جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
    اون زمان دیگه گذشته بازار یکجوری بریزه یک سهم ۵۰ درصد پشت سر هم منفی بشه ! مگر سهمهایی که ۱۰ برابر و بیشتر شده اند . اگر هم قرار بر ریزش شدید بازار باشه همه با هم می ریزند . اصلا شک نکنید . مضافا اینکه چشم انداز اقتصادی و شرایط تحریم به نفع گروههای تولیدی داخلی است . چند میلیون خودرو در داخل کشور نیاز به لاستیک دارد . با وصعیت نامطلوب ارزی واردات لاستیک نه تنها به صرفه نیست بلکه از قیمت رقابتی هم بر خوردار نخواهد بود .لاستیک وارداتی از کشش قیمتی و درامدی بالاتری نسبت به مشابه داخلی برخوردار است . بنابراین تولیدات لاستیک داخلی چشم انداز مثبت و روشنی پیش رو دارند . و به نظر من در مقایسه با خیلی از سهام کم ریسکترین هستند .
    مگه شپلی الان بعد ۵۰ درصد افت متعادل نشده؟ تازه به نظرم بازم جای افت خیلی بیشتر داره.
    موقعی که نوبت سهمی بشه آنچنان میریزه که همه غیر ممکن ها به تجربه شهودی تبدیل میشه.
    اولین چیزی که بازار بورس با بی رحمی هاش آویزه گوشم کرده اینه که بازار با کسی شوخی نداره. حالا ممکنه یک روز دیگه یک ماه دیگه، دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4720

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      مگه شپلی الان بعد ۵۰ درصد افت متعادل نشده؟ تازه به نظرم بازم جای افت خیلی بیشتر داره.
      موقعی که نوبت سهمی بشه آنچنان میریزه که همه غیر ممکن ها به تجربه شهودی تبدیل میشه.
      اولین چیزی که بازار بورس با بی رحمی هاش آویزه گوشم کرده اینه که بازار با کسی شوخی نداره. حالا ممکنه یک روز دیگه یک ماه دیگه، دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
      /.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تنها سهم زیان ده گروه لاستیک پلاسک هستش !!! بقیه سودده هستند و چشم انداز بسیار خوبی پیش رو دارند بعد شما پاسا ، پتایر، پسهند را با شپلی بازار پایه زرد که زیان ده است و این چند سال به زور نگهش داشتند وگرنه همون سال ۹۲ باید ورشکست می شد یکی می دانید! اگر اینها سفته بازی هستند پس اون سهام زیان ده که هر روز صف خرید هستند لابد از نظر شما فرصت خرید هستند !!

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
        /.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تنها سهم زیان ده گروه لاستیک پلاسک هستش !!! بقیه سودده هستند و چشم انداز بسیار خوبی پیش رو دارند بعد شما پاسا ، پتایر، پسهند را با شپلی بازار پایه زرد که زیان ده است و این چند سال به زور نگهش داشتند وگرنه همون سال ۹۲ باید ورشکست می شد یکی می دانید! اگر اینها سفته بازی هستند پس اون سهام زیان ده که هر روز صف خرید هستند لابد از نظر شما فرصت خرید هستند !!
        نه سهام لاستیک سازی زیان ده نیستن، صنعت عالی ای هم هست، مشکل گروه اینه که متاسفانه یه عده سفته باز تو اون گروه فعال شدن و چون سهام کوچکی هم هستن بازی سهام رو در دست گرفتن. سفته بازی روی سهم خیلی به زیان ده و سوده بودن و اصللا بنیاد سهم ربطی نداره کما اینکه بزرگترین سفته بازی اخیر میبینید رو فباهنر شد که بنیاد عالی ای داره.

من شخصا تو سهم و گروهی که یه عده سفته باز کنترلش رو در دست داشته باشن ریسک نمیکنم و وارد نمیشم، البته این صحبت ها واسه افرادی هست که ورود سنگین میزنن وگرنه شخصی که ده درصد سبدش لاستیکی باشه خب ریسک شاید براش اونطوری اهمیت نداشته باشه در قیاس با شخصی که تک سهم میشه.

