جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
    اون صف خرید ها هیجانی بود
    ببینید پول و سرمایه باهوشه...سرمایه داران اصلی تا قطعی نشه توافق بر اساس حدسیات تصمیم نمیگیرن
    تحریم ها سر جاشونه...
    شما از قالب خودتون در بیاید...دیگران اینطور فکر نمیکنند
    راستی پ بر ای پایین یعنی مریضیه بازار نه ویژگی مثبتش. ..پ بر ای تحلیلیشون بسیار خرابتر است
    در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post
    چرا باید صفهای میلیاردی عرضه بشه ؟اون هم وقتی شرکتها زیر ارزش واقعی شون قرار دارند و سقوط بورس فریاد همه را بلند کرده.
    متاسفانه افراد صاحب نفوذی در دولت وجود دارند که مایل به ورود نقدینگی به بورس و رشد بازار نیستند برای همین هر تقاضایی را با عرضه های سنگین شرکتهای دولتی فراری میدهند.
    مشکل بازار همان افراد صاحب نفوذ هستند که به دلیل منافع شخصی جلوی رشد بازار را گرفتند. شاید یکی از انها عبده تبریزی باشد.

اخبار ذورغی و شایعات همیشه در بورس بوده و خواهد بود .
    متاسفانه این فکر در ذهن همه ایجاد شده که مثلا اگر ارزش جایگزینی شبندر دو هزار تومن هست پس حتما قیمتش باید دو هزار باشه
    ارزش یک شرکت به دارایی هاش نیست بلکه به سودی است که می سازد
    وقتی شرکت های ما به دلایل مختلف مثل همون چند مورد قبلی که عرض کردم روز به روز سودشون کم میشه چه دلیلی داره اونهارو بخریم وقتی سودشون به بانک و توروم نمیرسه؟
    اگر بحث دارایی های شرکته که باید منحل بشه که به شما چیزی برسه که منحل شدن نشدنیه
    یک نکته دیگه پ بر ای بازار بورس ایران نسبت به بانک با پ بر ای چهار هنوز بالاست
    اگرم بازار با چهارتا حقیقی پی زوری میخواد نابود بشه همان بهتر که نابود بشه...

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

تمام سیستم بانکی از بالاترین یعنی مسئول کل بانک مرکزی یعنی سیف تا اون روسای میانی بانکی همگی در تمام مصاحبه های یک سال اخیر خودشان به خروج پول از بانک و یا قوانین مربوط به کاهش سود بانکی که منجر به خروج پول از بانک و سرازیر شدن ان به بازار پر انرژی و چالاک بورس که با هر سرمایه ای میتوان سهامدار شد مصاحبه های کاملا تند و تیز و هشدار دهنده فرمایش داشتند ...........یعنی شمشیر رو از رو برای بورس سیستم ابر قدرت بانکی بسته است!

اگر دقت کنید دولت روحانی غلام حلقه به گوش اربابان بانکی خودش میباشد تا خادم مردم
      آخرین ویرایش توسط Senator1989؛ 2015/05/06, 00:38.

نظر

• محمود گرگانی
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 973

متاسفانه این فکر در ذهن همه ایجاد شده که مثلا اگر ارزش جایگزینی شبندر دو هزار تومن هست پس حتما قیمتش باید دو هزار باشه
        ارزش یک شرکت به دارایی هاش نیست بلکه به سودی است که می سازد
        وقتی شرکت های ما به دلایل مختلف مثل همون چند مورد قبلی که عرض کردم روز به روز سودشون کم میشه چه دلیلی داره اونهارو بخریم وقتی سودشون به بانک و توروم نمیرسه؟
        اگر بحث دارایی های شرکته که باید منحل بشه که به شما چیزی برسه که منحل شدن نشدنیه
        یک نکته دیگه پ بر ای بازار بورس ایران نسبت به بانک با پ بر ای چهار هنوز بالاست
        اگرم بازار با چهارتا حقیقی پی زوری میخواد نابود بشه همان بهتر که نابود بشه...
        جناب بهرامی من نگفتم که ارزش جایگزینی ملاک هست.
        بازاری که همه سهم ها باهم منفی یا مثبت میشند مشخصه که همه چی دستوری انجام میشه و این دستور میگه فعلا بورس رشد نکنه.
        اون حقیقی های که مثال زدم جهت اقتصاد ایران را تعین میکنند.
        بس عمارت که بود خانهٔ رنج
        بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

سلام
          صبح همه دوستان بخیر و شادی
          امیدوارم روز خوب و پر برکتی داشته باشید
          گرچه خودم زیاد به دلجسب بودن این روزها اعتقادی ندارم
          قدیم وقتی میرفتی کبابی ها کبابها اینقدر میچسبید که نگو
          میدونید چرا
          چون موقع چرخ کردن گوشت کباب همه چی رو با هم چرخ میکردند
          از پوست و گوشت و دنبه و چربی و ...
          ظاهرا بورس هم الان اینطوری شده
          همه چی رو میریزن تو چرخ گوشت سهام به خورد ملت میدن
          خودشون هم عجیب از این کبابی که بیرون میاد لذت میبرن

