کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با توجه به تعطیلات پیش رو و روند نزولی بازار امروز به هیچ وجه خرید جدید نمی زنم.
حتی در هفته آینده نیز به دلیل این که فقط سه روز کاری وجود دارد شرایط را مساعد نمی دانم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی نوید داد روزی خواهد آمد که اولین گزینه برای تأمین مالی، بازار سرمایه خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، "فرهاد دژپسند" در گفتگو با برنامه تیتر امشب شبکه خبر اظهار داشت: نمی خواهم آرمانی صحبت کنم اما می گویم با برنامه هایی که داریم بازار سرمایه می تواند قابل اعتمادترین گزینه انتخابی افراد باشد. وی در ادامه توضیح داد: از آبان سال گذشته پیگیر هستم و اقتصاد ما به کریدور تأمین مالی سوم نیاز دارد که بازار سرمایه می تواند این نقش را ایفا کند.
آقا کار به سهم ما نداشته باشین رانت عظیمی پشتشه ما تو 5/6 هزار تومن کلی داد زدیم بخرین هدف رویایی داره ولی خب کسی نخرید/:.coolsmiley02:./
ولی لامصب هر وقت بستنش بازار ریخت از پارسال تا حالا همیطور بوده و بازار آروم شد بازش کردن/:.grlim:./
درود بر علیرضای عزیز،
نوشته تون را الان دیدم
خوشحالم که بعد از مدتی دوباره می نویسید...
من نوشته ی شما هنگام خرید سهم رو ندیدم یا الان خاطرم نیست....
علی ای حالِِ همونطوری که فرمودین به همین صورت رانتی باز و بسته شده
امیدوارم به موقع با سود خوب ازش خارج بشین...
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
مهدی ساسانی در تلگرام یک فایل صوتی گذاشته که جالبه
حقوقی هایی که #شستا فروختند، دوشنبه باید خرید کنند!
محسن خدابخش، مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس در گفت و گو با بورس24:
⬅️هر شرکت حقوقی که در این شرایط بازار در #شستا فروش داشته حتما باید روز دوشنبه، خرید کند. تایید یا عدم تایید معاملات با شرکت بورس است، ولی هر حقوقی که این کار را انجام داده باید دوشنبه اقدام به خرید کند./:.nono.:/
⬅️در شرایط خاص، هیچ وقت افراد نباید استفاده خاص کنند که الحمدلله حقوقی ها هم دل بوده اند و سیاست کلی سازمان این است که بازار متعادل باشد.
آیا سبزی بازار ماندگار هست یا .......
به نظرم واسه سهم خریدن فعلا باید صبر کرد.
من که 50% نقد کردم و فعلا منتظرم ببینم چی میشه/:.wacsmiley.:/
ببینیم سیستم دستوری تا کجا پیش می ره!!!
فعلا که دستور داده شده حقوقی هایی که دیروز فروشنده شستا بودن ،دوشنبه آینده به همون تعداد خرید کنند.به نظرم دوشنبه باید شستا رو فروخت!!!:D
نظر