جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

پاسخ : جــــو بــــازار

این نحوه فروش چند روزه به نظرم به فروش سیاسی ! نزدیکتره !

چون ادرس غلط هم میدن به بازار ! درباره فروشها !

قبلا هم نوشتم با اومدن مجلس جدید ! و سال آخر دولت ! احتمال جابجایی و تغییرات در بازارها زیاد هست !

نظر

• trojan
      ستاره دار(1)
      • Nov 2013
      • 881

سايپا چه صفي بست

نظر

• TAJ2014
        عضو فعال
        • Dec 2014
        • 1027

به حق چیزهای ندیده

ختوقا وثاخت بسته هستن وقراره باز بشن حتی زده ممنوع متوقف ولی صف خرید دارن دقیقا 5 درصد مثبت در حال معامله هستن

میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• امیرپارسا
          عضو عادی
          • May 2020
          • 85

به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت ايران خودرو(خودرو) با توجه به افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف و انتشار اطلاعات حاصل از برگزاري كنفرانس اطلاع رساني در تارنماي كدال در خصوص تغييرات بيش از 50 درصدي قيمت سهام با شماره پيگيري 641291، مورخ 1399/03/21، بدون محدوديت نوسان قيمت آماده انجام معامله مي باشد، ضروري است سرمايه گذاران محترم با توجه به تغييرات بيش از 50 درصدي قيمت سهام ،اطلاعات منتشر شده در تارنماي كدال(codal.ir)كه تنها مرجع رسمي انتشار اطلاعات توسط ناشر مي باشد را مبناي تصميم گيري خود قرار داده و از توجه به اخبار و شايعات منتشر شده در فضاي مجازي و غير رسمي اجتناب نمايند. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

ببینیم خودرو می تونه طوری پول پشتش بیاد و تعداد زیادی درخواست خرید داشته باشه که بازار و بخصوص روند رو به رشد و مثبت خودرویی ها رو با قدرت هر چه تمامتر تثبیت کنه؟

نظر

• امیرپارسا
            عضو عادی
            • May 2020
            • 85

در اصل توسط امیرپارسا پست شده است View Post

ببینیم خودرو می تونه طوری پول پشتش بیاد و تعداد زیادی درخواست خرید داشته باشه که بازار و بخصوص روند رو به رشد و مثبت خودرویی ها رو با قدرت هر چه تمامتر تثبیت کنه؟
            فعلا که 340 میلیون صف فروش شد . البته 340 میلیون صف فروش خودرو هیچی نیست واقعاً

ولی قدرت فروشنده حقیقی خیلی بالاست حدود 5000 نفر فروشنده در مقابل حدود 15000 نفر خریدار

دقیقا برای نوسانگیری خریده بودند و از افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف خبر داشتند از قبل بسته شدن نماد . توی مدت خیلی کم حدود 30 درصد بهشون سود داد

نظر

• eps
              ستاره دار(2)
              • Feb 2019
              • 435

این هفته به علت بازگشایی های سنگین و جو ناپایداری که داشتیم هیچ عرضه اولیه ای برای این هفته انجام نشد

ولی احتمالا چهارشنبه هفته بعد عرضه اولیه هم خواهیم داشت

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

در اصل توسط eps پست شده است View Post
                این هفته به علت بازگشایی های سنگین و جو ناپایداری که داشتیم هیچ عرضه اولیه ای برای این هفته انجام نشد

ولی احتمالا چهارشنبه هفته بعد عرضه اولیه هم خواهیم داشت
                چهارشنبه هفته بعد تعطیله/.:biggrinsmiley.:/
                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

سلام دوستان...
                  خودم سهم دارم...هدف از نوشتن جو منفی نیست بلکه راهنمایی از دوستان هست...
                  چند روزی هست نسبت های خرید و فروش خیلی بد هست...حقوقی هم فقط فروشنده.....حقیقی فروشنده قوی....خریدار هم ضعیف....
                  مهناز خانم هم عصری یک نموداری میزاره از فردا اول وقت قفل در صف خرید میشه.....
                  عاقبت این بازار چه می شود؟
                  آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2020/06/10, 14:20.
                  از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                  وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

مهناز خانم هر چند روز یک گروهی را نمودار می گذارد....چندی قبل گروه انبوه سازی....حمل و نقل....دیروز یا امروز هم نیروگاه......
                    بنظر تحلیل را بگذاریم کنار.....از رو سیگنال این خانم معامله کنیم موفق تر باشیم.............
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4720

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                      سلام دوستان...
                      خودم سهم دارم...هدف از نوشتن جو منفی نیست بلکه راهنمایی از دوستان هست...
                      چند روزی هست نسبت های خرید و فروش خیلی بد هست...حقوقی هم فقط فروشنده.....حقیقی فروشنده قوی....خریدار هم ضعیف....
                      مهناز خانم هم عصری یک نموداری میزاره از فردا اول وقت قفل در صف خرید میشه.....
                      عاقبت این بازار چه می شود؟

