جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط zorba پست شده است View Postدرخواست وجهی دادم بودم به مفید!
پیام داده که چون 100 میلیون اعتبار دارید نمیتونید درخواست وجه بدید!
باید بیش از صد میلیون نقد باشید تا بتونید بیش درخواست بدین!
زنگ زدم میگه قانون بورسه!
میگم سرمایه چند میلیارد سرمایه ملت رو برای 100 میلیون اعتبار بلوک کردید و چند میلیون درخواست وجه رو رد می کنید؟!
میگه از امروز سازمان فشار آورده!
واقعا سر گردنه است!
گیرم من امروز صد و ده میلیون سهم فروختم و این مبلغ نقد شدم تا 10 میلیون درخواست وجه بتونم بزنم! بعد دوباره 100 میلیون سهم خریدم! خب این وسط چه مسئله ای حل شد برای سازمان؟! نه اینکه فقط کارگزار کارمزد گرفت؟! یک مبلغی هم مالیات میره تو جیب دولت اما این آخه چه وضعشه!
جالب اینجاست که من یک بار این کار را کردم یعنی فروش انجام دادم که بتوانم درخواست دریافت وجه بزنم از کارگزاری. بعد که درخواست مورد موافقت قرار گرفت و روزش هم رسید رفتم با پول باقی مانده سهام خریدم...
ولی جالب اینجا بود که همان درخواستی که موافقت شده بود (و من حتی گمان میکردم پرداخت هم شده) را باطل کردند.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط رادین1 پست شده است View Postبا سلام و عرض ادب .
من چند وقت پیش نشستم حساب و کتاب کردم . بیش از ۳۶۰ میلیون تومان کارمزد ۱ و نیم درصد بابت معاملات شش ماهه پرداخت کردم . سهم کار گزاری ظاهرا ۰/۰۰۳۸ درصد است یعنی حدود ۹۱ میلیون و دویست هزار تومان . یعنی به واقع همه ما داریم برای کارگزاری و دولت کار می کنیم البته با سرمایه خودمان و ریسک سرمایه خودمان!! همین مشکل شما را من هم چندبار داشتم.
منم چون خیلی معاملاتم بالاست بعضی از ماه ها هدیه ای که کارگزاری بابت میزان خرید و فروشم طی ماه بهم میده از سود خود اون ماه بیشتر میشه. عرضم اینه کلا داستان و ماهیت حرفه ما فرق میکنه با مشاغل دیگه.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postسلام zorba ی عزیز.
جالب اینجاست که من یک بار این کار را کردم یعنی فروش انجام دادم که بتوانم درخواست دریافت وجه بزنم از کارگزاری. بعد که درخواست مورد موافقت قرار گرفت و روزش هم رسید رفتم با پول باقی مانده سهام خریدم...
ولی جالب اینجا بود که همان درخواستی که موافقت شده بود (و من حتی گمان میکردم پرداخت هم شده) را باطل کردند.
نظر شخصی یکی از چرت ترین قوانین موجود هست. بهتر بود این اتفاق 2 تا 5 روز قبل تسویه اتفاق میوفتاد نه از ابتدای سررسید.
نظر
-
میگم سرمایه چند میلیارد سرمایه ملت رو برای 100 میلیون اعتبار بلوک کردید و چند میلیون درخواست وجه رو رد می کنید؟!
واقعا سر گردنه است!
گیرم من امروز صد و ده میلیون سهم فروختم و این مبلغ نقد شدم تا 10 میلیون درخواست وجه بتونم بزنم! بعد دوباره 100 میلیون سهم خریدم! خب این وسط چه مسئله ای حل شد برای سازمان؟! نه اینکه فقط کارگزار کارمزد گرفت؟! یک مبلغی هم مالیات میره تو جیب دولت اما این آخه چه وضعشه!
هر کسی هر جا منفعتی داره اجازه اصلاح نمیده ولی انتظار داره بقیه جاها اصلاح بشن. مشکل اصلی از همینجا رقم میخوره.
