جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mr.fasihi
    عضو جدید
    • Jun 2014
    • 18

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Senator1989 پست شده است
    یعنی حال مشمئز کننده ای با حرفای سخفیت به من دادی ............حالم از ادمای لومپن بیسواد الف بچه ای مثل تو که فقط بلند با بازی با جملات و کلمات برای هر چیزی جوابی تو استینشون داشته باشند و چه بهتر چند تا لغت علمی هم همراه دری وری های خودشون به طرف مقابل تحویل بدند یعنی حاااالم بهم میخوره ............تو کور دل بی بوته بیسواد بهتره بری یقول دوقول خودت رو بازی کنی و ادای عاقل حماعت رو برای ما در نیاری
    فقط می تونم بهت بگم برات متاسفم دوست من سعی کن تو زندگی همیشه جواب معقول به دیگران بدهی یه وقت دیدی یه روزی یکی پیدا شد و جوابی بهت داد که اگه هزار بار هم بگی غلط کردم نتونی رضایتشو جلب کنی ها مواظب نوشته هات باش .

نظر

• alireza51
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 1205

جو بازار به حدی خرابه که در نوشتار دوستان هم کاملا محسوس دیده می شود.
      در بین ارکان نظام یکپارچگی دیده نمی شود و این امر سقوط بورس و شاخص را به همراه دارد.
      فعلا هیچ اعتمادی به بورس نیست، حتی به سایر موارد سرمایه گذاری.
      ریزش همچنان ادامه دارد./:.negaran.:/
      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
        دادا 35% ضرر فوق خنده داره
        داداش گل من...من تو ی معامله در عرض یک ساعت 50درصد ضرر کردم

چیز نیست که...فقط اشکال کارتو در بیار ...
        بخند
        ببین من چقدر شادم....کال مارجینم شدم...فقط دارم مطالعه میکنم تابستون برگردم قشنگ درست

دوستم بهم میگه کالی...بخند
        اگر دوست داشتی معاملاتمو برات میزارم روحیه بگیری خخخخخ
        از شما و تمامی دوستان که در این مواقع سخت در کنار من بودین کمال تشکر را دارم
        بیش از یک ساله با هزار تا ترفند بازار را پایین کشیدن و مجدد بالا بردن و به مردم بیچاره انداختن
        از این ناراحتم که چرا باید روز به روز وضعیت کل کشور یا همین بورس بدتر بشه
        طیب نیا قبل از توافق لوزان میگه برای بازار برنامه داریم . برنامه انداختن سهم ها و پایین آوردن سهام ها
        یا همین طیب نیا زمانی که بازار میریخت صحبت میکرد بازار حباب بود و باید بازار پایین میومد . پس چرا مردم را تشویق به ورود به بورس میکردین !!!
        بازار امروز را من بعد اظهر نگاه کردم واقعا وحشتناک بود . آخه دیگه بانک صادرات یا مثلا سایپا باید رو این قیمت ها صف فروش باشن و حتی جمع نشن !!! و خیلی سهم های دیگه
        آقای بهرامی فرمایش شما درسته و نباید امید را از دست داد . ولی آخه در این بازاری که حتی قیمت ها به یک صف خرید نمیرسه مگه میشه ضرر جبران کرد !!!!
        بازار شده همش دستکاری ، در بدترین شرایط سیاسی بازار دیگه انقدر خراب نبود !!! از روزی که این مبین را عرضه کردن بازار را به گند کشیدن . مطمئن هستم تمام این کارها برای پایین آوردن بازار بود !!!
        خلاصه امروز دیگه با این همه سابقه در بورس کم آوردم . حرصی که در این 1.5 سال خوردم ، در تمام سابقه بورسم انقدر حرص نخورده بودم
        فردا هم قصد خروج داشته باشم چیزی حدود 40% ضرر میشه که واقعا سخته .
        ما هم خدایی داریم . انقدر این مسئولین آشغال به دزدی خودشون ادامه بدن تا آخر ببینیم به کجا میرسن

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
          از شما و تمامی دوستان که در این مواقع سخت در کنار من بودین کمال تشکر را دارم
          بیش از یک ساله با هزار تا ترفند بازار را پایین کشیدن و مجدد بالا بردن و به مردم بیچاره انداختن
          از این ناراحتم که چرا باید روز به روز وضعیت کل کشور یا همین بورس بدتر بشه
          طیب نیا قبل از توافق لوزان میگه برای بازار برنامه داریم . برنامه انداختن سهم ها و پایین آوردن سهام ها
          یا همین طیب نیا زمانی که بازار میریخت صحبت میکرد بازار حباب بود و باید بازار پایین میومد . پس چرا مردم را تشویق به ورود به بورس میکردین !!!
          بازار امروز را من بعد اظهر نگاه کردم واقعا وحشتناک بود . آخه دیگه بانک صادرات یا مثلا سایپا باید رو این قیمت ها صف فروش باشن و حتی جمع نشن !!! و خیلی سهم های دیگه
          آقای بهرامی فرمایش شما درسته و نباید امید را از دست داد . ولی آخه در این بازاری که حتی قیمت ها به یک صف خرید نمیرسه مگه میشه ضرر جبران کرد !!!!
          بازار شده همش دستکاری ، در بدترین شرایط سیاسی بازار دیگه انقدر خراب نبود !!! از روزی که این مبین را عرضه کردن بازار را به گند کشیدن . مطمئن هستم تمام این کارها برای پایین آوردن بازار بود !!!
          خلاصه امروز دیگه با این همه سابقه در بورس کم آوردم . حرصی که در این 1.5 سال خوردم ، در تمام سابقه بورسم انقدر حرص نخورده بودم
          فردا هم قصد خروج داشته باشم چیزی حدود 40% ضرر میشه که واقعا سخته .
          ما هم خدایی داریم . انقدر این مسئولین آشغال به دزدی خودشون ادامه بدن تا آخر ببینیم به کجا میرسن
          بله سیاست انقباضی یعنی همین و براش هیچ کسی مهم نیست...

