جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postسریال افشای سیگنالفروشان تلگرامی (قسمت اول)
مدیر نظارت و بازرسی فرابورس ایران به ارائه سیگنال خرید سهم «چکاپا» توسط کانال تلگرامی (چرچیل).W.S.F اشاره کرد و گفت: در خصوص سهم گروه صنايع كاغذ پارس، گرداننده این کانال آقای «مسعود.ط»در فضای مجازی قبل از آنکه مردم را به خرید سهم ترغیب و تشویق کند، با کدهای شخصی و خانوادگی سهم را خریداری کرده است.
مدیر نظارت و بازرسی فرابورس ایران از توقف نماد معاملاتی شرکت سرمايهگذاري توسعه گوهران اميد «گوهران» تا پایان امروز خبر داد و گفت: تعدادی از کانالهای تلگرامی مانند پرتفوی سبز و (چرچیل).W.S.F با هویتی ناشناس در فضای مجازی اقدام به ارائه سیگنال به سهامداران و مردم در نمادهایی مانند «ثقزوی»، «گوهران» و «چکاپا» میکنند که فرابورس ایران اقدامات لازم را در برخورد با گردانندگان این کانالها انجام خواهد داد.
به گزارش مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، سروش خواجه حقوردی در خصوص نماد معاملاتی «ثقزوی» مربوط به شرکت عمران و سازندگي قزوين افزود: کانال پرتفوی سبز که گرداننده آن شخصی به نام «سینا.ع» است با انتشار پیامها و سیگنالهای مختلف در خصوص سهام ثقزوی، مردم را نسبت به خرید این سهم تحریک و ترغیب کرده است که میتواند مصداق بزه موضوع بند 3 ماده 46 قانون بازار در نظر گرفته شود.
به گفته او سیگنالدهنده سهم روزهای 11، 12، 13 و 16 آذرماه و همچنین امروز، اقدام به فروش سهم کرده است در حالی که در همان جلسات معاملاتی اقدام به تحریک افراد به خرید کرده و ادعا داشته که خریدار سهم است، از این رو معاملات کدهای تحت مدیریت وی مورد تایید فرابورس ایران قرار نگرفت.
حقوردی با بیان اینکه سهامداران میتوانند معاملات تاییدنشده در نماد «ثقزوی» را در سایت مدیریت فناوری بورس تهران مشاهده کنند، ادامه داد: در نماد گوهران نیز کانال پرتفوی سبز اقدام به ارائه سیگنال کرده که نماد آن روز جاری متوقف شد و در این راستا سهامداران لازم است تا به تحلیلهای فاقد اعتبار آن هم از سوی کانالهای تلگرامی توجه نکنند، زیرا در موارد مذکور پیش از ارائه سیگنال مدیر کانال با کدهای تحت مدیریت خود اقدام به خرید کرده و در حین اغوای اشخاص به خرید و همزمان با افزایش قیمت، سهم را به سرمایهگذاران میفروشد.
او همچنین به ارائه سیگنال خرید سهم «چکاپا» توسط کانال تلگرامی (چرچیل).W.S.F اشاره کرد و افزود: در خصوص سهم گروه صنايع كاغذ پارس، گرداننده این کانال آقای «مسعود.ط» در فضای مجازی قبل از آنکه مردم را به خرید سهم ترغیب و تشویق کند، با کدهای شخصی و خانوادگی سهم را خریداری کرده است.
او در خصوص اقداماتی که فرابورس ایران برای مقابله با این رویداد انجام داده است، گفت: در خصوص سهم چکاپا در یک دوره زمانی نماد متوقف شد و گزارش ظن وقوع دستکاری بازار نیز تهیه و به سازمان بورس و اوراق بهادار برای پیگیریهای قضایی ارسال شده است.
