ahmoeini
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2562

احتمالا الان مبین رو میبندند که باز توش تقلب شده
                      کارشناساشون بیکارن

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                        جناب اکبری یک هفته که تو بورس باشند، خبر این طوری میشه:
                        فرار سرمایه‌گذاران خارجی از کشور

البته آقایایون با پول اونها بیشتر جیب سهامدار حقیقی داخل را خالی می کنند و درصد می برند.

از گفته های آقایان این طور میشه برداشت کرد که این وضعیت بازار داره آماده میشه برای ورود سرمایه گذر خارجی در خرید قیمتهای بسیار بسیار مفت سهام در زمان کنونی

چرا وضعیت بازار از این بلا تکلیفی خارج نمیشه نمی گذارند بازار رشد کند چون باید خودشان دستور آزاد سازی سهام را بدهند البته بعد از خرید کامل
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                          از گفته های آقایان این طور میشه برداشت کرد که این وضعیت بازار داره آماده میشه برای ورود سرمایه گذر خارجی در خرید قیمتهای بسیار بسیار مفت سهام در زمان کنونی

چرا وضعیت بازار از این بلا تکلیفی خارج نمیشه نمی گذارند بازار رشد کند چون باید خودشان دستور آزاد سازی سهام را بدهند البته بعد از خرید کامل
                          حالا از کجا میدونی همشون آقا هستند
                          /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
                            ولي تا جايي كه من ديدم شما در روزهاي منفي پست ميزنيد و در روزهاي مثبت خبري ازتون نيست! همين الانشم اگه بازار برگرده شما ناپديد ميشيد!!!
                            ضمنا چيزي كه در پستهاي شما مشهود هست نقش پررنگ دولت در شرايط خراب اقتصادي كشور هست و نه نقش "حكومت". البته شايد شما ترجيح ميديد خودتون رو به اون راه بزنيد!!!
                            پستهای من توی این سایت و در تاپیکهای مختلف هر روز هست، چه مثبت چه منفی

قبلا هم گفتم من بعد از روی کار آمدن دولت روحانی و قبل از اینکه توافق ژنو اعلام رسمی بشه سبد خودم و بقیه دوستانی که تحت مدیریت من بود رو فروختم

فقط پلوله، خصدرا و تپکو داشتم که تپکو رو فروختم

به همه دوستان هم گفتم بفروشن. هر کس هم در خصوصی پرسید نظرمنو همین ها رو گفتم کمابیش

اگر ناپدید شدم در روزهای مثبت، پس پستهای من در تاپیکهای مختلف کی زده شده؟؟؟

شما اگر خواستی ببینی کیا ناپدید شدن تو این چند وقته یک سری به تاپیک شاخص کل بزن و پستهای سال 92 اونو نگاه کن ببین کیا ناپدید شدن

یا یک سری به تاپیک خکاوه 92-93 بزن ببین کیا اون موقع پستهای مختلف میزدن که بیا و ببین خکاوه چه قراردادی بست و .... الان ناپدید شدن
                            آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2015/05/04, 10:46.

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

یه چهارمیلیونی تو ته کاسه شبندر گذاشتند معلوم نیست برای چی

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                                یه چهارمیلیونی تو ته کاسه شبندر گذاشتند معلوم نیست برای چی
                                روی قیمت 1140 ریال گذاشته ! قیمت عرضه اولیه !

نظر

در حال کار...
                                X