جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رامین حیاتی
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1321

پاسخ : جــــو بــــازار

یه جورایی خروج نقدینگی داشتیم از برخی سهم ها حتی توسط کدهای حقیقی البته چهارشنبه ها همیشه اینو داریم ولی دیگه امروز مشکوک بود
    همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• mokhlas
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 301

باسلام
      نمونه اي از خروج پول هاي بزرگ.مثلا شپنا تعداد 1114 نفر به طور ميانگين هر نفر 310 ميليون تومان فروخته اند.
      نكته:اين پول ها كه خروج كرده است.يا بايد همين توي بورس ورود كنه و خرج بشه.يا جايي ديگر .علي بركت الله
      هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• wxy4u
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 330

باید دید بازار نگاه تحلیلی و فاندامنتالی خودش رو به صورت هوشمند تغییر میده و یا هنوز ملت به صورت گله ای وارد سهام های زیان ده و شاخص ساز دولتی خواهند شد.

نظر

• ahmadrezaa
          عضو جدید
          • May 2020
          • 11

سهم های به اصطلاح دولتی که اکثرا هفته دیگه بسته ان ولی بعد از اون دوباره به رشدشدن ادامه میدن چون اکثر افرادی که تازه وارد بورس شدن اماتور هستن و نمیتونن ریسک کنن و پولشونو روی سهمایی که نیاز به تحلیل تکنیکال و تابلو خوانی داره بذارن پس میان سمت سهمایی که بنیادی هستن، از طرفی دولت میخواد دارا دوم و سومو عرضه کنه و در حال حاضر کل نظام تحت فشار سیاسی و اقتصادیه و باید برای حفظ نظام هر طور شده کسری بودجه رو با پول هایی که سمت بورس میاد جبران کنند پس ممکنه یکی دو روز این سهما رو متعادل کنند ولی بعد از اون دوباره میرن سمت صف خرید

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5633

انتشار اوراق ودیعه برای نخستین‌بار
            پاتک سوم به نقدینگی زده شد. پس از «راه‌‌اندازی بازار حراج اوراق دولتی» و «افزایش نرخ سود سپرده‌ها»، بانک مرکزی انتشار اوراق جدیدی را برای جمع‌آوری پول در دستور کار قرار داده است
            اوراق ودیعه ابزاری برای اعمال سیاست انقباضی پولی است که بر پایه عقد شرعی ودیعه طراحی می‌شود. تحت این قرارداد، صاحبان وجوه‌، منابع خود را جهت حفظ ارزش، نزد بانک مرکزی به ودیعه می‌گذارند. بانک مرکزی این وجوه را بلوکه کرده (انقباض نقدینگی) و اجازه استفاده از آن را نخواهد داشت. در انتهای دوره با توجه به میزان تورم، کاهش ارزش وجوه جبران شده و معادل قدرت خرید وجوه ابتدای دوره به صاحبان اوراق پرداخت خواهد شد. به عبارتی بانک مرکزی وجوه را در قالب یک امانت هم از جهت فیزیکی و هم به لحاظ ارزشی (در شرایط تورمی) حفظ می‌کند. با این حال بانک مرکزی به‌دنبال تعیین سقف برای نرخ آن است؛ این نرخ باید در کمیته بند «ک» شورای پول و اعتبار تعیین شود، کمیته‌ای که متشکل از رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس کل بانک مرکزی است.سیاست‌گذار پولی به‌دنبال مجوز برای انتشار ۵۰ هزار میلیارد تومان است
            شاید این سوال پیش بیاید که اگر قرار باشد نرخ سود این اوراق دارای سقف مشخصی باشد، چه تفاوتی با اوراق گواهی سپرده خواهد کرد؟ تفاوت اول این است که اوراق گواهی سپرده توسط بانک‌ها منتشر می‌شود، اما این اوراق مستقیما از سوی بانک مرکزی انتشار می‌یابد. در اوراق گواهی سپرده، منابع در اختیار بانک‌ها است، اما در این اوراق بانک مرکزی تنها به‌دنبال صیانت از منابع در شرایط تورمی است. تفاوت سوم در این است که در اوراق گواهی سپرده، نرخ سود ۱۸ درصد ثابت است که به احتمال زیاد کمتر از تورم خواهد بود، اما در اوراق ودیعه، نرخ سود احتمالا نرخ تورم را در زمان سررسید پوشش می‌دهد

