جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1585

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    واقعا من عضو کانالتون هستم؟؟؟
    نمی دونم کی عضو شدم و نمی دونم کدوم کانال کانال شماست.
    الانم که باز تلگرامم باز نمیشه که برم چک کنم.

چون نام خانوادگی بنده رو می دونستید این حدس رو زدم.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5586

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
      چون نام خانوادگی بنده رو می دونستید این حدس رو زدم.
      یه بار فک کنم یه نفر توی سایت اسم فامیلتون رو گفتند.
      بعد اون روز هم که گفتند سایت ممکنه مسدود بشه
      یه ادرس اینستا گذاشتن که توی اون اطلاع رسانی بشه
      اونجا هم دیدم که فامیلتون دستغیب هست.
      از سرشناس ها و پولدارای شیراز هم هستیداااااا :)
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• abdolhossein
        عضو فعال
        • Feb 2019
        • 1585

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        یه بار فک کنم یه نفر توی سایت اسم فامیلتون رو گفتند.
        بعد اون روز هم که گفتند سایت ممکنه مسدود بشه
        یه ادرس اینستا گذاشتن که توی اون اطلاع رسانی بشه
        اونجا هم دیدم که فامیلتون دستغیب هست.
        از سرشناس ها و پولدارای شیراز هم هستیداااااا :)
        از شوخی تون صرف نظر می کنم. اما مشکل اینحاست که ممکنه عده ای این شوخی ها رو جدی بگیرن.

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

به گزارش نبض بورس به نقل از صدای بورس، ۴ نماد شتران،‌ شبندر،‌ شبریز و شپنا که از روز گذشته بازگشایی شدند،‌ در حالی امروز معاملات‌شان ادامه پیدا کرد که نسبت به قیمت عرضه اولیه‌شان تنها نماد شبندر رشد داشته است. البته نسبت به قیمت با تخفیف آن هنوز این۴ نماد برای دارندگانش سودهی دارد.

به این ترتیب ارزش صندوق دارا دوم در پایان ساعت معاملاتی امروز به رقم ۶ میلیارد و ۹۷۸ میلیون و ۶۵۴ هزارو ۲۱۴ ریال رسید.

از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

ورزشکاران میلگرد به دست

و اما شاهکاری هم بشنوید از ورزشکاران محترم! آِنقدر افزایش قیمت برخی مصالح ساختمانی چشمگیر بوده که آوازه اش فوتبالیست ها را هم کاسب کرده و برخی بازیکنان شاغل در باشگاه های ایرانی، در قراردادهای خود آپشن جدیدی رو کرده اند و به جای بخشی از مبلغ قرارداد، حواله میلگرد دریافت می کنند! خدا قوت بزرگواران، پرورش ۸۰ میلیون نفر دلال در کشور هنر کمی نیست.
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
              بنظرتان در آینده طبقه متوسط پر تعداد خواهیم داشت یا طبقه متوسط سال به سال کوچکتر میشه و بر غنی و فقیر جامعه افزوده میشه ؟ سوال مهمی هست

راه کسب ثروت در جامعه ای که طبقه موسط پر شمار داره با جامعه ای که طبقه متوسط کوچک داره متفاوته
              سروش عزیز شاید به جواب سوالتان برسید....

ابرهیم رزاقی، اقتصاددان گفت: به دلیل آنکه دولت هیچ نظارتی در حوزه اقتصادی ندارد و دولت عملا خود را کنار کشیده و اقتصاد کشور را رها کرده است، شاهد چندبرابری قیمت‌ها هستیم.

اکنون مهم‌ترین تهدید ایران فقر شدید، بیکاری گسترده، عدم توانایی بسیاری از مردم در پرداخت کرایه خانه و پول‌دارتر شدن پول‌دارهاست. واقعیت این است که در حال حاضر ۳۰ میلیون بیکار وجود دارد و ۶۰ میلیون نفر زیر خط فقر قرار دارند. وضعیت اقتصادی کشور در شرایط بسیار بدی قرار دارد».

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5586

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                از شوخی تون صرف نظر می کنم. اما مشکل اینحاست که ممکنه عده ای این شوخی ها رو جدی بگیرن.
                نه شوخی نبود.
                دستغیب های شیراز معروفن که...

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• تاران
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 958

[IMG][/IMG]

شاخص کل
                  و یک سناریو

نظر

• Feri26
                    عضو عادی
                    • Aug 2020
                    • 92

آقا الان تحلیل وخبر جواب نمیده باید سایتها و کانالهای تلگرامی و اینستاگرامی همه برن سمت اینکه پول بره سمت سهامهای کوچک تا جو بازار برگرده حالا هی تحلیل بزار و خبر نشربده

نظر

• بهزاد بهزادی
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 494

تست مي كنيم! يك دو سه...

نظر

• Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                        تست مي كنيم! يك دو سه...
                        درود
                        خوش آمدید جناب بهزادی عزیز
                        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• بهزاد بهزادی
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 494

سلام دوستان،

در مورد وضعيت بازار بورس ماهيتا در اصلاح هستيم... اينكه اصلاح انتهاي زماني و قيمتي كجا باشه بسيار نامشخص هست چون با انواع پترن ها و سناريوها مي تونيم روبرو باشيم...

