جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

پاسخ : جــــو بــــازار

ایشالا انتخابات مجلس اولین جایی خواهد بود که این دولت پاسخی درخور عملکرد 2 ساله خود دریافت خواهد کرد. فقط و فقط امیدوارم با یکی دوروز مثبت شدن بازار ، دوستان فریب نخورند و مجددا به این تفکر دروغگو و به شارلاتانیسم سیاسی رای ندهند.
    Honesty is the best policy

نظر

• محمود گرگانی
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 972

حواستون باشه که به عارف هم رای ندهید. چون مطمئنم نماینده های طرفدار روحانی پشت عارف خود شون رو جا میکنند.
      خودم از سال 80 تا امروز در هیچ انتخاباتی شرکت نکردم و از این به بعد هم شرکت نمیکنم. کلا با رای دادن مشکل دارم ربطی به نظام و احزاب سیاسی نداره در امریکا هم بودم رای نمیدادم.
      بس عمارت که بود خانهٔ رنج
      بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post
        حواستون باشه که به عارف هم رای ندهید. چون مطمئنم نماینده های طرفدار روحانی پشت عارف خود شون رو جا میکنند.
        خودم از سال 80 تا امروز در هیچ انتخاباتی شرکت نکردم و از این به بعد هم شرکت نمیکنم. کلا با رای دادن مشکل دارم ربطی به نظام و احزاب سیاسی نداره در امریکا هم بودم رای نمیدادم.
        دیگه رای دادن تموم شد
        یک بار این ملت رای ندن یا کم رای بدن حساب کار دستشون میاد
        هر دولتی رفته دولت بدی گ.. تر . پس چرا من رای بدم . بار آخر هم که به چوپان دروغگو رای دادم به غلط کردن افتادم
        گور پدر همشون

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
          دیگه رای دادن تموم شد
          یک بار این ملت رای ندن یا کم رای بدن حساب کار دستشون میاد
          هر دولتی رفته دولت بدی گ.. تر . پس چرا من رای بدم . بار آخر هم که به چوپان دروغگو رای دادم به غلط کردن افتادم
          گور پدر همشون

دقیقا حق با شماست

همون بهتر که اصلا رای ندهیم

نظر

• RAMIN PEDRAM
            عضو عادی
            • Aug 2014
            • 199

با سلام، من یک معامله گر براساس تحلیل تکنیکال هستم. و جز برای یافتن یک دید کلی از شرایط اقتصادی (اقتصاد کلان) با هیچ موضوع و مطلب فاندی و بنیادی کاری ندارم.

در تمامی فرومها نزدیک به 1.5 سال هست که مدام دارند به صدر و ذیل دولت و مجلس و سازمان بورس و ..... فحش و بد و بیراه می گند. نکته بسیار جالب برام این هست که

هیچ کدام از این افراد به عنوان معامله گر حاضر نیستند مسئولیت کاری رو که با میل و رقبت (حالا با هر قولی و وعده ایی) انجام دادند بپذیرند.

کدام یک از شما دوستان که مدام فحش و ناسزا میگید.یک برنامه مدون برای معاملات تون دارید؟ بر چه اساس قابل تحلیل و استناد معامله می کنید؟

وقتی سهمی پس از خرید وارد ضرر میشه چه مقدار روش ریسک می کنید؟ در کجا و چکونه ازش خارج میشید؟ روی چند درصد از کل سرمایه تون ریسک می کنید و

از قبل می پذیریدش و بهش عمل می کنید؟ برای خروج از یک سهم که وارد سود میشه چه برنامه ایی برای خروج دارید؟ و......؟؟؟؟؟!!!!!!!

برادر من بازارهای مالی هیچ حد و حصری نداره این ما هستیم که برای محافظت از خود و سرمایه مون باید براش قانون و نظام وضع کنیم و سرسختانه بهش پایبند باشیم.

کجای دنیا سهام میخرند بعد میرند یقیه دیگران رو می گیرند که آقا تو رو خدا یه کاری بکن من سود کنم؟؟؟!!!! یا نگذار من ضرر کنم؟؟!!!

در یک روند نزولی چرا باید خرید داشته باشی؟؟ به حرف هر مقامی چی کار داری؟؟؟ شاید قصد فریبت رو داشته باشند؟؟ دروغ گو باشند؟؟؟ طرح و قانون و الگوی تو کجاست؟؟

با ایشاالله و ماشالله که سهام نمی خرند!! تا وقتی مسئولیت کارهامون رو نپذیریم و تقصیر رو مدام گردن این و اون بندازیم پی به اشکالاتمون نمی بریم و همواره در ردیف

بازندگان بازار قرار خواهیم داشت.عادت کردن به سودهای تصادفی در روندهای صعودی نتیجش ضررهای سخت در روندهای منفی است.(همین شرایط کنونی)

شاخص داره به زیبایی با من حرف میزنه. با شما چطور؟؟!!
            فایل های ضمیمه شده
            [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
              با سلام، من یک معامله گر براساس تحلیل تکنیکال هستم. و جز برای یافتن یک دید کلی از شرایط اقتصادی (اقتصاد کلان) با هیچ موضوع و مطلب فاندی و بنیادی کاری ندارم.

در تمامی فرومها نزدیک به 1.5 سال هست که مدام دارند به صدر و ذیل دولت و مجلس و سازمان بورس و ..... فحش و بد و بیراه می گند. نکته بسیار جالب برام این هست که

هیچ کدام از این افراد به عنوان معامله گر حاضر نیستند مسئولیت کاری رو که با میل و رقبت (حالا با هر قولی و وعده ایی) انجام دادند بپذیرند.

کدام یک از شما دوستان که مدام فحش و ناسزا میگید.یک برنامه مدون برای معاملات تون دارید؟ بر چه اساس قابل تحلیل و استناد معامله می کنید؟

وقتی سهمی پس از خرید وارد ضرر میشه چه مقدار روش ریسک می کنید؟ در کجا و چکونه ازش خارج میشید؟ روی چند درصد از کل سرمایه تون ریسک می کنید و

از قبل می پذیریدش و بهش عمل می کنید؟ برای خروج از یک سهم که وارد سود میشه چه برنامه ایی برای خروج دارید؟ و......؟؟؟؟؟!!!!!!!

برادر من بازارهای مالی هیچ حد و حصری نداره این ما هستیم که برای محافظت از خود و سرمایه مون باید براش قانون و نظام وضع کنیم و سرسختانه بهش پایبند باشیم.

کجای دنیا سهام میخرند بعد میرند یقیه دیگران رو می گیرند که آقا تو رو خدا یه کاری بکن من سود کنم؟؟؟!!!! یا نگذار من ضرر کنم؟؟!!!

در یک روند نزولی چرا باید خرید داشته باشی؟؟ به حرف هر مقامی چی کار داری؟؟؟ شاید قصد فریبت رو داشته باشند؟؟ دروغ گو باشند؟؟؟ طرح و قانون و الگوی تو کجاست؟؟

با ایشاالله و ماشالله که سهام نمی خرند!! تا وقتی مسئولیت کارهامون رو نپذیریم و تقصیر رو مدام گردن این و اون بندازیم پی به اشکالاتمون نمی بریم و همواره در ردیف

بازندگان بازار قرار خواهیم داشت.عادت کردن به سودهای تصادفی در روندهای صعودی نتیجش ضررهای سخت در روندهای منفی است.(همین شرایط کنونی)

شاخص داره به زیبایی با من حرف میزنه. با شما چطور؟؟!!

و تاسف بارتر از آن اینکه عده ای می گویند: حقوقی نفروش

یعنی هنوز عده ای معنای کلمه بازار و عرضه و تقاضای آزاد رو درک نکردند

و ما آنها را به بلایای گوناگون مبتلا می سازیم تا شاید بیدار شوند(قرآن)

متاسفانه از این بلایا و اشتباهات هم بیدار نمی شوند

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

جوانی با چاقو وارد مسجد شد! گفت : بین شما کسی هست، مسلمان باشد ؟!
                همه با ترس و تعجب به هم نگاه کردند و سکوت در مسجد حکمفرما شد ، پیرمردی ریش سفید از جا برخواست و گفت : آری من مسلمانم.
                جوان به پیرمرد نگاهی کرد و گفت با من بیا! پیرمرد بدنبال جوان براه افتاد و با هم چند قدمی از مسجد دور شدند ، جوان با اشاره به گله گوسفندان به پیرمرد گفت که میخواهد تمام آنها را قربانی کند و بین فقرا پخش کند و به کمک احتیاج دارد ، پیرمرد و جوان مشغول قربانی کردن گوسفندان شدند و پس از مدتی پیرمرد خسته شد و به جوان گفت: به مسجد بازگرد و شخص دیگری را برای کمک با خود بیاور.
                جوان با چاقوی خون آلود به مسجد بازگشت و باز پرسید : آیا مسلمان دیگری در بین شما هست ؟! افراد حاضر در مسجد که گمان کردند جوان پیرمرد را بقتل رسانده نگاهشان را به پیش نماز مسجد دوختند!
                پیش نماز رو به جمعیت کرد و گفت : چرا نگاه میکنید! به خدا قسم که با چند رکعت نماز خواندن کسی مسلمان نمیشود !

((حکایت این دولت ))

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3237

فرمایش شما جناب پدرام و امیر عزیز کاملا صحیح و متین هست ولی فقط یک موضوع میمونه و آن اینکه از نظر من خرید و فروش برخی حقوقی ها واقعا طبیعی نیست و در جهت نوسانگیری و به جیب زدن سرمایه مردم هستش . وگرنه من هم موافقم که بازار یعنی عرضه و تقاضا و همه حق دارند هرزمان بخرند یا بفروشند. مثلا امیر عزیز شما وسپه ، پتایر را در نظر بگیر واقعا اینها مستحق چنین معاملاتی هستند؟

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                    فرمایش شما جناب پدرام و امیر عزیز کاملا صحیح و متین هست ولی فقط یک موضوع میمونه و آن اینکه از نظر من خرید و فروش برخی حقوقی ها واقعا طبیعی نیست و در جهت نوسانگیری و به جیب زدن سرمایه مردم هستش . وگرنه من هم موافقم که بازار یعنی عرضه و تقاضا و همه حق دارند هرزمان بخرند یا بفروشند. مثلا امیر عزیز شما وسپه ، پتایر را در نظر بگیر واقعا اینها مستحق چنین معاملاتی هستند؟
                    آراد عزیز بازار خانه ترحم نیست

بازار بی رحمه و میخواد پول مارو از دست ما در بیاره

همه دارن عین گرگ می پرن رو سر و کله هم بتونن پول بیشتری بدست بیارن

به هر روشی که شده

ببخشید اینطور میگم: بازار مسجد نیست که دم از اخلافیات بزنیم...

نوش جون اون حقوقی که میتونه با اون حجم بالا استادانه نوسان بگیره

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

به هر روشی که شده

پس بیایید از این به بعد یک کاری کنیم،

هر جا دیدیم دزدی وجود دارد بگوییم نوش جان دزد عزیز،

اصلا تقصیر از خود آن کسی است که دزد بهش زده،

چرا ضعیف بوده که دزد او را زده؟

بله حقیقتا باید دادگاهی جدید درست کنیم که درش دزد را تبرئه کنیم و دزد_زده ها را محاکمه!

اصلا هر جای دنیا اگر گروهی ضعیف حقشان داشت توسط گروهی قوی خورده می شد بیاییم بگوییم تقصیر خودشان است که ضعیف بودند...

نه،

اصلا بیایید یک کاری کنیم،

بیایید ما هم دزد شویم،

نزدیک ترین راه هم برای دزدی این است که بیاییم در همین انجمن های اینترنتی دروغ پخش کنیم تا شاید دو نفر پیدا شوند گول ما را بخورند و سهامشان را مفت بفروشند یا سهام ما را در قیمت بالا بخرند...

یا نه، چند نفر با هم جمع شویم و یک گروه مافیا تشکیل بدهیم و سهم را بالا ببریم و به مردم بیاندازیم...

بعد هم بگوییم اینجا که مسجد نیست و برای پول در آوردن باید از هر روشی استفاده کنیم و اخلاق و انسانیت را زیر پا بگذاریم...

آیا این دید درست است؟

پس انسانیت کجا؟

پس اگر دو روز دیگر یک نفر آمد به ما گفت "شکم‏هایتان الآن پر از حرام است. چون لقمه حرام خورده‌اید، چیزی نمی‌فهمید و هیچ عبادتی از شما اثر نمی‌کند و باعث نمی‌شود که به حرفای من گوش دهید." چه جوابش را بدهیم؟

آیا این دید درست است؟
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/05/18, 04:36.
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• boeing
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 22

جناب بهرامی

شما فکر می کنید ما کی هستیم؟ معامله گران امروز و دیروز!
                        ما خیلی خوب میدونیم که مدیریت سرمایه و ریسکمون چطور و چقدر باشه اما
                        شما حمایت از هرمز به صورت غیر قانونی و چیدن صفهای بالای 200 میلیونی جهت فریب افکار عمومی و زهر چشم گرفتن از بازار و مردم رو چطور توجیه می کنید؟
                        عرضه های بی حد و حصر با دستورات دولتی بعد از توافق اولیه لوزان رو چطور توجیه می کنید؟
                        فروش سهام مبین به عده ای خاص رو چی؟
                        اون گزارش وحشتناک پالایشگاهی ها رو چی؟
                        این درسته که حد ضرر باید در هر معامله مشخص باشه و بهش پایبند بود
                        اما با این شرایط دائما حد ضررها داره فعال میشه شما چرا قبول نمی کنید این دست اندازی در بازار رو
                        این معنی بازار آزاده که اون رو از تحلیل خارج کنی و ببری به سمت چیزی که دلت می خواد؟!!
                        واقعا عجیبه از دوستانی که تجربه معامله در بازار رو دارن این حرفها رو بشنویم
                        در کجای دنیا این همه فساد برای سرکیسه کردن مردم وجود داره اونهم علیرغم وجود قانون
                        نکنه فکر می کنید هرمز تکنیکال پذیر بود؟ یا مبین؟
                        من بحثی ندارم و نمی خوام چیزی رو به شما اثبات کنم
                        ولی دلم به درد اومد وقتی این نوشته های شما رو خوندم به همین خاطر نوشتم
                        موفق باشید

نظر

• boeing
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 22

بله بازار بی رحمه و باید حواس جمع بود اما بازاری که با فریب مردم و دست اندازی در اون دائم در حال فعال کردن حد ضرر سهامداران است برای مهار نقدینگی و نهایتا کنترل تورم به درد لای جرز میخوره
                          وقتی با دروغ عده ای رو به سرمایه گذاری در بورس دعوت می کنیم ولی در حقیقت می خواهیم پولهای اونها رو بلوکه کنیم این یعنی "هدف ، وسیله را توجیه میکنه"
                          هدف : مهار تورم
                          روش رسیدن به هدف: کنترل نقدینگی
                          وسیله: دروغ گویی برای جلب اعتماد مردم جهت حبس نقدینگی و سوزاندن پول نقد و یا هر روش متعارف یا غیر متعارف دیگه!

من تعجب می کنم چطور این واگرایی بنیادی بازار رو با این اشتباه بزرگ تحلیلی که انجام دادید اینطور توجیه می کنید!
                          قیمت فلزات اساسی رو به بالا
                          قیمت نفت رو به بالا
                          توافقات اولیه لوزان
                          دلار در حدی معقول و قابل قبول
                          اما روند بازار برعکس!!!

با رفتن اعتماد از بازار ، عمق اون کم شده و بنیاد بازار به هم میریزه
                          تو این بازار تحلیل بی معنی میشه
                          و مسبب اون کسی نیست جز دولت جز وزیر اقتصاد جز رییس بورس

اونها هستند که دارن سر مردم رو زیر آب می کنند....حال شما هی تحلیل کن!
                          این بازار ، بازار تحلیل نیست دوست عزیز...بازار رانته!
                          منطق وقتی از بازار برچیده میشه دیگه هر چیزی از اون رو میشه انتظار داشت

والسلام
                          آخرین ویرایش توسط boeing؛ 2015/05/18, 07:57.

نظر

• محاد
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 601

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

به هر روشی که شده

با رعایت اخلاق در هر جا حتی در همین بازار بی اخلاق نتایج درخشانش رو خواهید دید.
                            فقط باید باورش کرد.

نظر

• حسام الدین
                              عضو فعال
                              • Aug 2014
                              • 335

سلام و صبح بخیر
                              در صف خرید، هیچ سهمی نخرید...
                              من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• m2020
                                عضو عادی
                                • May 2014
                                • 293

سلام .فباهنر و حقش چرا ممنوع متوقفه؟

نظر

در حال کار...
                                X