کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام . چه بهینه ای جناب رادین 1 ؟ اصلا مشخص نیست سهام داره روی چه قیمتی معامله میشه؟
فرضا من دو تا از سهامم رو گذاشتم پایینتر از حداکثر قیمت هنوز فروش نرفته اند . در حالیکه هم توی tse و هم تو آنلاین زده همون سهم ، توی حداکثر قیمت هم معامله شده . خب اگه توی حداکثر قیمت معامله شده که وقتی من دستور فروش رو قبل تایم معاملات گذاشتم و همان موقع هم ثبت شده بود ، چرا تا الان فروش نرفته؟
یا یکی دیگه از سهامم فروش رفته زده میانگین فروش فلان فیمت . خب من قیمت دستور سفارش فروشم خیلی بالاتر بوده . چطوری زده میانگین فروش پایینتره.
از این شیر تو شیر تر هم امکانش هست واقعا؟
سلام
سیستم طبق معمول اشکال دارد . صبح اردر فروش گذاشتم ساعت 8 و 55 دقیقه بیشتر از 20 بار اردر را حذف کردم نشد که نشد/:.rolleyessmileyani آخرش یکی از اردرهای فروشم متاسفانه ناخواسته انجام شد . بعد اردر خرید گذاشتم برای فاذر بیشتر از چند دقیقه طول کشید تا انجام بشه .
باید تمرین کنیم با همین سیستم کار کنیم ظاهرا قرار نیست کسی جوابگو باشه برای مشکلات آنلاینها و هسته معاملات . این هم روی بقیه چیزها . (جهان سوم است و کاریش نمیشه کرد متاسفانه) ببخشید پر حرفی ردیم
سلام. صبح به خیر دوستان.
به نگر میرسد یا هسته مشکل دارد یا اینکه واقعا داد و ستدها اینگونه بوده و امروز در عرض چند دقیقه بسیاری از نمادها چند بار از صف خرید به صف فروش رفتهاند !!!؟؟؟!!! اینجا را ببینید:
(هسته هم بود هستههای سابق!)
بحث دقیقه نیست ! بحث ثانیه هست !
دقیقا اول بازار در چند ثانیه ابتدایی تو آنلاین جلوی نمادها قیمت ثابت بود اما درصد نوسان دائم مثبت 5 یا منفی 5 میشد !!
ما هرچی خوشبین هم باشیم ! آقایون یه کاری میکنن آدم به همه چیز شک کنه !
سوال از وزیر اقتصاد در مجلس جدید کلید خورد/ اخذ مالیات از خانه های خالینماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: طرح سوالی درباره اخذ مالیات بر خانههای خالی هفته گذشته در صحن علنی مجلس به جریان افتاد و بسیاری از نمایندگان آن را امضا کردهاند.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حجتالاسلام محمدرضا میرتاجالدینی، با اشاره به کلید خوردن طرح سوال از دژپسند وزیر امور اقتصاد و دارایی اظهار داشت: طرح سوالی درباره اخذ مالیات بر خانههای خالی سهشنبه هفته گذشته در صحن علنی مجلس به جریان افتاد و بسیاری از نمایندگان آن را امضا کردهاند.وی تاکید کرد: چرا فردی که چندین خانه دارد و در حال سرمایهگذاری بر روی این بخش است، نباید مالیات بدهد؟ سالهاست که بحث دریافت مالیات از خانههای خالی در کشور مطرح شده اما متاسفانه هنوز اجرا نشده است.میرتاجالدینی اظهار کرد: اخذ مالیات از خانههای خالی باید به نحوی عمل شود که موجب افزایش قیمت مسکن نشود.
اگر این موضوع را واقعا نمایندگان مجلس کلید بزنند و به فضل خدا یک حالی به آن بدهند پول عظـــیـــــمی از بازار مسکن خارج میشود. و حالا یا به تورم تبدیل میشود (زر و ارز) یا میآید تو بورس!
اگر خوب این موضوع مدیریت شود یک «فوقالعادگی» را شاهد خواهیم بود...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
اگر این موضوع را واقعا نمایندگان مجلس کلید بزنند و به فضل خدا یک حالی به آن بدهند پول عظـــیـــــمی از بازار مسکن خارج میشود. و حالا یا به تورم تبدیل میشود (زر و ارز) یا میآید تو بورس!
اگر خوب این موضوع مدیریت شود یک «فوقالعادگی» را شاهد خواهیم بود...
دوستان پيگيري نمايند ،اگر اين اتفاق بيافتد انشاالله اين مجلس يادگاري خوبي به جا مي گذارد(البته اگر ادم هاي ذينفع جلوي اين كار را نگيرند)
هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)
این اتفاق دور از تفکرات مجالسی هاست
چون اونا فقط بفکر خوشین.
اکثر نماینده ها خودشون ملاک هستن.
نمیان تیشه به ریشه خودشون بزنن..
بنظرم این خبر فقط جنبه تبلیغاتی برای مجلس و مخصوصا رئیس مجلس این دوره داره...
اینا خوب بلدن کارشونو
نظر