مدیر نظارت بازار و بازرسی فرابورس با هشدار نسبت به خرید و فروش سهم در بازار سهام بر پایه تبلیغات کانالهای فاقد مجوز و اعتبار اظهار کرد: عدهای در فضای مجازی بدون افشای نام و هویت یا با هویت مجهول فعالیت میکنند که این موضوع نیز محل تامل و تفکر است و سرمایهگذاران باید موارد اینچنینی را مدنظر قرار دهند. به عنوان نمونه میتوان از کانال مهراد پایدار نام برد که مربوط به آقای «س.ح»، است.
به گفته او بخش عمدهای از کانالهای فعال در فضای مجازی فاقد مجوز و اعتبار از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار و فرابورس هستند و در حالی اقدام به سیگنالدهی در سهام مختلف میکنند که دوره خروج آنها از سهم و اتمام دستکاری بازار مشخص نیست و سهامداران امکان تشخیص خروج مدیران کانال از سهم و در نتیجه ریزش قیمت را ندارند.
حقوردی در نهایت در خصوص نمادهای معاملاتی فرابورس و بورس انرژی که یکی از کانالهای تلگرامی در خصوص آنها اقدام به ارائه سیگنال خرید و در پی آن دستکاری بازار کرده است، عنوان کرد: گزارشات متعددی در خصوص اقدامات مجرمانه کانال بورس پول با مدیریت آقای «باقر.ب» با موضوع ظن وقوع بزه دستکاری و فعالیت مشاور سرمایهگذاری بدون اخذ مجوز تهیه و به سازمان بورس و اوراق بهادار ارجاع شده است.
https://www.ifb.ir/News.aspx?id=13782
نمیشه گفت همشون ولی اکثریتشون ماهیت کلاهبردارانه دارن، اصلا کسی کلاه بردار نباشه میره خرید و فروش و زندگیش رو میکنه چرا باید کانال بزنه
نظر
-
در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Postچه عجب، امیدوارم به حساب و کتاب همه این کانال های تلگرامی که اقدامات غیر قانونی دارن رسیدگی بشه.
نمیشه گفت همشون ولی اکثریتشون ماهیت کلاهبردارانه دارن، اصلا کسی کلاه بردار نباشه میره خرید و فروش و زندگیش رو میکنه چرا باید کانال بزنه
من مانده ام ایمن چرچیل کیه که دم به تله نمی دهاز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
بزرگترین ضرر بورسیم خرید ولساپای 1880 ریالی از سیگنال چرچیل و مهندس صلواتی بود، و تا 1050 ریخت، ان شاء ا... یکروز کلیپ اعدام جفتشون تو کانال ها و گروه ها و سایت بورسی پخش بشهاز دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Postاون تقصیر نداره آقا وحید ما سهامداران فباهنر مقصر هستیم
با سکوتمون
با انفعالمون
با پشت کامپیوتر و گوشی مخفی شدنمون
این مطلب رو کلی گفتم که شامل حال خودم هم باشه
من ضمن تماس هر روز با امور سهام دزد فباهنر که اون تکذیبیه دروغ رو دادن،فعلا صبر هم میکنم
شاید اصلا این ماجرا ختم به خیر شد
امور سهام که دایم میگه با سهامدار عمده نهایتش به توافق میرسیم و به افزایش سرمایه پافشاری تمام و کمال دارن
اما
اگر این ها هم دروغ بود باید ببینیم سهامدار غیرت دارد حقش را از 4 نفر که در ساختمان گاندی نشستن بگیرن یا نه؟؟
میدونم عده ای از سهامداران فباهنر به شستا، مس باهنر، صدر تامین و سازمان بورس رفتند و ول کن داستان نیستند..فعلا گفته شده که سهامدار عمده میتونه هر وقت بخواد از افزایش سرمایه دادن منصرف بشه ولی اینکه فباهنر رو کدال شفاف سازی کرده و نامه رو منکر شده این تخلف حساب شده..حالا ها داستان داره گویا
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postاز برخی طلب عفو داریم که سهم پی بر ای تحلیلی 4 با هزار درصد افزایش سرمایه تایید شده حسابرس رسمی رو خریدیم...!!
