کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرم اکثریت بازار سرمایه ایران داره با قیمت دلار زیر ۱۰ تومن قیمت گذاری میشه اگرچه سهم هایی هم همپای تورم بالا اومدن
یا باید دلار برگرده به زیر ۱۵ یا بورس بره بالا، بالاخره بازارها همدیگه را به تعادل میرسونن،
از طرفی نرخ دلار با توجه به میزان نقدینگی فعلی را ۳۵ میدونن
[ Video ]
������خیانت و جنایتی باور نکردنی در حق ایرانیان که دیدن و نشر آن برای آگاهی و فهم هموطنان ضروری است! احتکار عجیب و بی نهایت زیاد پیاز که شاید باورتان نشود و بگویید ساختگی است! ترامپ و تحریم ها بهانه است وقتی یک عده زالوی از خدا بیخبر اینگونه خون مردم را می مکند! قطعا یک انسان عادی ایرانی قدرت احتکار این حجم از یک محصول را ندارد و خدا داند چه دستهایی پشت هر احتکاری وجود دارد!
میگن دزد که با چراغ بیاد گزیده تر میبره،
الان دزدان بورس و ارز و کالاها و قاچاقچیان و رانت خواران و ... با چراغ دولت به عبارتی همراهی دولت دارن جیب مردم را میزنن
ممنون دوست عزیز. از 2018 تا حالا مورد سواله. یجورایی بورس ما برنامه اینده اوناست باید اون دوسالم پیدا کنیم ببینیم چه بلایی قراره سرمون بیاد.
خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
میگن دزد که با چراغ بیاد گزیده تر میبره،
الان دزدان بورس و ارز و کالاها و قاچاقچیان و رانت خواران و ... با چراغ دولت به عبارتی همراهی دولت دارن جیب مردم را میزنن
کسی نفروشه بز خری هم نمیشه! الان دنا پلاس قیمتش هست ۴۱۰ ملیون آخه کی حاضره ۳۶۵ بفروشه؟
۱۰ درصد زیر قیمت؟ یا بدتره ۳۰ درصد زیر قیمت میشه ۳۰۰؟؟؟
۵۰ درصد زیر قیمت میشه ۲۰۰؟؟؟؟
نکنید اینکارو!!!
اونو پول دادید خریدید اینم پول دادید!
ماشین خرج داره بیمه بنزین لاستیک مکانیک
سهم خوب سود داره افزایش سرمایه داره، افزایش سود داره و ..
بازی لاشخورهای بورس رو نخورید
سلام.
کمی تکرار مکررات کنیم که البته همینها را هم 90درصد توجه نمیکنند:
1-همیشه هم برای صعود و هم برای نزول یک بازار دلایلی میشود گفت. یعنی در عین حال میشود هم عوامل رشد پیدا کرد و هم عوامل نزول. مثلا بورس خیلی ارزون شده پس باید رشد کنه! یا اینکه بورس خیلی هنوز گرونه و باید نزول کنه و ....
2- شمردن یکی دو تا عامل صعودی و نتیجه گیری که صعود داریم یا شمردن یکی دو عامل نزولی و نتیجه گیری که نزول داریم یک اشتباه فاحش و کار آماتورهاست.
3- روش درست تر این هست که میانگین این عوامل و عوامل اثرگذارتر چه هستند! که با توجه به پیچیدگی عوامل معمولا فقط میتوان احتمال برتر را محاسبه کرد و نه قطعی را!
با این نکته های فوق و با توجه به اینکه عامل اصلی و اساسی نزول و صعود بازار بورس صرفا تورم هست و نه ارزش ذاتی و سودآوری شرکتها لذا آمدن بایدن باعث کاهش تورم انتظاری و در نتیجه کاهش قیمت همه اوراق و اقلام بهادار در کشور خواهد شد. البته در کوتاه مدت! (مثلا بازه یکی دو ماهه نهایتا)
در نتیجه! انتخاب بایدن که محتمل هست باعث رکود قابل توجهی در بازار طلا و ارز و بورس و ملک خواهد شد.