نظر
-
بازار بورس ایران انگار عادت کرده همیشه مهر وآّبان سیاهی داشته باش
سال 92 بعدش که من فرار کردم تا سال 97 دوباره اینطور شد وامسال هم همین طورهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postسلام zorba ی عزیز.
ولی جالب اینجا بود که همان درخواستی که موافقت شده بود (و من حتی گمان میکردم پرداخت هم شده) را باطل کردند.
دیروز مجدد تماس گرفتم و اعتراض کردم.واقعا مسخره است!
امروز راس 12 واریز کردن!زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
واقعا سر گردنه است!
یعنی دوتا کارگزاری کار کنی بهتره مثلا صدمیلیون پول داری ۹۰میلیون ببر ادنجا اعتبار بگیر
ده میلیون ببر جای دیگه بدون اعتبار که هروقت پول لازم شدی از اونجا نقد کنی منکه همیشه اینکارو میکنم و دیگه هم کارمزد الکی نمیدم که اعتبارو تسویه کنم واس پول لازمی
نظر
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postدرود بر محمد حسین جان جانان،
دیروز مجدد تماس گرفتم و اعتراض کردم.واقعا مسخره است!
امروز راس 12 واریز کردن!
خیلی عزیزید.
حالا خوب شد بحثش پیش کشیده شد... یک مقدار نقد داشتهام... دیروز برداشتهاند خود به خود یکی از وامها را که موعدش سه روز جلوتر بوده را تسویه کردهاند! /.:blinksmiley.:/
(البته من اعتراض نکردم... چون هم مبلغش کم بود و کلا من وام زیاد نمیگیرم و هم اینکه یادم میآید در گذشته هم یک بار همین کار را کرده بودند و خودشان یک جایزهی خوشحسابی هم داده بودند بابت زودتر بازپرداختکردن وام! /:.happysmiley:.//:.yead.:/ ).
.
.
.
گلابیها!/:.hmmsmiley.:/«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
خرید دسبحا
به دلیل ناوی بالای 1000 تومان
اینده روشن گروه دارویی
سود در حدود 180 تا 200 تومان
نظر
-
گروه پیمانکاری به بازار بدهکارن
مثل رمپنا و رنیک و فاذر و کیسونخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
? #وکادو یکی از قطب های سرمایه گذاری در حوزه زغال سنگ بزودی جاماندگی خود را جبران خواهد کرد.
? فروشنده های این سهم مرتکب اشتباه شده اند، و یا گزینه های بهتری را پیدا کرده اند. اما در هر حال سهمی که جز بیست جامانده پر پتانسیل بازار است، بزودی بازار را به سمت خود جلب خواهد کرد. صنعتی که هیچگونه وابستگی خارجی ندارد و می تواند در صورت حذف یارانه حامل های انرژی جایگاه اول در تامین سوخت ارزان را داشته باشد. #آزاد_سازی نرخ #زغال_سنگ پتانسیل بزرگ پیش روی این صنعت است. #وکادو در مقابل سهام زیر مجموعه خودش که بعضا در پنج سال بیش از ۱۰ برابر شده اند، رشد کمتری داشته است. چهار رقمی شدن #وکادو که کاملا در دسترس است، اما می توان به #وکادو بالای۲۰۰۰ تومانی در یک بازه معقول زمانی نیز فکر کرد. #وکادو به نظر #بنزین ۱۰۰۰ تومانی است، #بنزین یک شبه سه برابر شد، اما #وکادو آرام آرام سه برابر خواهد شد. یکی از بهترین سهام #بازار_سرمایه که فعلا بدلایلی در #بازار_پایه است، و می تواند بزودی به بازاری که حق آن است، بیاید. #کپرور، #کشرق و #کطبس واکنش خوبی نسبت به افزایش قیمت زغال سنگ نشان خواهند داد. بنابراین جامانده هم گروهشان یعنی #وکادو خریدنی تر خواهد شد.
@stockmarket100آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
نظر