جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35711

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
    امیدوارم یک اصلاح اساسی بکنیم این همه حرف درباره بازار کم یا تمام بشه!
    به جز بیرونی ها که خب هم زورشون -چون قرنها و سالهاست هستند- از اهالی بازار بیشتره و هم پولشون، خود بورسی جماعت هم به طور کلی و نه خاص، دوست داره راجع به میزان سودش اغراق کنه!
    این نمیدونم از کجا میاد!
    من برخی پرتفوها را میبینم از 97 تا الان به ضرب و زور یک صد و یا 200 درصدی گرفتن که اونم تازه به لطف بازار هرکی هرکیه این ور سال بوده! منتها علاقه دارن در بوق و کرنا کنن که آقا چند صد درصد یا هزار درصد سود گرفتیم!
    به دوستان هم گفتم هرکس گفت فلان کردم و بهمان کردم،حتما بگین پرتفوتو نشونمون بده و بعد آفرین و صد آفرین براش ارسال کنید!
    .......
    زور سنتی ها در نهایت به این بازار نخواهد چربید....یعنی اگر قراره مملکت یک زمانی اوضاع اقتصادیش درست بشه،باید این بساط ماشین نوشتم سود کردم یا یک زمین خریدم دوبل شد و غیره جمع شده باشه!

موافقم با نظر شما !

در مورد دسترسی کارگزاران به معامله سکه رفاهی هم ظاهرا فشار بیرونی ها بوده !

رسما گفتن به آقایون سود بازار طلا مال ماست !!!

برخی صندوق ها ریزش های 10-15 درصدی قیمت دارن تجربه میکنن !!!

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
      شپنا بر گرده میشه امیدوار بود! کافیه بتونند صف خریدش کنند! نه همه بازار ولی بخشی را دنبال خودش می کشد
      امروز نمیشه برگرده....چند صد میلیون در منفی 5 خریداری شده...بالا برگرده با سود میفروشند..باز فشار فروش ایجاد میشه...همه کاری بخواهند بکنند برای فردا می مانه....توکل بر خدا
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• رامین حیاتی
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1321

باز یه روز منفی داشتیم و دوستان افتادن به جون هم من خودم چهار میلیون امروز ضرر کردم ولی خب به فکر اینم که بعدا میانگین بیارم پایین نه اینکه سر خانواده و اطرافیان غر بزنم و با بقیه کل کل ودعوا کنم من هفت سال در بورسم و سردی گرمی بازار زیاد دیدم این قرمزی هم خیلی دوامی نداره
        همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

شپنا بر گرده میشه امیدوار بود! کافیه بتونند صف خریدش کنند! نه همه بازار ولی بخشی را دنبال خودش می کشد
          جناب رادین یه نظری هم در مورد ثفارس میشه بدین؟؟؟
          پولمو پودر کرد این.
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35711

توپخانه ! ناظر !! هم در حال بازگشایی پرسرعت نمادها هست !!

نظر

• رامین حیاتی
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1321

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
              جناب رادین یه نظری هم در مورد ثفارس میشه بدین؟؟؟
              پولمو پودر کرد این.
              ثفارس سهم نوسان گیری نیست بیشتر برای سهام داری چند سالست برای نمونه پدرم برای خواهرام سال ۸۱ این سهم رو خریده همین طور نگه داشتن الان هم قیمت یک پراید شدن
              ولی من هرچی زیر نظر داشتمش بدرد نوسان گیری ومیان مدت نمیخوره
              همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1588