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4718

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
              پاتک سوم به نقدینگی زده شد. پس از «راه‌‌اندازی بازار حراج اوراق دولتی» و «افزایش نرخ سود سپرده‌ها»، بانک مرکزی انتشار اوراق جدیدی را برای جمع‌آوری پول در دستور کار قرار داده است
              اوراق ودیعه ابزاری برای اعمال سیاست انقباضی پولی است که بر پایه عقد شرعی ودیعه طراحی می‌شود. تحت این قرارداد، صاحبان وجوه‌، منابع خود را جهت حفظ ارزش، نزد بانک مرکزی به ودیعه می‌گذارند. بانک مرکزی این وجوه را بلوکه کرده (انقباض نقدینگی) و اجازه استفاده از آن را نخواهد داشت. در انتهای دوره با توجه به میزان تورم، کاهش ارزش وجوه جبران شده و معادل قدرت خرید وجوه ابتدای دوره به صاحبان اوراق پرداخت خواهد شد. به عبارتی بانک مرکزی وجوه را در قالب یک امانت هم از جهت فیزیکی و هم به لحاظ ارزشی (در شرایط تورمی) حفظ می‌کند. با این حال بانک مرکزی به‌دنبال تعیین سقف برای نرخ آن است؛ این نرخ باید در کمیته بند «ک» شورای پول و اعتبار تعیین شود، کمیته‌ای که متشکل از رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس کل بانک مرکزی است.سیاست‌گذار پولی به‌دنبال مجوز برای انتشار ۵۰ هزار میلیارد تومان است
              شاید این سوال پیش بیاید که اگر قرار باشد نرخ سود این اوراق دارای سقف مشخصی باشد، چه تفاوتی با اوراق گواهی سپرده خواهد کرد؟ تفاوت اول این است که اوراق گواهی سپرده توسط بانک‌ها منتشر می‌شود، اما این اوراق مستقیما از سوی بانک مرکزی انتشار می‌یابد. در اوراق گواهی سپرده، منابع در اختیار بانک‌ها است، اما در این اوراق بانک مرکزی تنها به‌دنبال صیانت از منابع در شرایط تورمی است. تفاوت سوم در این است که در اوراق گواهی سپرده، نرخ سود ۱۸ درصد ثابت است که به احتمال زیاد کمتر از تورم خواهد بود، اما در اوراق ودیعه، نرخ سود احتمالا نرخ تورم را در زمان سررسید پوشش می‌دهد
              از اون جاییکه ریش و قیچی دست خود بانک مرکزی است بنابراین آبی برای سپرده گذار گرم نخواهد شد ! چون در موعد سررسید با تغییر پارمترها و وزن اونها در محاسبه تورم احتمالا تورم اعلام شده بسیار پایین تر از تورم واقعی خواهد بود . کمااینکه هم اکنون نیز به خوبی احساس می شود تورم واقعی بسیار بالاتر از تورم بانک مرکزی است .
              موضوع دیگر اینکه! مراجع تقلید در خصوص سپرده گذاری با هدف حفظ قدرت خرید اختلاف نظر دارند! از آنجاییکه باید در سررسید بیش از مقدار دریافتی بازگردانده شود لذا این نوع سپرده گذاری مصداق ربای مثلی است! اما ظاهرا قوانین شرعی هم می تواند تغییر کنند چون شرایط کنونی ایجاب می کند.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام به دوستان و هم‌انجمنی‌های عزیز.
                در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                در مورد مسائل شرعی گمان نکنم مشکلی وجود داشته باشد. چون صرفا خود ارزش پول به آدم قرار است برگردد. نه چیزی بیش و نه چیزی کم. مانند این است که با آن پول رفته‌ای زر و زمین و ارز و لوازم خانگی و ... خریده‌ای و دوباره آنها را فروخته‌ای... نه مشکل ندارد. خیلی هم از حالت بانک‌های ربوی که نرخ ثابت دارند بهتر است.
                ولی...
                موضوع این است که...
                من سپرده‌گذار چگونه به بانک مرکزی اعتماد کنم؟
                آن هم در این دولت که ... از سال ۹۲ یک بار من نتوانسته‌ام به این عزیزان اعتماد کنم. (حتی یک بار... و کلا هفت سال است بدبینی کامل نسبت به این عزیزان دارم. یعنی نه صرفا گمان می‌کنم «بی‌عرضه» یا «ناتوان» هستند بلکه بسیاری از مواقع به ذهنم رسیده اینها خائن هستند و در جهت منافع یک جای دیگر دارند حرکت می‌کنند... احتمالا خیلی‌های دیگر هم مانند من نمی‌توانند اعتماد کنند.)
                و بدتر از همه اینکه (همان‌گونه که جناب رادین گفتند) ریش و قیچی دست یکی از طرفین معامله است! یعنی کسی که تورم را اعلام می‌کند هم باز خود بانک مرکزی است! حالا آمدیم و نرخ تورم را فردا پنج درصد اعلام کرد...
                و اینکه صحبت از «انتهای دوره» شده! این هم یک عامل دیگر برای عدم استقبال است... من نوعی باید جایی سرمایه‌گذاری کنم که نقدشوندگی را از من می‌گیرند... هر وقت به پولم احتیاج داشتم نمی‌توانم به آن دست بزنم...
                شاید دولت صرفا این روش را گذاشته برای حقوقی‌های دولتی... که پولشان در بانک نباشد و به بانک (بانک‌هایی که دیگر دولتی هم نیستند) سود نرسد...
                پی‌نوشت: اگر حجم استقبال زیاد بود و استقبال هم از سوی حقیقی‌ها بود و سرانه خرید هم بالا احتمالا قرار است نرخ تورم را بالا اعلام کنند! /:.winksmiley02.:/
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4718

