جــــو بــــازار
Collapse
X
-
سلام کلا گالیور که ادعا میکنه پرفسوره تکلیف خودشو روشن کنه و ریپ نزنه بقیه یه تصمیمی میگیرن (پرفسور بعضیهارا دودل میکنه )
👏 1 -
در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Postهرچی سهم تو بازار هست را با بازدهی صندوق عیار بعد از سال 1400 مقایسه میکنم همشون باختن === یعنی بهترین تحلیلگر بورس هم به طلا باخته === کاملا مشخصه سیستم طوری چیده شده بوده که بورس زمین بخوره و طلا اوج بگیره === برنامه بعدی چیه ؟؟
ولی بشخصه هرگز بازار کف را نمی فروشم بازار سقف را بخرم ==== میخواد جنگ بشه میخواد انقلاب بشه
اما بورس وسط راه سقوط
زمان مشخص میکنه
با روندها دوست باشید
روند نزولی به راحتی برنمیگرده
و روند صعودی براحتی تموم نمیشه
👍 2🤔 1👎 1ارسال نظر:
-
هرچی سهم تو بازار هست را با بازدهی صندوق عیار بعد از سال 1400 مقایسه میکنم همشون باختن === یعنی بهترین تحلیلگر بورس هم به طلا باخته === کاملا مشخصه سیستم طوری چیده شده بوده که بورس زمین بخوره و طلا اوج بگیره === برنامه بعدی چیه ؟؟
ولی بشخصه هرگز بازار کف را نمی فروشم بازار سقف را بخرم ==== میخواد جنگ بشه میخواد انقلاب بشه
👍 3ارسال نظر:
-
سکه طلا و دلار بخرید تمام ضررهاتون جبران میشه ۵سال به بورس دل بستید سرمایتون رفت یک سال به طلا پناه بیارید زندگیتونو عوض میکنه گول منفی بافها نخورید اینا واس مردم دلشون نمیسوزه
👎 2👍 1ارسال نظر:
-
روز صفر آب !
روز صفر برق !
روز صفر بورس و سهام !
کدومش زودتر اتفاق میفته !؟؟
👍 2ارسال نظر:
-
طلا که سمه فعلاً
یعنی توی این قیمتها بفروشیم برویم طلا
نگووووووووووووووووووووووووووو
👍 2ارسال نظر:
-
الان نگاه میکنم کلان. مشاهده میشود که امروز حجم معاملات بیش از صفوف فروش فعلی هستند.
به عبارتی امروز بازار جمع شد.
ارسال نظر:
-
هرچی دارید بفروشید طلا و صندوق طلا بخرید ضررهاتون جبران میشه این بورس ایران ۵ ساله مریضه و درست بشو نیست
👎 2ارسال نظر:
-
عبیدی از خوبهای بخش خصوصی است همچنین دفرا
کل کشور باید خصوصی شود.
این در حالی است که همه ما میدونیم کل شرکتهای بورس نزدیک 90% مطعلق به دولت است.
صفت هم چسبیده خداینکرده کسی ازش نگیرد.
ارسال نظر:
-
بانک شهر هم تو همین مملکته ==== ببینید تو مجمع مدیرانش چه پشت بازویی گرفتن === برای زاکانی نوشابه باز کردن === حرمت مسجد به متولیشه
بانک شهر مارکتش از 10 همت سال 1400 رسیده به 95 همت امروز ===
داروسازی عبیدی === دارویی دفرا ببینید به چه ارزش بازاری رسیدن ==== اگر بخواهند میتونن
ارسال نظر:
-
خدا رحم کند به خاطر رم کردن مردم و فروش سهام .
نه به خاطر اسرائیل
چون دشمن بهتر از خودی نامرد است.
الان میدونیم چقدر نفوذی در کشور هست.
الان میدونیم چقدر ضعف دفاعی و پدافندی و آفندی داریم.
الان میدونیم چقدر ضعف اطلاعاتی داریم.
الان میدونیم چقدر ضعیف است قدرت آمادگی و تجهیزمان.
الان خیلی چیزها را میدونیم.
اینها را دشمن به ما نشان داده
ولی داخلی از دشمن بدتر است چون همه چی را پنهان و کتمان و لایپوشانی کرده و میکند.
دریغ از کوچکترین رفع نقاط ضعف.
من از بیگانگان دیگر ننالم
که با من هرچه کرد آن آشنا کرد
👍 1ارسال نظر:
-
همانطور که مشاهده میشود تمامی شاخصهای بورسهای آمریکا و آلمان نازی صعودی و رو به رشد هستند.
ای خاک تو سر اسرائیل بدبخت کنم که به خاطر منافع این دو دارد خودش را به خاک و خون میکشد.
ایران هم همچنین.
حالا اسرائیل از سوی انها بشدت ساپورت مالی و نظامی میشود.
ما چی !!؟؟
این یعنی حماقت محض.
و مطلق.
👏 1ارسال نظر:
-
-
ارسال نظر: