جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهزاد بهزادی
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 494

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
    ی زمانی ( انتخابات ریاست جمهوری 92 ) تو سایت آدان تحلیل شما مدیر بودی

و هرکسی بر علیه روحانی مطلب میزد مسدودش میکردید

و بهش میگفتید دلواپس و...

بگذریم از اینکه دلواپس بودن فحش نیست و فقط باعث افتخاره

ولی الان ورق برگشته و شما هم دلواپس شدید و از دولت فخیمه روحانی ایراد میگیرید

راستی دلیل اینکه مهرداد خالقی آیدی شما رو به عنوان یک مدیر مسدود کرد چی بود جناب بهزادی ؟
    سلام

دررمورد مسدود كردن اي دي هيچ زمان بنده وقتي مدير بودم به دليل نگاه سياسي كسي رو مسدود نكرده ام و اين يك تهمت بيجا هست... ولي اگر كسي قرانين سايت رو ازش تخلف كرده باشه قطعا باهاش برخورد شده حالا يا توسط من يا ساير مديران...

در مورد بخش دوم سوالتون اينطور بگم كه حتي وقتي ادان تحليل داشت بسته ميشد مهرداد از من نظر خواست... من و مهرداد خالقي همواره دوست بوده ايم و مهرداد در مقطعي دانشجوي عير حضوري من بوده كه صد البته سالهاست ايشون خودشون استاد و تحليلگر قابلي هستند از بنده بسيار باسوادتر...

اما ماجراي مسدود شدن دليل داشت... در اون زمان نميشد اين موضوع رو باز كرد... شكايتي شده بود توسط فردي از سايت ادان تحليل... اين فرد ايراني نبود و ظاهرا من در يكي از پست هايم از بروكري نام برده بودم و مطالبي عنوان شده بود كه باعث اين شكايت شده بود... طرف وكيل قوي داشت در ايران و حتي مي خواست شكايت رو فراتر از ايران ثبت كنه... آدم كله گنده اي بود در يك كلام و ايراني هم نبود!

ادمين اصلي اون سايت مهرداد بود و ساير مديران در خطر نامه از دادگاه نبودند... من به مهرداد پيشنهاد دادم چون عامل اين اتفاق من هستم شما من رو مسدود كن و من هم خودم اون موضوع رو حل ميكنم... با مسدود شدن من طرف راضي شد كه خط مشي من از سايت ادان تحليل جداست... درواقع خواست اين مدير خارجي بروكر همين بود كه اگر نظر من مورد تاييد ادمين نيست بايد من مسدود بشم تا شكايت متوجه ادمين سايت نشه و فقط من تحت شكايت و پيگرد قانوني قرار بگيرم...

قطعا من هم موافق بودم... چندماه بعد هم خود من شخصا در تلفن با اون فرد مدير موضوع رو حل و فصل كردم... به اين دليل كه من سالي چند سفر خارجي ميرفتم و حوصله گرفتاري بابت موضوعي پيش پا افتاده نداشتم...

اين مطالب تا بحال جايي گفته نشده بود... اما ازونجايي كه شما معلوم الحال هستي كه چه قصدي داري روشنگري كردم كه ابهامي نباشه...

در مورد آقاي روحاني هم بنده انتقاد زياد دارم و عملكرد ايشون به خصوص در ٤ سال دوم به شدت زير سوال هست... قرار نيست كه يكي رو بت كنيم و بپرستيم!!! افراد بر اساس عملكردشون در مقاطع مختلف ارزيابي ميشن...

آقاي روحاني ٢٠ ميليون راي واقعي داشت و الان اكثر اون افراد امكان نداره مجدد به ايشون راي بدن حتي اگر امكان كانديد شدن بود! ضمنا شما فكر نكن الان رييسي رييس جمهور بود وضع بهتر بود!

شب خوبي داشته باشي
    آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2020/10/14, 23:36.

نظر

• منیب
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 2440

❇️موافقت مجلس با عرضه محصولات ایران خودرو و سایپا در بورس کالا

▪️حجت‌اله فیروزی؛سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس:

?در جلسات مشترک اعضای کمیسیون صنایع و معادن، وزارت صنعت و خودرو سازان با فروش محصولات ایران خودرو و سایپا به نرخ ۵ درصد کمتر از قیمت بازار مخالفت کردند.

?در مجموع با عرضه محصولات در بورس کالا موافقت شد.

?در این جلسات راهکارهای کاهش قیمت خودرو مطرح و بررسی شد.

?در وهله نخست خودروسازان و وزارت صنعت خواستار فروش خودرو با قیمت 5 درصد کمتر از قیمت بازار بودند که نمایندگان مجلس به صراحت مخالفت کردند./بورس پرس

⏺⏺⏺⏺⤵️⤵️⤵️⤵️
      ?کانال اخبار مجامع
      @akhbar_majame

❇️‌مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس خبر داد:
      آغاز معاملات «صندوق پالایشی یکم» از اوایل آبان‌

مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: مطابق مقررات، یک ماه بعد از پایان پذیره‌نویسی باید امکان معامله برای صندوق‌های ETF فراهم شود، به همین دلیل به نظر می‌رسد از ابتدای آبان‌ماه شاهد بازگشایی نماد صندوق پالایشی یکم و انجام معاملات آن در بورس خواهیم بود.

⏺⏺⏺⏺⤵️⤵️⤵️⤵️
      ?کانال اخبار مجامع
      @akhbar_majame
      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• تیدی آلفا
        Banned
        • Jul 2013
        • 2540

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
        سلام

دررمورد مسدود كردن اي دي هيچ زمان بنده وقتي مدير بودم به دليل نگاه سياسي كسي رو مسدود نكرده ام و اين يك تهمت بيجا هست... ولي اگر كسي قرانين سايت رو ازش تخلف كرده باشه قطعا باهاش برخورد شده حالا يا توسط من يا ساير مديران...

در مورد بخش دوم سوالتون اينطور بگم كه حتي وقتي ادان تحليل داشت بسته ميشد مهرداد از من نظر خواست... من و مهرداد خالقي همواره دوست بوده ايم و مهرداد در مقطعي دانشجوي عير حضوري من بوده كه صد البته سالهاست ايشون خودشون استاد و تحليلگر قابلي هستند از بنده بسيار باسوادتر...

اما ماجراي مسدود شدن دليل داشت... در اون زمان نميشد اين موضوع رو باز كرد... شكايتي شده بود توسط فردي از سايت ادان تحليل... اين فرد ايراني نبود و ظاهرا من در يكي از پست هايم از بروكري نام برده بودم و مطالبي عنوان شده بود كه باعث اين شكايت شده بود... طرف وكيل قوي داشت در ايران و حتي مي خواست شكايت رو فراتر از ايران ثبت كنه... آدم كله گنده اي بود در يك كلام و ايراني هم نبود!

ادمين اصلي اون سايت مهرداد بود و ساير مديران در خطر نامه از دادگاه نبودند... من به مهرداد پيشنهاد دادم چون عامل اين اتفاق من هستم شما من رو مسدود كن و من هم خودم اون موضوع رو حل ميكنم... با مسدود شدن من طرف راضي شد كه خط مشي من از سايت ادان تحليل جداست... درواقع خواست اين مدير خارجي بروكر همين بود كه اگر نظر من مورد تاييد ادمين نيست بايد من مسدود بشم تا شكايت متوجه ادمين سايت نشه و فقط من تحت شكايت و پيگرد قانوني قرار بگيرم...

قطعا من هم موافق بودم... چندماه بعد هم خود من شخصا در تلفن با اون فرد مدير موضوع رو حل و فصل كردم... به اين دليل كه من سالي چند سفر خارجي ميرفتم و حوصله گرفتاري بابت موضوعي پيش پا افتاده نداشتم...

اين مطالب تا بحال جايي گفته نشده بود... اما ازونجايي كه شما معلوم الحال هستي كه چه قصدي داري روشنگري كردم كه ابهامي نباشه...

در مورد آقاي روحاني هم بنده انتقاد زياد دارم و عملكرد ايشون به خصوص در ٤ سال دوم به شدت زير سوال هست... قرار نيست كه يكي رو بت كنيم و بپرستيم!!! افراد بر اساس عملكردشون در مقاطع مختلف ارزيابي ميشن...

آقاي روحاني ٢٠ ميليون راي واقعي داشت و الان اكثر اون افراد امكان نداره مجدد به ايشون راي بدن حتي اگر امكان كانديد شدن بود! ضمنا شما فكر نكن الان رييسي رييس جمهور بود وضع بهتر بود!

شب خوبي داشته باشي

علیک سلام

آقای بهزادی من معلوم الحال یا دلواپس یا هر چیزی که شما فکر میکنی زیاد برام مهم نیست چون برای لایک خوردن مطلب نمیزنم

خود مهرداد خالقی بارها دلیل مسدود کردنتون تو سایتشون گفتند

و بارها امثال من توسط شما تو آدان مسدود شدیم فقط به خاطر دید سیاسی که داشتیم

متاسفانه تمام نوشته های سایت آدان پاک شد وگرنه میشد مستند و با دلیل صحبت کرد

گذشته ها گذشته و همون طور که گفتم همه مطالب سایت پاک شدند پس در مورد سابقه درخشان شما زیاد صحبت نمیکنم

حرف آخر نقل قول اصلاح طلبان وطن فروش :

اگر رئیسی رئیس جمهور میشد دلار تا هفت هزار تومان هم بالا میرفت

خدا رو شکر که نشد

شب شما هم خوش

نظر

• بهزاد بهزادی
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 494

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
          علیک سلام

آقای بهزادی من معلوم الحال یا دلواپس یا هر چیزی که شما فکر میکنی زیاد برام مهم نیست چون برای لایک خوردن مطلب نمیزنم

خود مهرداد خالقی بارها دلیل مسدود کردنتون تو سایتشون گفتند

و بارها امثال من توسط شما تو آدان مسدود شدیم فقط به خاطر دید سیاسی که داشتیم

متاسفانه تمام نوشته های سایت آدان پاک شد وگرنه میشد مستند و با دلیل صحبت کرد

گذشته ها گذشته و همون طور که گفتم همه مطالب سایت پاک شدند پس در مورد سابقه درخشان شما زیاد صحبت نمیکنم

حرف آخر نقل قول اصلاح طلبان وطن فروش :

اگر رئیسی رئیس جمهور میشد دلار تا هفت هزار تومان هم بالا میرفت

خدا رو شکر که نشد

شب شما هم خوش
          دوست عزيز،

من به شما جريان آدان تحليل رو توضيح دادم و اگو گوش شنوا نداريد مشكل از جاي ديگر هست...اشاره كردم هيچ راهي وجود نداشت چون ادمين ادان تحليل به دليل شكايتي كه به خاطر مطلب من بود به مشكل مي خوردند و ما بهترين تصميم رو در جلسه مديران گرفتيم... حالا شما مو رو ببين وقتي من پيچش مو رو برات بازگو كردم... من و مهرداد هميشه دوست بوديم و هستيم... بايد جوري عمل ميشد كه شكايت از ادمين انجمن نشه... ديگه متوجه نميشيد مشكل من نيست!

شب بخير
          آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2020/10/15, 03:35.

نظر

• تیدی آلفا
            Banned
            • Jul 2013
            • 2540

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post

اينكه دلار با آقاي رييسي احتمالا فراتر از ٧ هزار تومان نمي رفت واقعا حرفي ندارم بهتون بگم اگر شعور سياسيتون در اين حد هست

در پايان خوشحال باشيد چون رييس جمهور سال بعد قطعا از طيف مورد علاقه شما خواهد بود... اينجوري سهميه سانديستون هم بالا ميره...
            بقیه صحبت هاتون ارزش جواب دادن نداره جناب بهزادی

دو تا پارگراف بالا از صحبت های محترمانه تون :) جدا کردم که شما تو ویرایش حذف کردید

اما جواب :

من نگفتم با رئیسی دلار تا چند بالا میره ، فقط نقل قول کردم از رسانه های زنجیره ای اصلاح طلب که زمان انتخابات با لولو تراشی از رئیسی روحانی کردند تو پاچه مردم

لطفا کج فهمی خوددتون به حساب شعور من نگذارید جناب بهزادی

ضمنا من حرف از رئیسی نزدم شما اول حرف انداختی و من فقط جواب شما رو دادم ، دروغ گو کم حافظه هم میشه

در جواب پارگراف دوم

اجازه بدید جای رای و انتخاب هوشمندانه امثال شما با رای حلالتون :) به روحانی خوب بشه

اگه مردم تا 1400 تونستند با 20 میلیون رای حلال شما ها زنده بمونن ما هم ی فکری به حال ساندیس میکنیم ، خدا بزرگه/:.winksmiley02.:/

