جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسد-ص
    ستاره دار(5)
    • Feb 2011
    • 668

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط 20reza پست شده است View Post
    سایت tsetmc در هر نماد قسمت معرفی شرکت مشخصات هست البته اگر به روز باشه
    یا زنگ بزنید 118 اون شهر مورد نظر /:.winksmiley02.:/
    متاسفانه نمیآورد

نظر

• "Midas"
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 2483

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      این آخرین پست بنده هست ! بعد از تقریبا 6 سال نوشتن مستمر در سایت خوب بورسی !

از مدیریت سایت و همه کاربرانی که به هر نحوی برای سایت وقت گذاشتن و این فضا رو برای همفکری و مشاوره فراهم کردن تشکر میکنم !

امیدوارم روزهای بهتری در انتظار همه ما باشه !
      چوب خط ات با 30.000 ارسال پر شد،

و چه استقبالی شد از رفتنت!
      آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2019/11/22, 08:37.
      بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
        چوب خط ات با 30.000 ارسال پر شد،

و چه استقبالی شد از رفتنت!
        من هنوز هم فکر می کنم نگار میناوی زن نبود ... و مردی بود که با آیدی یک زن مطلب می نوشت ...
        اگر این احتمال درست باشد ... تعطیل کردن یک آیدی دروغی توسط خودشان کار پسندیده و شجاعانه ای خواهد بود ...
        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/11/22, 09:12.
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• "Midas"
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 2483

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          من هنوز هم فکر می کنم نگار میناوی زن نبود ... و مردی بود که با آیدی یک زن مطلب می نوشت ...
          اگر این احتمال درست باشد ... تعطیل کردن یک آیدی دروغی توسط خودشان کار پسندیده و شجاعانه ای خواهد بود ...
          ایشون خانم هستند،

از پستهایشان در مورد دختر صفدر حسینی متوجه شدم.
          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7515

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
            ایشون خانم هستند،

از پستهایشان در مورد دختر صفدر حسینی متوجه شدم.
            علاوه بر اینکه من احتمال می دهم ایشان خانم نبودن این آیدی ( نگار میناوی ) یک نفر هم نبود و چندین نفر با ایشان همکاری داشتند که از جمله می تواند همکاران شان خانم باشند ...
            یکی دو آیدی از این همکاران در سایت فعال هستند که یکی از آنها نقش پلیس بد را بازی می کند ...
            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

با سلام و احترام خدمت جناب آقای Abad عزیز . حال شما دوست گرامی؟ خسته نباشید .

در خصوص اظهار نظرتان باید از دید خودم خدمتتان عرض کنم که اینجا فضای مجازی هست .

در فضای مجازی لزومی به اعلام اسم واقعی یا اینکه حتماً اگر مرد هستیم یا پسر، زن هستیم یا دختر، اسم آیدی ما نشان دهنده آن باشد، نیست!!

اینجا فضای مجازی هست . مهم این هست که فقط و فقط شخصیت داشت و مودب بود و در صورت امکان کاربران دیگر بتوانند از وجود شما یا بنده یا هر آیدی دیگر استفاده کنند .

چه لزومی دارد که یک نفر بخواهد در فضای مجازی واقعیت را اعلام کند!! به نظر این حقیر دروغ گفتن سر این موضوع یعنی اعلام نکردن هویت شخصی هیچ مشکلی ندارد .

میگویند جز راست نباید گفت ، هر راست نباید گفت!

چه فرقی دارد دختر باشی یا پسر ! مرد باشی یا زن!! مهم فقط و فقط اخلاق هست و انسانیت و شخصیت . همین و بس

هیچ فردی خوب مطلق نیست . همه ما ایرادهایی داریم . چه من و چه شما ! فقط خدا بی عیب هست و بس

حتی اگر فردی مرد باشد و اینجا آیدی زنانه داشته باشد و بگوید زن هست جرم نیست و دروغ هم نیست .

اینجا فضای مجازی هست و بس !!

چه بسا بیشتر افراد به جز عده معدودی همانند جناب سجاد خان بزرگوار ( جناب orumbourse دوست بسیار بسیار عزیزم )، فقط سهامی که معرفی می کنند و اعلام می کنند که خریدند ، فقط برای تبلیغ سهم خودشان باشد .

