جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • wxy4u
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 330

پاسخ : جــــو بــــازار

شما سهامدار بی‌سوادی نیستید فقط به رشته تحرکات رانتی دولت متصل نیستید.

نظر

• noori
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 206

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
      دوست عزیز،
      چند روز پیش هم به یاد دارم مطلبی نوشتید(نقل به مضمون) که چرا راجع به سهام شاخص ساز دوستان اوطور قضاوت می کنند؛امروز هم این مطلب رو نوشتید....
      دستکم بحث مورد اشاره من و دوستانی که اینجا میشناسم "سهامدار خرد خودرو و فولاد" و غیره نبود....اینجا راجع به خوشحالی و یا ناراحتی بحث نمیکنیم و با خوشحالی یا ناراحتی هم بازار اوضاعش آرام و طوفانی نمیشه!
      بحث سر شاخص سازی و بالا بردن اینها بود!
      در اینکه این دست شرکتها را باد کردند و به خلق الله انداختند و عده ای دعوت به پریدن در صف اینها کردنذ شکی نیست! در اینکه رشد بی رویه اینها موجب حساسیت نسبت به رشد بازار شد هم شکی نیست!
      این هم که می فرمایید بازار بدون خودرویی ها جایی نمیره نظر ثاقبی نیست...پارسال سهام خودرویی کجا بودند؟!بازار هم یک رشد معقولی داشت....همین فولاد و غیره هم در 400 500 دست و پایی می زدند و خبری هم از این صف های خرید و فروش نبود!

جناب zobra من بعد از سالها هنوز شاگرد این بازارم و از همه عزیزان و منجمله شما ‌تحلیل و ...یاد می گیرم .صد البته که بخشی از اتفاقهای این روزها ناشی از رفتار حقوقی است که به تنها چیزی که فکر نمیکنه سهامدار خرد است وبا بی کفایتی بازار را به این وضعیت انداخته اند .
      منظور من از اینکه گفتم تا خودروییها برنگردند بازار جایی نخواهد رفت به دلیل ارزندگیشون‌ نیست بلکه به دلیل تزریق اعتماد به بازار است اینجوری که از روند معاملات برمیاد تمام سهمها چه بزرگ‌و شاخص یاز که صد البته با پروپکاندا رشد کردند چه کوچک باید به تعادل برسند و بازار زمانی را با نوسان کم بگذرونه تا نقطه تعادل جدیدی در بازار تعریفبشه و کم کم ارزندگی سهمها و گزارشها تاثیر گذار باشه .به نظر من الان تو این بازار حتی بهترین افشاها و گزارشها هم سوخت میشه و تاثیر کوتاه مدت داره .
      اینهم بگم که خودم فول سهم هستم و چه بسا بخش سنگینی از پرتفوی من را سهام کوچک که اصلاح سنگین داشتند تشکیل دادن .

نظر

• zorba
        ستاره دار(3)
        • Aug 2013
        • 3951

رشد 80 هزار واحدی شاخص قلابی(ولو شستا باطل شود)جز خسران برای بازار سرمایه و اهالی ماندگار این بازار به بار نخواهد آورد!
        اینجا بازار ارز و طلا نیست!

بساط این شاخص قلابی را جمع کنید!
        16.4.99
        چند روز پیش گفتم!
        ناراحتی اساسی زمانی بود که به لطف چند سهم شاخص قلابی رو بالا میبردن!
        هنوز هم دست بردار نیستند!و میان زیر اینجور سهما رو میگیرن....که بیشتر به نظر میرسه پولهای درشت رو با این طریق حمایت از پشت دیوار صفوف آزاد میکنند!
        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• CHESTER.2020
          عضو فعال
          • Apr 2020
          • 1255

