کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اعداد معنی نداره در این بازار هرجا اقایون تمایل پیدا کنند بازار برمیگرده
کدام سهم 3هفته اخیر تکنیکالی عمل کرده که همچنان بر اعداد پافشاری میکنید؟!!!
نگید عمل نکرده
بگیم
شکسته شده
حمایت اسمش حمایت هست
همینطور مقاومت
احتمال میدیم عمل کنن
الانم به نظرم فارغ از صفوف فروش بالای 15 هزار میلیارد تومن در بازار
حمایت تکنیکالی شاخص رو باید بررسی کنیم
با رسیدن به سطوح گفته شده داستان عوض میشه
مهمترین عامل فروش فرار اکثریت کد اولیها است.لابلای عرضه اولیه , چند سهم پیشنهادی از دوستان و vip کانالها اضافه کرده اند که هر روز ضرر را می بینند. باید برای افرادی که تازه کد بورسی میگیرند یک کلاس توجیهی چند روزه در نظر میگرفتند.
برای گرفتن سود صعودی امده اند و اکنون قرمزی بازار را می بینند.
فروش كد اولي ها طبيعيه چون بي تجربه هستند و طبيعتا اين احوالات بازار اونها رو ميترسونه . اما به قول نيما آزادي فروش سر خطي و ته خطي حقوقي ها تو اين روزها قصه ديگريه !!!
تو خيلي از سهمها دقت كنيد تا صف داره جمع ميشه حقوقي فروشنده ميشه و دوباره صف فروش ميبنده !!!
به نظر من یکی از بزرگترین ایرادات فعلی بازار بورس همین حجم مبناست ! بطور مثال خودرو را در نظر بگیرید حجم مبنا حدود 26 میلیون سهم است . تعداد کل سهام خودرو حدود 301656 میلیون سهم است ! نسبت حجم مبنا به کل سهام خودرو عددی معادل 0/000086 است . یا به عبارتی 0/0086 % درصد !!! یعنی با معامله شدن این مقدار ناچیز از سهام در یک روز در سقف قیمتی یا کف قیمتی ! ارزش شرکت ایران خودرو به میزان 5 درصد بالا و پایین می شود و این یعنی یک ایراد بزرگ !!
من فکر می کنم برای شرکتهای بزرگ با تعداد سهام بالا ، حداقل حجم مبنا به 5 تا 10 درصد و حتی بیشتر باید برسد ! تا از نوسانات به دور باشند . اینکه الان سهام شرکتهای بزرگ چنین اسان روزی 5 درصد می ریزد به خاطر این است که در روزهای صعود حجم معاملاتشان بسیار اندک بوده است نسبت به کل تعداد سهامشان .
پیشنهاد من اینست که :
حجم مبنا به حداقل 5 درصد کل سهام شرکت افزایش یابد ! و تغییرات قیمت پایانی سهام منوط به همین حجم مبنا باشد لیکن دامنه نوسانات قیمت سهم به 10 درصد افزایش یابد !
اگر چنین باشد نوسانات شدید در ارزش دارایی سهامداران این شرکتها کمتر خواهد شد و ضرر و زیانش برای سایر شرکتهای کوچکتر بورسی نیز کمتر خواهد شد .
نظر