جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dext3R
    عضو فعال
    • Oct 2018
    • 335

پاسخ : جــــو بــــازار

تا امروز بازدهی عرضه اولیه های امسال که اعداد رو گرد کردم.

درهآور 690 درصد
    زشریف 140 درصد
    کویر 120 درصد
    رنیک 110 درصد
    فسازان 100 درصد
    هجرت 45 درصد
    دتوزیع 20 درصد
    جم پیلن 15 درصد
    نوری 10 درصد

یعنی بنیادی ترین سهمای بازار کم ترین بازدهی رو داشتن !!! خاک بر سر این دو سهم که 25 درصد سبد ما هستن متاسفانه.

=-=-=-=-=-=-=-=

پ.ن : گفتم فضا عوض شه ...

نظر

• تیدی آلفا
      Banned
      • Jul 2013
      • 2540

نظر من بالعکس شماست
      معمولا اتفاقات بنیادی خودشون رو چارت نشون میدن ( توسط اندیکاتور ها و واگرایی و ... )

ولی به عقل چارت هم نمیرسید اینا 12 شب بخوان این بلا رو سر بنزین بیارن :D

اگر تا عادی شدن شرایط بورس تعطیل بشه ، در صورت برقراری آرامش در جامعه دلیلی برای منفی بازار وجود نداره به جز دستکاری عمدی یا ب قول دوستمون تحلیل بنیادی سهم

همین چند وقت پیش یمنی ها آرامکوی عربستان زدند و عکس العمل درست مدیران بورس این کشور دیدیم

اتفاقات و حواشی که این مدت بوجود اومد دست کمی از شلیک موشک نداشت که اگه ادامه پیدا کنه میتونه برای سرمایه داران خطرناک باشه

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        به نظر من اگه تعطیل بشه رفتار هیجانی و تخریبی بیشتر تشدید میشه !

بعد از بازگشایی فشار بیشتری میاد !

همین الان تو اخبار اومده که مدارس فلان جا و بهمان جا فردا تعطیله ! همه فکر میکنن اونجا چه خبر بوده!

محرک بیشتری هست برای تخریب ! چیزی که آقایون میخوان ! تخریب اموال و آسیب دیدن مردم عادی ! بعدشم منت امنیت رو بذارن سر مردم و بگن برید خونتون !

در بورس فرض کن تعطیل بشه 2-3 روز ! روز بعدش با صفهای سنگین چند صد میلیونی فروش مواجه میشه بازار !

اینجوری هر روز هر کسی با هر دلیل و تحلیل خواست میفروشه ! نخواست نگاه میکنه !

خانم مینوی تعطیلی مدارس و دانشگاه ها تصمیم درستی بود. خواهر من کارمند دانشگاه هست. پریروز طبق معمول زنگ میزنه آژانس که بره خونه تاکسی نداشتن. چرا؟؟؟ چون تاکسی هایی که بیرون بودن و سنگ میزدن. یه تاکسی به بابام گفته بود من آژانس مدرسه ام. مجبور بودم برم بچه ها رو بیارم چقد سنگ بهم زدن تو مسیر. حتی ما شنیدیم چند تا ماشین و هم سوزوندن. باز داداشم کارگاه داره. شب که میخواسته برگرده خونش همه راهها رو معترضین بسته بودن. داداشم فوق العاده باهوشه. میگفت رفتم کنار کارگاه (کارگاه خارج از شهره ) کلی لاستیک خراب ماشینم و پر کردم و همینجوری تو مسیر بهشون میگفتم من از خودتونم لاستیک براتون آوردم (چون لاستیک میسوزوندن ) بزارید رد شم به جلویی ها هم لاستیک برسونم. اینجوری خودش و رسونده خونه. دو ساعت طول کشید برسه خونش. تمام ایستگاه های اتوبوس و کندن. خیلی از تابلوهای خیابونا رو کندن. بانک ملت و آتیش زدن. بابام دیروز میگفت تمام بچه مدرسه ای ها سرگردون تو خیابون مونده بودن. چون سرویس ها نرفته بودن دنبالشون. تو این شرایط به نظرتون نباید تعطیل کنن؟؟؟ شیراز امروز همه تو خونه موندن. امنیت نیست فعلا بیرون. اینا جو سازی نیست. واقعا اینجوریه
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• abdolhossein
          عضو فعال
          • Feb 2019
          • 1585

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
          اگه بورس کشور عربستان یا وال استریت بود بورس تا پایان اعتراضات تعطیل میکردند

ولی اینجا اجازه میدن سرمایه مردم روزی 5 درصد منفی بخوره

تنها چاره کار اینه که تا عادی شدن وضعیت بورس تعطیل کنند

این نه به خاطر این میگم که خودم سهام دارم نه

تو همه دنیا شرایط مشابه که پیش میاد اول به فکر سهام دارن
          اون جا ها به قول خودتون همه دنیاست.
          اینجا فرق می کنه.
          اینجا جاییه که مسئولین سازمان بورسش شاخص رو 10 هزار تا 10 هزار تا می ریزن و افتخار هم می کنن. بعد عمری بازار خواست یه حرکتی بزنه ببینید از مرداد امسال تا همین الان چقدر ریسک سیستماتیک درست کردن توی بازار؟ چقدر قوانین و مقررات عوض کردن؟ چقدر دستکاری کردن؟؟
          توقع دارین به فکر سهامدار باشن؟
          از خداشونه که شاخص بریزه و برگرده به همون ارقام پارسال!
          آخرین ویرایش توسط abdolhossein؛ 2019/11/17, 20:47.

نظر

• forbes
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 59

در اصل توسط گرگین خان پست شده است View Post
            https://t.me/socks?server=tgs1.sosha...14&pass=818014

جهت دسترسی آسان به تلگرام
            اینم به فاک رفت
            جدید نداری

نظر

• forbes
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 59

کمی به تلگرام وصل شدیم
              دلار مثل اینکه فعلا درگیر مقاومت ۱۲۵۰۰ هست و زیرش داره معامله میشه

نظر

• banima
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 276

اهواز الان دلار 12400 فروش

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35706

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                  خانم مینوی تعطیلی مدارس و دانشگاه ها تصمیم درستی بود. خواهر من کارمند دانشگاه هست. پریروز طبق معمول زنگ میزنه آژانس که بره خونه تاکسی نداشتن. چرا؟؟؟ چون تاکسی هایی که بیرون بودن و سنگ میزدن. یه تاکسی به بابام گفته بود من آژانس مدرسه ام. مجبور بودم برم بچه ها رو بیارم چقد سنگ بهم زدن تو مسیر. حتی ما شنیدیم چند تا ماشین و هم سوزوندن. باز داداشم کارگاه داره. شب که میخواسته برگرده خونش همه راهها رو معترضین بسته بودن. داداشم فوق العاده باهوشه. میگفت رفتم کنار کارگاه (کارگاه خارج از شهره ) کلی لاستیک خراب ماشینم و پر کردم و همینجوری تو مسیر بهشون میگفتم من از خودتونم لاستیک براتون آوردم (چون لاستیک میسوزوندن ) بزارید رد شم به جلویی ها هم لاستیک برسونم. اینجوری خودش و رسونده خونه. دو ساعت طول کشید برسه خونش. تمام ایستگاه های اتوبوس و کندن. خیلی از تابلوهای خیابونا رو کندن. بانک ملت و آتیش زدن. بابام دیروز میگفت تمام بچه مدرسه ای ها سرگردون تو خیابون مونده بودن. چون سرویس ها نرفته بودن دنبالشون. تو این شرایط به نظرتون نباید تعطیل کنن؟؟؟ شیراز امروز همه تو خونه موندن. امنیت نیست فعلا بیرون. اینا جو سازی نیست. واقعا اینجوریه
                  مشکلاتو قبول دارم ! من خودم از فرودگاه اومدم بیرون ماشین نداشت تاکسی فرودگاه !

شخصی ها هم میگفتن 150 تا 200 هزار تومان کرایه ! اغلب مردم با مترو اومدن !

اما با بیرون نیومدن مردم امنیت برقرار میشه !؟

من مخالف همچین امنیتی هستم ! بیشتر حکومت نظامی میشه بهش گفت تا امنیت !

متاسفانه دولت و حکومت برای همین امنیت حداقلی هم ! میگن باید آسیب هایی رو تحمل کنی تا امنیت برات برقرار کنم !

سال 88 یادمه حدودا 9 ماه همین ها تو مملکت راه میرفتن و شعار میدادن ! سطل آشغال میسوزوندن !

حالا همونایی وزیر و وکیل هستن که سال 88 به طرفداراشون میگفتن بریزید تو خیابونها !!!

خودشون حتی تحمل یک روز تجمع مردم رو هم ندارن ! سریع امنیتی کردن جو رو ! بیشتر از نصف کابینه امنیتی هست البته ! اینا از مردم نیستن ! ترس دارن از مردم !

نظر

• forbes
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 59

آقا همین الان به ذهنم رسید!

با این وضعیت فروش نفت و بودجه امکان تبدیل شدن به ونزوئلا بعید نیست!
                    ونزوئلا هم دقیقا با همین قضیه بهم ریخته گیه فروش نفت در بودجه به این روز افتاد!
                    البته نسبت درامد نفتی بودجه ونزوئلا بالای ۵۰ درصده اگه اشتباه نکنم
                    ولی ماله ما هم که حدود ۲۰ تا ۳۰ درصده کم نیست و نمیشه دست کم گرفتش
                    به نظرم بهتره رو این مورد بحث بشه

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35706

در اصل توسط forbes پست شده است View Post
                      آقا همین الان به ذهنم رسید!

با این وضعیت فروش نفت و بودجه امکان تبدیل شدن به ونزوئلا بعید نیست!
                      ونزوئلا هم دقیقا با همین قضیه بهم ریخته گیه فروش نفت در بودجه به این روز افتاد!
                      البته نسبت درامد نفتی بودجه ونزوئلا بالای ۵۰ درصده اگه اشتباه نکنم
                      ولی ماله ما هم که حدود ۲۰ تا ۳۰ درصده کم نیست و نمیشه دست کم گرفتش
                      به نظرم بهتره رو این مورد بحث بشه
                      جالب اینکه تا همین یکی دو هفته پیش هم زنگنه ! و ظریف ! و روحانی ! میگفتن وضعیف فروش نفت خوب هست و بهتر هم شده !

