جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebiman
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 2071

پاسخ : جــــو بــــازار

http://forums.boursy.com/showthread....065#post788065
    سلام

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
      درخواست وجهی دادم بودم به مفید!
      پیام داده که چون 100 میلیون اعتبار دارید نمیتونید درخواست وجه بدید!
      باید بیش از صد میلیون نقد باشید تا بتونید بیش درخواست بدین!
      زنگ زدم میگه قانون بورسه!
      میگم سرمایه چند میلیارد سرمایه ملت رو برای 100 میلیون اعتبار بلوک کردید و چند میلیون درخواست وجه رو رد می کنید؟!
      میگه از امروز سازمان فشار آورده!
      واقعا سر گردنه است!
      گیرم من امروز صد و ده میلیون سهم فروختم و این مبلغ نقد شدم تا 10 میلیون درخواست وجه بتونم بزنم! بعد دوباره 100 میلیون سهم خریدم! خب این وسط چه مسئله ای حل شد برای سازمان؟! نه اینکه فقط کارگزار کارمزد گرفت؟! یک مبلغی هم مالیات میره تو جیب دولت اما این آخه چه وضعشه!
      سلام zorba ی عزیز.
      جالب اینجاست که من یک بار این کار را کردم یعنی فروش انجام دادم که بتوانم درخواست دریافت وجه بزنم از کارگزاری. بعد که درخواست مورد موافقت قرار گرفت و روزش هم رسید رفتم با پول باقی مانده سهام خریدم...

ولی جالب اینجا بود که همان درخواستی که موافقت شده بود (و من حتی گمان می‌کردم پرداخت هم شده) را باطل کردند.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
        با سلام و عرض ادب .
        من چند وقت پیش نشستم حساب و کتاب کردم . بیش از ۳۶۰ میلیون تومان کارمزد ۱ و نیم درصد بابت معاملات شش ماهه پرداخت کردم . سهم کار گزاری ظاهرا ۰/۰۰۳۸ درصد است یعنی حدود ۹۱ میلیون و دویست هزار تومان . یعنی به واقع همه ما داریم برای کارگزاری و دولت کار می کنیم البته با سرمایه خودمان و ریسک سرمایه خودمان!! همین مشکل شما را من هم چندبار داشتم.
        نباید اینطوری حساب کنیم. نشستیم تو خونه کلیک میکنیم بله یه سود یا مفتی میاد یک درصد معامله هم مالیات و کارمزد میدیم این مالیات فرق میکنه با مالیاتی که یه کار مند میده یا یک کارآفرین.

منم چون خیلی معاملاتم بالاست بعضی از ماه ها هدیه ای که کارگزاری بابت میزان خرید و فروشم طی ماه بهم میده از سود خود اون ماه بیشتر میشه. عرضم اینه کلا داستان و ماهیت حرفه ما فرق میکنه با مشاغل دیگه.

نظر

• Dext3R
          عضو فعال
          • Oct 2018
          • 335

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          سلام zorba ی عزیز.
          جالب اینجاست که من یک بار این کار را کردم یعنی فروش انجام دادم که بتوانم درخواست دریافت وجه بزنم از کارگزاری. بعد که درخواست مورد موافقت قرار گرفت و روزش هم رسید رفتم با پول باقی مانده سهام خریدم...

ولی جالب اینجا بود که همان درخواستی که موافقت شده بود (و من حتی گمان می‌کردم پرداخت هم شده) را باطل کردند.
          قانونی که بهش عمل میشه در اصل اینه که در هنگام پرداخت وجه درخواستی باید وجه نقد موجود به اندازه اعتبار اخذ شده باشه وگرنه پرداختی صورت نخواهد گرفت.

نظر شخصی یکی از چرت ترین قوانین موجود هست. بهتر بود این اتفاق 2 تا 5 روز قبل تسویه اتفاق میوفتاد نه از ابتدای سررسید.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

به نقل از یک کانال:
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

میگم سرمایه چند میلیارد سرمایه ملت رو برای 100 میلیون اعتبار بلوک کردید و چند میلیون درخواست وجه رو رد می کنید؟!
              واقعا سر گردنه است!
              گیرم من امروز صد و ده میلیون سهم فروختم و این مبلغ نقد شدم تا 10 میلیون درخواست وجه بتونم بزنم! بعد دوباره 100 میلیون سهم خریدم! خب این وسط چه مسئله ای حل شد برای سازمان؟! نه اینکه فقط کارگزار کارمزد گرفت؟! یک مبلغی هم مالیات میره تو جیب دولت اما این آخه چه وضعشه!
              ما ایرانی ها متاسفانه حجم قانون گریزی بالایی داریم، همیشه نالانیم که چرا کلیت سیستم یا مثلا کلیت اقتصاد به درستی کار نمیکنه. در صورتی که عملکرد صحیح سیستم ناشی از عملکرد صحیح و اصلاح زیر سیستم هاست و ما خودمون بزرگترین عامل اصطکاک و ممانعت از اصلاح زیر سیستم ها هستیم

هر کسی هر جا منفعتی داره اجازه اصلاح نمیده ولی انتظار داره بقیه جاها اصلاح بشن. مشکل اصلی از همینجا رقم میخوره.