اینجا هستیم که نظرات هم را بشنویم و خود تصمیم بگیریم . اینجا نیستیم که اثبات کنیم که فلان آیدی دختر هست یا پسر یا دروغ گفته یا راست !! آیدی دروغی نداریم !!! مگر آیدی واقعی داریم ؟؟؟ مگر باید طرف حتماً اسم و فامیل و نام پدرش را هم بنویسد و تصویری از کارت ملی خود را هم بگذارد تا بخواهد به شما یا هر فرد دیگری که چنین تصو.ری دارند اثبات کند مرد هست یا زن!!

همه تیپ انسان داریم با انواع مختلف عقاید! چون ایشان طرفدار آقای احمدی نژاد هستند باید ایشان را بکوبیم و نقد کنیم!!

هر فردی مختار هست نظر خود را بگوید ، خواه درست باشد و خواه غلط ! این ما هستیم که باید از سخنان آن فرد نتیجه بگیریم . دلیلی به توهین نیست !!

حتی اگر ایشان اول توهین کرده باشند، می توان کوتاه آمد و شما گذشت داشته باشید .

واقعا گذشت و ایثار بهترین چیز هست

همه ما عصبانی می شویم . چه عالی افرادی که خشم خود را فرو می برند !

موفق باشی دوست خوب من

در ضمن اینجا تاپیک ً جو بازار هست ً ، اصلح هست این گونه صحبتها در این تاپیک نباشد چون سنخیتی ندارند !
              آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2019/11/22, 17:57.
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

این اینترنت باز نشد؟؟؟
                بنزین را ۳ هزار کردند..باید دستی یه چیزی هم بدیم تا اینترنت را باز کنند؟
                دیگه اعصاب نداشته مان هم داره لبریز میشه
                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• ashkan.zandi
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 22

ظاهرا مزه کرده این قطع کردنه و دوست دارن همیشه اینطوری بمونه البته واقعا متوجه نیستن چه ضرری داره به مملکت و مردم زده میشه
                  اهل فن میگن اینترانت جوابگو نیست و توهمه که بهش متکی بشن و مردم تو زندان نگه دارن
                  ختی نماینده محلس ایلام میگه ب اسم امنیت دارن سواستفاده میکنن از قطعی اینترنت
                  حتی جاهایی که ارامش برگشته وصل نمیکنن
                  ی عده بیسواد نشتن تز میدن بخدا من یکی ازشون نمیگذرم ازمون من کنسل شد و بدبخت شدم
                  خودشون دارن توییت جولان میدن

نظر

• ashkan.zandi
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 22

ایشون دیگه نیستد و دلیل نداره پشت سرشون حرف بزنید و دم از اخلاق بژنید و نقش ادم خوب بازی کنید
                    من چندین بار با خانم نگار مشکل داشتم اما اتفاقا یکی از کسایی بود که با دلیل حرف میزد و جواب نداد و بحث میکرد و با اینکه خط فکریمون کلا با هم متفاوت بود ولی ادم با سوادی بودن و خوب بحث میکردن

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                      این اینترنت باز نشد؟؟؟
                      دولت دوران ترک اعتیاد گذاشته

نظر

• سیروس احمدی
                        عضو عادی
                        • Apr 2016
                        • 282

دوستانی که نیاز به جستجو در نت دارند و از نت جهانی محروم هستند می‌توانند از جستجوگر زیر استفاده کنند :
                        parseek. ir

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                          این اینترنت باز نشد؟؟؟
                          بابا دوست عزیز صبور باشید، ما که تحمل ۵ روز قطعی اینترنت بین الملل رو نداریم چطور میخوایم قطعی اب و برق و گاز رو به مدت ۵ سال تحمل کنیم.

دوستان رو مگه ندیدی میخواستن انقلاب کنن فکر کردی اگه موفق میشدن نتیجش چی میشد؟ شکیرا رو که واسمون نمیاوردن تهش سوغاتشون ابوبکر بغدادی بود واسمون و قطی همه چیز.

صبور باش و خدا رو شکر کن با ۵ روز قطعی اینترنت این قایله خوابید. البته خیلی ها هم هزینه دادن ولی خب چه میشه کرد.

نظر

• ارادت
                            عضو فعال
                            • Jul 2017
                            • 2268

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                            بابا دوست عزیز صبور باشید، ما که تحمل ۵ روز قطعی اینترنت بین الملل رو نداریم چطور میخوایم قطعی اب و برق و گاز رو به مدت ۵ سال تحمل کنیم.