تعریف ربا" هر گونه اضافه بر مثل که از قبل شرط شده باشد ربا است"

مثلا اگر کسی یک میلیون تومان پول بدهد و بعد از یکسال یک میلیون و دویست هزار تومان بگیرد! در ظاهر بیش از مثل پول خود را گرفته است .حالا محل اختلاف نظر علما اینجاست . مثل پول کدام است ؟ خود پول ؟ یا قدرت خرید پول؟ در این موضوع اختلاف نظر بین مراجع تقلید وجود داشت قبلا ! شاید الان به تفاهم رسیده باشند نمی دانم .

یک نکته اینکه ، برخی از علما معتقد هستند در صدر اسلام تورم به سبک کنونی وجود نداشته ! لیکن افزایش قیمت بصورت یکباره در سال اتفاق می افتاده است . بنابراین در صدر اسلام ، منظور از مثل پول در واقع همان خود پول بوده است و بحثی در مورد قدرت خرید پول مطرح نبوده است !
                  چند سال قبل اگر یادتون باشه بانک رفاه برای فرار از تورم، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به صورت سکه طلا داشت ! که گرفتار مکافاتی شد چون طلا گران شد و دریافت کنندگان تسهیلات که سکه گرفته بودند سکه ها را فروخته بودند که مشکلی ازشان حل شود لیکن با جهش قیمت طلا امکان بازپرداخت سکه های طلا برایشان آسان نبود .و

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    سلام به دوستان و هم‌انجمنی‌های عزیز.

در مورد مسائل شرعی گمان نکنم مشکلی وجود داشته باشد. چون صرفا خود ارزش پول به آدم قرار است برگردد. نه چیزی بیش و نه چیزی کم. مانند این است که با آن پول رفته‌ای زر و زمین و ارز و لوازم خانگی و ... خریده‌ای و دوباره آنها را فروخته‌ای... نه مشکل ندارد. خیلی هم از حالت بانک‌های ربوی که نرخ ثابت دارند بهتر است.
                    ولی...
                    موضوع این است که...
                    من سپرده‌گذار چگونه به بانک مرکزی اعتماد کنم؟
                    آن هم در این دولت که ... از سال ۹۲ یک بار من نتوانسته‌ام به این عزیزان اعتماد کنم. (حتی یک بار... و کلا هفت سال است بدبینی کامل نسبت به این عزیزان دارم. یعنی نه صرفا گمان می‌کنم «بی‌عرضه» یا «ناتوان» هستند بلکه بسیاری از مواقع به ذهنم رسیده اینها خائن هستند و در جهت منافع یک جای دیگر دارند حرکت می‌کنند... احتمالا خیلی‌های دیگر هم مانند من نمی‌توانند اعتماد کنند.)
                    و بدتر از همه اینکه (همان‌گونه که جناب رادین گفتند) ریش و قیچی دست یکی از طرفین معامله است! یعنی کسی که تورم را اعلام می‌کند هم باز خود بانک مرکزی است! حالا آمدیم و نرخ تورم را فردا پنج درصد اعلام کرد...
                    و اینکه صحبت از «انتهای دوره» شده! این هم یک عامل دیگر برای عدم استقبال است... من نوعی باید جایی سرمایه‌گذاری کنم که نقدشوندگی را از من می‌گیرند... هر وقت به پولم احتیاج داشتم نمی‌توانم به آن دست بزنم...
                    شاید دولت صرفا این روش را گذاشته برای حقوقی‌های دولتی... که پولشان در بانک نباشد و به بانک (بانک‌هایی که دیگر دولتی هم نیستند) سود نرسد...

پی‌نوشت: اگر حجم استقبال زیاد بود و استقبال هم از سوی حقیقی‌ها بود و سرانه خرید هم بالا احتمالا قرار است نرخ تورم را بالا اعلام کنند! /:.winksmiley02.:/

بگذریم.
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5633

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post

مثلا اگر کسی یک میلیون تومان پول بدهد و بعد از یکسال یک میلیون و دویست هزار تومان بگیرد! در ظاهر بیش از مثل پول خود را گرفته است .حالا محل اختلاف نظر علما اینجاست . مثل پول کدام است ؟ خود پول ؟ یا قدرت خرید پول؟ در این موضوع اختلاف نظر بین مراجع تقلید وجود داشت قبلا ! شاید الان به تفاهم رسیده باشند نمی دانم .