فقط این بدون نمیتونی رای بدی و بعد راحت بزنی زیر همه چی ، این یعنی تف سر بالا

ظاهراً اصلاح طلب‌ها عبور از روحانی را شروع کرده اند

هر کاری کنید این لکه سیاه به اسم جریان سیاسی اصلاحات تموم میشه نه شخص روحانی

همونطوری که عملکرد ضعیف 2 سال آخر احمدی نژاد به جریان اصولگرایی ختم شد

راستی به نظرم اگه خواستی محترمانه صحبت ادامه بدی تاپیک دیگه ای انتخاب کنیم

یا نه اصلا ما رو قابل نمیدونی و من در حد خودت نمیبینی :D که همین جا ختمش کنیم و زیاد کشش ندیم چون از حوصله خواننده های تاپیک به دوره

یا علی
            آخرین ویرایش توسط تیدی آلفا؛ 2020/10/15, 04:14.

نظر

• abdolhossein
              عضو فعال
              • Feb 2019
              • 1589

چند تا کامنت آخر سیاسی شد و من حقیقتش شاخ در آوردم!
              یعنی هنوز هم یه عده طرفدار روحانی هستن؟؟
              آخرین ویرایش توسط abdolhossein؛ 2020/10/15, 08:33.

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                قطعا هستن.در سیستم روحانی،اشراف پول دارتر،قدرتمندتر،مرفه تر و فربه تر شدن،این ها چرا باید از روحانی ناراحت باشن.دلار 32 تومنی و سکه16 میلیونی برای اینها عروسیه.

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3114

در اصل توسط aan پست شده است View Post
                  کلا چیزی که برای این آدم تعریف نشده خجالت و شرم و حیاست . انگار اومده فقط رو اعصاب مردم سوهان بکشه . دیروز هم که یه ماسک زده بود انگار پوشک بچه را باز کرده و بسته جلوی دهنش . خدایا نجاتمون بده از دست این فسیلها
                  حسن کلید، خودش و خانوادش تا خرخره توی فساد غرق هستند

این وضعیت فقط برای حسن نیست بلکه تمامی کارگزاران نظام مقدس فاسد هستند

به همین دلیل نقشش رو به خوبی داره بازی میکنه و بهتر از من و شما میدونه که ملت ازش متنفرن!

منتها نقش حسن اینه که تمامی فحش ها و انتقادات رو به جون بخره و صداش درنیاد

تا کسی متوجه مسبب اصلی این بدبختی ها نشه!!!

حسن کاره ای نیست فقط یه تدارکاتچی هستش

اگر نقشش رو بخوبی بازی کنه، عضو مجمع باقی می مونه.

و فساد خودش و خانوادش پیگیری نمیشه.

.

نظر

• amirparsamosavi
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 606

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post

شما ظاهراً اصلا از سیاست چیزی سر در نمی آورید!

در تمامی دوره های ریاست جمهوری فکر می کنید پولی که صرف تبلیغات برای نفر بعدی میشه از کجا تهیه میشه؟

بله خیلی ساده هست ولی باید تو بطن ماجرا بوده باشید تا این را بدانید

با پولشویی همین افرادی که الان طرفدار روحانی هستند دارند پولهای کلان تهیه می کنند برای دوره بعدی که برای فردی که خودشان می خواهند تبلیغات انجام دهند

من کاری به اینکه چه فردی رییس جمهور می شه ندارم . چون اصلا فرقی هم نمیکنه که چه فردی رییس جمهور بشه

الان به جای روحانی فرد دیگری رییس جمهور بود فرقی می کرد ؟

خداییش اونهایی که تصورات این چنینی دارند چگونه اصلا چنین چیزی را تصور می کنند؟

تمامی تصمیمات توسط نظام گرفته میشه و رییس جمهور مترسکی بیش نیست . پس فرقی هم نداره چه فردی رییس جمهور میشد یا رییس جمهور بعدی کیه

الان خیلی ها دارند پولهای آنچنانی در می آورند . همین طرفدارهای روحانی که در راس مدیریت هستند . مردم عادی را من کاری ندارم .

اصلا اینها مردم برایشان مهم نیستند

مردمی که تحت فشار زندگی می کنند و خیلی ها پول کرایه خانه و خورد و خوراک روزانه شان را هم ندارند

به خدا مردم کارشان از با سیلی صورتشان را سرخ نگه داشتن هم گذشته

دیگی که واسه ی من نجوشه می خوام سرسگ توش بجوشه
                    آخرین ویرایش توسط amirparsamosavi؛ 2020/10/15, 09:21.

