جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : جــــو بــــازار

یک دستگاه هوشمند هست در ماه 1000 تا کلوچه میسازد و خراب می شود قیمتش 2 میلیون تومان است ، یک کارگز ماهر کلوچه پز هم هست در ماه 1000 کوچه می پزد 3 میلیون تومان حقوق می گیرد ! شما کدام را استفاده می کنید ؟ حالا فرض کنید دلار بالا برود ان دستگاه اتوماتیک کلوچه پز میشود 4 میلیون تومان (چقدر اشتغال زایی می شود در جامعه /:.happysmiley:./ ، البته این یک دروغ بزرگ است/:.ph34r-smiley.:/ چون ان کارگر سوختش(غذا و بهداشت و مسکن و... گران می شود و در واقع مجبور است ارزان تر کار کند یعنی کمتر بخورد و بیاشامد و اسراف کند !!! بهره وری افزایش می یابد!!!!!!!)

کمی در مورد تفاوت برده داری نوین و برداری در گذشته نوشته بودم پاک کردم ( در گذشته برده ارزشمند بود چون باید دایم(همیشگی) می خریدیش ، برای همین اب و دان و رفاه و اسایش را هم فراهم می کردی علاوه بر درمانش ( بشرطی که هزینه درمانش از درمان یک برده صفر کیلومتر بالاتر نرود ) که زنده بمونه برات کار کنه ) اما الان برده داری نوین هست ، هر مشکلی برای برده پیش بیاد مشکل داشته باشه مشکل خود برده اس برای شما ریالی هزینه نداره و اصل هم اینه که بتونی بیشتر ازش کار بکشی ، هرچی بیشتر بهش فشار بیاری سود بیشتری بردی برعکس برده داری قدیم که خیلی سوسول بازی بود ، هر اتفاقی براش افتاد ، باید هزینه می کردی براش

ضمن اینکه برده ها الان باید بتونن با شرکت های بزرگ و بین المللی و یا دستگاه های فوق پیشرفته و هوشمند رقابت کنند ، یعنی هم هوشمند باشن هم پر کار و خستگی ناپذیر و هم کم هزینه

دقت کنید ، برده ها باید بتونن رقابت کنن نه مسول ها

=====================
    چندین بار نوشتم و هعی پاک می کنم کمتر مطالب متفرقه داخل کنم
    =====================

گرانی دلار یعنی چی ؟ یعنی نیروی کار ارزان تر و اینکه شمای برده (خودم) هنوز بدرد میخوری ، بقول معروف ما هنوز بدرد می خوریم مارو دور ننداز (آیا شما قابل دور ریخته شدن هستید؟ /:.ph34r-smiley.:/ )

و این ها همه اقتصاد است! نظام سرمایه داری غیر اسلامی است !

چرا باید شما برده (خودم) بدرد نخور از نفت و گاز و برق و انرژی و خاک و محصول و فلزات و منابع با ارزش و رو به کمبود جهان سهم داشته باشی ؟ شما چه فایده ای برای ریس شرکت کوکاکولا و اینتل و ... داری که برات کار کنن ؟

بازی تا مدت معلوم هست ؟ وقتی نیازی بهتون نباشه ی کرونا میزنن و حذفتون میکن ، و البته خداوند! لاحول و لا قوه الا بالله

در وجود تمام جانداران ی ژن گذاشته به اسم ژن بقا ، و این ژن انقدر قوی هست که بعضا برای بقا ، جانداران فرزندان خودشونو هم می خورن !!!

منتظر معجزه خدا باشین

(نمی دونم تونستم بنویسم مطلب را یا نه ، ولی دلار با این تغییرات جزیی جای نگرانی نداره /.:blinksmiley.:/ چون ژن بقا هنوز فعال نشده یعنی هنوز جا داره حالا حالاها بنظرتان با دلار 30 تومنی ژن بقای 80 درصد نفرات فعال میشه ؟ )

پ.ن : لطفا مدیران گرامی سایت مطلب پاک کنن یا حذف کنند یا به جای دیگری انتقال بدن فکر کنم مطلب مناسبی نیست
    آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/09/30, 21:58.
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• 20reza
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 310

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
      دوستان تقسیم سفارش در خرید کار نمی کنه؟درسته؟خود سازمان محدود کرده؟

یا نه شایدم کار میکنه برا من خرابه....
      یادمه خود سازمان محدود کرد ...احتمال زیاد..
      این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
      لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• کیمیاگر
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 298

سلام به دوستان.
        درخصوص مناظره دیشب، اول فکر میکردم بایدن آرام است و ترامپ در حالت دفاعی است و مدام میپرد وسط حرف. اما بیشتر که دیدم با خودم فکر کردم واقعا آمریکا اگر میخواهد قلدر باشد، نباز به یک همچین رییس جمهور قلدر و حرف نشنویی هم دارد.
        بایدن میخواهد در زمین منطق و آرامش و تساوی حقوق بازی کند، اما ترامپ حرف حرف خودش است و سیستم فکری خاص خودش را دارد و براساس آن پیش میرود.
        نمیشود یک کشور که ادعای ابرقدرتی دارد را با منش بایدن اداره کرد. اگر اوباما بود چرا. او محکم و با دست پر حرف میزد. اما بایدن نه. رئیس جمهور باید هیبت یک رئیس جمهور را داشته باشد. بایدن چنین چیزی نداشت. آن چند تکه ای هم که به ترامپ انداخت معلوم بود از قبل در جلسات شبیه سازی مناظره، کلی برنامه ریزی کرده اند به همراه تیم و مشاورانش تا چنین تکه هایی را در مناظره اش در یک موقعیتی بگوید.
        ترامپ میداند چه میخواهد، بایدن نه. انگار زورکی هلش داده باشند جلوی ترامپ بایستد.
        اگر بعد از مناظره از من میپرسیدند ارتش آمریکا از کدام یک بیشتر حرف شنوی خواهد داشت، میگفتم ترامپ. یا فکرش را بکنید این بایدن دیشب با چین و روسیه بخواهد تعامل کند، درسته قورتش میدهند.
        فارغ از این مسائل، این نکته را هم باید توجه داشت که در شرایط فعلی هر گزینه ضعیفی در آمریکا برای ایران یک امتیاز بزرگ است.

نظر

• abdolhossein
          عضو فعال
          • Feb 2019
          • 1585

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
          دوستانی که از بالا رفتن دلار و طلا خوشحالن و مرتب ذوق میکنن بدونن همه با هم داخل یه کشتی هستیم. تایتانیک وقتی داشت غرق میشد طبقات پایین توی سر خود میزدن ولی طبقه بالایی ها بی خبر در حال رقص بودن. در نهایت چی شد....
          همگی با هم غرق شدن..
          حالا چند روز ممکنه از بالا رفتن ثروت خودتون خوشحال باشین ولی وقتی فقر و گرسنگی و ... بیشتر شد بالاخره دیر یا زود همه رو درگیر میکنه....چه جوری میشه خوشحال بود در حالی که یه عده واقعا دارن از بین میرن...
          آدمی را آدمیت لازم است.
          من دلم در این بازارها برای کسی نمی سوزد.
          مگر وقتی بورسی ها این قدر ضرر کردند مردم عادی دلشان برایشان سوخت یا اصلا ککشان هم گزید؟ حتی تا می توانستند طعنه و کنایه زدند.
          به قول استادمان دکتر برزیگر برای کسی از ضررهایتان نگویید و ننشینید برایشان از مسایل بازار سرمایه صحبت کنید.گرچه ممکن است جلویتان چیزی نگویند یا حتی همدردی کنند اما وقتی رفتید پشت سرتان می خندند و می گویند حقشان بود. این ضررها باعث شد پول نجسشان طاهر شود!!

نظر

• abdolhossein
            عضو فعال
            • Feb 2019
            • 1585

توجه توجه ???

سلام #دلار به 30000 تومان
            #سکه در آستانه 15 میلیونی شدن
            پول های خارج شده از #بورس از 5 مرداد و همچنین پول های بالقوه ای که قرار بود در ادامه رونق ایجاد شده وارد بورس شوند، به بازار دلار و سکه هجوم برده و این بلا را سر مسکن ، دلار و سکه آورده اند و مردم مظلوم ایران را بیچاره تر از گذشته نمودند،
            مردم هرچه نفرین دارند آدرسش شیخ حسن روحانی و وزرای #بی _لیاقت اقتصاد و نفت می باشند.
            آدرس غلط به شما ندهند.

@moshaveranebourseisf

نظر

• abdolhossein
              عضو فعال
              • Feb 2019
              • 1585

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
              یک دستگاه هوشمند هست در ماه 1000 تا کلوچه میسازد و خراب می شود قیمتش 2 میلیون تومان است ، یک کارگز ماهر کلوچه پز هم هست در ماه 1000 کوچه می پزد 3 میلیون تومان حقوق می گیرد ! شما کدام را استفاده می کنید ؟ حالا فرض کنید دلار بالا برود ان دستگاه اتوماتیک کلوچه پز میشود 4 میلیون تومان (چقدر اشتغال زایی می شود در جامعه /:.happysmiley:./ ، البته این یک دروغ بزرگ است/:.ph34r-smiley.:/ چون ان کارگر سوختش(غذا و بهداشت و مسکن و... گران می شود و در واقع مجبور است ارزان تر کار کند یعنی کمتر بخورد و بیاشامد و اسراف کند !!! بهره وری افزایش می یابد!!!!!!!)

کمی در مورد تفاوت برده داری نوین و برداری در گذشته نوشته بودم پاک کردم ( در گذشته برده ارزشمند بود چون باید دایم(همیشگی) می خریدیش ، برای همین اب و دان و رفاه و اسایش را هم فراهم می کردی علاوه بر درمانش ( بشرطی که هزینه درمانش از درمان یک برده صفر کیلومتر بالاتر نرود ) که زنده بمونه برات کار کنه ) اما الان برده داری نوین هست ، هر مشکلی برای برده پیش بیاد مشکل داشته باشه مشکل خود برده اس برای شما ریالی هزینه نداره و اصل هم اینه که بتونی بیشتر ازش کار بکشی ، هرچی بیشتر بهش فشار بیاری سود بیشتری بردی برعکس برده داری قدیم که خیلی سوسول بازی بود ، هر اتفاقی براش افتاد ، باید هزینه می کردی براش

ضمن اینکه برده ها الان باید بتونن با شرکت های بزرگ و بین المللی و یا دستگاه های فوق پیشرفته و هوشمند رقابت کنند ، یعنی هم هوشمند باشن هم پر کار و خستگی ناپذیر و هم کم هزینه

دقت کنید ، برده ها باید بتونن رقابت کنن نه مسول ها

=====================
              چندین بار نوشتم و هعی پاک می کنم کمتر مطالب متفرقه داخل کنم
              =====================

گرانی دلار یعنی چی ؟ یعنی نیروی کار ارزان تر و اینکه شمای برده (خودم) هنوز بدرد میخوری ، بقول معروف ما هنوز بدرد می خوریم مارو دور ننداز (آیا شما قابل دور ریخته شدن هستید؟ /:.ph34r-smiley.:/ )

و این ها همه اقتصاد است! نظام سرمایه داری غیر اسلامی است !

چرا باید شما برده (خودم) بدرد نخور از نفت و گاز و برق و انرژی و خاک و محصول و فلزات و منابع با ارزش و رو به کمبود جهان سهم داشته باشی ؟ شما چه فایده ای برای ریس شرکت کوکاکولا و اینتل و ... داری که برات کار کنن ؟

بازی تا مدت معلوم هست ؟ وقتی نیازی بهتون نباشه ی کرونا میزنن و حذفتون میکن ، و البته خداوند! لاحول و لا قوه الا بالله

در وجود تمام جانداران ی ژن گذاشته به اسم ژن بقا ، و این ژن انقدر قوی هست که بعضا برای بقا ، جانداران فرزندان خودشونو هم می خورن !!!

منتظر معجزه خدا باشین

(نمی دونم تونستم بنویسم مطلب را یا نه ، ولی دلار با این تغییرات جزیی جای نگرانی نداره /.:blinksmiley.:/ چون ژن بقا هنوز فعال نشده یعنی هنوز جا داره حالا حالاها بنظرتان با دلار 30 تومنی ژن بقای 80 درصد نفرات فعال میشه ؟ )

پ.ن : لطفا مدیران گرامی سایت مطلب پاک کنن یا حذف کنند یا به جای دیگری انتقال بدن فکر کنم مطلب مناسبی نیست