به مرور زمان و با کاهش قیمتها عوامل بنیادی اقتصادی اثرش قوی تر میشه و دوباره به مدار تورم همیشگی مملکت برخواهیم گشت و صعود قیمتها که فعلا در این مرحله نیستیم!
پس انتظار میره با انتخاب بایدن برای مدتی بازار بورس به محاق برود! حالا مقدار و اندازه اش بماند! ولی خبری از صعود همچنان نیست
ناگفته نماند که در هر بازاری عده ای میتوانند همچنان سود کنند ولی عموم فعالین بازار در روندهای نزولی (مثل شرایط فعلی) صرفا زیان روی زیان خواهند گذاشت!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
کسی نفروشه بز خری هم نمیشه! الان دنا پلاس قیمتش هست ۴۱۰ ملیون آخه کی حاضره ۳۶۵ بفروشه؟
۱۰ درصد زیر قیمت؟ یا بدتره ۳۰ درصد زیر قیمت میشه ۳۰۰؟؟؟
۵۰ درصد زیر قیمت میشه ۲۰۰؟؟؟؟
نکنید اینکارو!!!
اونو پول دادید خریدید اینم پول دادید!
ماشین خرج داره بیمه بنزین لاستیک مکانیک
سهم خوب سود داره افزایش سرمایه داره، افزایش سود داره و ..
بازی لاشخورهای بورس رو نخورید
بدبختی اینجاست که اقتصاددانان ما هییچ بازاری رو حباب ندیدن الا بورس..فقط زورشون به یه عده سهامدار میرسه
بدبختی اینجاست که اقتصاددانان ما هییچ بازاری رو حباب ندیدن الا بورس..فقط زورشون به یه عده سهامدار میرسه
بدبختی اینجاست که یک عده اقتصاد دان موقعی که شاخص دو میلیونی و قیمتهای 10-20برابری سهام، همه رو نشئه کرده بود و ملنگ بودند! آمدن گفتن این رشدهای بی معنی و بی پشتوانه به زودی همه رو بیچاره میکنه. و احتمال داره بازار به شدت بریزه و مردم زیادی بیچاره بشوند. یعنی یک همچین هشداری دادند دیگه غیر اینه؟
حالا هشدار اونها به واقعیت پیوسته!!! از چیزی که میگفتن میترسیم بشه، الان شده! شگفت انگیز این هست که به جای اینکه من و شما بگیم راست میگفتن بی نواها! کاش زودتر هشدار داده بودند...کاش به حرفشون گوش کرده بودند....چون حرفشون درست درآمده!!!
ولی ما شگفت انگیزانه!!! میگیم این بی همه چیزها!!! گفتن بورس حباب داره و بورس ریخت و ما بیچاره شدیم!!!!!! پس تقصیر اینهاست که هشدار دادند!!!
واقعا جالب و عجیب نیست!!!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
بدبختی اینجاست که یک عده اقتصاد دان موقعی که شاخص دو میلیونی و قیمتهای 10-20برابری سهام، همه رو نشئه کرده بود و ملنگ بودند! آمدن گفتن این رشدهای بی معنی و بی پشتوانه به زودی همه رو بیچاره میکنه. و احتمال داره بازار به شدت بریزه و مردم زیادی بیچاره بشوند. یعنی یک همچین هشداری دادند دیگه غیر اینه؟
حالا هشدار اونها به واقعیت پیوسته!!! از چیزی که میگفتن میترسیم بشه، الان شده! شگفت انگیز این هست که به جای اینکه من و شما بگیم راست میگفتن بی نواها! کاش زودتر هشدار داده بودند...کاش به حرفشون گوش کرده بودند....چون حرفشون درست درآمده!!!
ولی ما شگفت انگیزانه!!! میگیم این بی همه چیزها!!! گفتن بورس حباب داره و بورس ریخت و ما بیچاره شدیم!!!!!! پس تقصیر اینهاست که هشدار دادند!!!