نظر

• ali_nostro
          ستاره‌دار (34)
          • Feb 2017
          • 863

با امریکا بعیده کسی بتونه به توافق برد برد برسه، چینم از این قاعده مستثنی نیست، تضاد منافع جدی تر از اونه که با جلسه بتونن به راه حلی برسن. اصولا آمریکا این بازی ها رو شروع نکرده که بشینه با کسی به تفاهم منصفانه برسه، برای هر توافقی طرف مقابل باید تمام خواسته های آمریکا رو بپذیره، بعید میدونم آمریکا به حد وسطی راضی بشه.
          بازم ببینیم چی میشه.
          امریکا حودش از انجام و اعمال تعرفه های جدید متضرر میشد.. مشاورهای ترامپ به اندازه کافی روشنش کردن.در ضمن همین الانش هم فاز اول همکاریشون یه برد برای امریکاست

نظر

• sooroosh1315
            ستاره‌دار (۲)
            • Oct 2019
            • 5358

در اصل توسط mey پست شده است View Post
            بشدت توصیه میکنم....بنیرو...بشهاب..شکربن....تو واچ باشه... بخصوص..ان 2 تا ب......مشکوک میزنند....
            زیر خاکی، 3 سال 1000 درصد؟ ?
            البته شکربن زودتر از بشهاب رشد کرد،
            جناب mey میشه بپرسم هدفتون چند بوده؟
            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
              امریکا حودش از انجام و اعمال تعرفه های جدید متضرر میشد.. مشاورهای ترامپ به اندازه کافی روشنش کردن.در ضمن همین الانش هم فاز اول همکاریشون یه برد برای امریکاست
              به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، ترامپ تنها ساعاتی بعد از انتشار اخباری مبنی پبر توافق اولیه تجاری میان آمریکا با چین در پیامی توییتری نوشت: روایت وال استریت ژورنال درباره این خبر کاملاً اشتباه است.

ترامپ در پیامی دیگر نوشت: اطلاعاتی که وال استریت ژورنال در مورد تعرفه‌ها منتشر کرده نادرست و بهتر است این رسانه منابع خویش را تغییر دهد.

رییس جمهوری آمریکا در ادامه با اصلاح خبر توافق با چین نوشت: ما به توافق بسیار بزرگی با چین دست پیدا کرده‌ایم. آن‌ها با بسیاری از تغییرات ساختاری و خرید‌های گسترده محصولات کشاورزی، انرژی و کالا‌های تولیدی به علاوه موارد دیگر توافق کردند؛ و تعرفه ۲۵ درصدی بر کالا‌ها هچنان پابرجاست.

عرض کردم توافق فقط در صورتی شکل میگیره که طرف مقابل هر چه آمریکا میگه بپذیره. باید دید در عمل چین زیر بار همچین توافقی خواهد رفت یا خیر، من که خیلی خوشبین نیستم.

نظر

• ali_nostro
                ستاره‌دار (34)
                • Feb 2017
                • 863

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، ترامپ تنها ساعاتی بعد از انتشار اخباری مبنی پبر توافق اولیه تجاری میان آمریکا با چین در پیامی توییتری نوشت: روایت وال استریت ژورنال درباره این خبر کاملاً اشتباه است.

ترامپ در پیامی دیگر نوشت: اطلاعاتی که وال استریت ژورنال در مورد تعرفه‌ها منتشر کرده نادرست و بهتر است این رسانه منابع خویش را تغییر دهد.

رییس جمهوری آمریکا در ادامه با اصلاح خبر توافق با چین نوشت: ما به توافق بسیار بزرگی با چین دست پیدا کرده‌ایم. آن‌ها با بسیاری از تغییرات ساختاری و خرید‌های گسترده محصولات کشاورزی، انرژی و کالا‌های تولیدی به علاوه موارد دیگر توافق کردند؛ و تعرفه ۲۵ درصدی بر کالا‌ها هچنان پابرجاست.

