پاسخ : جــــو بــــازار
با بخشی از حرفهاتون موافق نیستم. به نظرم کاملاً معاملات شستا و شاخص مهندسی شده بود و بازگشایی شستا باید با همین منفی 15 درصد خیلی بیشتر از اینها تأثیر منفی بر شاخص میگذاشت. بدون پیش زمینه یک دفعه باز کردند و جالب تر اینکه نه تنها حقوقی کوچکترین حمایتی نکرد بلکه بالای 100 میلیون سهم هم خالی کرد. بنابراین بازارگردان و ... هم بازی ای بیش نبود و البته همه میدونستند. امروز با توجه به رسیدن شاخص به اولین محدوده مقاومتی به نظر میرسه که شستا جز اولین سهامی باشه که منفی و صف فروش بشه. البته مابقی بزرگان هم تقریباً به محدوده مقاومتی قبلی رسیدند همچون نماد خودرو که اونها هم راه سختی برای عبور دارند و با حجم های روزهای اخیر فقط باید نشست و بازار رو رصد کرد. به مجرد شل کردن لیدرها، دوباره کل بازار احتمالا میره پایین.
من در شرایط عادی نمیتونم شکست این مقاومت رو تصور کنم اما اگه هدف دولت باز کردن پالایش یکم، ادامه عرضه اولیه ها و فروش سهام بیشتر باشه باید امروز دست های پنهان رو وارد صحنه کنه و با دستکاری و رنج مثبت بازار رو به بالا هدایت کنند.
در اصل توسط b4city پست شده است
View Post
من در شرایط عادی نمیتونم شکست این مقاومت رو تصور کنم اما اگه هدف دولت باز کردن پالایش یکم، ادامه عرضه اولیه ها و فروش سهام بیشتر باشه باید امروز دست های پنهان رو وارد صحنه کنه و با دستکاری و رنج مثبت بازار رو به بالا هدایت کنند.
نظر