دوست عزیزم اوضاع خیلی بی ریخته...بابا مالیات بر ارزش افزوده شده 9%
          پول نفتمونو نمیدن
          با چندتا کشور در حال جنگیم

من در تالار بورس سر شکربن و وساپا با مردم زیادی بحث کردم
          در این سایت عقیده بحث ندارم
          تا صبح میشه ا بازار بد گفت
          یک کلام
          افتضاحه

نظر

• RAMIN PEDRAM
            عضو عادی
            • Aug 2014
            • 199

آقایان! خانمها! چطور بهتون بگم اگر وقتی دارید خریدی انجام میدید.و پوزیشنی می گیرید.ولی سناریوی از قبل نوشته شده وتعیین شده چه در حال سود یا زیان برای خریدتون ندارید

و اون رو میسپرید به دست خدا!! بدانید و آگاه باشید که در بدترین جا دارید با پولتون قمار می کنید. چرا نمیخاید به خودتون بیاید خسته شدم از بس

هی نق و نوق و بد و بیراه به آدم وعالم شنیدم. دوست عزیز نمودار شاخص میگه بازار 15ماه هست که وارد فاز اصلاح و رالی نزولی شده.

به کدام امید و وعده وعید دارید سرمایه گذاری می کنید. اگر گوینده قصد خر کردن رو داره من و شما مگه چارتها رو نمی بینیم به حرف یه مشت

دروغ گوی کلاش چی کارداریم؟؟؟؟ تا کی باید سرنوست سرمایه مون رو به حرف دیگران و نظر اونها بسپریم.

من ((ثاباد)) رو روی 236خریدم حالا هم حد ضررم رو به نقطه ورود (حدودی) منتقل کردم.چی کاردارم چی میخاد بشه یا نشه یا چرا صف خرید داشت

حالا صف فروش شده؟

جناب بهرامی چه مقدار پول از دست دادید؟ اعم از آورده و سود کرده؟ کار یک ماه و دوماه نیست. سالها مطالعه و تلاشی سخت و منظم میخاد برادر.

همه رو گفته بودم.ولی......

شما با 2000 دلار اومدید سایز معاملاتی 0.3میگیرید ؟؟؟!!!! کو مدیریت سرمایه؟؟؟ معلومه حساب له و لورده میشه اون هم روی نفت؟.

بعدش کدام تریدر موفقی موفقیتش رو بادلارهای بدست آورده

اینجا و اونجا مطرح می کنه؟؟؟ من2ساله تمام با 300دلار تو این بازار دوم آوردم.چون نمی خواستم قمار کنم.

تا زمانی هم ترید بی عیب و نقص (یعنی مو به مو طبق پلن) در یک بازه

40تایی نداشته باشم نه سرمایم رو افزایش میدم و نه سایز پوزیشن هام رو.حرفهام رو با جمله ایی از کتاب ((جادگران بازار نوین)) تمام می کنم.:

راز موفقیت در بازار یک اندیکاتور خارق العاده یا تئوری پیچیده یا یک نظریه دقیق نیست.بلکه راز موفقیت هرکس در درون خود فرد نهفته است. روز و روزگار برهمه خوش
            آخرین ویرایش توسط RAMIN PEDRAM؛ 2015/05/09, 22:15.
            [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• ابشار
              عضو فعال
              • Apr 2013
              • 1426

سلطان جان اين حرفو لطفا بدل نگير ولي فداي سرت انشالله جبران بشه تك تك ريال همه مازحمت كشيديم ولي بدتر از بورس وضرراي ما اين نامرداي نامسلمان كجاي كشور وكجاها مشكل نداريم از سرزندگي مردم در همه حرفه ها مشخص كنندست خدانگذره غير پول ايمان غيرت ووجود وهمه چي را دارن ميگيرن خدا رحم كنه از خودمون كه بخار در نمياد بخداييش دلش بمردم ايران زمين بسوزه عمر وانسانيت و.. فنا رفت پول بسختي درامدمون بدرك و لعنت بهمشون

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

علی لاریجانی 09121483006رسایی09123954156 مرندی09121163968 حداد عادل09391997399 نوباوه09121096553 نبویان09127584450 مهدی کوچک زاده09121208692 نادران09122965082 توکلی09121273532 زاکانی09123209886 خواجه نصیر 09122186723 صحرایی 09123141131 پیامک بخش خبری ساعت 20 شبکه خبر 1000620

