کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینقدر به شاخص سازها خورده نگیرید اینها مثل مرغی هستند که روی تخم مرغ ها نشستند (سهم های کوچک) اگر این مرغ هر از گاهی نیاد تخم ها رو بگردونه یا اصلا پاشه بره جوجه ای به عمل نمیاد پس خیال نکن با شاخص ساز نیستی خبری نیست نخیر خبری هست واتفاقا این سهام داران سهم های بزرگ هستند که قدرت نقد شوندگی دارند
با عرض معذرت از دوستان بیشتر از اینکه شبیه بازار بورس باشه شبیه سیرک شده /:.yead.:/
یک عده صبح میخرند بعضی از سهم ها تا بازار شل میکنه می پرند توی صف فروش . اشتباهی اومدند:D
خیلی شرایط بد شده و دلیلش هم اینه که تمام بازارهای موازی با بورس شروع به بزرگنمایی بورس کردند و مشکلات و ریزش را بازار بولد کردند تا خودشون را به حاشیه امن ببرند و موفق شدند همه مردم دارند روند شاخص را بررسی میکنند بدون اینکه بدونند این روند دلار و سکه است که در زندگی روزانه اشون تاثیر داره نه شاخص بورس
من که به حرف آشنامان اعتماد کردما امروز خرید کردم/.:blushsmiley:./
آشنامان زنگ زد گفت کیف کن اتکام تو بازار عاشورا صف خرید شده
میگه نگران هیچ سهمیت نباش بازار برمیگرده همه سهما از سقف قبلیش بالاتر میره
منتظر میمانیم توکل به خدا
لعنت بهکلیدساز و دارو دسته خالیبندش
دوستان هنوز همچنان از منفی خوردن سهمهای بزرگ شادی میکنند و منتظر بعدی هستند که انگار تا امروز سهمهای کوچک اصلاح نکردند .خوب عزیز دل برادر ما که با سهمهای کوچیکمون به قهقرا رفتیم و چند برابر ضرر را دادیم شاید وقتشه دست از دسته بندی بازار برداریم و بازار را با تمام سهامش به صورت کلی ببینیم
اول که قرار شد تایم معاملات جدا شد دوستان گفتند خوبه چون سهمهای کوچک یاد میگیرند راه خودشون را بروند بعد دیدیم نشد باز اومدن گفتند برزگان باید اصلاح کنند اما کوچکترها بیشتر اصلاح کردند بیاید با کلیت بازار دوست باشیم هم بزرگانش و هم کوچکترهاش
همین یکی دو هفته پیش داشتی با من کل کل میکردی . یادش بخیر./:.yead.:/ بهت گفتم هر چی داری بفروش بورس بخر. اگه خریده بودی
خیلی سود میکردی حیف شد.
دوستانی که تازه اومدن بازار بورس و فکر میکنن اینجا قراره بشه منبع درامد دوم سخت در اشتباهید. بعضی از افراد ساده لوح میگن برید اموزش ببینید ولی مگه میشه با یک سال دوسال اموزش شما مهندس یا پزشک بشید. بازار بورس جزو بازارای پر ریسک هست و اصلا با بازارای امن مثل طلا و دلار مقایسه نکنید .اینجا حداقل 70 تا 90 درصد راحت ضرر میکنید.
تا بفهمید چه خبره 5 تا 10 سال زمان میبره.خیلی ها بعد 10 سال هنوز برایندشون منفی هست.
من 15 سال سابقه در بازارای بین المللی دارم و امار و ارقام بروکرها رو در اکثر کشورها و افراد مختلف از پزشک تا اقتصاد دانی که سکته کردن میشناسم.
اینکه دولت کار خوبی کرده شکی نیست چون باعث شده و می شود این پولا اینجا بسوزه و وارد بازارای دلار و سکه نشه که روی زندگی همه موثره.