اگر کسی شستا رو بالا میخرید اینقدر ناراحت نمیشدم که خودرو ی 800-900 را فرو گذاری فرمودند دوستان!! تا الان پیش یکی از رفقا بودم با حال ندارش سر این ضرر ها با خانمش دعوا کرده بود و متاسفانه کار بجای باریک کشیده بود... از این داستان ها از این به بعد زیاد خواهیم دید/:.sadsmiley.:/... روزهای سبز بازار همه دچار فومو شدند در این روز ها همه دچار ترس از اینکه سر به سر میشوند یا خیر...!! به دوستمان گفته بودیم با مبلغ کم و از صندوق ها شروع کند دقیقا با مبلغ بالا و از سهام شروع کرد!!
          آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2020/09/07, 02:19.
          نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
          نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

عجب این شاخص سازها رو برای افشای گروه الف بستن و باز کردن و پروندن بالا!
            حالا هم باید همین داستان از نوع وارونه ش پیش بیاد!
            بازار رو به کل با 4 تا و نصف سهم اینا گروگان گرفتند!

نظر

• zorba
              ستاره دار(3)
              • Aug 2013
              • 3951

دوستان لطف کنن با سازمان تماس بگیرن
              بگن این پالایشی ها را بستین باز کنین تا برن پایین!
              اینا پالاشی ها را نمیخوان منفی باز بشه تا صندوق به صرفه باشه!
              اصل دستکاری
              .........
              ضمنا بدون اطلاعیه شستا را بستن تا شاخص اصلاح نکنه و خود سهم هم همینجا بمونه تا آبها از آسیاب بیفته!
              دارن شور میکنن چه اطلاعیه ای به خورد ملت بدن!
              دستکاری واضحتر از این؟!

نظر

• رامین حیاتی
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1321

شستا را بسته اند هنوز هیچی هم اعلام نکردند /:.happysmiley:./
                همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• zorba
                  ستاره دار(3)
                  • Aug 2013
                  • 3951

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
                  شستا را بسته اند هنوز هیچی هم اعلام نکردند /:.happysmiley:./
                  دارند مشورت میکنند و دلیل برای اطلاعیه احتمالی می تراشند!
                  اینها دستکاری در بازاره....
                  نسبت به اینا باید اعتراض بشه
                  همین پالایشی ها اگر باز بشن شاخص سنگین اصلاح میکنه و التیامی بر این وضعه!
                  هم تخفیف به پالایشی ها و بستنشون...هم این بساط بستن شستا...اینا همش استخون لای زخمه...
                  همین دستکاریا بازار رو اینطور کرد و می کنه...دستکاری یعنی خیانت به سهامدار خرد

نظر

• matin
                    ستاره دار (14)
                    • Mar 2013
                    • 650

دارا یکم صف فروش!
                    کف واعظی هم عن قریب که سوراخ بشه.
                    إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
                    "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4716

سه شنبه قراره جلسه ای در مجلس به منظور بررسی بازار سهام با حضور کارشناسان و نمایندگان سهامداران حقیقی و خرد بازار تشکیل بشه ! بعید بدونم آبی گرم بشه از این جلسات !

نظر

• رامین حیاتی
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1321

دارند مشورت میکنند و دلیل برای اطلاعیه احتمالی می تراشند!
                        اینها دستکاری در بازاره....
                        نسبت به اینا باید اعتراض بشه
                        همین پالایشی ها اگر باز بشن شاخص سنگین اصلاح میکنه و التیامی بر این وضعه!
                        هم تخفیف به پالایشی ها و بستنشون...هم این بساط بستن شستا...اینا همش استخون لای زخمه...
                        همین دستکاریا بازار رو اینطور کرد و می کنه...دستکاری یعنی خیانت به سهامدار خرد
                        حدودا 40 روز پیش بود اعلام کردم از شستا خارج شدم برای این ریسک های سیستماتیک بعدش چندتا ریز نوسان گرفتم ولی در کل از همون موقع فهمیدم بازار ایران جای ماندن نیست وباید کوچ کنیم به بازارهای مالی اونطرف مثل کریپتوکارنسی و....