عرض کردم توافق فقط در صورتی شکل میگیره که طرف مقابل هر چه آمریکا میگه بپذیره. باید دید در عمل چین زیر بار همچین توافقی خواهد رفت یا خیر، من که خیلی خوشبین نیستم.
                دانش بنیادی و تکنیکال شما که دیگه از نظر من زیر سواله..از این به بعد هم دوستان پست های شما رو بیشتر باید روی این مطلب دنبال کنند تا بینن چیزی ازش در میاد یا نه.
                اما حداقل وقت بزار و اخبار و بهتر دنبال کن وگرنه مخاطب های خودت و گمراه میکنی.
                داستان چی بود؟
                1) ترامپ روز پنجشنبه اعلام کرد که توافق جدیدی بین چین و امریکا احتمالا انجام میشه
                2) بازار واکنش مثبت به این اخبار نشون داد.و تو بازار پیجید که توافق بین بچین و امریکا انجام میشه
                3) بعد در بازار مطرح شد که این توافق احتمالا کامل نیست و فقط به تاخیر انداختن اعمال تعرفه های 15 دسامبر هست
                4) بازار همچنان که مثبت پیش میرفت در شک و تردید بود.. که ترامپ اعلام کرد بازار اشتباه میکنه.و بعدش بازار ریخت.. پس امیدوارم ماهیت جمله رو فهمیده باشید..نه اینکه صرفا کپی پیست کنید اینچا
                در ضمن شما از دنیا عقبی
                5)بیست دقیقه بعد از توییت ترامپ چین کنفرانس برگزار کرد و از توافق روی فاز اول با امریکا اعلام کرد..
                =
                چرا من دقیق اینا رو دنبال میکنم؟ چون تو فارکس دارم نون در میارم :دی...
                از روی خبر شما 1 : 300 دلار .. خبر شماره 4 : 870 دلار و از خبر شماره 5 که بازار و وحشتناک تکون داد و مجدد مثبتش کرد 1300 دلار سود کردم..
                امیدوارم بدونی که تو فارکس سود کردن کار ساده ای نیست..
                =
                در ضمن بنده فقط این پیامت و جواب دادم که بقیه رو گمراه نکنی..
                علاقه ای به نوشتم دیگه ندارم..بیشتر میخونم اینجا..نه به خاطر شما. وقتی ازادی بیان نباشه و مدیر به تشخیص خودش پست من و جابجا میکنه ترجیح میدم تو لاک خودم باشم..
                حرف من به شما در فباهنر مرتبط با سهم بود و من منتظر پاسخ شما روی فباهنر بودم که پستم از تاپیک حذف شد.
                =
                خدا قوت

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
                  دانش بنیادی و تکنیکال شما که دیگه از نظر من زیر سواله..از این به بعد هم دوستان پست های شما رو بیشتر باید روی این مطلب دنبال کنند تا بینن چیزی ازش در میاد یا نه.
                  اما حداقل وقت بزار و اخبار و بهتر دنبال کن وگرنه مخاطب های خودت و گمراه میکنی.
                  داستان چی بود؟
                  1) ترامپ روز پنجشنبه اعلام کرد که توافق جدیدی بین چین و امریکا احتمالا انجام میشه
                  2) بازار واکنش مثبت به این اخبار نشون داد.و تو بازار پیجید که توافق بین بچین و امریکا انجام میشه
                  3) بعد در بازار مطرح شد که این توافق احتمالا کامل نیست و فقط به تاخیر انداختن اعمال تعرفه های 15 دسامبر هست
                  4) بازار همچنان که مثبت پیش میرفت در شک و تردید بود.. که ترامپ اعلام کرد بازار اشتباه میکنه.و بعدش بازار ریخت.. پس امیدوارم ماهیت جمله رو فهمیده باشید..نه اینکه صرفا کپی پیست کنید اینچا
                  در ضمن شما از دنیا عقبی
                  5)بیست دقیقه بعد از توییت ترامپ چین کنفرانس برگزار کرد و از توافق روی فاز اول با امریکا اعلام کرد..
                  =
                  چرا من دقیق اینا رو دنبال میکنم؟ چون تو فارکس دارم نون در میارم :دی...
                  از روی خبر شما 1 : 300 دلار .. خبر شماره 4 : 870 دلار و از خبر شماره 5 که بازار و وحشتناک تکون داد و مجدد مثبتش کرد 1300 دلار سود کردم..
                  امیدوارم بدونی که تو فارکس سود کردن کار ساده ای نیست..
                  =
                  در ضمن بنده فقط این پیامت و جواب دادم که بقیه رو گمراه نکنی..
                  علاقه ای به نوشتم دیگه ندارم..بیشتر میخونم اینجا..نه به خاطر شما. وقتی ازادی بیان نباشه و مدیر به تشخیص خودش پست من و جابجا میکنه ترجیح میدم تو لاک خودم باشم..
                  حرف من به شما در فباهنر مرتبط با سهم بود و من منتظر پاسخ شما روی فباهنر بودم که پستم از تاپیک حذف شد.
                  =
                  خدا قوت
                  باشه بابا من نمیفهمم چی میگم، ترامپم نمیفهمه چی میگه، فقط تو خوبی.

