کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
یحتمل با اداره برق تماس گرفته بودید رویا خانم :))
..............
خوب باشید!
جناب زوربا اذیت نکنید تو رو خدا
والا همه می گفتن.
همه امید داشتن که امروز بازار حداقل نشانه های برگشت درش ظهور کنه.
من سرمایه ام داره پودر میشه.
تو ثعتما بود خارج شدم وارد فملی کردم. الان فملی هر روز داره منفی میخوره.
ثعتما فقط درجا زد حالا هم که دو روزه صف خریده. کاش از ثعتما خارج نشده بودم لااقل
جناب زوربا پیش بینی شما چیه؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
ولی جالبه که با این همه منفی شاخص هیچ کاری برای بازار نمی کنند . و جالبتر از اون اینه که کسی را ندیدم یک تحلیل درست و حسابی نسبت به این وضعیت داشته باشه !
جناب زوربا اذیت نکنید تو رو خدا
والا همه می گفتن.
همه امید داشتن که امروز بازار حداقل نشانه های برگشت درش ظهور کنه.
من سرمایه ام داره پودر میشه.
تو ثعتما بود خارج شدم وارد فملی کردم. الان فملی هر روز داره منفی میخوره.
ثعتما فقط درجا زد حالا هم که دو روزه صف خریده. کاش از ثعتما خارج نشده بودم لااقل
جناب زوربا پیش بینی شما چیه؟؟؟
درود
بر سبیل مطایبه خواستم فضا رو تلطیف کنم!
پیشنهادم:
واستعينوا بالصبر!
پیشبینیم:
بلبل عاشق تو عمر خواه که آخر. باغ شود سبز و شاخ گل به بر آید
.............
به نظر بزودی عمده ی نمادها به تعادل میرسن... با اینحال نمیشه متغیرهایی مثل پذیره نویسی صندوق های جدید و ایضا فروش سهام عدالت را در این میان در نظر نگرفت!
منتها متعادل شدن بازار هم به معنای برگشت جفت پایی سهام نیست!
اون بازارِ " ایران بافِت" رو فراموش کنید!
من موندم دولت با چه رویی میخواد دارا دوم و نفت رو بفروشه.
و ملت عزیز با چه منطقی میخوان دارا دوم و نفت رو بخرن.
توی سهامیاب یه بنده خدایی نوشته چرا سهام بانک صادرات این قدر پایین اومده. همش تقصیر حراست بانک هست که رسیدگی نمیکنه /:.wacsmiley.:/
یه سهامدار دیگه هم چند روز پیش در سهم غدیر نوشته بود مثبت شدن سهام غدیر به علت نزدیک شدن به عید غدیر هست/:.winksmiley02.:/
خدا عاقبت همه رو به خیر کنه.
توی سهامیاب یه بنده خدایی نوشته چرا سهام بانک صادرات این قدر پایین اومده. همش تقصیر حراست بانک هست که رسیدگی نمیکنه /:.wacsmiley.:/
یکی سهامدار دیگه هم چند روز در سهم غدیر نوشته بود مثبت شدن سهام غدیر به علت نزدیک شدن به عید غدیر هست/:.winksmiley02.:/
=))
عالی بود داداش /.:biggrinsmiley.:/
@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
یکی سهامدار دیگه هم چند روز در سهم غدیر نوشته بود مثبت شدن سهام غدیر به علت نزدیک شدن به عید غدیر هست/:.winksmiley02.:/
خدا کنه تو این منفی ها خاارج بشن دیگه برنگردن...
کاش این بازار نقطهدعطفی بشه از بازار گله ای خداحافظی کنیم شاهد تعادل تو بازار باشیم...خرید و فروشی که تحلیلش بر اساس صف نشینی باشه عاقبتش همیینه...
طرف سهم بنیادی بعد از اصلاح نزدیک ۴۰ درصدی رفته تو صف فروش موندم بعد از فروشش قراره چی بخره...کاش برن تا سواد بورسی پیدا نکردن برنگردن...
ما هم مثل جناب zorba فول سهم هستیم.بازار اونومدلی نموند این مدلی نیز نخواهد ماند امیدوارم بازار عقلانی و متعادلی رو تجربه کنییم.
تنها حسرت من این روزا نداشتن نقدینگی واسه جمع کردن یه سری سهام خوب تو فرصت های خرید نابی که ایجاد کردن هست.همیین.
بازار مثبت قبل از عید تا چند وقت پیش چندتا بدی داشت.یکیش ورود سیل عظیمی به بورس شد بدون حتی دانستن مفاهیم اولیه.
بنده خدا کامنت گذاشته ببخشید صف فروش خودرو یک میلیارد هست در صورتی که جمعیت ایران ۸۰ میلیون نفر هست آخه چه جوری میشه ؟؟؟؟؟
بعدشم منتظره جوابه/:.mellowsmiley.:/.
یه بنده خدایی هم اومده بود در جوابش نوشته بود با توجه به صعودی بودن بورس ایران از سایر کشورهای همسایه هم دوستان وارد بورس شدن/.:blinksmiley.:/
یه بدی دیگه اینکه ملت بدعادت شدن.فکر میکنن هر روز باید سهمشون مثبت باشه و ۵ درصد بخوره
فعلا صبر پیشه کنیم .....
بازار مثبت قبل از عید تا چند وقت پیش چندتا بدی داشت.یکیش ورود سیل عظیمی به بورس شد بدون حتی دانستن مفاهیم اولیه.
بنده خدا کامنت گذاشته ببخشید صف فروش خودرو یک میلیارد هست در صورتی که جمعیت ایران ۸۰ میلیون نفر هست آخه چه جوری میشه ؟؟؟؟؟
بعدشم منتظره جوابه/:.mellowsmiley.:/.
یه بنده خدایی هم اومده بود در جوابش نوشته بود با توجه به صعودی بودن بورس ایران از سایر کشورهای همسایه هم دوستان وارد بورس شدن/.:blinksmiley.:/
یه بدی دیگه اینکه ملت بدعادت شدن.فکر میکنن هر روز باید سهمشون مثبت باشه و ۵ درصد بخوره
فعلا صبر پیشه کنیم .....
واای خداای من.../:.sadsmiley.:/
بیشتر شبیه جوک میمونه تا واقعیت آدم نمیدونه از حرص بخنده یا گریه کنه...
دقیقا بازار سبز اخیر خیلیا رو بد عادت کرده این روی بورسم ببینن بد نییست...
حضور این افراد بی دانش باعث هم ضرر به خودشون میشه هم بقیه کاش قبل کد بورسی یه دوره آموزش اولیه اجباری بود این جا رو سرزمین رویاها نبینن قراره یک شبه میلیاردر بشن...
نظر