پیامک بزنید واعتراض کنید

دوستان توجه داشته باشید طیب نیا عامل بدبختی ما با گرفتن یک کارت زرد دیگر از نمایندگان مجلس از کار برکنار میشه .......پس تماس پیامک و از همه مهمتر نامه و فکس زدن فراموش نشود..........موفق باشید/:.winksmiley02.:/

نظر

• ahmoeini
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2562

سلام
                  صبح بخیر
                  روز خوبی داشته باشید
                  دوستان پیشنهاد میکنند که اعتراض کنیم
                  نمیدونم اصلا صلاحه که اعتراض کنیم
                  تازه به کی و برای چی
                  مطمئنا بیشتر لذت میبرن
                  همه شون با هم سر این سفره نشستن
                  همه شون تو این غذایی که پخته شده دستی بر آتش دارن
                  شاید بهترین کار بی تفاوت بودنه
                  البته بی تفاوتی با نقد شدن
                  تسویه حساب و یا بازی این بزرگان سیاسی از این به بعده
                  وقتی تو سیاست پر و بال همو قیچی میکنند میان تو بازار و اقتصاد جولون میدن

نظر

• حسام الدین
                    عضو فعال
                    • Aug 2014
                    • 335

در اصل توسط parham82 پست شده است View Post

اتفاقا اصلا نباید تعجب کرد
                    ضرباتی که شما با جوگیری بر پیکره بورس می زنید
                    جنگ جهانی نمی تونه بزنه

پست شما رو الان دیدم.
                    اولا جوگیری با هیجان زدگی زمین تا آسمون تفاوت میکنه.
                    یک تریدر خوب، کسیه که اشتباهش رو در هر زمانی بپذیره و سعی کنه جبران کنه.
                    بنده میخواستم دیروز از شپلی نوسان بگیرم. برا همین شپلی های خریداری شده در 1570 رو به صف خرید در 1806 دادم. (فکر کنم بلد باشید حساب کنید چند درصد سود گرفتم!) منتهی دیدم خریدار بدجوری میخره و انگار قصد پایین اومدن نداره. لذا چون استراتژی بنده، همراهی بلند مدت با سهم و استفاده از نوسانات مقطعی هست، از ترس جا ماندن، دوباره روی 1806 گرفتمش و فقط مقدار ناچیزی بخاطر کارمزد از سودم کم شد.
                    لازم بذکر است که بنده با همین روش روی ولغدر از پارسال تا الان بالای 200 درصد سود کردم (البته با 30 درصد از سرمایه)
                    اینها رو گفتم تا بفهمی استراتژی معاملاتی یعنی چی و همچنین متوجه بشی که خیلی هم هیجان زده نبودم. فقط کمی عجولانه عمل کردم.
                    شما هم اگه خواستید، میتونید از روش من استفاده کنید.
                    من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• ahmoeini
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2562

قدیم میگفتند اگه خودروئیها مثبت بشند بازار مثبته ولی الان باید برای مبین هم همینو گفت

نظر

• حسام الدین
                        عضو فعال
                        • Aug 2014
                        • 335

خب؛ کارمزدی که دیروز توی شپلی از دستم پریده بود رو الان گذاشتم سر جاش! خرید در -4 و فروش در 0.5-
                        به همین راحتی:.thumbsupsmileyanim
                        من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• Senator1989
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 2577

ساعت 9:15 در نماد ایران خودرو 4 تا حقوقی کلا 200 هزار تا خرید داشتند کل معاملات 1.5 میلیون !!!!.............یعنی 4 تا حقوقی رسما دارند با پول تو قلک بچشون خرید میکنند !

نظر

• رهگذار
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 433

امروز احتمال برگشت بازار و مثبت شدن شاخص زیاد.مراقب باشید تصمیم عجولانه نگیرید دوستان
                            کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• heaven_smile77
                              عضو عادی
                              • Jul 2012
                              • 257

قیمت فاراکح به شدت پایین اومده و به 165 رسیده. به نظرم موقع خوبی برای خرید این حق تقدم است. ولی دوستان میشه راهنمایی کنند که در صورت خرید حق تقدم (که گویا تا 25 اردیبهشت برای خرید وقت هست) کی باید 100 تومان واریز بشه؟ و اینکه بعد از واریز 100 تومان کی تبدیل به سهم میشه.
                              دوستان پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

نظر

• samanmba
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 450

رد طرح ۳ فوریتی مجلس برای توقف مذاکرات هسته‌‌ای
                                سرویس: سیاسی
                                جعفرزاده ایمن آبادی در تشریح جلسه صبح امروز فراکسیون رهروان ولایت خبر از رد طرح ۳ فوریتی مجلس برای توقف مذاکرات هسته‌‌ای داد و گفت : به نظر نمایندگان مجلس شورای اسلامی تیم مذاکره کننده به خوبی توانسته روند مذاکرات را اداره کند و طرف آمریکایی نیازمند ترک مذاکرات است.

نظر

در حال کار...
                                X