کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اوه اوه بکش بکشه امروز قبول باشه گشایشتون!!!/.:blinksmiley.:/
اون گشایشی که می گفت واسه خودش بود.
راهی واسه پرداخت بدهی هاش پیدا کرده.
اونم از کجا؟
از جیب ما
جیب اونا هم که خیلی بزرگه.
جیب آخوندا به این راحتی پر نمیشه.
خیلی بزرگه
اندازه خورجین الاغه
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
هرسال دریغ از پارسال ! هزار رحمت به سال 92 ! اون موقع بعضی وقتها بازار یک نصفه تنفسی میداد اما الان ظاهرا شرط بندی شده در عرض یکماه بازار را با خاک یکسان کنند !/.:blinksmiley.:/
به نظرم امروز شاخص 50-50 باشه.50.000تا صبح بریزه و 50.000 تا بعد از ظهر.اما اگه صبح شاخص منفی بود و بعد از ظهر مثبت باید به طرحی شبیه طرح زوج و فرد ترافیک فکر کرد
متاسفانه باید چشممون به خساپا و خودرو باشه تا صف اونها جمع نشه بعیده بازار برگرده ! احتمالا خساپا به تنهایی هم بتونه بخشی از بازار را برگردونه . احتمال می دهم صف خساپا را جمع کنند .
کما فی السابق فول سهمم و از افت شاخص استقبال میکنم! حالا چند تا منفی هم مهمون بازار باشیم طوری نیست!
هیچ چیزی دردآورتر از اون رشد کاذب شاخص که ما اصلا نفهمیدیم از یک میلیون واحد چطوری اومد تا این بالاها نبود!
دولت عجله داشت که نیومده زود بره!
باید صبر می کرد--کما اینکه الان صبر خواهد کرد-- تا با هم بریم!
اصلاح بازار برای فعال بازار که میخواد بمونه به نحوی فرصته....
بله!عده ای البته اومده بودن پولدار بشن بره که اونا هم باید بمونن با هم بریم!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
کما فی السابق فول سهمم و از افت شاخص استقبال میکنم! حالا چند تا منفی هم مهمون بازار باشیم طوری نیست!
هیچ چیزی دردآورتر از اون رشد کاذب شاخص که ما اصلا نفهمیدیم از یک میلیون واحد چطوری اومد تا این بالاها نبود!
جناب زوربا یعنی الان شما به خودتون نمی گید ای کاش پولام و کشیده بودم بیرون
و بعد از اصلاح دوباره وارد کرده بودم؟؟؟
البته فک کنم این کار واسه پولای درشت ممکن هم نیست.
واسه من اما ممکن بود.
میتونستم از این اصلاح جون سالم به در ببرم. اما نبردم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
یواش یواش باید حرکت قطار به سمت مثبت از این روزها مثلا امروز شروع بشه- هرکسی به ترس (و همینطو بر طمع موقع بالا رفتن ) فائق بیاید و دست به خرید بزنه شاید خیلی ببره-
البته فقط نظر شخصی است و هیچ توصیه ای نمیکنم
یواش یواش باید حرکت قطار به سمت مثبت از این روزها مثلا امروز شروع بشه- هرکسی به ترس (و همینطو بر طمع موقع بالا رفتن ) فائق بیاید و دست به خرید بزنه شاید خیلی ببره-
کو پوووووول؟؟؟؟؟؟؟؟
من که قبل از ریزش همه خریدام و تکمیل کردم.
من دوس داشتم الان یه عالمه پول داشتم توی وبانک میانگین کم می کردم.
28 درصد منفیم.
اگه دست دولت بود برا دارا دوم هم که شده جو بازار رو بهتر میکرد
الان بین شماها کسی دارا دوم میخره؟؟؟
با گندی که حقوقی ها دیروز به بازار زدن ،اعتماد به بازار کلا از بین رفت.حقوقی های نوسانگیر ، حالا حالاها شاهد نزولی بودن بازار خواهند بود.گرچه امروز هم تحرک خاصی ازشون در بعضی از سهم ها دیده نمی شه.
جناب زوربا یعنی الان شما به خودتون نمی گید ای کاش پولام و کشیده بودم بیرون
و بعد از اصلاح دوباره وارد کرده بودم؟؟؟
البته فک کنم این کار واسه پولای درشت ممکن هم نیست.
واسه من اما ممکن بود.
میتونستم از این اصلاح جون سالم به در ببرم. اما نبردم.
من هرگز در این دو سال اخیر پولی نقد نشدم...مگر به پولی نیاز داشتم....الانم تقریبا نیمی از سبدم بسته است....
با "ای کاش" و "ای وای" چیزی به کسی نمیدن...با اینحال اونی هم که نقد میشه اولا به موقع و سر وقت نیست ! و ثانیا موقعی هم که وارد میشه نمیتونه دقیقا انتهای اصلاح باشه....و آیا مثلا شما میتونید پیشبینی کنید کی اصلاح بازار تموم میشه؟! اگر کسی اینقدر وارده که زهی مراد! من اونکار رو بلد نیستم....
مهم تر از همه استراتژی و تحلیل هر فرده که با فرد دیگه متفاوته....
بعضی اومدن که برن...بعضی اومدن که بمونن.... من نه ارز بلدم بخرم بفروشم و نه اگه بلد بودم این کار رو میکردم....نه دستی در خرید و فروش طلا دارم....نه ملک بازم!
یکبار دیگه هم اینجا نوشتم....حتی بعد از آشفته بازار 92 هم در بازار موندم...و تا سال 94 با سهمی مثل وبانک سالی 50 درصد میگرفتم که اونموقع عالی بود...
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر