کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
شپلی اگه 170 رو به پایین بشکنه، قطعا خروج
نمیدونم چرا غفلت کرده بودم در مورد ولغدر
با شکست 2550، قطعا باید خروج میکردم که نکردم. البته بعدش درست پیش بینی کردیم که تا 2040 میاد که دیروز یه لحظه اومد و برگشت که ماهم یه نوسانکی گرفتیم!
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
بازیگردان سهم خیلی مهمه . پی به ای اگه فضایی هم باشه نمیزارن سهم بریزه مثل : 1 - ثاژن 2 - بپاس ولی حقوقی داریم فلش سبز زده مثلا حمایت داره میکنه . رفته تو کف نشسته میخره با پی به ای 3 مثل پکویر .
این ریزش بازار به نظر می رسه فقط به علت عدم نتیجه مثبت مذاکرات هسته ای باشد یعنی با کمترین ضرر می خواهند از بازار خارج بشوند چون در 3 مرحله گذشته هر موقع بازار ریسک کرد و دست به خرید سهم زده به امید توافق و رشد بازار نتیجه مثبت نداشته مذاکرات هسته ای و یا وزیر اقتصاد دستور عرضه های سنگین راداده دیگه اعتماد کلی از بین رفته هیچ امیدی نیست این بار هم اگر گرگ حمله کنه به گله هیچ کسی باورش نمیشه !
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
این ریزش بازار به نظر می رسه فقط به علت عدم نتیجه مثبت مذاکرات هسته ای باشد یعنی با کمترین ضرر می خواهند از بازار خارج بشوند چون در 3 مرحله گذشته هر موقع بازار ریسک کرد و دست به خرید سهم زده به امید توافق و رشد بازار نتیجه مثبت نداشته مذاکرات هسته ای و یا وزیر اقتصاد دستور عرضه های سنگین راداده دیگه اعتماد کلی از بین رفته هیچ امیدی نیست این بار هم اگر گرگ حمله کنه به گله هیچ کسی باورش نمیشه !
این ریزشها ربطی اصلا به اعتماد نداره
با چهارتا سهام جابجا کردن دارند قیمتهارو پائین میارن
مثل من و شما نیستند که فکر سود و مالیاتش روبکنند
این آمارها هم چون معلون نیست کدوم حقیقی به حقیقی و یاحقوقی میفروشه اصلا قابل اتکا نیست
مذاکرات هم مطمئن باشید تموم میشه
عواقبی هم نداره
این ریزشها ربطی اصلا به اعتماد نداره
با چهارتا سهام جابجا کردن دارند قیمتهارو پائین میارن
مثل من و شما نیستند که فکر سود و مالیاتش روبکنند
این آمارها هم چون معلون نیست کدوم حقیقی به حقیقی و یاحقوقی میفروشه اصلا قابل اتکا نیست مذاکرات هم مطمئن باشید تموم میشه
عواقبی هم نداره
با سلام پس این ریزش های به چه چیزی ربط داره پر کردن دار دسته خودشان از سهم های ارزان
پس چه زمانی مذاکرات تمام میشه تا آخر شهریور و چه عواقبی در انتظار بازار بورس هست
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
با سلام
راستش وقتی بازار رو میبینم خنده ام میگیره
هیچ دلیل منطقی واسه ریزش نداریم
تورم واقعی همچنان بالای 20 درصده
تحریمها بودن و هستن (فقط کنار این تحریمها تو این 2 سال کلی پول تزریق شده)
قیمت سوخت بالا رفته
و به نظر تمام فاکتورهای اقتصادی همونی هستن که بودن
به گمونم الان وقت شکاره!!!!!!(یا شکار میشیم یا شکار میکنیم.دنبال حالت سوم نباشید)
خوش رز ق باشید
با سلام پس این ریزش های به چه چیزی ربط داره پر کردن دار دسته خودشان از سهم های ارزان
پس چه زمانی مذاکرات تمام میشه تا آخر شهریور و چه عواقبی در انتظار بازار بورس هست
من زیاد نمیتونم بفهمم تو سیاست اینا چی پیش میاد
و یا تا چقدر بازار رو میندازن
ولی مطمئن هستم که این ریزشها ربطی به من و شما نداره که بفروشیم و یا بخریم
البته از فروختن ما خوشحال میشن
تو این چند مدت در همین تالار بپرسین ببینین چند نفر از بورس خارج شدند
تکلیف سهامشون چی شده
رو هوا که نمونده
تو جیب یکی از همینا هست
فقط برای گرفتنش حرصت میدن
با سلام
راستش وقتی بازار رو میبینم خنده ام میگیره
هیچ دلیل منطقی واسه ریزش نداریم
تورم واقعی همچنان بالای 20 درصده
تحریمها بودن و هستن (فقط کنار این تحریمها تو این 2 سال کلی پول تزریق شده)
قیمت سوخت بالا رفته
و به نظر تمام فاکتورهای اقتصادی همونی هستن که بودن
به گمونم الان وقت شکاره!!!!!!(یا شکار میشیم یا شکار میکنیم.دنبال حالت سوم نباشید)
خوش رز ق باشید
دوست عزیز دلایلی که فرمودید میتونن خودشون به تنهایی عامل افت بازار باشند
تورم 20 درصد بالاتر
مالیات بر ارزش افزوده 9 درصدی : یعنی اگر مثلا یک کیلو طلا رو 11 بار معامله کنید 11مین بار معادل آن یک کیلو دولت از شما پول گرفته
من زیاد نمیتونم بفهمم تو سیاست اینا چی پیش میاد
و یا تا چقدر بازار رو میندازن ولی مطمئن هستم که این ریزشها ربطی به من و شما نداره که بفروشیم و یا بخریم
البته از فروختن ما خوشحال میشن
تو این چند مدت در همین تالار بپرسین ببینین چند نفر از بورس خارج شدند
تکلیف سهامشون چی شده
رو هوا که نمونده
تو جیب یکی از همینا هست
فقط برای گرفتنش حرصت میدن
ما هم می دانیم که این ریزشهای ربطی به فروش من و شما وافراد حقیقی تعداد کم دارنده سهام نداره ولی سوالی مهمی که هست با این که از حباب قیمتی سهام فاصله داریم ولی باز هم ریزش بازار ادامه داره پیس میشه چند نتیجه گرفتن
1 این دولت با قیمتهای فعلی سهام باز هم مشکل داره و حباب می داند قیمتهای فعلی سهام را و اصلاح شاخص کل ادامه داره
2 نتیجه مذاکرات هسته ای باز هم در هاله ابهام و تمدید که انگیزه ریزش را فراهم می کنه
3 تا زمانی که این دولت مجبور نباشه از این بازار حمایت نمی کنه !!
