کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شخصا انتظارم این بود که حکومت یعنی مجموعه حاکمیت (ساده اندیشی است که فکر کنیم تصمیم افزایش 3 برابری قیمت بنزین را فقط دولت بتواند یا می تواند بگیرد ) قیمت حامل های انرژی بویژه بنزین که دارای حساسیت است را بعد از انتخابات مجلس انجام خواهد داد ... ولی این اتفاق حداقل 4 ماه زودتر رخ داد ...
قبلا هم در همین تاپیک وقتی ترامپ انتخاب شد پیش بینی کردم که با ترامپ هم توافق خواهد شد ...
بنابراین اجرای زود هنگام تغییر قیمت بنزین این احتمال را بسیار بالا می برد که توافق دیگری انجام شده است ...
احتمالا باید منتظر اعلام توافق تحت عنوان پیمان جدیدی یا برجام 2 باشیم ...
سایت خارجی بماند...خود نت داخلی مون هم مشکل داره!
خب این بازار چه دنبال کردنی داره اینطوری؟
ارزش دیروز بازار بخاطر بلوک و حمایت دستوری حقوقی ها بوده...
اینطوری که نمیشه آخه!
خود زیرساخت و هسته کم بود...اینم اشانتیون روی اونا بهمون دادن!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
سایت خارجی بماند...خود نت داخلی مون هم مشکل داره!
خب این بازار چه دنبال کردنی داره اینطوری؟
ارزش دیروز بازار بخاطر بلوک و حمایت دستوری حقوقی ها بوده...
اینطوری که نمیشه آخه!
خود زیرساخت و هسته کم بود...اینم اشانتیون روی اونا بهمون دادن!
صبور باشید بالاخره یک تصمیم و اتفاق بزرگ در بعد ملی افتاده ... ( فعلا نمی خواهم به خوب یا بد ان فکر کنم یا نظر بدم )
من فکر کنم به احتمال بالا ناآرامی ها قابل مدیریت و کنترل است و زودگذر ....
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
اتفاقاتی که در مورد بنزین افتاد ثابت کرد
نه تنها دولت بلکه نظام مصمم هست تا سوبسید انرژی حذف بشه
بنابراین صنعت نیروگاهی برق بیشترین بازدهی را خواهد داد.
بنزین رسید به60درصد قیمت منطقه
برق 5درصد قیمت منطقه هست برسه به20درصد قیمت منطقه سهام نیروگاهی 10برابر میشه.
شخصا انتظارم این بود که حکومت یعنی مجموعه حاکمیت (ساده اندیشی است که فکر کنیم تصمیم افزایش 3 برابری قیمت بنزین را فقط دولت بتواند یا می تواند بگیرد ) قیمت حامل های انرژی بویژه بنزین که دارای حساسیت است را بعد از انتخابات مجلس انجام خواهد داد ... ولی این اتفاق حداقل 3 ماه زودتر رخ داد ...
قبلا هم در همین تاپیک وقتی ترامپ انتخاب شد پیش بینی کردم که با ترامپ هم توافق خواهد شد ...
بنابراین اجرای زود هنگام تغییر قیمت بنزین این احتمال را بسیار بالا می برد که توافق دیگری انجام شده است ...
احتمالا باید منتظر اعلام توافق تحت عنوان پیمان جدیدی یا برجام 2 باشیم ...
جناب آباد،
قبلا عرض کردم گروه خودرو شاخص اوضاع سیاسی است، و تحلیلش به من میگه شرایط سیاسی رو به بهبود میره.
از اخبار پشت پرده خبر ندارم، اما نشانه ها چیز دیگری را می گویند نسب به مشاهدات.
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
15میلیارد دلار صادرات برق برای اولین بار در تاریخ کشور در دستور کار دولت قرار گرفت
نیروگاه زاگرس صادرات برق را شروع کرد.
زاگرس مال خانواده شهدا هست گویا
صبور باشید بالاخره یک تصمیم و اتفاق بزرگ در بعد ملی افتاده ... ( فعلا نمی خواهم به خوب یا بد ان فکر کنم یا نظر بدم )
من فکر کنم به احتمال بالا ناآرامی ها قابل مدیریت و کنترل است و زودگذر ....
اگه دولت احمدی نژاد سر کار بود ! احتمالا می نوشتید تا رسیدن به حداقل خواسته ها در کف خیابانها بمانید !!!
حالا می نویسید که صبور باشید !!! اتفاق در بعد ملی افتاده !!!
نظر