جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کیمیاگر پست شده است View Post
    من به شخصه فکر نمیکنم اینقدر جو بازار به انتخابات آمریکا گره خورده باشد. چه اینکه در این سه روز کاری اخیر، از چهارشنبه تا امروز، خیلی گروهها و سهام معاملات خوبی رو پشت سر گذاشته اند. سهامی که در این جو منفی دو ماهه بعید بود ازشان دو روز پشت سر هم صف خرید داشته باشند و یا در مثبت معامله شوند.

اما همچنان کمی تردید وجود دارد و باعث شده استراتژی برخی همچنان کوتاه مدت و نوسانی باشد (حالت ذهنی که ریزش این دوماهه در ذهن اغلب معامله گران ایجاد کرد). درواقع هنوز ترس از ریزش، اندکی وجود دارد و کامل از بین نرفته است. مانند تعدادی از دوستان که معتقد به 1370 هستند. (اگر چه اگر ریزموج c بخواهد پنج موجی شود احتمالش هست).

اما باز به نظر من دوربرگردان حالت احساسی و روانی بازار میتواند عامل برگشت به مدار مثبت از همین جاها باشد. امواج هم از خلقیات معامله گران پیروی میکنند. (اضافه به اینکه قیمتهای جذاب و تقریبا یک سوم و نصف شده سهام، و اشباع خرید شدن بازارهای موازی، نیز میتوانند عواملی باشند بر چرخش دوباره جریان پول به سمت بازار سهام)

همین که بازار حس کند کف اش بسته شده و قفل شدن در منفی ای دیگر در کار نیست، آهسته آهسته خریدهایش را کلان تر و با قدرت تر میکند. همین اتفاقی که در چهارشنبه و دیروز و امروز میشد ردیابی کرد در خیلی سهام. norm قدرت خریدها تقریبا از بازه 6-10 ای که در هفته های اخیر بود تا متوسط 20-40 افزایش پیدا کرد. میماند یک ذهنیت که معامله گران احساس کنند که اگر سهمی فروختند نمیتوان دیگر در 10 یا 15 درصد پایین تر جایگزین کنند. حرکتهای از 5+ به صفر و دوباره یا چندباره برگشتن به مدار مثبت و رنج دوباره معاملات تا 2+ و 3+ و یا تشکیل دوباره صف خرید، از عواملی هستند که این ذهنیت را تقویت میکنند.

اگر این چرخش احساسی کامل شود، زودتر از انتخابات و در همین هفته های جاری بازار رو به مثبتی را شاهد خواهیم بود.
    سلام.
    نوشته‌تان جذاب بود و نکاتی به ذهنم رسید، حیفم آمد پاسخ ندهم.
    یک مقدار بنده در جستار «روند در کدام گروه است؟» چیزهایی نوشته بودم. اگر توانستید نگاه بیاندازید.
    -------------------------------
    بازار به انتخابات آمریکا ربط مستقیم ندارد. ولی تاثیر احساسی دارد. ۱- بلند مدت: انتخابات آمریکا می‌تواند روی نرخ دلار تاثیر بگذارد. و ۲- کوتاه‌مدت: مردم واکنش نشان می‌دهند و در بازار دلار را بالا پایین می‌کنند با این انتخابات.
    به واسطه‌ی تغییر نرخ ارز بازار سرمایه تاثیر می‌پذیرد. ۱- به عنوان بازار رقیب ۲- سود شرکت‌های سودده و جذب/دفع سرمایه‌گذار.
    -------------------------------
    این که شما می‌فرمایید فروشنده ته می‌کشد درست. ولی خریدار هم در مثبت نیست. البته بیست درصد قیمت‌ها بالا برود (هم خریدار نیست و هم) فروشنده پیدایش می‌شود.
    (روی این حساب گفتیم بی اصلاحی رو به بالا و سپس یک سی خنثی محتمل‌ترین موج آینده است.)
    ?
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• "Midas"
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 2483

- شاخص حداقل 1420 را خواهد دید،

- ا شاخص گروه فلزات به نظر می رسد تا 700 اصلاح کند، الان 1.144 هستش.

- احساس می کنم برای کاهش تاثیر این اصلاح، سهام اصلاح کرده را حمایت کنند ...

شاخص گروه فلزی

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35706

شستا اگر باز بود احتمالا شاخص 1380-1420 را تا الان تجربه کرده بود !

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
        - شاخص حداقل 1420 را خواهد دید،

- ا شاخص گروه فلزات به نظر می رسد تا 700 اصلاح کند، الان 1.144 هستش.

- احساس می کنم برای کاهش تاثیر این اصلاح، سهام اصلاح کرده را حمایت کنند ...

شاخص گروه فلزی

[ATTACH=CONFIG]5789[/ATTACH]

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

عزیزان لطفا در هنگام قرار دادن مطالب یک نگاه بیاندازید ببینید کدام مطلب را دارید در چه جستاری قرار می‌دهید.
          البته طبیعی است بسیاری از عزیزان از جدیدا آمده‌اند و هنوز آشنا نیستند.
          می‌دانم در آغاز سخت است ولی تلاش کنیم در این جستار نوشته‌های مربوط به «جو بازار» را درج کنیم.

اینجا جستارهای مختلفی هست برای هر نماد که به آسانی می‌توان با یک جستجوی ساده آن را یافت.