واقعا جالب و عجیب نیست!!!
چرا همون اقتصاد دانان دلسوخته به قیمت اپارتمان گرانتر از نیویورک تو تهران، پراید گرونتر از تویوتا با دلار ۳۰ هزاری
طلای ۸ گرمی به قیمت ۱۷ میلیون و .... هشدار ندادند؟
این اقتصادانان باوجدان که از سرنگرانی و کمک اظهار نظر کردن چرا در مورد سایر بازارها نظری ندادن و نمیدن؟؟؟فقط بازار بورس حباب بود و در بقیه بازارها قیمت ها دقیقاا براساس ارزش ذاتی معامله میشه؟؟؟؟یعنی شما باور میکنید که نگران مردم بودن؟؟؟؟بازار الانم با این گزارش های خوب خیلی شرکت ها حبابه؟؟؟؟
این اقتصادانان باوجدان که از سرنگرانی و کمک اظهار نظر کردن چرا در مورد سایر بازارها نظری ندادن و نمیدن؟؟؟فقط بازار بورس حباب بود و در بقیه بازارها قیمت ها دقیقاا براساس ارزش ذاتی معامله میشه؟؟؟؟یعنی شما باور میکنید که نگران مردم بودن؟؟؟؟بازار الانم با این گزارش های خوب خیلی شرکت ها حبابه؟؟؟؟
دوست عزیزم!
بورس و افزایش قیمت ناگهانی اش در سال قبل نسبت به بقیه بازارها قابل مقایسه نبود. دلار دو سه برابر شد...مسکن دو سه برابر شد..ولی بورس ده بیست برابر شد!!
حتی اگر قبول نداری که بورس بیشتر از بقیه رشد کرده بود ، دلیل دیگه این هست که در بازار مسکن و و بقیه بازارها درسته عده ای نمیتونن دیگه خونه بخرن ولی مردم عادی که در مسکن سفته بازی نمیکنن که به خاک سیاه بشینن ولی در بورس مردم سرمایه هاشون رو از دست میدن...مشخصه که بورس با اونا فرق داره!
اصلا بیا فرض کنیم که این دو حرف بالای من هم غلطه!!! و هیچ فرقی بین بورس و مسکن نیست و اقتصاد دانها فقط در مورد بورس هشدار دادن! و در مورد مسکن مثلا هشدار ندادن!
خوب باید ما درخواستمون این باشه که چرا راجع به مسکن و دیگر بازارها هشدار ندادند نه اینکه حرفمون این باشه که چرا به اون بورسی که باید هشدار میدادن ، هشدار دادند!!!!
مثل این میمونه که یک بیماری هم هپاتیت داره..هم ایدز داره. بعد بره دکتر. بعد دکتر بهش بگه آقا شما ایدز داری برو فکری به حال بیماری ایدز بکن.....بعد طرف نمیتونه شکایت کنه که این دکتر فقط راجع به ایدز به من هشدار داد و راجع به هپاتیت چیزی نگفت پس خیلی عوضیه و این دکتر عوضی حالا که راجع به هپاتیت چیزی نگفته ، غلط کرده که راجع به ایدز داشتن من حرف زده!!!!دقت میکنی این حرف چقدر بی معنیه!
ایهاالناس! اولا که با نامه نوشتن عده ای بورس نمیریزه! اگر با نامه نوشتن میشد بازار رو تغییر داد خوب الان نامه بنویسن دلار ارزون بشه....تورم بیاد پایین....تولید بره بالا!!! آخه این چه استنباط ساده انگارانه هست شما دارید!
عده ای از عزیزان میگن گزارشهای شرکتها که میاد خیلی خوبه! پس چرا بورس بالا نمیره؟! یا میگن گزارشها خیلی خوبه و حتما بورس بالا میره یا باید بره!!!