چرا ریزش ادامه داره دلیل واقعی چیست
دوست عزیز دلایلی که فرمودید میتونن خودشون به تنهایی عامل افت بازار باشند
تورم 20 درصد بالاتر
مالیات بر ارزش افزوده 9 درصدی : یعنی اگر مثلا یک کیلو طلا رو 11 بار معامله کنید 11مین بار معادل آن یک کیلو دولت از شما پول گرفته
تعطیلی تولیدی ها
دزدی ها بسیار بزرگ
جون من شوخی نکن بخدا...
توی دولت قبل که این همه میدزدیدند و میبردند که والا ما این مشکلات رو نداشتیم.هر روز توی بوغ و کرنا میکنن که قبلیا دزدیدند و خوردند؛ خب اونا دزد؛ اونا بد؛ اونا خود شیطون. یکی جرات نداره بهشون بگه شما چی هستید؟ شما چه کاره اید؟! هی فقط رفتید تا بهترین هتلهای اروپا و برگشتید و ملت رو سرکار گذاشتید.
کی بازار به همچین مصیبتی گرفتار شده بود. فوقش چندروز اون یارو قهر میکرد میرفت خونه نشینی، بعد از یک ماه هم همه چیز مثل اول. دیگه اینطور نبود که ملت رو توی بورس زجر کش کنند.الان سهامدارا شدن مثل آدمی که بخای با ناخون گیر بکشیش. هرروز یه تیکه از تن ملت رو دارن میکنن.
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
توی دولت قبل که این همه میدزدیدند و میبردند که والا ما این مشکلات رو نداشتیم.هر روز توی بوغ و کرنا میکنن که قبلیا دزدیدند و خوردند؛ خب اونا دزد؛ اونا بد؛ اونا خود شیطون. یکی جرات نداره بهشون بگه شما چی هستید؟ شما چه کاره اید؟! هی فقط رفتید تا بهترین هتلهای اروپا و برگشتید و ملت رو سرکار گذاشتید.
کی بازار به همچین مصیبتی گرفتار شده بود. فوقش چندروز اون یارو قهر میکرد میرفت خونه نشینی، بعد از یک ماه هم همه چیز مثل اول. دیگه اینطور نبود که ملت رو توی بورس زجر کش کنند.الان سهامدارا شدن مثل آدمی که بخای با ناخون گیر بکشیش. هرروز یه تیکه از تن ملت رو دارن میکنن.
اقتصاد عین قطار
الان ترمز کنی دو کیلومتر جلوتر وای میسته
ما هم می دانیم که این ریزشهای ربطی به فروش من و شما وافراد حقیقی تعداد کم دارنده سهام نداره ولی سوالی مهمی که هست با این که از حباب قیمتی سهام فاصله داریم ولی باز هم ریزش بازار ادامه داره پیس میشه چند نتیجه گرفتن
1 این دولت با قیمتهای فعلی سهام باز هم مشکل داره و حباب می داند قیمتهای فعلی سهام را و اصلاح شاخص کل ادامه داره
2 نتیجه مذاکرات هسته ای باز هم در هاله ابهام و تمدید که انگیزه ریزش را فراهم می کنه
3 تا زمانی که این دولت مجبور نباشه از این بازار حمایت نمی کنه !!
چرا ریزش ادامه داره دلیل واقعی چیست
حالا میتونه یه چیز دیگه هم باشه
یه سری کارها اصلا توسط اینا صورت نمیگیره
فقط اینا میبینند تغییر کرده میخان توجیه کنند
بعد میفهمند بد توجیه کردند میان حرفشون رو عوض میکنند
مثل سوریه
حرف اول تو سوریه رو ارتشش میزنه
یعنی نمیزنه انجام میده
فقط بشار میاد توجیه میکنه
اینجا هم فکر میکنم سر رشته امور دست یه گروه دیگه هست
نظر