کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رشد 80 هزار واحدی شاخص قلابی(ولو شستا باطل شود)جز خسران برای بازار سرمایه و اهالی ماندگار این بازار به بار نخواهد آورد!
اینجا بازار ارز و طلا نیست! بساط این شاخص قلابی را جمع کنید!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
چرا با وجود اینکه سیمانیها افزایش نرخ رفتند اکثرشون منفی هستند؟
چون پول سوییچ کرد و خبرا در قیمت پیشخور شده بودند...لحظه ای که اعلام میشه بازی تموم شده است با شایعه بخر و با خبر بفروش...البته کوتاه مدت.. بلند مدت فقط بنیادی مهم هست و وضعیت کلی بازار...
به نظر من وضعیت کنونی اقتصاد کشور وضعیت بسیار جدیدی است مثل ویروس کرونا در ابتدای کشف شدنش! بسیار ناشناخته بود . برای همین اغلب براوردها و پیش بینی ها در مورد چشم انداز و ادامه وضعیت کنونی در بازار بورس انحراف معنی داری دارند شاید در طول تاریخ کشور چنین وضعیتی تجربه نشده است . بنابراین شاید ضروری باشد از چارچوبهای معمول در ارزیابی و تحلیل خارج شویم تا نتایج ملموس تری بیابیم !
به نظر من وضعیت کنونی اقتصاد کشور وضعیت بسیار جدیدی است مثل ویروس کرونا در ابتدای کشف شدنش! بسیار ناشناخته بود . برای همین اغلب براوردها و پیش بینی ها در مورد چشم انداز و ادامه وضعیت کنونی در بازار بورس انحراف معنی داری دارند شاید در طول تاریخ کشور چنین وضعیتی تجربه نشده است . بنابراین شاید ضروری باشد از چارچوبهای معمول در ارزیابی و تحلیل خارج شویم تا نتایج ملموس تری بیابیم !
امیدوارم مثال تاریخی در دورس اقتصاد بین الملل نشیم ( لاله هلند/:.negaran.:/ - بورس ژاپن :.thumbsdownsmileyan- بورس ایران /:.ohno-smiley.:/)
طبق همین اندیکاتوری که برای دماوند و دیگر نمادها استفاده میکنم سهم ثپردیس رو میتونم پیشنهاد بدهم - نهایتا ۷ روز کاری دیگه یک رشد حداقل ۱۰۰ درصدی داره این هم برای شما خوبان که دماوند دارید.
ثپردیس از منفی ۴- رفت برای ۵+ و اونهایی که در منفی می فروختند خیلی باحالا- صف خرید ۸ میلیونی نشان از حرکت و رشد شارپ می باشد ( منتظر بود ما اینجا بگیم تا بره برای صف شدن ) سلامت باشید
نظر