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                متاسفانه هیچ جای این مملکت به اندازه سازمان بورس فساد و دیکتاتوری وجود ندارد.
                بازار هر چه می کشد از دست این مدیران و مسئولان نالایق و کوچک مغزی است که هر چه می خواهند می گویند و انجام می دهند و کمترین مسئولیتی نسبت به گفتار و رفتار خود ندارند.
                قبلا چیزی به نام تعهد و وجدان وجود داشت که انسان را وا می داشت هر حرفی نزند و هر کاری نکند. اما با توجه به استحاله و دگر دیسی عجیب و غریبی که در طی یکی دو دهه در بین مردم و مسئولین ایجاد شده اولا همه خدا را کنار گذاشته و بی اعتقاد شده و بنابراین ترسی از مواخذه الهی ندارند در حالی که زمانی می گفتند عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید. و ثانیا وجدان و انسانیت را زیر پا گذاشته و دفن کردند که اگر ذره ای وجدان داشتند وضعیتشان این نبود.
                امید بود با تغییر رییس سازمان اوضاع بهتر شود اما متاسفانه بدتر شده است. در واقع خر همان است و تنها پالان و رو اندازش عوض شده!!!
                متاسفانه اینها هنوز درک نکرده اند که هر چقدر بی خدا و بی وجدان باشند و به حساب خود بخواهند زرنگ بازی در بیاورند طرف حسابشان پول است. پول!!
                هوشمند ترین مخلوق جهان هستی.
                چیزی که از انسان هم هوشمند تر است.
                فقط کافی است این موجود هوشمند ذره ای احساس ترس کند.
                چنان می گریزد که هیچ کس نمی تواند به دامش اندازد.
                تلاش های زیادی شد تا پول خاطرات تلخ سال های 92 تا 95 را فراموش کند و دوباره به بازار بر گردد اما با توجه به این که همان تفکر دون مایه حاکم است ظاهرا همان اتفاقات قرار است مجددا و در ابعاد وسیع تری تکرار شود.
                آیا اگر بر اثر این تصمیمات پول از بازار سرمایه خارج شود به این راحتی ها بر می گردد؟؟
                وای بر کسی که زمین و سکه اش را فروخته باشد و وارد بورس کرده باشد!!!
                بیچاره کسی که از شغلش استعفا داده و بورس را به عنوان شغل اصلی اش انتخاب کرده باشد!!!
                ناظر کثیف و عقده ای در هنگام رشد بازار تمام نمادها را بست و امروز دارد بدون دامنه نوسان باز می کند.
                سایر موارد را در بالا گفته ام.

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4718

به زودی صف شبندر برچیده میشه ! تا ثانیه هایی دیگر

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

شپنا برگشت.
                    یوهوووووووووووو
                    خدایا شکرت

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

خریدهای امروزم در شپنا تجربه ی خوبی برام بود.
                      اولش عجله کردم و بالا خریدم.
                      میتونستم تو منفی 5 هم بخرم. اما بازم خدا رو شکر.
                      هنوز تجربه ی کافی رو ندارم.
                      دارم تمرین می کنم.
                      تمرین خوبی بود برام.
                      البته با تحلیل وارد شدم.
                      دیشب تا 3 بیدار بودم و 4 تا پالایشی ها رو بررسی می کردم.
                      و شپنا انتخابم بود که اگه ریخت بخرم.

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

به زودی صف شبندر برچیده میشه ! تا ثانیه هایی دیگر
                        آفرین رادین جان......عالی بود...بیگ لایک
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          منفی و اصلاح برای کسی که قصد ماندن در بازار داره به همان اندازه صعود از نظر من شیرینه.
                          امیدوار بودم این اصلاح زودتر صورت گیرد و همچنان بهتر میدونم اقلا چند روزی اصلاح داشته باشیم و بعد از انهم رشد یکپارچه و سراسری نباشد
                          هرچه رشد ارام تر و بین گروهها و سهم هابا تفاوت زمانی باشد از نظر من به صلاح فعالین ماندگار بازار است.
                          امروز هم بی هیچ نگرانی از فرصت بوجود امده جهت اصلاح و بهینه کردن سبد استفاده کردم.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35711

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            یک مقام مسئول اعلام کرد:

قیمت سهام عرضه اولیه صندوق «دارا یکم» تعیین شد

معاون امور بانکی و بیمه وزیر اقتصاد، جزئیات قیمت سهام سه بانک و دو بیمه دولتی در عرضه اولیه صندوق «دارا یکم» را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس معمارزاده در نشست خبری تشریح عرضه سهام سه بانک و دو بیمه از طریق ای‌تی‌اف در خرداد ماه امسال گفت: مردم تا ۳۱ اردیبهشت مهلت خرید دارند؛ ضمن اینکه سقف سرمایه‌گذاری هر نفر با هر کد ملی دو میلیون تومان است.