دوستان رو مگه ندیدی میخواستن انقلاب کنن فکر کردی اگه موفق میشدن نتیجش چی میشد؟ شکیرا رو که واسمون نمیاوردن تهش سوغاتشون ابوبکر بغدادی بود واسمون و قطی همه چیز.

صبور باش و خدا رو شکر کن با ۵ روز قطعی اینترنت این قایله خوابید. البته خیلی ها هم هزینه دادن ولی خب چه میشه کرد.
                            سلام.خدا رو شاکریم قائله خوابید
                            اگر بجای 5روز 50روز آب قطع باشه وبرای همه یکسان باشه قابل درک وتحمله
                            اما شاید خیلی از اشخاص حقیقی بخاطر نداشتن اینترنت میلیون‌ها تومن ضرر کردن .......یا از درآمد روزانه محروم

نظر

• علیرضا حسنی
                              عضو فعال
                              • Mar 2019
                              • 1642

در اصل توسط ارادت پست شده است View Post
                              سلام.خدا رو شاکریم قائله خوابید
                              اگر بجای 5روز 50روز آب قطع باشه وبرای همه یکسان باشه قابل درک وتحمله
                              اما شاید خیلی از اشخاص حقیقی بخاطر نداشتن اینترنت میلیون‌ها تومن ضرر کردن .......یا از درآمد روزانه محروم
                              دوست عزیز من ده دوازده سال سابقه کار تو حوزه آی تی و امنیت اطلاعات دارم، ده دوازده سال سابقه کار تو حوزه بورس و به هر حال اطلاعات مالی و اقتصادی مناسبی هم دارم در حد خودم.

به ولله تو این دو تا مقوله که دانش و تجربه دارم از حجم دروغ هایی که بی بی سی تو این دو چند روز گفته شگفت زده شدم، کانالای دیگه رو که نگاه نمیکنم اصلا.

تو این تاپیک یا تاپیک دیگه گفتم چند روز پیش یه فعال بازار بورس اورده بودن به عنوان کارشناس (به اسم امیر) که میگفت همه داریم سهم ها رو میفروشیم تبدیل به دلار و سکه میکنیم چون دیگه امنیت نیست تو کشور و بازار به شدت ریخته این چند روز این بماند.

دیروز یه مصاحبه پخش کردن با شخصی که خودش رو مهندس شبکه ملی معرفی کرده بود (به اسم مستعار اندره) یه جور که انگار شبکه ملی رو بلانسبت این باقالی یه نفری درست کرده و الان هم رفته خارج و خیلی پشیمونه از کارش.

ازش پرسید این ۵ درصد وصلی به اینترنت کی هستن طرفم جواب داد اینا خودی هاشون هستن که بهشون نود وی پی ان دادن و خودشون فقط میتونن وصل شن.

ببینید اینا دروغ رو به قدری راحت و بزرگ بیان میکنن که قابل باور نیست برای منی که آگاهی اندکی دارم، به والله سرم سوت میکشه از حجم دروغ هایی که میگن.

طرف از انگلیس وصل میشه به سایت فارس و تابناک و اخبار رو میگیره ابله پیش خودش نمیگه خب نادان این ۵ درصد اینترنت همین سایتا و دیتا سنترها هستن که وصله و توی بی شرافت وصل میشی بهش. وگرنه چطور تو تونستی وصل شی و اخبار رو بگیری؟

کدوم وی پی ان، کدوم نود، کدوم خودی، کدوم نخودی؟
                              ولی وقتی به شمایی که اطلاعی نداری واقعیت رو نگن و اینجوری القا کنن که الان ۵ درصد بسیجی ها دارن تو اینترنت تک چرخ میزنن، اینترنت ۹۵ درصد شمام که قطع. معلومه مردم نا اگاه هم تحت تاثیر قرار میگیرن و ناراحت میشن.

روز اولی که اینترنت قطع شد من خودم اومدم تو همین تالار گفتم اینترنت دیتا سنترها وصله. بله من که سایتم خوابیده باید ناراحت باشم از کسانی که مملکت رو به اشوب کشیدن بیزنسم خوابیده،الان اون که رفته خودش آشوب درست کرده ناراحته چرا تلگرامش وصل نیست، برعکس شده والا همه چی.