بازارای مالی در کوتاه مدت کاملا سفته بازیه و بازنده ها و اصطلاحا فیش ها مردم عادین که طعمه کوسه ها میشن در همه جای دنیا همینه.
شما پرفسور اقتصاد هارواردم باشید امکان نداره بتونید ارزش سهام اپل رو واسه ماه بعد پیش بینی کنید.
یک عده یک سال سود مفتی گرفتند ولی قبلا گفتم اکثر همین افراد چند برابر در اینده به بازار پس میدند.
اگه سهام بنیادی بدرد بخور تو اصلاح گرفتین 5 تا 10 سال هم میتونی صبر کنی .احتمال جنگ هم اصلا نمیدی بعد میتونی رو بورس حساب باز کنی بعنوان سرمایه گزاری بلند مدت.
امروز با یکی از دوستانم تماس تلفنی داشتم .
گفت اپارتمانم را فروخنم اومدم تو بازار بورس
بیش از 30 درصد ضرر کردم . چکار کنم؟
گفتم بخاطر افرادی چون شما , هم خودت ضرر کردی و هم بازار را بهم زدید.افرادی که با یک خبر صف فروشها را ردیف میکنند.دوست عزیز بارها گفتند که با پول مازاد وارد بورس شوید.
کاش قبل از اینکار با افراد اگاه مشورت میکردی. یا در یکی از صندوقها سرمایه گذاری میکردی.نمیدونم چه سهمهای داری , ولی تا نفروختی ضرر نکردی.اگر پولت را لازم نداری و سهمهایت هم خوب باشند صبر کن. جو بازار یصورتی است که اصلا نمیشه مشاوره داد.
عزیزانی که تازه وارد بورس شده اند , لازم است که اموزش ببینند.
اموزش هزینه ای دارد که ممکن است برای افرادی که تازه میخواهند شروع کنند, کمی سخت باشد. ولی در این جو بازار این اموزش لازم است.
از سال 1391 با اجازه از ادمین عزیز تایپیکی به این کار اختصاص داده شد که میتواند کمکی برای شما و خود ما باشد.
لطفا به لینک زیر سر زده و عضو شوید .:
در این جو بازار نیاز به مطالعه مطالبی داریم که به ما ارامش دهد.
.
سن عددی من 70 است. واقعا نه نیاز به تشویق دارم و نه قصد تبلیغ .
دوست دارم هر چه را که اموزش میبینم و اموزش میدهم و تجربه کرده ام در طبق اخلاص بگذارم.
اگر فرصت ندارید به پیج من که بالای 90 هزار فالور دارد سر بزنید , حتما مطالب لینک زیر را پیگیری فرمائید.
. http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2705
موفقتر باشید.
یکی از دلایلی که من تکنیکال را بر فاندامنتال ترجیح می دهم بحث پیچیده علیت است. تحلیل بنیادین عوامل موثر بر قیمت را مورد بررسی می دهد اما به این مساله توجه ندارد که مفهوم علیت در فلسفه محل بحث بسیار است. بسیاری از چیزهایی که ما علت می دانیم در واقع سبب محسوب می شوند! علت چیزی است که حتما معلول را می سازد . اما سبب فقط تاثیر در ایجاد مسبب دارد و صرفا احتمال وقوع را می رساند. اما در تکنیکال خود قیمت بررسی می شود. علت ها کار خود را کرده اند و کافی است رفتار قیمت بررسی شود. چون ما در این بازار به دنبال سودیم و باید همراه غول سرمایه حرکت کنیم. با او بخریم و بفروشیم . او از ما باهوش تر است و حسابداران و مشاوران خبره ای دارد . کارهای سخت را آنان انجام می دهند و بابتش حقوق خوبی هم می گیرند. چرا ما باید خود را درگیر اعداد و ارقامی کنیم که که شاید اشتباه هم باشند که قطعا در موارد بسیاری چنین است . فاکتور سازی و سند سازی در ادارات و شرکت ها بسیار رایج است.