وی ادامه داد: تفاوت روش عرضه سهام به صورت ای‌تی‌اف با عرضه به صورت بلوکی یا سهام خرد، این است که همه مردم ایران بتوانند سهام این شرکت‌های دولتی را خریداری کنند.

به گفته معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد، ۱۷ درصد سهام بانک ملت، ۱۶.۵ درصد سهام بانک تجارت و سهام بیمه اتکایی امین و بیمه البرز در این ای‌تی‌اف عرضه می‌شود که به قیمت متوسط ۳۰ روز قبل از فراخوان که ۱۳ اردیبهشت بود، با ۲۰ درصد تخفیف عرضه می‌کنیم.

معمارزاده افزود: قیمت هر سهم به بانک تجارت در این عرضه ۱۰۴ تومان است؛ درحالی‌که قیمت هر سهم بانک تجارت روز گذشته در بازار سرمایه ۲۰۶ تومان بود.

وی تصریح کرد: هر سهم بانک صادرات در این عرضه ۱۰۷ تومان است؛ در حالی که قیمت دیروز هر سهم بانک صادرات در بورس ۲۱۲ تومان بوده است.

معاون وزیر اقتصاد اظهار داشت: قیمت هر سهم بانک ملت ۱,۰۴۵ تومان تعیین شده؛ در حالی که قیمت هر سهم روز گذشته این بانک، ۲,۰۹۵ تومان بود.

وی گفت: بیمه البرز نیز که هر سهم آن ۷۶۵ تومان در نظر گرفته شده و از طریق این صندوق عرضه می‌شود، قیمت هر سهم آن در بازار سرمایه ۱,۱۶۸ تومان روز گذشته کشف قیمت شد.

معمارزاده بیان کرد: قیمت هر سهم بیمه اتکایی امین ۷۹۳ تومان تعیین شده درحالی‌که در بازار سرمایه روز گذشته ۸۹۰ تومان به فروش رسید.

وی با تکذیب اینکه دولت به دنبال رفع کسری بودجه با استفاده از عرضه سهام شرکت‌های دولتی است، گفت: اگر قرار بود دولت کسری بودجه را تأمین کند، اقدام به عرضه بلوکی سهام می‌کرد.

معاون امور بانکی و بیمه وزیر اقتصاد تأکید کرد: ارزش کل سهام‌های صندوق به قیمت روز گذشته بازار سرمایه ۳۲ هزار میلیارد تومان است درحالی‌که ما با این عرضه تنها ۱۷ هزار میلیارد تومان درآمد خواهیم داشت.

به گفته معاون وزیر اقتصاد، قیمت هر یونیت سرمایه‌گذاری این صندوق ۱۰ هزار تومان است که در آن نسبتی از سهام بانک‌های ملت، صادرات و تجارت و بیمه‌های البرز و اتکایی امین لحاظ شده است ضمن اینکه دارندگان کد بورسی می‌توانند با نماد «دارا یکم» این سهام را بخرند ولی در حال حاضر نیازی به داشتن کد بورسی برای خرید این سهام نیست.

قیمت سهام عرضه اولیه صندوق <<دارا یکم>> تعیین شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
                            ظاهرا این خبر بازارو تحت تاثیر قرار داده !!

اعتمادها به دولت با این حرکت در بازار شاید بیشتر بشه ! و ترس بازار کمتر ! که میخوان زیر پاشو خالی کنن !

نظر

• ebiman
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 2071

بازار داره برمیگرده !
                              سلام

نظر

• iligal
                                مدیر(ستاره دار 11)
                                • Sep 2012
                                • 4103

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                                بازار داره برمیگرده !
                                دقیقاٌ با همون شیب زیاد نزول در صعود هم پر قدرته!!!
                                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

در حال کار...
                                X