یک نکته اینکه ، برخی از علما معتقد هستند در صدر اسلام تورم به سبک کنونی وجود نداشته ! لیکن افزایش قیمت بصورت یکباره در سال اتفاق می افتاده است . بنابراین در صدر اسلام ، منظور از مثل پول در واقع همان خود پول بوده است و بحثی در مورد قدرت خرید پول مطرح نبوده است !
                      چند سال قبل اگر یادتون باشه بانک رفاه برای فرار از تورم، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به صورت سکه طلا داشت ! که گرفتار مکافاتی شد چون طلا گران شد و دریافت کنندگان تسهیلات که سکه گرفته بودند سکه ها را فروخته بودند که مشکلی ازشان حل شود لیکن با جهش قیمت طلا امکان بازپرداخت سکه های طلا برایشان آسان نبود .و
                      صورت مساله بین علما به این صورت مطرح است ،عده ای پول را کالا می دانند و عده ای آن را ارزش (قدرت خرید)
                      آنها که پول را کالا می دانند حتی کارمزد را هم قبول ندارند و آنها که پول را ارزش و یا قدرت خرید می دانند جور دیگری فکر می کنند.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post

در گذشته... نه چندان دور... پول همان نقد یا همان سکه یا همان «زر» بود! /:.winksmiley02.:/ برای همین مشکلی وجود نداشت... /.:biggrinsmiley.:/ ارزش همان پول بود اصلا...
                        ولی از زمانی که این موجود دو پا یک کاغذ را چاپ کرد داد بیرون و گفت این «برابر» به جای «زر».... مشکل به وجود آمد...
                        ------------------------------------
                        از دید مذهبی هم خیالتان راحت... این حالت اصلا ربوی نیست... حتی طبق همین تعریفی که قرار دادید:
                        " هر گونه اضافه بر مثل که از قبل شرط شده باشد ربا است"
                        این اگر چیزی باشد دقیقا همان «مثل» است نه اضافه... و از قبل هم چیز ثابتی شرط نشده... و ای بسا تورم منفی باشد...
                        و اگر قرار باشد این حالت ربوی باشد تمام داد و ستدها ربوی می‌شود...
                        چون من مثلا یک پولی می‌دهم به اصغر آقا با آن ماشین بخرد کار کند یک چیزی هم به من بدهد... اگر این گونه شرط کردن داخل در آن تعریف باشد این هم ربوی می‌شود! (که نیست)
                        سهام خریدن و سود نقدی گرفتن از مجمع هم ربوی می‌شود که نیست...
                        کلا هر کاسبی‌ای ربوی می‌شود...
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• zxcvdepo
                          عضو جدید
                          • Mar 2020
                          • 15

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                          سلام دوست عزیز شما وامثال شما باید بسوزید و بسازید چون بدترین زمان وارد بورس شدید الان به هرکی بگی اقا یا خانم حداقل سه ماه برو اموزش ببین انگار هزارتا فحش......بهشون دادی تقصیرم ندارین همچی بدو بیا ببر که الان تموم میشه راه انداختن که منم مثل شما هول میشدم اما عزیزجا ن دوای این سردرگمی فقط و فقط اموزش اموزش و اموزشه یه چن ماهی دندون طمع رو بکنید و دور بندازین مطمین باش ضرر نمیکنی
                          سلام مجدد
                          اتفاقاً من خیلی هم تازه وارد نیستم! از سال 1383 توی بورس بودم و یه تحلیلک هایی هم بلدم با اجازه ی شما.
                          صحبتم اینه که چرا وقتی یکی روی حساب و کتاب سهم خریده، باید بسوزه ولی بعضی سهمها که همه میشناسیمشون، بی دلیل (واقعاً بی دلیل) الکی بالا برن!
                          تا انتقاد هم میکنی میگن تو تازه واردی و باید بسوزی!!!
                          بیخیال، شما وارن بافت ما پسرک واکسی /:.Heart.:/
                          خوش باشید
                          آخرین ویرایش توسط zxcvdepo؛ 2020/07/16, 17:54.

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

تو شهرهای شما هم حضور یگان ویژه و پلیس در میدان های شهر چند برابر شده؟؟؟

نظر

• meisam317
                              ستاره دار(6)
                              • Mar 2013
                              • 639

چند برابر که نه اما یه کم بیشتر شده

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4718

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                                تو شهرهای شما هم حضور یگان ویژه و پلیس در میدان های شهر چند برابر شده؟؟؟
                                اونطور که تو اخبار اومده . تو بهبان ، شیراز و تهران جو مقداری امنیتی شده ! تو بهبان تجمع شده مثل اینکه! اینها ایادی استکبار هستند که تحمل گرانی و سختی را ندارند/.:blinksmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X