جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
    من دیروز و امروز پیوسته بین تهران و قم در رفت و آمد بودم، در سمت غرب تهران که هیچ خبری نیست و آرام و ساکت.
    در قم هم از اقوام و آشنایان پرسیدم، در این چند روز هیچ خبری و اعتراضی نبوده و آنجا هم آرام.

تا آنجا که بنده از اخبار موثق و منابع مطلع شدم، بیشتر اعتراضات در این دو روز مربوط به شهرها و استان های حاشیه ای و نزدیک مرز است که در این مدت قاچاق سوخت میکردن و الان با افزایش قیمت بنزین و بالا رفتن هزینه بنزین قاچاق، نونشون آجر شده.
    قاچاقچی بزرگ داره هنوز کار خودشو میکنه !

چرا یه قطره بنزین سوپر تو کشور نیست !؟؟؟ حتی آبادان و اهواز !؟؟

محتمل ترین گزینه قاچاق به عراق هست ! اونم نه قاچاق نفری ! تانکری !

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

من دیروز و امروز پیوسته بین تهران و قم در رفت و آمد بودم، در سمت غرب تهران که هیچ خبری نیست و آرام و ساکت.
      در قم هم از اقوام و آشنایان پرسیدم، در این چند روز هیچ خبری و اعتراضی نبوده و آنجا هم آرام.

تا آنجا که بنده از اخبار موثق و منابع مطلع شدم، بیشتر اعتراضات در این دو روز مربوط به شهرها و استان های حاشیه ای و نزدیک مرز است که در این مدت قاچاق سوخت میکردن و الان با افزایش قیمت بنزین و بالا رفتن هزینه بنزین قاچاق، نونشون آجر شده.
      خیلی خیلی شرمنده از سایر کاربران
      با توجه به اطلاعات شما فکر میکنم در دهات تشریف دارید
      اخبار ۲۰:۳۰ که با کلی سانسور نشان داد..فردیس و قدس و تهران و شیراز و اصفهان اینها هم دروغه...
      از دیروز تا الان نتونستیم از تهران خارج بشیم..
      شما حرفی نزنی کسی نمی گن لالی
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

شانس آوردیم جمعه صبح از مشهد حرکت کردیم.
        شبش رسیدیم خانه.از دیروز تا حالا نمی تونیم برای سوار شدن به اتوبوس بشیم..سه شنبه هم مادرم باید بده دکتر بخاطر قلبش..داروهاش هم تا سه شنبه داره..
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• تیدی آلفا
          Banned
          • Jul 2013
          • 2540

چطوریه سایت بورسی بالا میاد ولی تالار بورس و سهام یاب و ... نمیان

خواستم بدونم این مشکل مربوط ب کامپیوتر من میشه یا بقیه هم این مشکل دارند ؟

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post

تنها سایتهایی که میتوانم وارد بشم
            یکی tse
            ورزش۳
            گفتگوی بورسی
            تابناک
            غیر این اینترنت هیچ استفاده ای نداره

نظر

• ایرانی
              ستاره دار(1)
              • Jun 2011
              • 2579

