جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : جــــو بــــازار

خر مش رجب

شنیدم که دزدی زبل نیمه شب

ربود از طویله خر مش رجب

رجب تا که شستش خبر دار شد

جهان پیش چشمش شب تار شد

درون طویله دو زانو نشست

زمین و زمان را دم فحش بست

یکی گفت تقصیر از آن توست

که قفل طویله نبستی درست

یکی گفت گیرید معمار را

بنا کرده کوتاه دیوار را

یکی گفت تقصیر از شحنه هاست

که هر روز بر پا چنین صحنه هاست

یکی گفت: نه، بوده تقصیر خرچرا ؟

چو میکرد اگر عَر وُ عَر، یا کمی جفتک و گرد و خاک

مسلم که آن دزد می زد به چاک

شنیدم که با غیض مشدی رجب

در آن بین می گفت : یاللعجب

که هر کس به نوعی ست در اشتباه

فقط دزد در این میان بی گناه

قلم دست هالو چو در کار شد

بدانید تاریخ تکرار شد
    آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/05/09, 12:51.
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• امیر بهرامی
      Banned
      • Jul 2013
      • 2201

در اصل توسط حسام الدین پست شده است View Post
      جناب بهرامی سلام.
      میشه تکنیکال شپلی رو یه بررسی داشته باشید؟
      ممنون

سلام داداش چطوری؟

خواهش میکنم...چشم

شپلی در روزانه اشباع خرید زده و در ناحیه مقاومتی 180 الی 190 هستش

شیب خط روند موقت ما خیلی تند هست و احتمالا یک اصلاحی انجام بده

قیمت از نگاه ایچیموکو صعودی است و شکست پر قدرت 193 سیگنال خرید است

اما سهم سریعا به مقاومت 200 الی 210 میرسه که سقف ابر ایچیموکو در هفتگی هم هست و مقاومته

یعنی از 180 تا 210 کارش سخته و مقاومتیه...

شکست اون خط روند صعودی کوتاه مدتمون یعنی سیگنال خروج...

شکست 210 یعنی راه باز است تا 225

اما به نظرم بسیار سخت حرکت خواهد کرد...بزارید بنیادشم آخر شبی یک نگاهی بکنم با اطمینان کامل بگیم چه اتفاقی می افته

ولی به نظرم کارش از اینجا به بعد سخته...

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3237

این دولت عزیز تا کسری بودجه را جبران نکنه ول کن بورس نیست شک نکنید! حالا فعلا میفروشند کاروان عرضه اولیه هم در راه هست حجنوب خدیزل و ... به نظرم به جای تحلیل تکنیکال یا بنیادی سهام بیاییم حساب کنیم تا حالا دولت چه اندازه از کسری را جبران کرده؟ این بهترین تحیل خواهد بود! الگوهای هارمونیک ، نسبتهای فیبوناچی خطوط حمایت یا نسبتهای مالی پی به ای سهام یا هر چیز دیگه فقط در زمان یک بازار که عرضه و تقاضا روندش معمولی باشه کارایی دارن نه این بازار! من که حساب کردم از پالایشی ها با احتساب 50 درصد منفی روز بازگشایی و حدود میانگین 30 درصد تا 40 درصد منفی این روزها شاید حدود 20 هزار میلیارد تومن توی جیب ملت رفته عرضه اولیه هرمز فخوز مبین حدود 350 میلیارد تومن بقیه سهام هم شاید حدود 7 هزار میلیارد تومن ، عرضه آبشاری صندوقهای مختلف هم حدود 400 میلیارد تومان ، خلاصه مجموع اینا حدود 27 تا 28 هزار میلیارد تومن میشه! تا اونجایی که یادم میاد کسری حدود 50 هزار میلیارد تومان بود! حالا اگه بخان 10 هزار میلیارد از منابع دیگه تامین کنند باقی مانده حدود 13 هزار میلیارد تومان میشه ! این یعنی اینکه حدودا یه نوسان 20 درصدی باید از سهام بزرگ مثل وبصادر وبملت رمپنا پالایشی ها و ... بگیرن تا ایشالا به اهداف از پیش تعین شده برسن.
        Honesty is the best policy