نظر

• Bourse-Plan
                      عضو فعال
                      • Jun 2020
                      • 491

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                      قطعا هستن.در سیستم روحانی،اشراف پول دارتر،قدرتمندتر،مرفه تر و فربه تر شدن،این ها چرا باید از روحانی ناراحت باشن.دلار 32 تومنی و سکه16 میلیونی برای اینها عروسیه.
                      امیر جان جسارتا عرض میکنم، در همین «سیستم روحانی» تک تک بورسیون به نون و نوایی رسیدن، از جمله کاربران همین سایت.

این رو ابدا به عنوان تایید روحانی که کارنامه بسیار ضعیفی داره نمیگم. صرفا یک یادآوری بودی. حقیقتش رو بخواهید قشری نوکیسه از ابتدای دهه 90، دوره دو ساله دوم احمدی نژاد که فروپاشی اقتصادی کشور آغاز شد و تا امروز ادامه داره، از تخم سر برآورد. احتمالا همه ما در دوستان، فامیل، همسایه و نزدیکان مواردی رو میشناسیم که تا پیش از دهه 90 سقف آمال و آرزوهاشون یک آپارتمان نقلیِ به نام خود بود و یک پراید، ولی به واسطه فروپاشی اقتصادی وضع مالی شان چنان تغییر کرد که حالا دیگر خدا رو هم بنده نیستند. واضح است که هرکس که وضع مالی اش در این دوره بهتر شده در این طبقه بندی قرار نمیگیره.

نظر

• Bourse-Plan
                        عضو فعال
                        • Jun 2020
                        • 491

در مجموع این بحث زیاد دلچسب نیست، ولی دلار 32 تومنی و سکه 16 میلیونی رو نمیشه در یک کفه ترازو گذاشت و شاخص 2 میلیونی رو در کفه دیگر. هر 3 اینها (متاسفانه) در یک کفه قرار دارند و علت هر 3 مدیریت اقتصادی افتضاح در 4 دهه گذشته است. روحانی لیاقتی از خودش نشون نداد و کاری از پیش نبرد. به خصوص در دور دوم. اما به شکلی تناقض آمیز، همین بی لیاقتی، که ترکیب شد با سیاست های اشتباه کلان کشور، رونق بورس رو به همراه داشت که مجدد عرض میکنم ربطی به روحانی نداره و اتفاقا به خاطر بی کفایتی سیاست مداران ما، از بالا تا پایین، حاصل شده. اما نمیشه نفعش رو برای سهامداران کتمان کرد. همونطور که نمیشه نفع بالا رفتن قیمت سکه و دلار و خودرو و مسکن رو برای دلالان و فعالان این حوزه ها کتمان کرد. پس، متاسفانه فروپاشی اقتصادی کشور نفعی چند وجهی برای این قشرها (از جمله خود بورسیون) داشته. اگر به من باشه حاضرم شاخص بشه 50 هزار، دلار برگرده به زیر 3 هزار تومان و سکه بشه 950 هزار تومان و ثبات اقتصادی 92-95 یا ثبات اقتصادی دوره دوم خاتمی حکم فرما بشه. اما چند نفر از دوستان همین انجمن حاضرن چنین اتفاقی بیفته؟ اینجاست که چالش اخلاقی مهمی پیش روی ما گذاشته میشه...
                        آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2020/10/15, 10:10.

نظر

• بهزاد بهزادی
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 494

سلام

چون صحبت های بنده توسط کاربری معلوم الحال تحریف شد بنده یه سری موارد رو اشاره کنم...

اولا من اگر تحلیل سیاسی گاها انجام میدم بیشتر با این ذهنیت هست که ببینم میشه تاثیر اون رو بر روی بازارهای موازی بررسی کرد یا خیر... وگرنه به خودی خود هیچ علاقه ای به حرفهای سیاسی ندارم چون از دید من سیاست یعنی دورغ حالا چه تو ایران باشه چه تو آمریکا چه هر کشور دیگری... البته این درجه دروغ گفتن در کشورهای مختلف فرق میکنه... در برخی کشورها رسم هست در روز روشن در دوربین نگاه می کنند و دروغ می گویند... بگذریم...