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
              خیلی خیلی شرمنده از سایر کاربران
              با توجه به اطلاعات شما فکر میکنم در دهات تشریف دارید
              اخبار ۲۰:۳۰ که با کلی سانسور نشان داد..فردیس و قدس و تهران و شیراز و اصفهان اینها هم دروغه...
              از دیروز تا الان نتونستیم از تهران خارج بشیم..
              شما حرفی نزنی کسی نمی گن لالی
              ببخشید، گویا شما خیلی برای پاسخ دادن عجله داشتید!! و صبر نکردید که عرقتون خشک بشه و مثل اینکه پست بنده را یا اصلا نخواندید و یا کامل نخواندید.
              نه جناب بنده دهات تشریف ندارم، البته دهاتی بودن و روستایی بودن هیچ عیب و ایراد ندارد و حتی باعث افتخار و سرافرازی هست.
              بنده سالیان سال هست که غرب تهران زندگی میکنم. و زاده و بزرگ شده همانجا هستم.
              بنده نوشتم، تهران و غرب تهران و قم....
              هیچ اشاره ای به شهر خاصی که اعتراضی صورت گرفته نکردم.
              بله در جنوب تهران و شهرهای حاشیه ای اسلام شهر ، اکبر آباد و اطراف جاده ساوه شلوغ بوده.
              در شهرهای بزرگ شیراز
              در مسیری که از تهران به سمت قم میرفتم، ندیدم مسیری شلوغ باشد و آرام بود. در اطراف جاده نزدیک فرودگاه و اسلام شهر فقط از سایرین شنیدم که در اسلام شهر و اکبر آباد شلوغ بوده.
              این شلوغی و اعتراضات هیچ تناقض و مخالفتی با پست بالای بنده ندارد.
              عرض کردم، در شهرهای نزدیک پایتخت و استان های مرکزی شلوغی و اعتراضات کمتر بوده است و بیشتری شلوغی ها برای شهرها و استان های حاشیه ای هست.
              سال 88 هست یادتون هست، چون آنزمان جنبش و خیزش سیاسی و انتخاباتی بود، تهران یکپاریچه شلوغ و هر روز و هر ساعت اعتراضات . اما کل کشور در خواب بودن.
              در ضمن، در پایان بهتون دوستانه میگم سعی کنید در مباحث بعدی کمی مودب تر و بافکر تر پست بزنید.

نظر

• ashkan.zandi
                Banned
                • Jul 2013
                • 22

خدایش باید به ساقیت تبریک گفت یعنی نس اساسی داده بهت فقط زیاده روی نکن

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

ببخشید، گویا شما خیلی برای پاسخ دادن عجله داشتید!! و صبر نکردید که عرقتون خشک بشه و مثل اینکه پست بنده را یا اصلا نخواندید و یا کامل نخواندید.
                  نه جناب بنده دهات تشریف ندارم، البته دهاتی بودن و روستایی بودن هیچ عیب و ایراد ندارد و حتی باعث افتخار و سرافرازی هست.
                  بنده سالیان سال هست که غرب تهران زندگی میکنم. و زاده و بزرگ شده همانجا هستم.
                  بنده نوشتم، تهران و غرب تهران و قم....
                  هیچ اشاره ای به شهر خاصی که اعتراضی صورت گرفته نکردم.
                  بله در جنوب تهران و شهرهای حاشیه ای اسلام شهر ، اکبر آباد و اطراف جاده ساوه شلوغ بوده.
                  در شهرهای بزرگ شیراز
                  در مسیری که از تهران به سمت قم میرفتم، ندیدم مسیری شلوغ باشد. در اطراف جاده فرودگاه و اسلام شهر فقط از سایرین شنیدم که در اسلام شهر و اکبر آباد شلوغ بوده.
                  این شلوغی و اعتراضات هیچ تناقض و مخالفتی با پست بالای بنده ندارد.
                  عرض کردم، در شهرهای نزدیک پایتخت و استان های مرکزی شلوغی و اعتراضات کمتر بوده است و بیشتری شلوغی ها برای شهرها و استان های حاشیه ای هست.
                  سال 88 هست یادتون هست، چون آنزمان جنبش و خیزش سیاسی و انتخاباتی بود، تهران یکپاریچه شلوغ و هر روز و هر ساعت اعتراضات . اما کل کشور در خواب بودن.
                  در ضمن، در پایان بهتون دوستانه میگم سعی کنید در مباحث بعدی کمی مودب تر و بافکر تر پست بزنید.
                  دوست عزیز منظور بنده از دهاتی بی خبری بود.
                  و الا خودم توی روستا زاده شدم و تا پایان ابتدایی هم توی روستا مدرسه رفتم..
                  در خود تلویزیون اعلام شد که فقط ۱۵ بانک در کرج آتش گرفته..
                  مردم فروشگاههای بزرگ از جامبو گرفته تا رفاه و پاساژها را غارت می کنند..
                  کمی انصاف هم خوب چیزیه...
                  دیروز ساعت ۱۱ صبح خواهرم زنگ زد گفت اصلا از خانه بیرون نیا مردم ریختند خیابان..
                  همان لحظه همه سهامم را فروختم...
                  لطفا برداشت بد نکنید..
                  پست می گذارید حقیقی باشد نه کتمان حقیقت..