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

من پیشنهاد میکنم دوستان اخبار مذاکرات را دنبال نکنند چون به وضوح اثبات شده بورس ایران تابعی از اخبار هسته ای نیست

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3237

ببینید این بازار تا چه اندازه مصنوعی تشریف داره! فکر میکنم یواش یواش داره وقتش میشه که یه نوسان مثبتی به سهام بدن! چون دیگه افت سهام داره به روزهای نیمه اسفند میرسه و اینکه باید دوباره 20 تا 30 درصد مثبت کنن که دوباره بتونن منفی کنن من که دیگه ریسک نمیکنم ولی فکر کنم اواسط این هفته احتمالا شروع به مثبت کنن .

نظر

• parham82
              ستاره دار(7)
              • Jun 2011
              • 509

در اصل توسط حسام الدین پست شده است View Post
              ولغدر احتمالا تا 2330 بیاد
              حکمت احتمالا تا 1050 بیاد
              شپلی هم واقعا گیجم کرد به حدی که صبح به صف خرید فروختم؛ بعد دوباره در صف خرید، خریدم!!!
              میدونم تعجب کردید اما امان از هیجان!!
              به هرحال اگه تجدید ارزیابیش بیاد، واویلا میشه...

اتفاقا اصلا نباید تعجب کرد
              ضرباتی که شما با جوگیری بر پیکره بورس می زنید
              جنگ جهانی نمی تونه بزنه
              طاس اگر نيك نشيند همه كس نراد است
              @signal1357
              سیگنالهای خرید روزانه تلگرامی در پرهام سیگنال

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

دیروز جلسه طیب نیا با مسئولین بورس بود . خروجی جلسه هم به گفته طیب نیا مثبت بوده . دیشب که همین خبر را دادیم ترس بدی برام ایجاد شد که بازار فردا منفی نباشه شانس آوردیم . این وزیر ک.... قبل از توافق لوزان هم گفت برای بازار برنامه داریم و برنامه این بود که بازار را به گه بکشین
                امروز به دلیل کارهای شخصی از 7 صبح تا الان بیرون بودم . الان وقتی بازار امروز را دیدم واقعا کپ کردم .
                دیروز در تاپیک مبین گفتم که مبین تا هر قیمتی که دوست داره بره ولی من یک شنبه فروشنده هستم . الان میبینم سهم چند درصد منفی بوده !!!!
                به احتمال زیاد فردا از بورس خارج میشم . سرمایه من که دود شد رفت هوا . کلی زور زدم بعد از توافق لوزان ، ضررم را به 15% پیک پولی سال 92 برسونم . باز خریت کردم و نفروختم و الان رفتم رو ضرر 35% به نسبت پیک پولم در دی ماه 92
                بیشترین ضرری هم که تا الان دادم بخاطر خرید خپارس 109 تومان و بانک صادرات 97 و گردش 170 و هرمز . اون خپارس 25% سبد منو تشکیل میده و رسما منو نابود کرد . سردسته بیشترین ریزش را هم که خاهن داشت که بیچارم کرد . و چندین سهم دیگه .......
                خلاصه دوستان هر بدی خوبی بود منو حلال کنید . احتمال زیاد فردا با ضرر سنگین از بازار خارج میشم و دیگه تا یک ماه دیگه سهمی نمیخرم .
                هفته پیش گفتم کف بازاره . 4 شنبه بازار برگشت گفتم کف بازاره . امروز دیگه واقعا منفی بازار دست کمی از جنگ نذاشت
                در آخرین جمله فقط میتونم بگم نفرین بر فطانت آشغال که در این یک ماه مرده و خبری ازش نیست یا اون طیب نیا بی پدر مادر که هر موقع دهن نجسش را باز کرده ریده به بورس . اونم از اون روحانی
                من خودم به روحانی رای دادم گفتم حداقل این یه کاری میکنه ولی این شخص گهی بدتر از مابقی رئیس جمهورها
                حیف که 1.5 عمرم را در این بورس هدر دادم و کلی استرس تحمل کردم و سلامتیم به خطر افتاد و حالا باید با این همه تحمل رنج با این همه ضرر خارج بشم