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3238

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

این دولت تصمیم گرفته کسری بودجه را از بورس جبران کنه فقط باید دعا کرد که در ماه گذشته تونسته باشه کسری را جبران کنه . این روزها خبرهای مثبت زیادی در بازار هست که متاسفانه همه تبدیل به منفی در بورس شدند! این نشون میده که بورس به شکل دستوری نوسان میکنه. مثلا همین وبصادر از 105 تومن اومده روی 83 تومن یعنی که 20 درصد از سرمایه مردم رفته توی جیب حضرات تازه این وسط هم یکی دوبار نوسان گرفتند که باز یه عده خریدن که فردای خرید ، دوباره فروختن این را هم اضافه کنیم حدود 25 درصد از پول مردم رفته. یا همین وبملت قبلا 266 بوده حالا 230 تومن حالا با احتساب نوسانی که در این فاصله هم گرفتند حدود 15 تا 18 درصد توی جیب حضرات رفته! مابقی سهام هم کم و بیش شرایطشون همینه! فقط دعا کنیم که کسر بودجه دولت تامین شده باشه!
            Honesty is the best policy

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3238

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

حالا اگه سهام پالایش در نظر بگیریم اوضاع از این هم بدتره مثلا شبندر با 49 درصد منفی از 1070 تومان اومده 450 تومان بعدش تا 715 رفته بالا حالا دوباره 490 تومانه ، از 715 تا 490 تومان یعنی 30 درصد ! اگه جمع بزنیم یه بار 49 درصد یه بار هم 30 درصد ملت ضرر کردند این یعنی اینکه 89 درصد بدون احتساب نوساناتی که بین این قیمتها گرفته شده از جیب مردم رفته! واسه شاوان دیگه واقعا فاجعه بوده با 58 درصد منفی باز شده و قیمت شده 767 تومان حالا از اینجا رسیده به تقریبا 1380 از اونجا الان شده 908 تومن که اینجا هم تقریبا 35 درصد که مجموع 93 درصد پول مردم رفته ! دولت محترم دیگه فکر میکنم با این اوصاف درصد قابل توجهی از کسری بودجه را جبران کرده! لطفا اگر هنوز هم احساس میکنند که کمبود نقدینگی دارند دیگه دست از سر سرمایه گذاران بردارن و سراغ بخشهای دیگه برن! چون ما خیلی بیشتر از دیگران تاوان دادیم!

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                حالا اگه سهام پالایش در نظر بگیریم اوضاع از این هم بدتره مثلا شبندر با 49 درصد منفی از 1070 تومان اومده 450 تومان بعدش تا 715 رفته بالا حالا دوباره 490 تومانه ، از 715 تا 490 تومان یعنی 30 درصد ! اگه جمع بزنیم یه بار 49 درصد یه بار هم 30 درصد ملت ضرر کردند این یعنی اینکه 89 درصد بدون احتساب نوساناتی که بین این قیمتها گرفته شده از جیب مردم رفته! واسه شاوان دیگه واقعا فاجعه بوده با 58 درصد منفی باز شده و قیمت شده 767 تومان حالا از اینجا رسیده به تقریبا 1380 از اونجا الان شده 908 تومن که اینجا هم تقریبا 35 درصد که مجموع 93 درصد پول مردم رفته ! دولت محترم دیگه فکر میکنم با این اوصاف درصد قابل توجهی از کسری بودجه را جبران کرده! لطفا اگر هنوز هم احساس میکنند که کمبود نقدینگی دارند دیگه دست از سر سرمایه گذاران بردارن و سراغ بخشهای دیگه برن! چون ما خیلی بیشتر از دیگران تاوان دادیم!

سلام

من فکر نمی کنم این منفی های بازار ربطی به کمبود نقدینگی داشته باشد.

همان طور که در زمان جنگ سوریه و هسته ای و ... آن منفی ها ربطی به آن مسائل نداشت.

به نظر من پایین نگه داشتن قیمت سهام دستور مستقیم دولت است.

و هدف هم همین است! (کم کردن دارایی سهامداران و نشان دادن اوضاع بد اقتصادی)

به آمریکا می گوییم ننگ به نیرنگ تو.

فکر کنم باید عینا همین را به این دولت هم بگوییم.

این تدبیر نیست. این یک سیاست کثیف است.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

به نظر هم می رسد وضع همین باشد، مگر اینکه اراده دولت عوض شود و بخواهد بازار ها جان بگیرند و اقتصاد را پر رونق نشان دهد! وگر نه همین آش است و همین کاسه.

من یکی که به احتمال قوی بعد از توافق تا یک مقدار سهم ها بالا رفت می فروشم.

همان طور که قبلا گفته بودم و برای توافق لوزان هم این کار را هم کردم. (20 فروردین فروختم منتها یکی از سهم هایم را چون زیاد بالا نرفته بود نفروختم و سر همان یکی کلی ضرر کردم :( )
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2934

جلسه مهم و مثبت وزیر اقتصاد با مدیران بورس

در پی شرایط هفته های اخیر بازار سهام و مسائل روز مرتبط با پتروشیمی مبین ، وزیر اقتصاد امشب با مدیران بورس و جمعی از فعالان حقوقی جلسه ایی
                    مهم برگزار کردکه با نتایج مثبتی همراه بود .

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بازار سهام در حالی به رغم همه ظرفیت های پیدا و پنهان ، طی هفته های اخیر دچار رکود و ادامه سیر نزولی قیمت ها و شاخص
                    آخرین ویرایش توسط Captain Nemo؛ 2015/05/06, 22:07.
                    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post

در پی شرایط هفته های اخیر بازار سهام و مسائل روز مرتبط با پتروشیمی مبین ، وزیر اقتصاد امشب با مدیران بورس و جمعی از فعالان حقوقی جلسه ایی

http://boursepress.ir/news/12217
                      سلام
                      خدا ازش نگذرد
                      هنوز یادمان هست جلسه هایی که قبلا با حقوقی ها و بانک ها می گذاشت...!!!!!!!
                      یادش نه بخیر :d آن دروغ های چند هزار میلیاردی...
                      معلوم نیست این بار چه نقشه ای کشیده.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post

http://boursepress.ir/news/12217

با سلام تصمیم مهم اینکه بازار شنبه منفی می باشد هر بار این آقا تصمیم مهم گرفته بازار منفی شده !!!

راستی یک تصمیم مهم دیگه هم گرفته شده توسط وزیر نفت کابینه تدبیر و امید !!!

به خوراک زیر 13 سنت فکر نکنید http://bourse24.ir/news/108387/%D8%A...86%DB%8C%D8%AF...
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2934

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          سلام
                          خدا ازش نگذرد
                          هنوز یادمان هست جلسه هایی که قبلا با حقوقی ها و بانک ها می گذاشت...!!!!!!!
                          یادش نه بخیر :d آن دروغ های چند هزار میلیاردی...
                          معلوم نیست این بار چه نقشه ای کشیده.
                          درود بر شما
                          متاسفانه معلوم نیست باز چه نقشه ایی برای سهامداران مظلوم کشیده اند ...
                          احتمالا باز برنامه دارند اگر توافق هسته ایی زود تر امضاء شد کاری که سری قبل با هماهنگی آستان قدس و صندوق نفت کردند را دوباره تکرار کنند .
                          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

اون صف خرید ها هیجانی بود
                            ببینید پول و سرمایه باهوشه...سرمایه داران اصلی تا قطعی نشه توافق بر اساس حدسیات تصمیم نمیگیرن
                            تحریم ها سر جاشونه...
                            شما از قالب خودتون در بیاید...دیگران اینطور فکر نمیکنند
                            راستی پ بر ای پایین یعنی مریضیه بازار نه ویژگی مثبتش. ..پ بر ای تحلیلیشون بسیار خرابتر است
                            در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                            خاک بر سرتون با عرضه اولیتون کل بازارو داغون کردید
                            هنو توافقی صورت نگرفته بود اقایون شاش عرضه اولیه مثانشونو پر کرد حرومزاده ها اومدن صحبت کردند برای جلوگیری از حباب برنامه داریم ریدم تو برنامتون اشغالا سهامی که کف کفو هم سوراخ کرده دو روزم مثبت میخورد چه حبابی
                            !!!
                            داداشم من 50% تو نفت در یک ساعت رفتم تو ضرر انقدر خندیدما همه می گفتند دیوانه شده
                            شما که ضرری نکردی به نسبت من...با کمی دقت به راحتی این پول رو بر می گردونی
                            اعصاب خودتو خرد نکن...

نظر

• نجاT...
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 2639

وبلاگ بورس تهران از دیروز به دلیل مشکلات بلاگفا از دسترس خارج شده است.

پیام بلاگفا:

دوستان و کاربران عزیز سایت 
                              به دلیل برخی مشکلات و انتقال سرورها به مکان جدید برای دو روز آتی امکان ارائه خدمات سایت وجود ندارد 
                              از صبر و شکیبایی شما متشکریم.

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
                              انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3238

فکر میکنم یک خبر مثبت دیگه هم میتونه تاثیر بزاره. اینکه طرح کنگره بدون متمم های پیشنهاد شده ، تصویب شد. برخی متمم ها شامل الزام به رسمیت شناختن اسراییل میتونست توافق را به خطر بیندازد. اگه واقعا بازار متاثر از اخبار هسته ای باشه ، شنبه باید مثبت شود.

نظر

در حال کار...
                                X