نظر

• arman36
                    ستاره دار(3)
                    • Jan 2014
                    • 962

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                    دوتا سهمو خیلی داغ کردن توسایتها یکی دتوزیع یکی فباهنر
                    هردوهم پدر سهامدارها رو دراوردن
                    تا شما باشید سهمی که همجا بوق زدن نرید سمتش
                    تازه یه عده دارن از خواب سنگین زمستانی بیدار میشن و عده ای دیگر همچنان خودشونو بخواب زدن
                    درصورتی که سهام خوب بازار حداقل ۵۰درصد سود داده
                    کسی که خوابیده میشه بیدارش کرد اما کسی که خودشو بخواب زده با بولدوزرم نمیشه بیدارش کرد

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      راستی... من امروز خواب مانده بودم... این آمار چقدر زیاد است!
                      خیلی عالی است...
                      خریدهای حقیقی و حجم‌های گنده...
                      خیلی زیاد شده‌اند! خیلی!
                      خیلی خیلی!

خدا را شکر...
                      انگار مسیر عالی ادامه دارد...
                      امروز جو بازار بسیار عالی بود.
                      خریدهای عالی حقیقی‌ها به همراه عدم فروش حقوقی‌ها به همراه حجم‌های خوب...
                      همه چیزش خوب بود.

=============

دارم نگاه می‌کنم...
                      شاخص هم‌وزن روی یک مقاومت است... که امیدوارم از آن رد شود.
                      (شاخص کل هم روی ۳۶۰ و ۳۷۰ مقاومت دارد.)
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

ددام رنج قشنگی داره میزنه

قند

رایانه

کاغذ

ساختمون

کانی غیر فلزی
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• azad.
                          عضو فعال
                          • Jun 2019
                          • 962

کسی خبری از کمنگنز داره؟؟؟ چرا صف فروش شده

نظر

• فراتحلیل
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 815

#کیسون

پرداخت 4000 میلیارد تومان از صندوق ذخیره ارزی جهت بحث فاضلاب و متروی اهواز

فروش انبارهای مرکز لجستیک پریلیسه در بلاروس تا پایان سال که به 1200 میلیارد تومان بالغ میشود

احتمال فروش ملک جلال با ارزش حدود 250 میلیارد تومان

وصول و تعیین تکلیف مطالبات 1400 میلیارد تومانی کیسون از متروی اهواز

انعقاد قراردادهای جدید میلیارد دلاری تا پایان سال

تسعر ارز 1000 میلیارد تومانی کیسون که حسابرس آنرا بند نموده است و تاثیر مثبت 200 تومانی بر هر سهم شرکت دارد

نظر

• آگراداد
                              عضو فعال
                              • Dec 2017
                              • 424

به نام خدا .
                              پترول مد نظر داشته باشید .

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

شاخص باز بی حیا شد!
                                این وضع قابل پذیرش نیست...سهامدار سودی نمیبره و شاخص مرتبا سقف جابجا میکنه!
                                بازار جا برای رشد داره...اما نه گله ای!
                                شاخص باید بره و کمی استراحت کنه!
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X