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                  دیروز جلسه طیب نیا با مسئولین بورس بود . خروجی جلسه هم به گفته طیب نیا مثبت بوده . دیشب که همین خبر را دادیم ترس بدی برام ایجاد شد که بازار فردا منفی نباشه شانس آوردیم . این وزیر ک.... قبل از توافق لوزان هم گفت برای بازار برنامه داریم و برنامه این بود که بازار را به گه بکشین
                  امروز به دلیل کارهای شخصی از 7 صبح تا الان بیرون بودم . الان وقتی بازار امروز را دیدم واقعا کپ کردم .
                  دیروز در تاپیک مبین گفتم که مبین تا هر قیمتی که دوست داره بره ولی من یک شنبه فروشنده هستم . الان میبینم سهم چند درصد منفی بوده !!!!
                  به احتمال زیاد فردا از بورس خارج میشم . سرمایه من که دود شد رفت هوا . کلی زور زدم بعد از توافق لوزان ، ضررم را به 15% پیک پولی سال 92 برسونم . باز خریت کردم و نفروختم و الان رفتم رو ضرر 35% به نسبت پیک پولم در دی ماه 92
                  بیشترین ضرری هم که تا الان دادم بخاطر خرید خپارس 109 تومان و بانک صادرات 97 و گردش 170 و هرمز . اون خپارس 25% سبد منو تشکیل میده و رسما منو نابود کرد . سردسته بیشترین ریزش را هم که خاهن داشت که بیچارم کرد . و چندین سهم دیگه .......
                  خلاصه دوستان هر بدی خوبی بود منو حلال کنید . احتمال زیاد فردا با ضرر سنگین از بازار خارج میشم و دیگه تا یک ماه دیگه سهمی نمیخرم .
                  هفته پیش گفتم کف بازاره . 4 شنبه بازار برگشت گفتم کف بازاره . امروز دیگه واقعا منفی بازار دست کمی از جنگ نذاشت
                  در آخرین جمله فقط میتونم بگم نفرین بر فطانت آشغال که در این یک ماه مرده و خبری ازش نیست یا اون طیب نیا بی پدر مادر که هر موقع دهن نجسش را باز کرده ریده به بورس . اونم از اون روحانی
                  من خودم به روحانی رای دادم گفتم حداقل این یه کاری میکنه ولی این شخص گهی بدتر از مابقی رئیس جمهورها
                  حیف که 1.5 عمرم را در این بورس هدر دادم و کلی استرس تحمل کردم و سلامتیم به خطر افتاد و حالا باید با این همه تحمل رنج با این همه ضرر خارج بشم
                  دادا ....دلم گرفت....بازم با 4نفر مشورت کن.......ان شا ا...به ابروی حضرت زهرا ضررت جبران بشه..............تف به زاتشون که دل دوستای ما رو خون میکنن.....خدا شاهده وقتی317 تومان مهریه ان ملعونو دادم......نا امید شدم....تمام سود ی که تو 2 سال با بدبختی..استرس در اوردم...خیلی شیک مجلسی ازم گرفت.........ولی امیدمو به خدا ازدست ندادم....تونستم از مهر تا الان همین حدودو در بیارم..........دادا جان بشین با خودت خلوت کن...شیوه معاملاتیتو اصلاح کن......با توکل به خدا حقه به ناحق گرفتتو بس میگیری.......نا امید نباش....دعای همه ما بشته سره ته............دادا حرص نخور ....خدا روزی رسونه..........
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3237

جناب سلطان واقعا متاسف شدم. کاش این دولت قدر سهامداران صبور را بداند. امیدوارم باعث و بانی این شرایط رسوا بشه. بورس ایران بازیچه یه عده از خدا بی خبر شده. بسیاری از سهام واقعا بدون تحریم هم حرفای زیادی واسه گفتن دارن که متاسفانه این ناجوانمردها بدجوری دارن آتش به پول مردم میزنن. بهر حال فکر کنم تصمیم دارن یه چند درصدی بازار را مثبت کنند چون دیگه واقعا گندش دراومده ! احتمالا شاید امروز فردا اقدام کنند. این فقط برداشت من هستش. هرچند پیشبینی این بازار شیطانی کار آسانی نیست!