اما در مورد اینکه بنده رای دادم و به چه فردی رای دادم حق شخصی خودم بوده... روحانی قطعا ضعیف عمل کرده و در این تردیدی نیست... اما روحانی بخشی از بدنه سیستم هست... واقعا سطحی هست اگر فکر کنیم همه مشکلات تقصیر دولت هست... کل سیستم باید پاسخگوی شرایط فعلی باشه... در ایران سلسله مراتب داریم که از رهبری در راس هرم شروع میشه و به سمت پایین میاد... این هرم از اون بالا تا پایین نقش دارند در وضعیت فعلی... به هر دلیلی کشور ایران با داشتن ذخایر غنی نفت و گاز و سایر منابع طبیعی نتونسته همانند سایر کشورهای مشابه پیشرفت کنه... دلیل این موضوع رو اونهایی که تو این هرم هستند باید متوجه بشوند که کجای کارشون اشتباه هست...

این رو هم اشاره کنم که من شخصا از ترامپ متنفر هستم و امیدوارم که رای مجدد نیاره ولی فشار شدیدی که روی مردم هست محصول مشترک داخل و خارج هست...

مطلبی که من بالاتر عنوان کردم به هیچ عنوان طرفداری از اصلاح طلبان نبود... بلکه منظور این بود که الان شما توی روستا هم میری اون پیرمرد کشاور فهم و شعور سیاسی بالایی داره... به یمن اینترنت و اخبار و دسترسی به اطلاعات آزاد 95 درصد مردم می دونند وضعیت چگونه هست و اون 5 درصد هم که نمی خواهند بدانند منفعتی دارند لابد که نباید بدانند... این مهره و اون مهره فرق نمی کنه... این بازی ها قدیمی شده... اگر امروز به جای روحانی، قالیباف بود... رییسی بود... احمدی نژاد بود و یا حتی خاتمی بود و اصلا فراتر از اینها موسوی و کروبی بودند باز هم همین آش بود و همین کاسه...

ترامب گفته من اگر انتخاب بشم امکان نداره با روحانی مذاکره کنم و مستقیما با رهبر و یا رییس جمهور بعدی مذاکره می کنم... این یک حقیقت هست و ترامپ درک درستی از این هرم داره...

دوست عزیزی به درستی اشاره کردند که روحانی و اطرافیانش سرشار شده اند اند از پرونده های فساد... تو این شرایط روحانی می تونه نقش پلیس بد رو بازی کنه برای سیسنم که داره میکنه...

راه حل برون رفت از وضعیت فعلی اینه که رهبر تصمیم های مهمی برای مسیر آینده کشور بگیره... وگرنه سوییچ شدن این رییس جمهور و اون رییس جمهور نشون داده هیچ اتفاقی در بعد کلان نمی افته... دویست و اندی کشور تو دنیان و همه دارن درست زندگی می کنند... خیلی کار پیچیده ای نیست اگر بخواهیم ایران رو از اون قعر جدول کمی بالا بیاریم... اگر مسوولین بخواهند به راحتی شدنی هست چون ایران کشوری قوی است با هزاران پتانسیل نهفته... بنابراین وضعیت فعلی رو به تک فردها منصوب نکنیم... اگر شرایط خوب همه همه سیستم باعث و بانی اون هستند و اگر بد هست همه سیستم باعث و بانی آن هستند...

با وجود همه فشاری که روی مردم هست هنوز برای گرفتن تصمیم منطقی دیر نشده... و البته خود مسوولین هم منتظر نتایج انتخابات آمریکا هستند و بعد وارد پروسه صلح حسنی خواهیم شد که کار منطقی و درستی هم هست با توجه به فشار شدیدی که روی مردم و روی اقتصاد ایران هست...

روزتون خوش- بهزاد

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3107

ریزش سنگین بورس های جهانی در اثر موج گسترده جدید شیوع کرونا در دنیا

نظر

• کاوه آهنگر
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 413

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                              امیر جان جسارتا عرض میکنم، در همین «سیستم روحانی» تک تک بورسیون به نون و نوایی رسیدن، از جمله کاربران همین سایت.

