جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بقراط حکیم
    عضو فعال
    • May 2014
    • 576

پاسخ : جــــو بــــازار

هر زمان صف فروش حکشتی جمع بشه ، چراغ اول برای برگشت بازار روشن شده، من بعید میدونم قبل عید بازار برگرده، مگر اینکه اتفاق و یا خبر خیلی خوبی بیاد.

تمام برنامه کاهش دامنه نوسان و افزایش حجم مبنا دقیقا سیگنال خروج بود به نظر من

نظر

• ebiman
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 2071

در اصل توسط hossein274 پست شده است View Post
      سلام
      مادیرا بنیادی هست؟
      نظرتون در مورد مادیرا چیه؟
      پدر مارو دراورد
      ادم ام اس میگیره تو بورس:D
      حقیقتش بررسی نداشته ام این سهم را وگرنه حتما نظرم را می گفتم در مورد نگهداری یا فروش. به هر حال به نظر من حتی در این روزهای صف فروش هم نباید با یک دید به همه سهام نگاه کرد . برخی از سهام فرصت فروش هستند و برخی دیگر فرصت خرید َ!
      سلام

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

ای کاش کسی که چنین فکری کرده که شاخص و سهم ها حباب هستند....چرا تا هفته قبل دفاع جانانه از بورس میکردند و بورس را دماسنج اقتصاد کشور میدانستند؟

چرا حقوقی بصورت آبشاری سهم های خود را عرضه می کرد؟
        حال که انداختنی ها را انداختند و سود سرشار کردند بورس شد حباب؟!تا دیروز چرا حباب نبود؟!
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• iligal
          مدیر(ستاره دار 11)
          • Sep 2012
          • 4103

آدم یاد توصیه های بابا برقی میندازه !!!

آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/03/14, 14:23.
          بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• iligal
            مدیر(ستاره دار 11)
            • Sep 2012
            • 4103

با سلام به یکایک دوستان و کاربران عزیز

همونطور که قبلا هشدار داده بودم برای آخرین بار میگم از مباحث و صحبتهایی که باعث ایجاد جو حاشیه ای و درگیری شود بپرهیزید و فرق نداره کاربر تازه وارد باشه یا قدیمی
            بنده به عنوان یکی از مدیران سایت مخالف توهین و تمسخر کلیه کاربران به هر نحوی هستم
            و دوست دارم جو صمیمی و دوستانه ای که کما فی سابق بر سایت حاکم بوده پابرجا بمونه و هر کاربری آرامش سایت رو بر هم بزنه پنل کاربریشون رو مسدود میکنم

به همین دلیل 2 پست اخیر رو پاک میکنم و از دوستان تقاضا دارم تو روزای قرمز بازار نمک بر زخم هم نپاشیم و باعث تفرقه میان دوستان خودتون نشید یا علی
            بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• سیروس احمدی
              عضو عادی
              • Apr 2016
              • 282

? اساس مدیریت سرمایه گذاری,مدیریت ریسک است ,نه مدیریت سود
              #بنجامین_گراهام

نظر

• ebiman
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 2071

مدیرعامل کارگزاری بانک دی بروز رفتارهای هیجانی در بازار را سبب اصلاح سریع تر شاخص در روزهای اخیر دانست و کاهش فروش و رسیدن به نقطه تعادل را در معاملات امروز مشهود ارزیابی کرد.

خبر درج شده در سایت بورس
                آخرین ویرایش توسط ebiman؛ 2020/03/14, 18:37.
                سلام

نظر

• Zabih
                  عضو فعال
                  • Feb 2017
                  • 450

چنتا نکته کنکوری:
                  نوسان ذات بازاره
                  هنوزم منفی بورس فرصت خریده
                  به دلایل زیادی رشد بازار ادامه پیدا میکنه و شاخص سقفای جدید میزنه
                  دولت مجبوره از بورس حمایت کنه.... اولا که پول دست مردم کنترل شه و هرجا تورم نبره دوما کمبود بودجه رو با فروش شرکتا (همون عرضه اولیه) جبران کنه
                  پس خیالتون راحت که این نوسانا گذراس و بورس عاقبت بخیری داره فقط باس دید بلندمدتی و سامداری داشت
                  اقبال خصم هرچه فزونتر شود نکوست
                  فواره چون به اوج رسد سرنگون شود

نظر

• wxy4u
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 330

خوب همونطور که پیش بینی می شد با توجه به عرضه های ابشاری حقوقی های اکثر نمادها باید می فهمیدیم خبرهایی در راهه و قطعا ژن های خوب زودتر از برخی مسائل خبردار می شوند.

در بازار پایه هم در شهریورماه پیش از اینکه به صورت ناگهانی دامنه نوسان از 10% روزانه به هفتگی 5%(قانون اولیه) تغییر داده بشه در اوج بسیاری از حقوقی ها خالی کردند و به صورت نماجوانمردانه امدند و تقریبا با 100% ریزش اکثر نمادها بار دیگر از پایین شروع به خرید کردند!