بگذریم.
برخی گمان می کنند که انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بر بورس ایران تاثیر گذار است.
حال جالب است که گروهی از آنان معتقدند انتخاب ترامپ به ضرر است و گروهی انتخاب بایدن را به مضر می دانند!!
شاید بازار بورس دارد نتیجه انتخابات را پیش خور می کند.
من گر چه فعلا مظنون اصلی ریزش ها را شخص رییس جمهور می دانم اما همان طور که در بالا توضیح دادم معتقدم که علت اصلی ریزش ها را هیچ کس نمی داند .
اما این نظریه هم می تواند مورد تامل قرار گیرد.
اساتید پر مدعا و هزاران عضو در کانال هاشون پیشنهاد فروش قبل از ریزش رو ندادند که هیچ بلعکس باعث گمراهی اونایی که میخواستند تصمیم درست بگیرند شدند. از روز شروع ریزش هر روز گفتند اینجا کف بازار هست اینجا رو حمایت هست بخرید بخرید . دو روز بعد دوباره یه جوری خط روند رو می کشند تو کانال میزارند میگن اینجا حمایت قوی شاخص . ملت هم به نمودار های خودشون شک می کنند فکر می کنند حتما دیتای نمودار اونا درست هست و اعتماد میکنند و همین میشه. حتی اونایی که به درستی نقد کردند فریب این ها رو خوردند چند درصد پایین تر وارد شدند و بقیه ماجرا
نقل قول
درآمد مالیاتی ۳/۵ هزار میلیارد تومانی دولت از معاملات بورس در ۳ماهه اول امسال/ این میزان برابر کل درآمد مالیاتی سال ۹۸ و ۱۱ برابر درآمد کل سال ۹۷ است. :D
در شرایط فعلی به اوج نا امیدی رسیده ایم. یعنی در مقابل آن دیدگاهی که چندان میلی به تحلیل نداشت و همه چیز را بسیار خوشبینانه و ایده آل می دید حالا به نقطه معکوس آن روزها رسیده ایم.
بحث حمایت از بازار و جمع آوری صفوف فروش یک بحث است، بحث چشم انداز آینده بحثی دیگر. حمایت از بازار جهت نقدشونده بودن سهام قطعا مورد حمایت است و باید تداوم هم یابد. سهام باید نقد شونده باشد و در نبود بازارگردان طبعا حقوقی های بزرگ باید نقشی مشابه بازی کنند.
در خصوص چشم انداز بحث متفاوت است. در یک نقطه ای سهام بین ارزشمند بودن یا نبودن است. از یک زاویه ای می شود در اقتصادی تورم محور، ارزش دارایی ها و سود آینده را به رخ کشید از جهت دیگر می شود به p.e نسبی اشاره کرد که این ها دو تارگت و چشم انداز متضاد هم را ترسیم می کند.
بازار امروز و ازینجا به بعد اگر منفی باشد علت آن ترس از باختن و فشار روانی حاصل ازان است چون اگر مبنا را eps قرار دهیم آن نمادهایی که eps محور بودند به نقطه ای رسیده اند که اساسا بدون حمایت هم خودشان باید متعادل شوند.
نمادهایی هم که مبنای معاملاتشان eps نبوده که اساسا بحثی در خصوص p.e آن ها نیست اما بازار این روزها به شدت نگران سرمایه خود است لذا مدل فروش ها تحلیلی نیست و نمی توان رفتارهای بعدی را پیشبینی کرد اما می شود گفت بازار به نقطه ای رسیده که تعداد نمادها مناسب سرمایه گذاری در آن کم نیستند.
بازار اگر نقدشونده بود و تمامی نمادها بازارگردانی می شدند، به این نقطه نمی رسیدیم اما در نبود آن ها باید حقوقی ها همچنان در جهت حمایت و نقدشونده کردن نمادها کوشش کنند.
نظر