کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به قول جناب نوام چامسکی ! بازار برای ادامه رشد نیاز به محرک قوی دارد ! فعلا همچین محرکی نیست! بنابراین شاخص همین دور و برها می ماند تا محرک قوی پیدا بشه !
به قول جناب نوام چامسکی ! بازار برای ادامه رشد نیاز به محرک قوی دارد ! فعلا همچین محرکی نیست! بنابراین شاخص همین دور و برها می ماند تا محرک قوی پیدا بشه !
اگه واقعا اين اتفاق بيفته خيلي عالي ميشه مخصوصا اگه سهامي داشته باشي كه به صعود ادامه بدند
با سلام ، درسته که ارز دولتی مربوط به داروییها حذف شده ولی باید منطقی بود و قبول کرد بسیاری از داروییها این موضوع رو پیشخور کرده اند و قیمتهایشان نسبت به قیمت منطقی و واقعی خیلی بیشتر شده است .
منظورتان از پیشخور کردن چیه ؟ از چه زمانی پیشخور کرده اند ؟! میشه با اعداد یک سهم را بی زحمت مثال بزنید تا متوجه بشیم
خساپا ۲۰۰ میلیون صف فروش دارد... این صفش برداشته شود یک مقدار بازار (بیشتر) جان میگیرد. احتمالا فردا صفش برداشته شود.
جناب محمدحسین شما بعنوان یک تکنیکالیست قدر
وقتی این و بگید خیلی دلگرمی پیدا می کنیم.
اون احتمالنی که گفتید احتمال چند درصدی می تونه باشه؟
بیشتر منظور سوالم صف خساپا بود تا برگشت بازار.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
جناب محمدحسین شما بعنوان یک تکنیکالیست قدر
وقتی این و بگید خیلی دلگرمی پیدا می کنیم.
اون احتمالنی که گفتید احتمال چند درصدی می تونه باشه؟
بیشتر منظور سوالم صف خساپا بود تا برگشت بازار.
احتمال بسیار بسیار بسیار زیاد. (مثلا نود درصد) همین امروز هم عملا صفش برداشته شده بود!
حتی دیروز هم (با اغماز میتوان گفت) عملا صفش برداشته شده بود!
-----------------------------
من نمودارکار نیستم حقیقتش... من رسته/رشته تخصصیام این است: پیدا کردن کفهای کوتاهمدت با استفاده از بررسی رایانهای دادهها
که یک جورهایی نمودارکاری میشود... ولی نمودارکاری نیست در حقیقت... بررسی و واکاوی دادهها است... با رایانه...
(خودم هم نفهمیدم چه شد! دوستان فهمیدند به من هم اطلاع بدهند.)
باز هم خاطر نشان میسازم که قله پیشین که چند روز پیش به وجود آمد همچنان برای بازار گردنه است. و معلوم نیست که کل بازار از آن به آسانی رد شوند یا مدتی پشتش بمانند یا اینکه برخی رد شوند و برخی مدتی در جا بزنند (که این سومی محتملتر است. به خصوص برای برخی بزرگان بازار). تا زمانی که قله پیشین را (چه در کل بازار و شاخص هموزن و چه در تک تک نمادها که نمودارهایشان یکی یک قله خیلی مهم تشکیل دادهاند) با قدرت پشت سر نگذاشته باشیم روند پر قدرت تشکیل نشده و همین جور متعادل خواهیم بود.
(که به قول دوستان این اعتدال خیلی هم عالی است! بهتر از یک روز گیر کردن در صف فروش و یک روز گیر کردن در صف خرید است.)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
احتمال بسیار بسیار بسیار زیاد. (مثلا نود درصد) همین امروز هم عملا صفش برداشته شده بود!
حتی دیروز هم (با اغماز میتوان گفت) عملا صفش برداشته شده بود!
من نمودارکار نیستم حقیقتش... من رسته/رشته تخصصیام این است: پیدا کردن کفهای کوتاهمدت با استفاده از بررسی رایانهای دادهها
که یک جورهایی نمودارکاری میشود... ولی نمودارکاری نیست در حقیقت... بررسی و واکاوی دادهها است... با رایانه...
(خودم هم نفهمیدم چه شد! دوستان فهمیدند به من هم اطلاع بدهند.)
باز هم خاطر نشان میسازم که قله پیشین که چند روز پیش به وجود آمد همچنان برای بازار گردنه است. و معلوم نیست که کل بازار از آن به آسانی رد شوند یا مدتی پشتش بمانند یا اینکه برخی رد شوند و برخی مدتی در جا بزنند (که این سومی محتملتر است. به خصوص برای برخی بزرگان بازار). تا زمانی که قله پیشین را (چه در کل بازار و شاخص هموزن و چه در تک تک نمادها که نمودارهایشان یکی یک قله خیلی مهم تشکیل دادهاند) با قدرت پشت سر نگذاشته باشیم روند پر قدرت تشکیل نشده و همین جور متعادل خواهیم بود.
(که به قول دوستان این اعتدال خیلی هم عالی است! بهتر از یک روز گیر کردن در صف فروش و یک روز گیر کردن در صف خرید است.)
پیش بینی تون درست از آب در اومد.
البته من دیگه منتظر صف خرید شدنش نموندم. استرس داشتم.
من رو 158 فروختم.
با یه سود جزئی
بازم خدا رو شکر که ضرر نکردم. (خساپا رو میگم)
و مرسی از خانم شادی
اما من جرات موندن با خساپا رو نداشتم. /.:biggrinsmiley.:/
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
البته من دیگه منتظر صف خرید شدنش نموندم. استرس داشتم.
من رو 158 فروختم.
با یه سود جزئی
بازم خدا رو شکر که ضرر نکردم. (خساپا رو میگم)
و مرسی از خانم شادی
اما من جرات موندن با خساپا رو نداشتم.
مبارکتون باشه اما اگر صبوری میکردید بیشتر هم سود میکردید
ولی خدایی چقدر من و از خرید خساپا ترسوندن.
به هر کی می گفتم می گفت واااااااااای خساپا خریدی؟؟؟
از دیروز تا حالا از استرس مردم.
بفرما الانم مثبت 5 میشه.
بابا اینقدر آدم و نترسونید تو رو خدا
پیش بینی تون درست از آب در اومد.
مبارکتون باشه اما اگر صبوری میکردید بیشتر هم سود میکردید
بله خانم شادی
همین الانم داره میره بالا.
داره صف خرید میشه کم کم.
ولی فک کنم به استرسش نمی ارزید.
خیلی بهم استرس وارد کردن. منم پول اعتبار بود. ترسیدم فروختم.
بازم خدا رو شکر یک سوم پولش و دادم فاذر و خدا رو شکر همین الان 5 درصد سود میشم. /.:biggrinsmiley.:/
ظاهرا افزایش سرمایه های گروه کشاورزی در راهند اولیش زشگزا
-------------------------------------------------------------------------------
ا عنایت به ماده 3 دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار (مصوب 1395/07/17 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 80,000,000,000 ریال به مبلغ 1,195,620,854,184 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ،سود انباشته ،مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور اصلاح ساختار مالي شرکت و تامين سرمايه در گردش و جبران مخارج سرمايه که در تاریخ 1399/02/09 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
نظر