عاقبت دروغ !

نظر

• abdolhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2019
                        • 1585

لصلا تنها شهری که احتمالش نمی رفت این قدر به هم بریزه شیراز بود.
                        از بس که از نظر امنیتی ضعیفه!
                        یه شهر بی صاحابی که به خصوص بعد از انقلاب به دلایل مختلف بافت اصیلش رو از دست داده و تبدیل به یک شهر کاملا بی هویت شده!
                        همین الان از برخی از اقوام شنیدم که اصلا توی شهر نمی شه رفت و آمد کرد!
                        یک کلان شهر به صورت کامل به هم ریخته و اوضاع از دست نیروهای امنیتی و پلیس و محتسب و گزمه و .. .خارج شده.

نظر

• National
                          عضو فعال
                          • Nov 2018
                          • 630

اینطور که مشخصه خانوادتا فوق العاده باهوشید /:.yead.:/
                          اون از کارگزاری که به خودت گفته چقد باهوشی بیا تا سیگنال رایگان بهت بدم
                          اونم از داداشت که با لاستیک خودش رو رسونده خونه
                          حالا نگفتی خواهرت چه کلکی سوار کرده و خودش رو رسونده خونه
                          عجب /:.yead.://:.yead.://:.grlim:./

نظر

• ایرانی
                            ستاره دار(1)
                            • Jun 2011
                            • 2577

من دیروز و امروز پیوسته بین تهران و قم در رفت و آمد بودم، در سمت غرب تهران که هیچ خبری نیست و آرام و ساکت.
                            در قم هم از اقوام و آشنایان پرسیدم، در این چند روز هیچ خبری و اعتراضی نبوده و آنجا هم آرام.

تا آنجا که بنده از اخبار موثق و منابع مطلع شدم، بیشتر اعتراضات در این دو روز مربوط به شهرها و استان های حاشیه ای و نزدیک مرز است که در این مدت قاچاق سوخت میکردن و الان با افزایش قیمت بنزین و بالا رفتن هزینه بنزین قاچاق، نونشون آجر شده.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط National پست شده است View Post
                              اینطور که مشخصه خانوادتا فوق العاده باهوشید /:.yead.:/
                              اون از کارگزاری که به خودت گفته چقد باهوشی بیا تا سیگنال رایگان بهت بدم
                              اونم از داداشت که با لاستیک خودش رو رسونده خونه
                              حالا نگفتی خواهرت چه کلکی سوار کرده و خودش رو رسونده خونه
                              عجب /:.yead.://:.yead.://:.grlim:./
                              ببخشیییید؟؟؟؟ من گفتم کارگزاری بهم گفته چقد باهوشی بیا سیگنال رایگان بهت بدم؟؟؟
                              من اصلا همچین حرفی نزدم. واسه چی از خودتون حرف درمیارید؟؟؟
                              در ضمن اصلا متوجه منظورتون نشدم.
                              آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/11/17, 21:40.
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                                دوستان اوضاع بر خلاف اون چه وانمود می شه خیلی بحرانی و و وحشتناکه.
                                به خصوص در شیراز!
                                ظاهرا شورش عمومی شده و ماموران طی دیروز و امروز دارن هر بلایی می تونن سر مردم در میارن. اعم از تیرانداری و گاز اشک آور و گاز اشک آور شکستن شیشه ماشین ها و دستگیری و بازداشت و .. .
                                یکی از شاهدان عینی می گفت شرایط دقیقا شده مثل اوضاع قبل از انقلاب و مبارزات مردم با رژیم سابق!
                                بیشترین بازخورد منفی رو بازار سرمایه می بینه و شاید تا مدت قابل توجهی نتونه سرپا بشه.
                                اتفاقا به نظر من اوضاع بیشتر رو به بهبودی است.

اگر گروه خودرو را حساس ترین و شاخص اصلی اوضاع سیاسی بدانیم، هر جوری حساب می کنم (تکنیکال و بنیادی)، این گروه روندشان صعودی است.

حالا چه اتفاقی قرار است بیافتد نمی دانم. اما بجای دنبال کردن اخبار، روند این گروه را بر حسب تجربه دنبال می کنم.

توصیه ای به خرید و فروش نیست، اما در صعودی بود گروه خودرو، سیمان، گردشگری شکی ندارم

البته به نظر من بازار بورس جایگاهش با 40 سال گذشته فرق کرده و وارد فاز جدیدی شده.

رشدهای اخیر بازار فقط پر کردن گپ تورمی بوده (تا حدودی)، و هنوز رشد اصلی بازار شروع نشده.

بازار بورس در ایران بسیار ناشناخته و زیر خاکی است و به نظرم سیاست کلی شیفت از بازارهای سنتی همانند مسکن به بازار سهام است.

دلیش هم نبود پترو دلارهای نفتی برای چاق کردن قیمت املاک می باشد.
                                بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

در حال کار...
                                X