این رو ابدا به عنوان تایید روحانی که کارنامه بسیار ضعیفی داره نمیگم. صرفا یک یادآوری بودی. حقیقتش رو بخواهید قشری نوکیسه از ابتدای دهه 90، دوره دو ساله دوم احمدی نژاد که فروپاشی اقتصادی کشور آغاز شد و تا امروز ادامه داره، از تخم سر برآورد. احتمالا همه ما در دوستان، فامیل، همسایه و نزدیکان مواردی رو میشناسیم که تا پیش از دهه 90 سقف آمال و آرزوهاشون یک آپارتمان نقلیِ به نام خود بود و یک پراید، ولی به واسطه فروپاشی اقتصادی وضع مالی شان چنان تغییر کرد که حالا دیگر خدا رو هم بنده نیستند. واضح است که هرکس که وضع مالی اش در این دوره بهتر شده در این طبقه بندی قرار نمیگیره.
                              یعنی شما واقعا اینقدر ساده اید که فکر میکنید که نفعی که از بورس بما رسیده از صدقه روحانیست؟!یعنی شما به طور متوسط نگاه کنید همونقدر که دارایی ماها بالا رفته اگر زرنگی خودمون نباشه!! همش پای تورم رفته.از پرایدی که از 27-28 تومن پارسال به 150 تومن!!! واقعا فکر میکتید کسی منتفع شده؟!
                              فرض کن اون بنده خذایی که پارسال 30 تومن پول خرید پراید داشته و گذاشته تو بورس حالا نگیم ضرر نکرده که اکثرا توی ضررن بخضوض که هر کی توی این یکسال اخیر آمده آکاهی بورسی نداشته و قطعا در پایین هرم سود بورس هستن بگیم به اندازه شاخص کل سود کرده باشه همون 150 تومن شده که میشه همون پول پراید! تازه حرض و استراسش به کنار!!!!
                              اونیکه برده در این بورس یا ازقبل بلد بوده یا رانت داشته که هیچکدام به روحانی ربطی نداره!!!

نظر

• کاوه آهنگر
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 413

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                                در مجموع این بحث زیاد دلچسب نیست، ولی دلار 32 تومنی و سکه 16 میلیونی رو نمیشه در یک کفه ترازو گذاشت و شاخص 2 میلیونی رو در کفه دیگر. هر 3 اینها (متاسفانه) در یک کفه قرار دارند و علت هر 3 مدیریت اقتصادی افتضاح در 4 دهه گذشته است. روحانی لیاقتی از خودش نشون نداد و کاری از پیش نبرد. به خصوص در دور دوم. اما به شکلی تناقض آمیز، همین بی لیاقتی، که ترکیب شد با سیاست های اشتباه کلان کشور، رونق بورس رو به همراه داشت که مجدد عرض میکنم ربطی به روحانی نداره و اتفاقا به خاطر بی کفایتی سیاست مداران ما، از بالا تا پایین، حاصل شده. اما نمیشه نفعش رو برای سهامداران کتمان کرد. همونطور که نمیشه نفع بالا رفتن قیمت سکه و دلار و خودرو و مسکن رو برای دلالان و فعالان این حوزه ها کتمان کرد. پس، متاسفانه فروپاشی اقتصادی کشور نفعی چند وجهی برای این قشرها (از جمله خود بورسیون) داشته. اگر به من باشه حاضرم شاخص بشه 50 هزار، دلار برگرده به زیر 3 هزار تومان و سکه بشه 950 هزار تومان و ثبات اقتصادی 92-95 یا ثبات اقتصادی دوره دوم خاتمی حکم فرما بشه. اما چند نفر از دوستان همین انجمن حاضرن چنین اتفاقی بیفته؟ اینجاست که چالش اخلاقی مهمی پیش روی ما گذاشته میشه...
                                قطعا اگر ثبات اقتصادی پیش بیاید وذلار و سکه به قیمت ها یقبلی برگردد قطعا همه خشنود میشوند .اگر عده معدود دلال که تاکید میکنم معدود را فاکتور بگیریم!!که چه بسا اداره کشور در دستان همین افراد بوده که اینجنین اتفاق افتاده!!!
                                شاید در این شرایط ابتدا کسی در بورس منفعتی برده و حاضرنیست ازین بگذرد ولی وقتی بخواهد به فروشگاه برود و خریدی بکتد یا وقت تمدید اجاره مجل سکونت یرسد یا بخواهد ماشینش را عوض کند همه اینها از دماغش می آید
                                همین ماجرای قرنطینه شهر های بزرگ درنظر بگیرید .یکعده احمق بدو بدو برای فرار از آن و هدر نرفتن تعطیلاتشان نیمه شب خود و دیگران به زحمت می اندازند که چی ؟ حالا وقتی برگردند و کرونا بگیرند همینها باید توی بیمارستان ها و داروخانه ها بدوند!!! حالا هی برند ناله کنند و اعتراض کنند !! چیزی است که خود برسر خود آوردند!!!

نظر

در حال کار...
                                X