عده ای دنبال بهانه هستن تا هرچیزی را به چیز دیگر ربط دهند و از اوضاع بهره برداری کنن....
به شخصه مدتهاست هیچ انگیزه و علاقه ای به نوشتن ندارم و اگر اصرار برخی دوستان نبود همین چند مطلب کوتاه هم نمینوشتم. بجز گرفتن وقتم و جا ماندن از انواع و اقسام کار و گرفتاری هایی که دارم منفعت دیگر ندارد. همین کار رو هم خواهم کرد و شاید نهایت ماهی یکی دو مطلب اگر توانستم.... .
ارزشمند بودن فباهنر و مگه کسی میتونه کتمان کنه.
انقدر جذاب بوده که شستا ناراحته ازینکه جامونده
نظر
-
-
-
در اصل توسط arman36 پست شده است View Postدوست عزیز ایشالا این سهم بشه ده هزار و شما خوشحال بشی شما سود کنی ما خوشحال میشیم
اما تجربه چندین ساله من میگه سهمی که بادمیکنن داغ میکنن و با دوتا شایعه میدازن به ملت و بعد رهاش میکنن
همین دوماه پیش شما برو ببین دتوزیع چقدر داغ کرده بودن با شایعه افزایش سرمایه اما چی شد؟فقط وقت تلف کنی در صورتی که بقیه سهام حداقل ۵۰درصد رشد داشتن
سعی کن حرفه ای باشی تعصب داشته باشی و گول شایعاتو بخوری خونه خراب خواهی شد
این توصیه دوستانه من بود
بحثم کلی بود فقط مربوط به سهم خاصی نیست
موفق باشید
ولی واقعا چه باد کردنی تو دتوزیع و فباهنر داری میبین؟
بعد اونوقت چطور تو دشیری نمی بینی؟
نظر
-
در اصل توسط رادین1 پست شده است View Postتا الان ارزش معاملات ۳۵۰۰۰ میلیارد عالیییییییییییییییییییییی!!!ورود نقدینگی به بازار و ادامه رشد
باید مالیات سنگین رو سود سپرده بانکی ببندن تا ورود نقدینگی به بورس بیشتر و بیشتر بشه
نظر
-
گروههای صنایع را دارم نگاه میکنم.
داروییها یکی در میان خوب و بد هستند.
فرآوردههای نفتی خوب هستند ولی کندند. و نیز اینکه یک سری یک مقدار بالاتر مقاومت دارند.
خودروییها انگار خوب هستند. خیلیهایشان. و فعلا گمان کنم آس بازار بشوند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
به نظر من فروش سهام به قصد نوسانگیری اشتباه محض است چون در ابتدای موج جدیدی از رشد بازار قرار داریم . این را براساس چشم انداز پیش رو از منظر اقتصاد کلان می گویم .دلیل رشد بازار رونق اقتصادی نخواهد بود بلکه بی ارزش شدن پول ملی خواهد بود . افزایش نرخ ارز اجتناب ناپذیر است . به احتمال زیاد مثل خیلی از سالهای گذشته دولت کسری بودجه را از طریق بانک مرکزی تامین خواهد کرد و نتیجه واضح آن رشد تورم مجدد و کاهش ارزش پول و ... ادامه همین چرخه. در نهایت برندگان کسانی نخواهند بود جز دارندگان داراییهای واقعی . که این داراییها ارزش خود را با تورم تطبیق خواهند داد . من کمترین تعجبی نخواهم کرد اگر سال آینده شاخص بالای ۵۰۰ هزار واحد را ببیند .!!(این به یادگار بماند ببینم ماه چندم سال آتی به ۵۰۰ هزار خواهیم رسید)
نظر
نظر