متاسفانه باز هم شاهد چنین حرکاتی خواهیم بود حالا نه به آن شکل ولی قطعی!

به هر حال باید پذیرفت تعطیلی مملکت خرج داره و دولت هم کجا بهتر از جیب ملت بیچاره پیدا خواهد کرد!

اگر تا اخر هفته بازار منفی شد که احتمالش زیاده باید تاسف خورد به این دوره تاریکی که درونش نفس می کشیم...

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3443

وقت به خیر دوستان...
                      @};-@};-

روزی که خبر شهید شدن سردار سلیمانی به بازار مخابره شد اگر به خاطر داشته باشید! همه سهمهای بازار در صف فروش قفل شدند شاخص کل نیز 16هزار واحدی ریخت و بلافاصله سازمان بورس دامنه نوسان را 2 درصد تعیین کرد و بعضی از به اصطلاح تحلیلگران بازار شرایط رو جنگی و بسیار خطرناک برای بازار اعلام کردند!! اما دیدیم که چه شد!! فردای روز کاری آن روز بازار به سرعت برگشت و همه سهمای در صف فروش قفل شده روز قبل اینبار در صف خرید قفل شده و چند هفته مثبت شدن بازار ادامه یافت!! و قیمت بسیاری از سهمها بسیار شارپ رشد کرد! شاید امروز را بتوان به آن روز تشبیه کرد با این تفاوت که شاخص کل حدودآ 17500 واحد به عبارتی 1500 واحد بیشتر از آن روز ریزش کرد!! وکه در کل تاریخ بورس ایران میشه گفت بی سابقه بود اما شاید فردا را نتوان به آن روزها تشبیه کرد! چون هنوز فردایی نیامده و پیشگوئی کردن آینده اصولآ کاری است اشتباه در هر صورت شواهد و علائم بسیاری برای برگشت قیمتها وجود دارد که اهالی بازار میتوانند توجه خود را به این علائم و سیگنالها معطوف کنند که تاخیر در مشاهده و دریافت این سیگنالها میتونه خیلی ها رو از خریدهای بهینه محروم کند فملی 800 تومانی امروز در قیمت 660 تومن هم معامله میشد! آخر چه دلیلی به غیر از ترس سهامداران میتواندباعث کشف چنین قیمتی برای این سهم باشد! یا مثلآ حق تقدم شنفت 2750 تومانی رو که امروز تو صف فروش 1806 تومان میفروختند!! یا بالاس 4300 توماتی که امروز در قیمت 3334 تومان صف فروش داشت!!...شاراک- شپنا -شسپا- ذوب-خساپا-وساپاو... خیلی سهمهای دیگه همینطور... برام خیلی عجیبه قیمتها اینقدر پایین و خیلی از دوستان هنوز دارن بر طبل ریزش بیشتر بازار میکوبند!! خیلی ها نقد هستند و منتظر ورود در قیمتهای پاینتر از امروز نشسته اند!! خیلی ها هم سهامدار بوده و ترس از ریزش بیشتر بازاردارند اینها درست اما به عقیده بنده فردا و حداکثر پس فردا بازار بر خواهد گشت هر پایین آمدن قیمت بیشتری برای خیلی از سهمها از جمله سهمهای مذکور فرصت خرید نادری برای اهالی بازار مهیا خواهد کرد بنابراین فرصتها را غنمیت شماریم که همیشه در بازار چنین فرصتهایی بدست نخواهد آمد...یاحق
                      @};-@};-

نظر

• abdolhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2019
                        • 1589

در فیلم های علمی تخیلی همیشه این ترس وجود داشته که شاید انسان بتونه یه چیزی بسازه که از خودش باهوش تر باشه.
                        معمولا این ترس خودش رو در قالب رایانه ها و آدم آهنی های هوشمند نشون می ده.
                        اما کم تر کسی دقت می کنه که بشر این پدیده رو خیلی وقته که ساخته !
                        ین مخلوق عمری به اندازه تمدن بشری داره:
                        پول!!
                        حالا 4 تا آدم پخمه توی سازمان بورس نشستن فکر می کنن می تونن با این هوشمند ترین موجود دنیا مبارزه کنن!
                        پول همیشه می گرده امن ترین جا رو انتخاب می کنه و سعی می کنه خودش رو تکثیر کنه.
                        به محض اینکه کمترین احساس خطر کنه فرار می کنه و هیچ کس در هر رتبه و جایگاهی هم که باشه نمی تونه جلوش رو بگیره.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

جناب FARIBORZNAEL من امروز پستی گذاشتم که بعدا متوجه اشتباه خودم شدم.
                          من ازتون عذرخواهی می کنم.
                          امیدوارم من رو ببخشید.
                          من خودم متوجه اشتباهم شدم.
                          امیدوارم شما هم کینه ای از من به دل نداشته باشید و من رو ببخشید.
                          من همیشه پست های شما رو دنبال می کنم و از تجربیات شما استفاده می کنم.
                          خودمم نمی دونم چرا امروز اونا رو نوشتم. به بزرگی خودتون من و ببخشید لطفا...
                          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• امیر محمد ۲
                            عضو فعال
                            • Jun 2019
                            • 789

کریستن دی لارسن” در کتابی تحت عنوان توصیه هایی برای خوش بینان می گوید:

به قدری قوی و قدرتمند باشیدکه هیچ کس و هیچ چیز قادر به بر هم زدن آرامش خیالتان نشود. به هر کس که می رسید، از شادکامی و سلامتی، از آرامش و شکوفایی و از سعادت و نیکبختی سخن بگویید.