نظر

• رامین حیاتی
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1321

بازار بورس ایران انگار عادت کرده همیشه مهر وآّبان سیاهی داشته باش
                سال 92 بعدش که من فرار کردم تا سال 97 دوباره اینطور شد وامسال هم همین طور
                همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14637

فردا بازار با منفی شروع و با مثبت تمام میکنه
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    سلام zorba ی عزیز.

درود بر محمد حسین جان جانان،
                    دیروز مجدد تماس گرفتم و اعتراض کردم.واقعا مسخره است!
                    امروز راس 12 واریز کردن!
                    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• azad.
                      عضو فعال
                      • Jun 2019
                      • 962

سلام و عرض ادب
                      یعنی اعتبار رو تسویه نکردین و پول پرداخت کردن؟؟والا خوب کارگزاری بوده.کارگزاریه ما که میگه واسه ۲۰ تومن بود ۳۰۰ تومن اعتبار رو باید تسویه کنید/.:blinksmiley.:/

نظر

• arman36
                        ستاره دار(3)
                        • Jan 2014
                        • 962

واقعا سر گردنه است!
                        اینا هرقانونی میزارن به نفع خودشونه شماهم باید قانونو دور بزنی چجوری؟مثلا مقداری سهمتو ببر کارگزاری دیگه و اونجا اعتبار نگیر هروقتم پول لازم شدی از اونجا کمی بفروش به همین راحتی
                        یعنی دوتا کارگزاری کار کنی بهتره مثلا صدمیلیون پول داری ۹۰میلیون ببر ادنجا اعتبار بگیر
                        ده میلیون ببر جای دیگه بدون اعتبار که هروقت پول لازم شدی از اونجا نقد کنی منکه همیشه اینکارو میکنم و دیگه هم کارمزد الکی نمیدم که اعتبارو تسویه کنم واس پول لازمی

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

درود بر محمد حسین جان جانان،
                          دیروز مجدد تماس گرفتم و اعتراض کردم.واقعا مسخره است!
                          امروز راس 12 واریز کردن!
                          @};-@};-@};-
                          خیلی عزیزید.
                          حالا خوب شد بحثش پیش کشیده شد... یک مقدار نقد داشته‌ام... دیروز برداشته‌اند خود به خود یکی از وام‌ها را که موعدش سه روز جلوتر بوده را تسویه کرده‌اند! /.:blinksmiley.:/
                          (البته من اعتراض نکردم... چون هم مبلغش کم بود و کلا من وام زیاد نمی‌گیرم و هم اینکه یادم می‌آید در گذشته هم یک بار همین کار را کرده بودند و خودشان یک جایزه‌ی خوش‌حسابی هم داده بودند بابت زودتر بازپرداخت‌کردن وام! /:.happysmiley:.//:.yead.:/
                          ).
                          .
                          .
                          .
                          گلابی‌ها!/:.hmmsmiley.:/
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• شاه ماهی بورس
                            عضو عادی
                            • Aug 2014
                            • 261

خرید دسبحا

به دلیل ناوی بالای 1000 تومان

اینده روشن گروه دارویی

سود در حدود 180 تا 200 تومان

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14637

گروه پیمانکاری به بازار بدهکارن
                              مثل رمپنا و رنیک و فاذر و کیسون
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

? #وکادو یکی از قطب های سرمایه گذاری در حوزه زغال سنگ بزودی جاماندگی خود را جبران خواهد کرد.

? فروشنده های این سهم مرتکب اشتباه شده اند، و یا گزینه های بهتری را پیدا کرده اند. اما در هر حال سهمی که جز بیست جامانده پر پتانسیل بازار است، بزودی بازار را به سمت خود جلب خواهد کرد. صنعتی که هیچگونه وابستگی خارجی ندارد و می تواند در صورت حذف یارانه حامل های انرژی جایگاه اول در تامین سوخت ارزان را داشته باشد. #آزاد_سازی نرخ #زغال_سنگ پتانسیل بزرگ پیش روی این صنعت است. #وکادو در مقابل سهام زیر مجموعه خودش که بعضا در پنج سال بیش از ۱۰ برابر شده اند، رشد کمتری داشته است. چهار رقمی شدن #وکادو که کاملا در دسترس است، اما می توان به #وکادو بالای۲۰۰۰ تومانی در یک بازه معقول زمانی نیز فکر کرد. #وکادو به نظر #بنزین ۱۰۰۰ تومانی است، #بنزین یک شبه سه برابر شد، اما #وکادو آرام آرام سه برابر خواهد شد. یکی از بهترین سهام #بازار_سرمایه که فعلا بدلایلی در #بازار_پایه است، و می تواند بزودی به بازاری که حق آن است، بیاید. #کپرور، #کشرق و #کطبس واکنش خوبی نسبت به افزایش قیمت زغال سنگ نشان خواهند داد. بنابراین جامانده هم گروهشان یعنی #وکادو خریدنی تر خواهد شد.

@stockmarket100
                                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

در حال کار...
                                X