بله.
              انسان موجودی است که در بدترین شرایط هم می تواند زندگی کند و خود را تطبیق دهد.
              ما نسل دهه 60 زمانی که وارد دوران نوجوانی شده بودیم می دیدیم که پدرانمان علی رغم این که زندگی متوسطی داشتند و گرچه به مسئولین نظام بد و بیراه می گفتند اما پایبند به خیلی از هنجارهای نظام هم بودند مثلا در راهپیمایی ها و انتخابات ها شرکت می کردند . الان می دانیم که در دهه 60 دلار از 10 تومان به صد تومان رسید . اما چرا تغییر محسوسی در هنجارهای مردم ایجاد نشد ؟ چون اولا این اتفاق ظرف 10سال اتفاق افتاد و مردم فرصت کافی برای تطبیق داشتند و ژن بفایشان به قول شما امکان زنده ماندن یا حتی پیشرفت به آن ها می داد و ثانیا اعتماد میان مردم و مسئولان وجود داشت و این اوضاع نه به بی کفایتی مسئولان بلکه به شرایط جنگ تحمیلی منتسب می شد که تا حدی هم درست بود.
              الان هم اوضاع می تواند همین گونه باشد. جهش ده برابری دلار و سکه در یک بازه زمانی ده ساله یعنی پس از قضایای 88 تا کنون اتفاق افتاده است. اما ممکن است چنان چه شواهد نشان می دهد دولت از عمد بخواهد روند تصاعدی رشد قیمت ها را شتاب بخشد . این بار جامعه نمی تواند خود را تطبیق دهد! و متاسفانه بر خلاف دهه 60 کمترین انسان عاقلی را می توان پیدا کرد که به مدیران بی کفایت و بی لیاقت فعلی کمترین اعتمادی داشته باشد!
              به نظرم اگر اوضاع به همین منوال پیش برود اتفاقات تلخی در انتظار خواهد بود.

نظر

• جان اسنو.
                ستاره دار (1)
                • Jul 2020
                • 1992

دلار 30 تومان خاک تو سرشون با این مدیریتشون یعنی واقعا خاک عالم تو سرشون !
                اگه تو این 4 سال اصلا تو این 8 سال ریس جمهور معاون وزیر وکیل نداشتیم وضع مملک از این بدتر میشد آیا؟!!!!!
                حالا ادعای مدیریت جهانی هم دارن شکم گنده ها >:P
                @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• "Midas"
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 2483

اتفاقی که در بورس افتاد بیشتر به خودنی دولت شبیه است تا نوسانگیری از ملت،

همانند عقرب که دورش یک حلقه ی آتش روشن کنی، خودش را نیش می زند. دولت به بزرگترین سرمایه ای که یک کشور می تواند داشته باشد (اعتماد مردمی)، نیش زد.

تا اینجای کار هم بورس زمین خورد، هم تورم بالا رفت و هم پشتوانه مردمی از دست رفت. آیا از این بدتر امکان داشت؟

آیا نمی شد از طریق بورس برای بخش مسکن و ساخت و ساز که تمام مصالح و مواد اولیه اش داخلی است تامین مالی نمود؟

شرکت های انبوه ساز افزایش سرمایه های سنگین از صرف سهام می دادند و منابع خرج پروژه های ساخت و ساز می شد و مردم هم در سود این صنعت شریک می شدند؟ و اشتغالزایی بزرگی رخ می داد.
                  آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2020/10/01, 10:42.
                  بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                  ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• جواد277
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 4923

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                    [ATTACH=CONFIG]5771[/ATTACH]

اتفاقی که در بورس افتاد بیشتر به خودنی دولت شبیه است تا نوسانگیری از ملت،

همانند عقرب که دورش یک حلقه ی آتش روشن کنی، خودش را نیش می زند. دولت به بزرگترین سرمایه ای که یک کشور می تواند داشته باشد (اعتماد مردمی)، نیش زد.