اگر اين يك اصلاح كلاسيك باشه به جهت قيمتي مي تونه سطوح پايينتري رو لمس كنه و به جهت زماني هم مي تونه زماني طولاني بازار رو گرفتار كنه... با اين حال قطعيتي براي چنين سناريويي نداريم...

نكته مهم به نظر من اينه كه دوستان متوجه بشوند بخش عمده رشد بازار ناشي از كاهش ارزش ريال و تورم بوده... در مقطع حاضر بازارهاي موازي وضعيتي مشابه دارند و بازار بورس حتي با ريزش يك ماه اخير و با قيمت دلار امروز عقب ماندگي ندارد اما اگر روند صعودي دلار ادامه دار بشه مجددا افزايش قيمت سهام در آينده منطقي و توجيه پذير ميشه...

ماشه كشيده شده بيشتر تاثير رواني داره و ايران مدتهاست تحريم كامل هست كه مردم اونرو با پوست و گوشت و استخوان دارند درك مي كنند... اما انتخابات امريكا به نوعي مهم هست چون رويكرد اصلي ايران در اون موقع شناسايي ميشه...

من حتي با اومدن بايدن چيزي تحت تقويت ريال رو متصور نيستم و به همين دليل هر روند نزولي تو بازارها و قيمتها بيشتر ماهيت اصلاحي داره و ريال همچنان با همين فرمان تضعيفي كه ٤٢ سال هست ميره جلو پيش خواهد رفت...

اگر صرفا بخواهيم تكنيكال شاخص رو بررسي كنيم اون ريزش موج اول بوده و بعد ازون يك صعود اصلاحي داريم و در انتها مجددا ريزش انتهايي اين موج اصلاحي... فعلا تو موج دو و يا بي از اصلاحيم... در اين سناريو شاخص تا ١ ميليون و ٣٠٠ هزار واحد هم مي تونه بياد پايين... ولي رشد قيمت ارز اگر ادامه دار باشه بعيد هست شاخص ريزش معناداري كنه و به اين سطوح برسه... بنابراين ادامه رشد قيمت ارز در روزهاي آتي عملا سهامداران رو قانع مي كنه كه قيمت سهامشون بالا نيست و فشار فروش از بين ميره...

به همين دليل هست كه انتهاي اين اصلاح عملا غير قابل شناسايي هست... دلار كنترل بشه بازار فعلا بالايي نداره و كنترل نشه بازار محكوم به صعود هست با يك تاخير زماني... در انتها به نظرم تو هر بازاري هستيد فقط ريال نگه نداريد چون روند فعلي ادامه دار هست...

روز خوش- بهزاد
                          آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2020/09/20, 19:59.

نظر

• سقراط حکیم
                            عضو عادی
                            • Sep 2020
                            • 79

با درود به بهزادی عزیز و گرامی ، چه تصادفی شما رو نمی دونم ولی خودم 5 سال بود که تو فروم ها حضور نداشتم.تازه از راه رسیدم......یادش بخیر ((سرمایه)) و ((قیمت ها)) رو. موفق باشید
                            [SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14627

شاید پیش بینی بازار فردا غیر ممکنه باشه
                              ولی اگر دیدین بعد از اتمام سخنرانی رهبری بازار مثبت سنگین کردن تعجب نباید کرد
                              بالاخره این مشت محکم باید یه جوری تو دهن آمریکا بخوره
                              و فردا تمام رسانه ها این مشت محکم نشون دنیا بدن دیگه
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• بهزاد بهزادی
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 494

در اصل توسط سقراط حکیم پست شده است View Post
                                با درود به بهزادی عزیز و گرامی ، چه تصادفی شما رو نمی دونم ولی خودم 5 سال بود که تو فروم ها حضور نداشتم.تازه از راه رسیدم......یادش بخیر ((سرمایه)) و ((قیمت ها)) رو. موفق باشید
                                سلام،

واقعا دوران خوبي بود... هم سرمايه و هم قيمتها عالي بودند... حدود پانزده سالي ميشه اون فروم ها بسته شدند! سالهاي زيادي تو قيمتها بودم و خب اينكه در كنار رامين و سعيد مدير اون سايت بودم در سالهايي برام هميشه ارزشمند بود... من از قيمتها خيلي ياد گرفتم و خب فكر مي كنم چندين هزار پست اموزشي هم اونجا داشتم كه با بسته شدن اون انجمن همه از بين رفت... ولي تا بوده همين بوده... باز تو سرمايه رضا يه فرصتي داد كه پستهارو بك آپ بگيريم ولي قيمتها يه دفعه بسته شد...

در مورد بورس هم خب مدتي در كنار خانم محمدي و مهرداد عزيز در سايت آدان تحليل بودم كه اون هم بنا به ملاحظاتي در نهايت تعطيل شد...

منتها بازارها هميشه حاوي فرصت هاي بي انتها هستند و فعاليت ها تو هر انجمن و قالبي باشه هدفش قرار گرفتن در فضاي مناسب براي پيدا كردن فرصت هاي ماليست... در هرحال به سالها عقب برگشتم با پستتان!

ارادتمند- بهزاد

نظر

در حال کار...
                                X