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

سلطان جان همه تو ضرر هستن...هر كي ميگه تو ضرر نيست يه جورايي دروغ ميگه

اما اينكه بعد از اين همه ضرر بخاي تو كفهاي معتبر قيمتي بفروشي و خارج بشي كار عاقلانه اي نيست

هر چند كه حرف از كف قيمت زدن معني نداره اما من پيشنهاد ميكنم بزار بازار برگرده و بعد خارج شو و يا اگر خارج شدي پايينتر جايگزين كن يعني نوسان معكوس بگير ولي خروج كامل نكن چون هر آن احتمال داره بازار برگرده

مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                        دادا ....دلم گرفت....بازم با 4نفر مشورت کن.......ان شا ا...به ابروی حضرت زهرا ضررت جبران بشه..............تف به زاتشون که دل دوستای ما رو خون میکنن.....خدا شاهده وقتی317 تومان مهریه ان ملعونو دادم......نا امید شدم....تمام سود ی که تو 2 سال با بدبختی..استرس در اوردم...خیلی شیک مجلسی ازم گرفت.........ولی امیدمو به خدا ازدست ندادم....تونستم از مهر تا الان همین حدودو در بیارم..........دادا جان بشین با خودت خلوت کن...شیوه معاملاتیتو اصلاح کن......با توکل به خدا حقه به ناحق گرفتتو بس میگیری.......نا امید نباش....دعای همه ما بشته سره ته............دادا حرص نخور ....خدا روزی رسونه..........
                        در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                        جناب سلطان واقعا متاسف شدم. کاش این دولت قدر سهامداران صبور را بداند. امیدوارم باعث و بانی این شرایط رسوا بشه. بورس ایران بازیچه یه عده از خدا بی خبر شده. بسیاری از سهام واقعا بدون تحریم هم حرفای زیادی واسه گفتن دارن که متاسفانه این ناجوانمردها بدجوری دارن آتش به پول مردم میزنن. بهر حال فکر کنم تصمیم دارن یه چند درصدی بازار را مثبت کنند چون دیگه واقعا گندش دراومده ! احتمالا شاید امروز فردا اقدام کنند. این فقط برداشت من هستش. هرچند پیشبینی این بازار شیطانی کار آسانی نیست!
                        دلسم از این میسوزه که تا جایی که در توانم و سواد بورسیم بوده هدفم خیر رسوندن بوده و هر کسی سئوالی داشته با تمام وجود جوابش را دادم . در این بورس همش با صداقت جلو رفتم و پول حلال بدست اوردم . حالا هم جواب این کارها و سهامداری در بورس شد بدبختی و بیچارگی در این بازار
                        خدا ازشون نگذره که بیش از یک ساله با هر ترفندی بازار را به گند کشیدن . دیگه واقعا اعصابم نمیکشه . تحمل اینهمه کثافت کاری و دزدی و رانت و .... دیگه ندارم . خسته شدم
                        از همدردی شما کمال تشکر را دارم :x

نظر

• Senator1989
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 2577

جت شخصی راننده افسانه‌ای فرمول یک که در حال حاضر در وضعیت مطلوبی به سر نمی‌برد، در ازای ۲۵ میلیون پوند به فروش رفت.
                          کد خبر: ۴۹۸۷۲۸
                          تاریخ انتشار:
                          ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۵
                          -
                          09 May 2015
                          جت شخصی راننده افسانه‌ای فرمول یک که در حال حاضر در وضعیت مطلوبی به سر نمی‌برد، در ازای ۲۵ میلیون پوند به فروش رفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کورینا، همسر میشائیل شوماخر، اسطوره مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک پس از اینکه پذیرفت همسرش دیگر به طور کامل بهبودی‌اش حاصل نخواهد شد، جت شخصی وی را در ازای 25 میلیون پوند فروخت. وی همچنین در اوایل سال جاری میلادی خانه‌ای واقع در نروژ را که در تعطیلات مورد استفاده قرار می‌دادند، فروخته بود. کورینا همچنین در نظر دارد تا ویلای خانوادگی شوماخر را در منطقه مریبل فرانسه، جایی که وی دچار سانحه شد را به فروش بگذارد.