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post

تنها سایتهایی که میتوانم وارد بشم
                    یکی tse
                    ورزش۳
                    گفتگوی بورسی
                    تابناک
                    غیر این اینترنت هیچ استفاده ای نداره
                    دسترسی ها بسته به نوع اینترنت ظاهرا فرق داره !

adsl یه جوره !

برا مخابرات یه جوره ! برا شرکتهای خصوصی یه جوره !

اینترنت ثابت ایرانسل یه جوره ! همراه اول یه جوره !

خلاصه تنوع فراوونه !

یک افتضاح کامل در کشور داری بود این ماجرای بنزین دولت بی تدبیر !!!

باز در عراق و لبنان و مصر و بولیوی و ونزوئلا و ... یه تحرکات بیرونی و دخالت هایی شد برای شورش و به هم ریختن نظم عمومی !

اینجا خود دولت به راحتی آب خوردن ! و با بی تدبیری کامل ! اوضاع کشور رو در چند ثانیه به هم میریزه !

تنها دستاوردهای این دولت که تا این لحظه از دست نرفته ! فقط ادعا بوده به نظرم و حقوق های نجومی !!! همچنان هم ادامه داره !

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2579

در اصل توسط ashkan.zandi پست شده است View Post
                      خدایش باید به ساقیت تبریک گفت یعنی نس اساسی داده بهت فقط زیاده روی نکن
                      احتیاج به ساقی نیست.
                      شما بفرمایید کجا زندگی میکنید و کجا تشریف دارید تا معلوم بشه، اعتراضات و شلوغی ها مربوط به کدام منطقه و شهر و استان است.
                      اگر یه نفر بگه شیراز و فلان شهر که درش زندگی میکنه شلوغ بوده ، خب حرفش سند.
                      اما منی که در تهران زندگی میکنم و دیروز امروز از غرب تهران به سمت قم دو مرتبه رفت و آمد داشتم، شلوغی ندیدیم.
                      اگر شما دیدید، بفرمایید بگید در کجا و کدام منطقه و چه ساعت......
                      نمیشه شلوغی یه منطقه را به کل تعمیم داد.
                      الان مثلا اسلام شهر و اکبر آباد و جاده ساوه شلوغ بوده، بیاییم بگیم که مثلا کل تهران شلوغ بوده!!! عجب!!!!

نظر

• تاران
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 958

آدرس ایتا
                        بیاین باهم اونجا چت کنیم

نظر

• تاران
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 958

نظر

• ashkan.zandi
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 22

شانس آوردیم جمعه صبح از مشهد حرکت کردیم.
                            شبش رسیدیم خانه.از دیروز تا حالا نمی تونیم برای سوار شدن به اتوبوس بشیم..سه شنبه هم مادرم باید بده دکتر بخاطر قلبش..داروهاش هم تا سه شنبه داره..
                            برید از سمت غرب و شهرک غرب ک دوستمون میگه خبری نییست اسنفاده کنید لطفا به بقیه تهرانی ها هم بگید بیان غرب خبری نیس

نظر

• Dext3R
                              عضو فعال
                              • Oct 2018
                              • 335

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              ارزش کل معاملات نزدیک به 2000 میلیارد تومان و حدودا بدون معاملات بلوکی 1900 میلیارد !
                              چی شد ؟!!! ارزش معاملات بورس شد 4000 میلیارد ؟!!!

اینجا دقیقه به دقیقه رصد میکردیم آخر بازار رسید 1300 میلیارد !!!

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

در اصل توسط ashkan.zandi پست شده است View Post
                                برید از سمت غرب و شهرک غرب ک دوستمون میگه خبری نییست اسنفاده کنید لطفا به بقیه تهرانی ها هم بگید بیان غرب خبری نیس
                                مادرم ناراحتی قلبی داره..
                                نمی تونم ریسک کنم..
                                خدایی نکرده توی راه مشکلی پیش بیاد..
                                یا باید بریم آزادی یا فردیس..که هر دو حادثه ساز هست..

نظر

در حال کار...
                                X