به جنبه ی خوشایند هر چیز نگاه کنید. فقط به بهترین ها فکر کنید، فقط به خاطر بهترین ها کار کنید و فقط در انتظار بهترین ها باشید. با دیدن و شنیدن موفقیت دیگران به همان اندازه شاد و خوشحال شوید که از موفقیت خود شاد و خوشحال می شوید.
                            اشتباهات گذشته را به فراموشی بسپارید و با عزم راسخ و ثبات قدم بیشتر به سوی دستاوردهای عظیم آینده بشتابید. به هر کس که می رسید، لبخند بزنید. برای اصلاح خود به قدری وقت صرف کنید که وقتی برای انتقاد از دیگران نداشته باشید. در مقابل بیم و دلهره چون کوه باشید...
                            "روح سالم"
                            کینه نمی ورزد
                            دوست می دارد
                            خجالت نمی کشد
                            خود را باور دارد
                            خشمگین نمیشود و مهربان است...

روح سالم
                            حرص نمی خورد
                            همه چیز را کافی می داند
                            حسد نمی ورزد و خود را لایق می داند...

روح سالم
                            نیازی به رقص و پایکوبی و تظاهر به خوشی ندارد،زیرا شادکامی را در درون خویش می جوید و می یابد...

روح سالم
                            برای بزرگداشت خود احتیاج به تحقیر دیگران ندارد،زیرا خوب می داند که هر انسان تحفه ی الهی است...

روح سالم
                            دوست خواهد داشت و مهر خواهد ورزید...

حس خوب در درون شماست فارغ از شرایط بیرون.

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4720

سلام به همه
                              به نظر من این روزها بازار کمی سردرگم و سهامداران کمی دچار شک کردیده اند امروز بر سر دور راهی ماندن یا رفتن قرار گرفته اند بنا به دلایل زیر:
                              شاید خیلی ها با خود اینگونه می اندیشند:
                              ۱- بازار در یکی دو سال گذشته رشد حیرت انگیزی داشته و باید سریعا نقد شد تا سودهای بدست آمده نپرد .
                              ۲- کرونا عالم گیر شده است و به زودی اثرات زیانبار آن قطعا آثار خود را بر اقتصاد ما نمایان خواهد کرد بی شک اثرات منفی ان بیشتر از اثرات مثبت خواهد بود .
                              ۳- وضعیت کنونی کرونا در کشور خطرناک شده و معلوم نیست مسئولین از عهده آن برایند.
                              ۴- رشد بالای سهام همیشه نخواهد بود . نرخ ارز توسط دولت کنترل میشود و در جایی فنر آن در می رود پس برای کاهش ریسک بهتر است سرمایه را بین بازار سرمایه و ارز جابه جا کرد و از افزایش نرخ ارز در هفته ها و ماههای آتی بهره برد .
                              ۵- اصولا خیلی ها منتظر هستند اصلاح بازار یک زمانی شروع شود و شاید الان نزدیک هستیم.
                              قسمت خوش بین ها:
                              ۱- پول جایی را ندارد برود پس همین جا ماندگار است
                              ۲- کاهش قیمت نفت یعنی کاهش ذخایر ارزی و فشار بیشتر بر نرخ ارز و پیامد آن شوک ارزی و تورمی و دوباره رشد سهام
                              ۳- کرونا باعث کاهش تولید و عرضه خواهد شد در بسیاری از بخشها تقاضا کم نخواهد شد لذا رشد قیمت ها را کماکان شاهد خواهیم بود
                              ۴- تحریمها کماکان برقرار هستند و فشار بر اقتصاد ایران همچنان مستدام ! لذا کاهش ارزش پول ملی ادامه خواهد داشت و تبدیل به دارایی واقعی بهترین راه حفظ ارزش قدرت خرید .
                              ۵- منفی های بازار فرصت خرید است و بهینه کردن سبد
                              تصمیم گیری با پارامترهای متعدد اثرگذار سخت خواهد بود!

نظر

• رامین حیاتی
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1321

اون کسی که چنین فکری میکنه درباره رشد قیمت سهام پس باید بگه خب ماشینم هم الان سه برابر شده پس بفروشم تا از کفم نپریده وبفیه بازار به همین منوال نه برادر من این تو بمیری دیگه از اون تو بمیری ها نیست هروقت قیمت فروش محصولات شرکت ها اومد پایین بد بیاید بگید بله رشد قیمت سهام هم الکی بوده
                                همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

در حال کار...
                                X