در بخش آزاد هم برای تقریبا هر چیزی یک جستار هست. برای شعر و مطالب دینی و خاطره و تفریح و حتی جوک. برای نوشته‌های غیر بورسی برای هر چه دل تنگت می‌خواهد بگو و غیره.

نیز این‌که، هر کسی تمایل داشته باشد (به شرط رسیدن به درجه کاربری بالاتر یا درخواست در جستار «ارتباط با مدیران») می‌تواند برای خودش یک جستار تخصصی/شخصی ایجاد کند و نوشته‌هایش را آنجا گردآوری کند.

.
          .
          .

در اصل توسط سقراط حکیم پست شده است View Post
          با سلام؛ آقایون داداشا ! مدیران محترم و گرامی، این قبیل فایل های پیوستی برای ما(کوخ نشینان!!!!) باز نمیشه . برما منت نهاده و مشکل را حل کنید.با تشکر
          سلام. من نمی‌دانم دقیقا مشکل چیست. ولی می‌توانید از تارنمای Uupload.ir هم استفاده بفرمایید. اگر حرفه‌ای هستید می‌توانید از نرم افزار شیریکس هم استفاده بفرمایید.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• سقراط حکیم
            عضو عادی
            • Sep 2020
            • 79

.
            .
            .

سلام. من نمی‌دانم دقیقا مشکل چیست. ولی می‌توانید از تارنمای Uupload.ir هم استفاده بفرمایید. اگر حرفه‌ای هستید می‌توانید از نرم افزار شیریکس هم استفاده بفرمایید.[/QUOTE]

وقتی روی این فایل های پیوستی کلیک می کنیم .این پیام رو میده:
            فایل های ضمیمه شده
            [SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

نظر

• جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4923

بازاری که لیدر ان یک شرکت زیانده از گروه خودرو باشد باید درش را تخته کرد

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3099

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                سلام. من نمی‌دانم دقیقا مشکل چیست. ولی می‌توانید از تارنمای Uupload.ir هم استفاده بفرمایید. اگر حرفه‌ای هستید می‌توانید از نرم افزار شیریکس هم استفاده بفرمایید.
                با سلام و درود

مشکل از جناب سقراط حکیم نیست!!

مشکل از طرف ارسال کننده مطلب هست(امیر888)

ایشون از لینکی که شما برای آپلود عکس قرار دادید استفاده نکردند! یا بد استفاده کردند!

بنده هم نمیتونم فایلهای ارسالی رو باز کنم!

راستش من خودم یه بار به این مشکل برخوردم و برای رفع مشکل هم

" آدرسی که سایت آپلود کننده( Uupload.ir )، میسازه، توی قسمت پاسخ دادن، کپی کردم"

و بعد پست رو ارسال کردم

این متن رو بیشتر برای توجه جناب

نوشتم که فایلهای ارسالی ایشون رو نتونستم باز کنم.

.

نظر

• مرشد
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 682

خوشا به حال آنکه نقد است و امروز در کف بازار درو می کند سهام ارزنده را همچون پترول

نظر

• جواد277
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 4923

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
                    خوشا به حال آنکه نقد است و امروز در کف بازار درو می کند سهام ارزنده را همچون پترول
                    مطمئن هستی الان سهامهای بازار در کف هستند ؟

نظر

• "Midas"
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 2483

اگر می خواهند بازار قفل نشود، دست از حمایت سهام اصلاح نکرده بزرگ بردارید،

منابع را هدر ندهید، اجازه بدهید فولاد و فملی اصلاح کنند...

سهام اصلاح کرده بنیادی را حمایت کنید

به سهمامداران خیانت نکنید ............ شاخص بافی نکنید جناب شاخصباف اصل

نظر

• dornaa
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1468

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post

جواد277 چی شد وا دادی

نظر

• جان کافی
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 889

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
                          باسلام
                          دوست عزیز من ۳۵ روز هست نقدم ولی باز می ترسم خرید کنم دستم به خرید نمی ره

نظر

• مرشد
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 682

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                            فقط خیلی مطمئن هستم در بورس به هیچ چیز نمی توان مطمئن 100درصد بود

نظر

• فرهنگ سازان
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2014
                              • 692

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                              اصلا لیدر معنی نداره! این سهم به اون سهم چه ربطی داره! شاید یه سهمی در اوج باشه همون موقع یکی دیگه در ته چاه! شما هرچقدر درگیر این حرف های سطحی بشید راحت تر گول میخورید
                              شما وقتی میرید لباس بخرید وقتی فروشنده الکی یک مارک جلوتون میذاره راحت قبول میکنید این مارکه؟!!!
                              اگه قبول کنید خدا تومن پول میدید .شاید خودتون راضی کرده باشید ولی بعدا میفهمید این مارک نیست .هم پولتون رفته هم سرخورده شدین!!!
                              درود مجدد.. قصد بازکردن مجدد بحث دیروز رو ندارم . فقط این که امروز و همین چند دقیقه قدرت تاثیر خارق العاده خودرو بر کل بازار به وضوح و شفاف دیده شد.
                              خودم هم مثل شما البته با این موضوع چندان موافق نیستم ولی خب فعلا واقعیت همینه!!
                              مخلصم

نظر

• "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                                جواد277 چی شد وا دادی

درنا چرا با آیدی اصلیت نمی نویسی، زاپاس را استفاده می کنی؟!

نظر

در حال کار...
                                X