کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر میاد میخوان روی بانکی ها خصوصا وبصادر و وتجارت مانور بدن و شاخص نگه دارن
دستوری هم برای حفظ صف خرید میدن
به نظر میاد وتجارت هم صف خرید میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بانک صادرات دستوری صف خرید شده و احتمالا صفش هم عرضه نمیشه
وتجارت را گداشتن بازار صف خرید کنه اگر نشد خودشون صفش میکنن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
کچاد / مقایسه روند سود سازی شش ماه اول سال مالی منتهی به 1397 و 98 نشان از یک شتاب مثبت مناسب دارد شرکت پیش بینی سال مالی منتهی به 1398 را حدودا 1000 ریال اعلام کرده که با شرایط موجود انتظار تعدیل 30 درصدی را دارم شرکت درقیمت های فعلی بسیار ارزنده است
آخرین ویرایش توسط kianoshparsa؛ 2019/11/19, 11:40.
کچاد / مقایسه روند سود سازی شش ماه اول سال مالی منتهی به 1397 و 98 نشان از یک شتاب مثبت مناسب دارد شرکت پیش بینی سال مالی منتهی به 1398 را حدودا 1000 ریال اعلام کرده که به شرایط موجود انتظار تعدیل 30 درصدی را دارم شرکت درقیمت های فعلی بسیار ارزنده است
کچاد یکی از تنبل ترین سهم هاییه که دیدم. 500 خریدم بعد دو ماه 550 خارج شدم. اصن وضعش خیلی خرابه. کلا سهمای بنیادی حرفی واسه گفتن ندارن متاسفانه. جم پیلن ، نوری ، کچاد و ...
غنوش فقط و فقط به بهانه افزایش سرمایه میتازه. ولی روزیو میبینم که منفی 5 پشت منفی 5 نوش جان میکنن نوشی ها !!! پی بر ای این سهم 115 هست میدونی یعنی چی ؟!! الله اکبر ...
الوعده وفا. ترسناک ترین تابلوی این روزای بازار با اقتدار تابلوی غنوش هست. ولی گفتم اونقد سود کردن سهامداراش که 100 درصد هم بریزه خیالشون نیست.
=-=-=-=-=-=-=-=
اینقد خبر افزایش سرمایه عادی شده که پاسا اطلاعیش هم اومده تو کدال ولی هیچ فعالیتی در سهم دیده نمیشه !!! درسته آورده نقدی هست ولی برا توسعه قراره استفاده بشه ...
ساعت ۱۱ هست و ارزش معاملات هنوز به ۸۰۰ میلیارد تومان هم نرسیده !
بیشترین ارزش معاملاتی در گروه فلزات اساسی و بانکی !
جیب خالی و پز عالی
سازمان میخواد با این حجم های پایین بازار را نگه داره
و این خطرناکه
فعلا روی بانکی ها برگ میکشه و وتجارت و وبصادر را رشد میده
امروز صف خرید وبصادر عرضه نشده تا سیگنال خوب برای فردا به بازار بده
خدا خواست و ما توانستیم
نظر