به خدا حالا اون امریکایی اون اسراییلی اون سعودی خارجین، دشمنن میشه درکشون کرد. این ایرانی های خارج از کشور واقعا دیگه مشمئز کننده شده این حجم از عقده و رفتارشون. یارو به خاطر دو هزار پوند حقوق ماهیانه هر خیانتی رو به کشورش میکنه. من نمیدونم چه عقده ای نسبت به ایرانیای داخل کشور دارن اینا و اصلا چرا انقد با ما بدن؟
                              آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2019/11/22, 22:22.

نظر

• abdolhossein
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 1585

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                                دوست عزیز من ده دوازده سال سابقه کار تو حوزه آی تی و امنیت اطلاعات دارم، ده دوازده سال سابقه کار تو حوزه بورس و به هر حال اطلاعات مالی و اقتصادی مناسبی هم دارم در حد خودم.

به ولله تو این دو تا مقوله که دانش و تجربه دارم از حجم دروغ هایی که بی بی سی تو این دو چند روز گفته شگفت زده شدم، کانالای دیگه رو که نگاه نمیکنم اصلا.

تو این تاپیک یا تاپیک دیگه گفتم چند روز پیش یه فعال بازار بورس اورده بودن به عنوان کارشناس (به اسم امیر) که میگفت همه داریم سهم ها رو میفروشیم تبدیل به دلار و سکه میکنیم چون دیگه امنیت نیست تو کشور و بازار به شدت ریخته این چند روز این بماند.

دیروز یه مصاحبه پخش کردن با شخصی که خودش رو مهندس شبکه ملی معرفی کرده بود (به اسم مستعار اندره) یه جور که انگار شبکه ملی رو بلانسبت این باقالی یه نفری درست کرده و الان هم رفته خارج و خیلی پشیمونه از کارش.

ازش پرسید این ۵ درصد وصلی به اینترنت کی هستن طرفم جواب داد اینا خودی هاشون هستن که بهشون نود وی پی ان دادن و خودشون فقط میتونن وصل شن.

ببینید اینا دروغ رو به قدری راحت و بزرگ بیان میکنن که قابل باور نیست برای منی که آگاهی اندکی دارم، به والله سرم سوت میکشه از دروغ هایی که میگن.

طرف از انگلیس وصل میشه به سایت فارس و تابناک و اخبار رو میگیره ابله پیش خودش نمیگه خب نادان این ۵ درصد اینترنت همین سایتا و دیتا سنترها هستن که وصله و توی بی شرافت وصل میشی بهش. وگرنه چطور تو تونستی وصل شی و اخبار رو بگیری؟

کدوم وی پی ان، کدوم نود، کدوم خودی، کدوم نخودی؟
                                ولی وقتی به شمایی که اطلاعی نداری واقعیت رو نگن و اینجوری القا کنن که الان بسیجی ها دارن تو اینترنت تک چرخ میزنن اینترنت شمام که قطع. معلومه مردم نا اگاه هم تحت تاثیر قرار میگیرن و ناراحت میشن.

روز اولی که اینترنت قطع شد من خودم اومدم تو همین تالار گفتم اینترنت دیتا سنترها وصله. بله من که سایتم خوابیده باید ناراحت باشم از کسانی که مملکت رو به اشوب کشیدن بیزنسم خوابیده،الان اون که رفته خودش آشوب درست کرده ناراحته چرا تلگرامش وصل نیست، برعکس شده والا همه چی.

به خدا حالا اون امریکایی اون اسراییلی اون سعودی خارجین، دشمنن میشه درکشون کرد. این ایرانی های خارج از کشور واقعا دیگه مشمئز کننده شده این حجم از عقده و رفتارشون. یارو به خاطر دو هزار پوند حقوق ماهیانه هر خیانتی رو به کشورش میکنه. من نمیدونم چه عقده ای نسبت به ایرانیای داخل کشور دارن اینا و اصلا چرا انقد با ما بدن؟
                                سوال اصلی اینه که اینترنت رو بر اساس مجوز کدوم نهاد قطع کردن؟
                                شورای امنیت ملی!
                                رییس شورای امنیت ملی کیه؟
                                شخص شخیص جناب رییس جمهور!!!
                                قضیه مشکوک نیست؟؟
                                به نظر بنده خیر.
                                مشکوک نیست.
                                خیلی واضح است!
                                می خواهد شورشی را که سر قضیه بنزین راه انداخت و با درایت رهبری سرکوب شد با قضیه اینترنت ادامه دهد.

نظر

در حال کار...
                                X