شوماخر در ماه دسامبر 2013 (دی ماه سال 1392) در یک حادثه در پیست اسکی مریبل فرانسه در اثر برخورد با صخره دچار خونریزی مغزی شد و به کما رفت. از آن زمان تاکنون وی در وضعیت نامطلوبی به سر می‌برد و به گفته نزدیکان شوماخر پیشرفت حال عمومی این راننده آلمانی خیلی خوب نبوده است.

راننده افسانه‌ای مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک مدتی قبل از بیمارستان به خانه منتقل شد. خانواده او ترجیح دادند با وجود هزینه زیاد، 15 نفر از کادر پزشکی و آموزش دیده بیمارستان «لوزان» را به خانه خود در شهر «گلند» سوئیس بیاورند تا در 24 ساعت شبانه روز و با تمام امکانات، مراقب او باشند تا شاید روند بهبودی سرعت بگیرد.

پزشکانی که شوماخر 47 ساله را تحت درمان دارند گفته‌اند که قهرمان هفت دوره جهان هنوز بی‌حرکت است و قادر به صحبت کردن نیست.

نظر

• mr.fasihi
                            عضو جدید
                            • Jun 2014
                            • 18

سلطان جان برادر خوبم هیچ وقت یادت نره بورس یعنی ریسک ما وشما هم ریسک کردیم. نمی دونم مفهوم ریسک روچطور متوجه شدی اما روزی که بنده قرار شد وارد این بازار شوم یکی از دوستانم به گفت :این بازار یعنی ریسک ریسک ریسک بله ما ریسک کردیم وباید این موضوع را بهذخوبی درک کنیم اون موقع دیگه بجای ناسزا گفتن به این اون به فکر عمق بخشیدن به آموخته هامون می کنیم اون موقع است که شروع می کنیم یواش یواش تریدر بشیم.

نظر

• امیر بهرامی
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2201

دلسم از این میسوزه که تا جایی که در توانم و سواد بورسیم بوده هدفم خیر رسوندن بوده و هر کسی سئوالی داشته با تمام وجود جوابش را دادم . در این بورس همش با صداقت جلو رفتم و پول حلال بدست اوردم . حالا هم جواب این کارها و سهامداری در بورس شد بدبختی و بیچارگی در این بازار
                              خدا ازشون نگذره که بیش از یک ساله با هر ترفندی بازار را به گند کشیدن . دیگه واقعا اعصابم نمیکشه . تحمل اینهمه کثافت کاری و دزدی و رانت و .... دیگه ندارم . خسته شدم
                              از همدردی شما کمال تشکر را دارم :x
                              دادا 35% ضرر فوق خنده داره
                              داداش گل من...من تو ی معامله در عرض یک ساعت 50درصد ضرر کردم

چیز نیست که...فقط اشکال کارتو در بیار ...
                              بخند
                              ببین من چقدر شادم....کال مارجینم شدم...فقط دارم مطالعه میکنم تابستون برگردم قشنگ درست

دوستم بهم میگه کالی...بخند
                              اگر دوست داشتی معاملاتمو برات میزارم روحیه بگیری خخخخخ

نظر

• قمار باز حرفه ای
                                Banned
                                • Oct 2014
                                • 647

سلطان منم از نوشته هات دلم گرفت و اعصابم خورد شد ، بورس در ایران کلا رانتیه ، همه دیدند چه بلایی سر پالایشی ها آوردند ، با رانت چه سودی کردند و از شتران و سهم های مشابه گروه پالایش در عرض 20 روز 100 درصد سود گرفتند ، اصولا این دولت و اون دولت هم نداره چون همشون با هم هستند و صدا سیما حامی خبریشون ، نمیدونم چی بگم ، امیدوارم موفق و سلامت باشی .

نظر

در حال کار...
                                X