دوستان عزیز
گزارشهای شرکتها خوبه، ولی اگر دو برابر اینها گزارشها خوبتر و سودآورتر هم بود بازم اثری نداشت! دلیلش هم واضحه! رشد قیمت سهام در بورس بیشتر از همه به تورم عمومی و تورم انتظاری ربط داره نه به سودآوری شرکتها!!!
مگر سال قبل و قبل ترش سودآوری شرکتها 15-20برابر شده بود که سهام شون 15-20 برابر شد؟ شما یک شرکت پیدا میکنید که افزایش سودآوری اش با افزایش قیمت اش متناسب باشه؟
مگر ندیدید که شرکتهایی که زیان آور بودند...زیان انباشته خفن داشتند ولی قیمتشون چند ده برابر شد؟
از این واضح تر ؟
پس واضح و مشخص هست که سودآوری شرکتها اهمیت کمتری داره. دقت کنید نه که اهمیت نداره اصلا! اهمیتش کمتره...تورم انتظاری و رشد نقدینگی و عوامل دیگه اثر به مراتب بیشتری در وضعیت بورس دارندو
نفرمایید که حالا که سود شرکتها خوب شده باید سهام رشد کنه...یا مگه هنوزم حبابه حالا که اینقد ریخته؟؟!!!
برای رشد بازار دلایل درست رو شناسایی کنید! فعلا این دلایل رو من پیدا نکردم البته! بازار هم پیدا نکرده! به همین دلیل هست که کله پا هست فعلا!
عده ای از عزیزان میگن گزارشهای شرکتها که میاد خیلی خوبه! پس چرا بورس بالا نمیره؟! یا میگن گزارشها خیلی خوبه و حتما بورس بالا میره یا باید بره!!!
دوستان عزیز
گزارشهای شرکتها خوبه، ولی اگر دو برابر اینها گزارشها خوبتر و سودآورتر هم بود بازم اثری نداشت! دلیلش هم واضحه! رشد قیمت سهام در بورس بیشتر از همه به تورم عمومی و تورم انتظاری ربط داره نه به سودآوری شرکتها!!!
مگر سال قبل و قبل ترش سودآوری شرکتها 15-20برابر شده بود که سهام شون 15-20 برابر شد؟ شما یک شرکت پیدا میکنید که افزایش سودآوری اش با افزایش قیمت اش متناسب باشه؟
مگر ندیدید که شرکتهایی که زیان آور بودند...زیان انباشته خفن داشتند ولی قیمتشون چند ده برابر شد؟
از این واضح تر ؟
پس واضح و مشخص هست که سودآوری شرکتها اهمیت کمتری داره. دقت کنید نه که اهمیت نداره اصلا! اهمیتش کمتره...تورم انتظاری و رشد نقدینگی و عوامل دیگه اثر به مراتب بیشتری در وضعیت بورس دارندو
نفرمایید که حالا که سود شرکتها خوب شده باید سهام رشد کنه...یا مگه هنوزم حبابه حالا که اینقد ریخته؟؟!!!
برای رشد بازار دلایل درست رو شناسایی کنید! فعلا این دلایل رو من پیدا نکردم البته! بازار هم پیدا نکرده! به همین دلیل هست که کله پا هست فعلا!
من حقیقتش اصلا وارد این مباحث نمی شم.
دقیقا همین چیزی که توی امضاتون نوشتید.
من فقط این رو می دونم که قیمت سهام اکثر شرکت ها برگشته به دی ماه پارسال و حتی برخی تا آبان ماه هم عقب گرد داشتن!
بورس چندین سال بود که زیر ارزش قرار گرفته بود.
چون دولت روحانی یک دولت ضد بورسه.
از دی ماه 92 یعنی وقتی که دولت و تیم اقتصادی ش مستقر شد استارت رکود بورس زده شد.
سال 98 از دستشون در رفت.
سال 99 هم اومدن برای سو استفاده و انتقام و بورس رو نابود کردن.
نظر