جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • poorian
    عضو عادی
    • Dec 2010
    • 141

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط poorian پست شده است View Post
    امروز شاخص بیش از ۲۸۷۰۰ واحد رشد کرد

بیشتر از ۱۹۵۰۰ واحد از این رشد برای ۲۰ شرکت بود

یعنی این ۲۰ شرکت ۱۹۵۰۰ واحد تو شاخص تاثیر داشتن و باقی شرکت ها همگی تنها ۹۲۰۰ واحد!
    امروز هم شاخص بیش از ۲۲۷۰۰ واحد رشد کرد

و ۱۵۷۰۰ واحد از این رشد برای ۲۰ شرکت بود

یعنی این ۲۰ شرکت ۱۵۷۰۰ واحد تو شاخص تاثیر داشتن و باقی شرکت ها همگی تنها ۷۰۰۰ واحد!
    ???

نظر

• نجاT...
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 2639

این داستان رو در حالی امروز درج میکنم که بازار سراسر گل و بلبل هست و همه شادمان از رشد سهامشون هستن. طبق تجربه شاید بعضی ها ناراحت بشن ولی مجبورم منطق رو به احساس ترجیح بدم. انشالله که همه پر سود باشن... ما کم کم خروج میزنیم.
      امروز ۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ هست.
      .................................................. ........

سال 2008 بود که در یکی از خیابانهای فقیر نشین نیویورک در حال قدم زدن بودم. این عادت فصلی من بود، گاها کمک هایی به افراد نیازمند می کردم. به ناگاه پسرک واکسی را در آن طرف خیابان دیدم، نزد او رفتم برای واکس زدن کفشهایم. روی صندلی لم داده بودم و در حالی که سیگار می کشیدم از پسرک پرسیدم درآمدت چطور است راضی هستی؟

پاسخ داد بد نیست، خدا را شکر کمی پس انداز دارم در حدود 500 دلار که می خواهم همه اش را سهام بخرم تا بیشتر شود. این روزها همه دارند سهام می خرند.

لحظه ای به فکر فرو رفتم. واکس کفش هایم تقریبا تمام شده بود. ایستادم و یک اسکناس 100 دلاری به پسرک دادم. گفت آقااااا من این همه پول خرد ندارم. لبخندی زدم و گفتم بقیه اش مال خودت. فقط قول بده که فعلا سهام نخری.
      و در حالی که نگاهش به رفتن من خشکیده بود از او دور شدم.

فردای آن روز تمام سهام خود را فروختم. و ریزش سنگین سهام از هفته بعد شروع شد و من بسیار خوشحال بودم که توانسته بودم علائم این ریزش را از زبان یک پسرک واکسی دریافت کنم. (فراچارت: همیشه کائنات، آگاهی ها و نشانه هایی برای شما دارد اگر دقت و توجه لازم را داشته باشید.)
      قیمت ها تحت تاثیر پول پسرک واکسی یعنی آخرین پول هایی که ممکن است وارد بازار شود بالا میروند و نفس های آخرش را می کشد. و یکی از نشانه های انتهای یک روند صعودی همین است که مردم عادی به شدت اشتیاق دارند برای ورود به روند و احساس می کنند از پول بیشتر جا مانده اند و رشد های چشمگیری در آینده در انتظار آنهاست...
      انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• سهامدار 67
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 3441

شب به خیر دوستان...@};-@};-

در معاملات بازار امروز به نظر اومد که بعضی از گروهها وارد فاز اصلاحی شدند!! از جمله گروه داروئی _ گروه سیمانی_ گروه سرمایه گذاری_ گروه غذائی و گروه قندی البته هر چند این اصلاح کوتاه مدت باشه! اما به هر حال قیمتها میتواند حداقل تا 10 درصد در مقایسه با قیمتهای امروز کاهش یابد! و به نظر میاد از فردا گروه پتروشیمی و حتی گروه معادنی و فلزات نیز به جمع گروههای مذکور فوق بپویندند!! برای مثال در نماد شگویا امروز برای اولین بار 313 میلیون سهم عرضه شد که در هفته های اخیر این حجم بیسابقه بود!! گروه شوینده نیز از دو هفته گذشته اصلاح قیمت تا میزان 15 الی 20 درصد را داشته اند و در یک قدمی پایان اصلاح قیمتی خود بوده و به نظر نمی آید بیش از این قیمت سهمهای این گروه پایینتر بیاید!! لذا به عقیده بنده با توجه به ریسک به ریوارد پایین این گروه خریدشان برای فردا ارزنده ارزیابی میشوند!! گروه فراکاب(بورس_فرابورس و کالا) نیز امروز به پایان اصلاح خود رسیده و حرکت آرام صعودی خود را شروع کرده اند!! راجع به گروه پالایشی و اخبار پشت پرده آنها اطلاع دقیقی ندارم و نمیتوانم نظری راجع به این گروه دهم اما ظاهرآ متقاضیان خرید این گروه زیاد هستند و هر روز بر تعداد آنها افزوده میشود شاخص کذائی کل نیز دارد به فلک افلاک نزدیک شده و بیم آن نمی رود که همین روزها و به همین زودی ها بخواهد اصلاح کند... نظر شخصی یا حق@};-@};-
        آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2020/04/28, 22:05.

نظر

• amir.r
          ستاره دار(3)
          • Apr 2013
          • 613

درود

ثنظام
          با حجم های خیره کننده در 3 روز متوالی از کف برگشت زد
          هر گونه عرضه ای فرصت بررسی برای هدف 7000 میباشد
          با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• رامین حیاتی
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1321

پول ها جایی نخواهد رفت چون به هر دری بزند به در بسته میخورد پس از اصلاح چند روزه وصف های فروش نترسید
            همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• CHESTER.2020
              عضو فعال
              • Apr 2020
              • 1255

امروز رقم افزایش شاخص عجیب خواهد شد...اگر ظرف بازار بزرگتر بود اینجوری پمپ نمیشدن نمادها...
              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
              نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                این داستان رو در حالی امروز درج میکنم که بازار سراسر گل و بلبل هست و همه شادمان از رشد سهامشون هستن. طبق تجربه شاید بعضی ها ناراحت بشن ولی مجبورم منطق رو به احساس ترجیح بدم. انشالله که همه پر سود باشن... ما کم کم خروج میزنیم.
                امروز ۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ هست.
                .................................................. ........

سال 2008 بود که در یکی از خیابانهای فقیر نشین نیویورک در حال قدم زدن بودم. این عادت فصلی من بود، گاها کمک هایی به افراد نیازمند می کردم. به ناگاه پسرک واکسی را در آن طرف خیابان دیدم، نزد او رفتم برای واکس زدن کفشهایم. روی صندلی لم داده بودم و در حالی که سیگار می کشیدم از پسرک پرسیدم درآمدت چطور است راضی هستی؟

پاسخ داد بد نیست، خدا را شکر کمی پس انداز دارم در حدود 500 دلار که می خواهم همه اش را سهام بخرم تا بیشتر شود. این روزها همه دارند سهام می خرند.

لحظه ای به فکر فرو رفتم. واکس کفش هایم تقریبا تمام شده بود. ایستادم و یک اسکناس 100 دلاری به پسرک دادم. گفت آقااااا من این همه پول خرد ندارم. لبخندی زدم و گفتم بقیه اش مال خودت. فقط قول بده که فعلا سهام نخری.
                و در حالی که نگاهش به رفتن من خشکیده بود از او دور شدم.

فردای آن روز تمام سهام خود را فروختم. و ریزش سنگین سهام از هفته بعد شروع شد و من بسیار خوشحال بودم که توانسته بودم علائم این ریزش را از زبان یک پسرک واکسی دریافت کنم. (فراچارت: همیشه کائنات، آگاهی ها و نشانه هایی برای شما دارد اگر دقت و توجه لازم را داشته باشید.)
                قیمت ها تحت تاثیر پول پسرک واکسی یعنی آخرین پول هایی که ممکن است وارد بازار شود بالا میروند و نفس های آخرش را می کشد. و یکی از نشانه های انتهای یک روند صعودی همین است که مردم عادی به شدت اشتیاق دارند برای ورود به روند و احساس می کنند از پول بیشتر جا مانده اند و رشد های چشمگیری در آینده در انتظار آنهاست...
                درسته که ما باید حواسمون جمع باشه در بازار در هر شرایطی !

اما تا اونجاییکه یادمه روی شاخص 200 هزار هم ادیب و ماهیدشتی به همین ماجرا اشاره کردن تو نوشته هاشون !

یا مثلا در بحث دلار ! همین نیلی ! مشاور روحانی که طرفدار ازادسازی قیمتها هم بود! گفت هیچوقت فکرش را هم نمیکردم که دلار 18-20 هزار تومان بشود ! اما شد !

قبلا هم نوشتم ابعاد بازار تغییر کرده ! بعضی با این تغییرات همراه شدن ! بعضی هم نشدن و در لاک و سیستم قبلی خودشون موندن !

ولی در هر صورت باید قبول کرد بازار قوانین خودش رو داره ! چه با پسرک واکسی ! چه بی پسرک واکسی !

بلاخره این بازار هم یه جایی به اصلاح میره یا برگشتی خواهد داشت ! همه بازارهای مالی دنیا همینطور بوده !

اما حالا روشنه دیگه، اینکه از روز اول رشد بازار یه عده نشستن و هی گفتن "داره میریزه" !!! پسرک واکسی ! و ... اشتباه بوده !

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  117 نماد با قیمت زیر 1000 تومان !

فایل نمادهای زیر 1000 تومان :

http://up.boursy.com/do.php?filename...699909431.xlsx
                  تعداد نمادهایی که زیر 1000 تومان قیمت دارن امروز به کمتر از 100 نماد رسیده !

فقط 20 نماد با قیمت زیر 500 تومان !

21 نماد با قیمت بالای 10 هزار تومان !