نظر

• MOSTAFAVI
                          Banned
                          • Jun 2012
                          • 5633

امروز دیگه ظاهرا از حمایت خبری نیست.تقریبا به جز چند تا سهم همه در 5- غوطه ور شدن!!!

نظر

• abdolhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2019
                            • 1585

1- اور کنید قصدم نمک به زخم زدن و این چیزا نیست. ولی این روزها برای همیشه یادتون بمونه.
                            از کی ما داشتیم داد می زدیم که اگر حد ضررتون بخوره حتی توی صف فروش هم که شده بشینید و با پر کردن حجم مبنا خارج بشید.
                            یه مشت آدم ... که دهها ممبر و فالوور دارن ملت رو از خارج شدن بر حذر می داشتن.
                            باز هم می گم هیچ کس نمی دونه بازار کی بر می گرده یا اصلا بر می گرده یا نه؟
                            اما کسانی که به موقع خروج زدند الان راحتند.

2- نکته دیگه: من اساسا بنیادی کار نمی کنم.
                            اما طبق محاسباتی که انجام دادم خیلی از نمادها نسبت به ارزش دلاری هنوز حباب دارن.
                            این که پراید رفته بالای 100 میلیون پس سهام هم باید رشد کنه یک تفسیر کاملا عوامانه س .

3- از دیشب خبری داره توی گروه ها و کانال ها دست به دست می شه راجع به این که قراره یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی صرف حمایت از بازار بشه.
                            اولا همان طور که بارها عرض شده بازار در روند نزولی به اخبار مثبت وزن خیلی کمی می ده یا حتی برداشت منفی می کنه.
                            ثانیا چرا این اخبار خوب همه شون در زمان تعطیلی بازار پخش می شن؟؟ پس مشکوکه.
                            ثالثا توی این مملکت با بروکراسی افتضاحی که همه مون می دونیم و هرج و مرج غیر طبیعی اداره کشور در حال حاضر تا یک تصمیم بخواد عملی بشه هفته ها طول می کشه و در زمان اجرا معمولا 180 درجه بر خلاف چیزیه که در ابتدا اعلام شده .

4- و نکته بعدی این که :
                            توقف شستا به هیچ وجه به این علت نبوده که سهامدار عمده ش رنج منفی می کشیده و هر چی پول می ریختن توش بلعیده می شده.
                            اتفاقا باز بودن شستا کمک می کرد تا شاخص هم همراه با نمادها منفی بخوره .
                            به خاطر این بسته شده تا عدد شاخص پایین نیاد و بتونن بگن ما حمایت کردیم!!
                            با این جور وحوشی توی بازار طرفیم!
                            بعد یه عده ساده دل توقع حمایت دارن.

نظر

• amir no.7
                              عضو عادی
                              • Apr 2020
                              • 79

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
                              حدودا 40 روز پیش بود اعلام کردم از شستا خارج شدم برای این ریسک های سیستماتیک بعدش چندتا ریز نوسان گرفتم ولی در کل از همون موقع فهمیدم بازار ایران جای ماندن نیست وباید کوچ کنیم به بازارهای مالی اونطرف مثل کریپتوکارنسی و....
                              حق با شماست. این بازار واقعا دیگه قابل تحمل نیست

نظر

• رامین حیاتی
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1321

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                                سه شنبه قراره جلسه ای در مجلس به منظور بررسی بازار سهام با حضور کارشناسان و نمایندگان سهامداران حقیقی و خرد بازار تشکیل بشه ! بعید بدونم آبی گرم بشه از این جلسات !
                                تاکنون ما نتیجه ای از جلسات نگرفتیم
                                خیلی بخوان لطف کنن بخاطر نوسان 20 درصدی و50 درصدی سهم باید بسته بشه وبعد با حراج بدون دامنه باز بشه تا عده ای که میخوان نقد بشن ومرتب صف درست میکنن خارج بشن

نظر

در حال کار...
                                X