سلام بر گریس عزیز
                      تنها چیزی که میشه رویش بحث کرد تا به نتیجه نسبتا مشخصی رسید ! ارزش پول ملی است ! خوب فرض کنیم عده ای در حال خالی کردن هستند یعنی سود عالی برده اند و می خواهند نقد شوند! همین که نقد شوند تا دو باره نقدینگی اشان را تبدیل به یک دارایی دیگر نمایند بخشی از قدرت خریدشان با تورم موجود ازدست میره!
                      حالا فرض کنیم نقدینگی را بخواهند خارج کنند ! خوب کدام بازارها ؟ همه بازارها همزمان قیمتها در حال بالا رفتن هستند . مسکن واویلاست! خودرو! ارز و ...
                      ما فقط بورس را می بینیم ! من فکر می کنم حتی اگر فروشنده ها سنگین هم می فروشند چاره ای ندارند جز اینکه دو باره برگردند چون یا باید پولشان بسوزد یا باید تبدیل به دارایی غیر از پول نقد شود . بنابراین با وضعیت موجود اقتصاد، می توان پیش بینی کرد امسال هم بورس به رشد خود ادامه دهد . با این تفاوت که امسال دولت از سر ناچاری مجبور است تنور بورس را گرم نگه دارد که اگر غیر از این باشد در سایر بازارها طوفان تبدیل به سونامی خواهد شد ! باید بپذیریم عملا چیزی از اقتصاد باقی نمانده است متاسفانه .
                      من فکر می کنم پیش بینی های خانم مهناز صادقی با ادامه وضعیت رشد نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی کم کم به واقعیت نزدیک بشه !
                      امروز لیست آپارتمان در تهران را نگاه می کردم ! دیگه زیر یک میلیارد بسیار سخت بشه آپارتمان پیدا کرد ! یک آپارتمان 70 متری چندسال ساخت در مناطق متوسط تهران نزدیک 2 میلیارد تومن شده است .

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post

سلام بر گریس عزیز
                        تنها چیزی که میشه رویش بحث کرد تا به نتیجه نسبتا مشخصی رسید ! ارزش پول ملی است ! خوب فرض کنیم عده ای در حال خالی کردن هستند یعنی سود عالی برده اند و می خواهند نقد شوند! همین که نقد شوند تا دو باره نقدینگی اشان را تبدیل به یک دارایی دیگر نمایند بخشی از قدرت خریدشان با تورم موجود ازدست میره!
                        حالا فرض کنیم نقدینگی را بخواهند خارج کنند ! خوب کدام بازارها ؟ همه بازارها همزمان قیمتها در حال بالا رفتن هستند . مسکن واویلاست! خودرو! ارز و ...
                        ما فقط بورس را می بینیم ! من فکر می کنم حتی اگر فروشنده ها سنگین هم می فروشند چاره ای ندارند جز اینکه دو باره برگردند چون یا باید پولشان بسوزد یا باید تبدیل به دارایی غیر از پول نقد شود . بنابراین با وضعیت موجود اقتصاد، می توان پیش بینی کرد امسال هم بورس به رشد خود ادامه دهد . با این تفاوت که امسال دولت از سر ناچاری مجبور است تنور بورس را گرم نگه دارد که اگر غیر از این باشد در سایر بازارها طوفان تبدیل به سونامی خواهد شد ! باید بپذیریم عملا چیزی از اقتصاد باقی نمانده است متاسفانه .
                        من فکر می کنم پیش بینی های خانم مهناز صادقی با ادامه وضعیت رشد نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی کم کم به واقعیت نزدیک بشه !
                        امروز لیست آپارتمان در تهران را نگاه می کردم ! دیگه زیر یک میلیارد بسیار سخت بشه آپارتمان پیدا کرد ! یک آپارتمان 70 متری چندسال ساخت در مناطق متوسط تهران نزدیک 2 میلیارد تومن شده است .
                        من فکر می کنم داغ کردن تنور بورس بخاطر 50 میلیون عدالتیها هست...دولت سهام عدالت را آزاد کرد و مردم را مشغول چرتکه انداختن روی سهام عدالتش کرده......و در کنارش نرخ ها را افزایش داده.....
                        همین مردمی که بخاطر گرانی نان آشوب می کردند....خیلی راحت از کنار افزایش نرخ قند و سیمان و حذف ارز برای برنج و دارو و خیلی کالاهای اساسی رد شدند و خم به ابرو نیاوردند........
                        بالاخره این سهام عدالت هم تمام خواهد شد......بعد چه می شود؟
                        کارمندی با حقوق 4 میلیون تومان البته متوسطش را می گویم...شاید کسانی باشند برای ماهی کمتر از دو میلیون هم کار می کنند....مخارج زندگی اجاره خانه........اینها چه می کنند؟عاقبت این مملکت چه خواهد شد؟

نظر

• داروساز
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 603

به کجا چنین شتابان ریال از تورم پرسید... دل من گرفته زین جا... هوس سکون نداری؟ ز غبار این چاپ پول؟.....
                          یک 2 روز رفته بودم شمال کار ملکی داشتم یک سری قیمت دادند خودم هنوز باورم نمیشه1000 متر زمین داخل شهرک خوب متری 14-20 میلیون؟؟.... زمین رو خاک جای خوب متری 5-6 میلیون....
                          با این اوصاف بورس از همین جا 200% رشد باید بکنه/:.grlim:.//:.weirdsmiley.:/..... با این تورم واقعا افسار گسیخته چه باید کرد؟....

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                            مهناز خانم هر چند روز یک گروهی را نمودار می گذارد....چندی قبل گروه انبوه سازی....حمل و نقل....دیروز یا امروز هم نیروگاه......
                            بنظر تحلیل را بگذاریم کنار.....از رو سیگنال این خانم معامله کنیم موفق تر باشیم.............
                            به نظرم برای شما خوب نیست از رو دست کسی معامله کنید !

در مورد این افراد قبلا هم نوشتم ! معلوم الحال ! هستن !

بارها نمونه هاش در بازار ما بوده و به همه ثابت شده !

نظر

• Aiming
                              ستاره دار(18)
                              • Jul 2012
                              • 2641

معاملات پارسان داره جالب میشه .. زد و خورد بین فروشنده و خریدار ..

پالایشی ها صف خرید پارسان منفی
                              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4720

بازار کمتر از یکساعت دیگه متعادل میشه . دیگه انتظار منفی 10 و 15 درصدی نباید از بازار داشت .

فرصت بهینه کردن سبدهاست .

نظر

در حال کار...
                                X