نظر

• adel20
                    عضو جدید
                    • Apr 2020
                    • 1

عرضه اولیه سهام همیشه با مشکلاتی همراه بوده است، طوری که خریداران گاهی اوقات نمی توانند سهام مورد علاقه خودشان را خریداری کنند. امروزه برخی کارگزاری به وب سایت های خودشان امکاناتی اضافه کرده اند که می توانید علی رغم نداشتن اینترنت، سهام اولیه را بخرید. فقط کافیست که از یک روز قبل در وب سایت کارگزاری مربوطه ثبت نام کنید

نظر

• تیدی آلفا
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2540

سهام عدالت و مردمی که در وضعیت بد اقتصادی

ناچار به فروش هستند یکی از ریسک های آینده بازار سهام و خروج نقدینگی از بورس در آینده نزدیک میباشد

امیدوارم مدیران بورس اجازه خروج نقدینگی از بازار سهام ندن

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

دوستان یک سوال خیلی خیلی مهمی ذهن من رو مشغول کرده چه اتفاق اقتصادی و بازرگانی افتاده که قیمت حبوبات دو برابر شده اونم خیلی متحدانه در یک لحظه در سراسر کشور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا من موندم شخص اول مملکت خبر نداره کمک خیرین بدون کمک اصناف و متولیان تنظیم بازار ممکن نیستش!

نظر

• داروساز
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 603

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                          دوستان یک سوال خیلی خیلی مهمی ذهن من رو مشغول کرده چه اتفاق اقتصادی و بازرگانی افتاده که قیمت حبوبات دو برابر شده اونم خیلی متحدانه در یک لحظه در سراسر کشور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا من موندم شخص اول مملکت خبر نداره کمک خیرین بدون کمک اصناف و متولیان تنظیم بازار ممکن نیستش!
                          گویا شایعه برداشت دلار ۴۲۰۰ تو بازار پیچیده... توی دارو یک نامه حالا شایعه یا واقعیت توی گروه ها ی دارویی میچرخه...

نظر

• تیدی آلفا
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2540

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
                            سهام عدالت و مردمی که در وضعیت بد اقتصادی

ناچار به فروش هستند یکی از ریسک های آینده بازار سهام و خروج نقدینگی از بورس در آینده نزدیک میباشد

امیدوارم مدیران بورس اجازه خروج نقدینگی از بازار سهام ندن

300 هزار میلیارد تومان به راحتی آب خوردن میتونه خروج بزنه

نظر

• تیدی آلفا
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2540

بحث بورس رو میشه از چند جنبه بهش پرداخت

یکی اینکه دولت به جایی رسیده که

واسه تامین بودجه جاریش هیچ چاره دیگه ای براش نمونده

نفت که نمیفروشیم

پول صادراتمون هم که چنگی به دل نمیزنه

و اگه پولی هم باشه واسه تبادلش هفت خان رستم رو باید گذروند

وضع مالیات هم درسته بد نیست ولی بازم مشکل هست

پس فقط تنها منبعی که میتونن ازش پول دربیارن و نقدینگی زیادی که تو این سالها تو جامعه ول دادن رو جمع کنن

فروش بخشی از شرکتهای دولتیه که از طریق بورس میتونن اینکار رو بکنن

توجه کنید که به نظر این دولت فشل این تنها کاریه که مونده و نکردن

مجبورن مجبور

وگر نه هیچ چیز مثل رونق بورس نمیتونسته اقتصاد کشور رو شکوفا کنه

ولی سئوال اینجاست چرا توی همه این سالها نکردن؟

چرا الان یهو یادشون اومد که باید این کارِ خوب رو انجام بدن!!؟

در صورتیکه رونق بورس باید در تمام این سالها در دستور کار قرار میگرفت

و منطقی و با شیب صحیح رشد پیدا میکرد

نه اینکه یه شبه و هیجانی و گله ای مردم رو وارد کرد

پس دولت دو هدف رو دنبال میکنه :

راه نجات از بن بست تامین مالی و بودجه برای امسال که سال آخرشه

و مزه دار کردن موقت دهن مردم در سال منتهی به ۱۴۰۰

تا با این حربه که اگه دولت ما ادامه پیدا کنه شما از طریق بورس میتونید سودهای رویایی کسب کنید و...

یعنی یه فریب دیگه روی بقیه فریبکاریها

نظر

• MAJIDGOLD
                                ستاره دار(2)
                                • Mar 2014
                                • 120

[QUOTE=negarminavi;807497]برخی هم خبر از بازگشایی خودرویی ها میدن در آخر هفته یا اوایل هفته بعد !

فعلا سرانه فروش در بازار بیش از 2 برابر سرانه خرید هست !

سرکار خانم مینوی
                                لطفا این سرانه خرید و فروش گل بازار را آیا جایی مثلا یک سایت یا کانال بورسی روزانه میتوان دید؟ آیا با فیلتر نویسی چک میکنید؟تشکر

نظر

در حال کار...
                                X