تا اینجای کار هم بورس زمین خورد، هم تورم بالا رفت و هم پشتوانه مردمی از دست رفت. آیا از بدتر امکان داشت؟

آیا نمی شد از طریق بورس برای بخش مسکن و ساخت و ساز که تمام مصالح و مواد اولیه اش داخلی است تامین مالی نمود؟

شرکت های انبوه ساز افزایش سرمایه های سنگین از صرف سهام می دادند و منابع خرج پروژه های ساخت و از می شد و مردم هم در سود این صنعت شریک می شدند.
                    اینها که شما میگویید عالم اقتصاد است ولی در ایران حدود 42سال است که حیوانات حاکم هستند

نظر

• abdolhossein
                      عضو فعال
                      • Feb 2019
                      • 1585

ظاهرا قضیه تشکیل کانون سهامداران خرد یا حقیقی داره جدی می شه و چیزی نمونده که تصویب بشه.
                      من این مطلب رو درمخالفت با این داستان این جا درج می کنم تا ثبت بشه ودر آینده نگن کسی نبود که اعتراض کنه و یه جایی ثبت بشه!!

یکی نیست به این آقای نماینده مجلس و سایرین بگه اگر شما واقعا دنبال حمایت از سهامدار خرد هستید نیاز به تشکیل چنین مجامعی وجود نداره.
                      اگر کد بورسی داشته باشید و معامله زده باشید متوجه می شید اوضاع از چه قراره.
                      یا اگر نداشته باشید کافیه فقط توی یک کانال یا گروه واتساپی یا تلگرامی یا اینستاگرامی باشید.
                      این قدر براتون مستندات تخلفات میاد که حد و حساب نداره.
                      گذشته از اون همه طومار و شکایت که برای مقامات تنظیم و ارسال شده که همه رو خونده یا نخونده انداختن توی سطل آشغال !!

بنده با تشکیل هر گونه اقدامی که موجب به رسمیت شناختن سهامداران خرد شود به شدت مخالفم.
                      اگر سهامداری رسمیت پیدا کند کمترین ثمره اش وضع مالیات و بیمه مانند سایر صنوف و اقشار خواهد بود و در بلند مدت به ناکجا آباد ختم خواهد شد.
                      تصور کنید در ریزش های این چنینی نصف سرمایه تان بر باد برود و ضمنا مجبور به پرداخت مالیات و بیمه هم باشید.

هیچ صنفی از اتحادیه اش راضی نیست.
                      می خواهند این مصیبت ها را سر سهامدار هم در بیاورند.
                      امنیت نداشته را می خواهند بگیرند.
                      دیگر چه شود؟؟؟

نظر

• "Midas"
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 2483

دلار کنونی وضعیت مشابه 20 سهم دولتی اول سال پیدا کرده، که ابتدای سال بالا رفتند اما کلیت بازار درجا زد یا نزول کرد، اما با نزولشون کل بازار را پایین کشیدند.

الان هم کلیت سهام بازار با رشد دلار بالا نرفت، اما در صورت ریزش دلار، سهام هم ریزش خواهند کرد.

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• MORTEZA66
                          عضو عادی
                          • Jun 2020
                          • 94

دیروز بعد از مناظره امریکا شانس انتخاب شدن بایدن بسیار بالا رفته است.
                          اگر ریزش دلار قبل از انتخابات شروع شود و بایدن هم انتخاب شود براحتی دلار زیر 20 میرود.
                          من که اکثر دلارها ی مازاد رو در یکی دو روز اخیر فروختم.
                          بنظر من نگه داشتن دلار در شرایط اخیر ریسک دارد.

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3107

در اصل توسط MORTEZA66 پست شده است View Post
                            دیروز بعد از مناظره امریکا شانس انتخاب شدن بایدن بسیار بالا رفته است.
                            اگر ریزش دلار قبل از انتخابات شروع شود و بایدن هم انتخاب شود براحتی دلار زیر 20 میرود.
                            من که اکثر دلارها ی مازاد رو در یکی دو روز اخیر فروختم.
                            بنظر من نگه داشتن دلار در شرایط اخیر ریسک دارد.
                            وضعیت حال حاضر دلار و ملت همیشه در صحنه، احتمالا مشابه وضعیت شاخص 2100 و ملت همیشه در صحنه هست.

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

در پی اعلام ترامپ مبنی بر انتقال به قرنطینه، ریزش سنگین در معاملات فیوچرز بورس آمریکا ادامه دارد.

نظر

• Omid11
                                عضو عادی
                                • Sep 2020
                                • 39

با شرایط تورمی ایجاد شده رسیدن به شاخص ۸ میلیون اصلا دور از ذهن نیست.
                                دلار بالای ۳۰ قطعا راهی جز تبدیل شدن به سهم های نصف قیمت و در صف فروش ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X