کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دولت با هدایت مردم به بازار سرمایه ۲۷۰ هزار میلیارد تومان امسال تامین مالی کرد ( فروش سهام و اوراق و...)
و طی ۶ ماهه اول سال نیز ۱۳ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی از بورس کسب کرد.
اینکه از رئیس جمهور تا مشاور اقتصادی بیت رهبری(آقا محمدی ) و...مدام در تریبونهای رسمی مردم را دعوت کنند به بازار سرمایه و بگویند همه چی رو بسپارید به بورس و بعد اعتماد مردم و درگیر کردن میلیونها نفر با بازار سرمایه و کسب درآمد هنگفت دولت و ارگانهای حکومتی از این بازار
بیایند با بخشنامه ای سود صنایع بورسی رو از جیب ۵۰ میلیون سهامدار هل بدن تو جیب دلالان
امروز این قیمت گذاری دستوری برای صنعت فولاد و خودرو است.
فردا روزی نوبت مس-روی-پتروشیمی و...میشه
که این شرکتها جزو سهام عدالت محسوب می شوند.
یعنی دست درازی به منافع ۵۰ میلیون نفربرای هدایت رانت عظیم به جیب یکسری دلال
♻️درآمد مالیاتی دولت از بورس در
سال ۹۷ برابر۳۳۱ میلیارد تومان
سال ۹۸ برابر۳.۲۹۴ میلیارد تومان
نیمه اول امسال برابر ۱۳.۱۷۴ میلیارد تومان
سهام فرابورسی که قابلت فروش روانه دارن دارایکم و مدیر
اریا و زاگرس و برخی سهام که مشخصه توسط بازیگران در حال نوسان گیری هستند مثبت شده
سهام بورسی هم جمع کنید ممنون
صرافی برو یک سر خرید و فروش کنید / در روند نزولی اینطورب برخورد میکنند / همین قیمت صرافی ملی تو دلار نگاه کن فروش خرید دلا رو زده ۲۷۵۰۰ و فروش زده ۲۹۶۸۰ تومان تقریبا بیش از ۱۲۰۰ تفاوت
در سکه در حدود ۱ میلیون هست
ارزش معاملات تا ساعت ۱۱ در حدود ۲ هزار میلیارد / این نشسون در خرید حتی به دید نوسان نباید عجله کرد . من خودم قاسم ۵۵ میلیون روی ۱۵۰۰ معامله شد و گفتم حتما برگشت سهم هست الان ۱۳۰۰ و ۲۰۰ تومان کاهش خوبه خیلی اندک خریدم تو ضررم / عجله
یا شگویا فکر نمیکردئم با سود ۲۰۰ تومانی در ۱۳۰۰ صف فروش بشه وگرنه پایین تر میخریدم
نظر