جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4132

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
    این استدلال شما درست نیست .چون کسی که بعد از روز با نوسان کوچکی حاضر بفروش باشد مطمینا همون روز هم به قیمت بالا برسد میفروشه.پس فرقی نمی کنه امروز بفروشه و یافردا.نوسان گیر به هر حال در حال خراب کردن روند هست.حتی وقتی نوسان منفی می دهد چون انتظار رسیدن به سود محقق نشده با عجله می فروشه و در شتاب گرفتن پایین اومدن سهم اثز گذار اشت.چون هموان روز خریده و ضرر چندانی نکرده
    هیچ تصمیمی بی عیب نیست.این هم همینطور ولی باید قانون نوسان گیری روزانه همچنان پا برجا می ماند و بنفع سهامداران صعیفتر بود چون اونها توانایی و وقت کافی برای هر روز معامله ندارند .با این وضعیت اینگونه سهامداران که اتفاقا تازه هم وارد شدند پولشون بیرون میکشن و باعث کاهش عمق بازار میشه.بنابراین در کوتاه مدت ممنوعیت نوسان روزانه شاید مشکلاتی بوجود می آورد ولی بدلیل اینکه تفکر نوسانگیری خارج می کرد و تفکر سهام داری را تقویت میکرد.بنظر من برای واقعی شدن بورس بهتره نوسانگیر ها از بازار خارج بشن تا تعداد زیادی از مردم که همین الان بخاطر سرمایه آنهاست که بورس معتبر شده
    اگر فرق نداشته باشد پس قانون مزخرفی بود که واقعا هم بود
    فرقش اینه که وقتی همون روز بفروشه حجم بالا تر میره و معاملات روان تر میشه و برای روز بعد تکلیف روشن تر است . من بارها دیدم که سهمی اختلاف پایانیش و اخرین قیمتش 3 یا 4 درصد بود ولی روز بعد سهم منفی میشد به سرعت
    ریسک حساب کتاب شما بهم میخورد

حالا فرق داشته باشد یا نداشته باشد ، شما باید مجاز باشی مالی که امروز میخری بتونی همین امروز اگر دلت نخواست نگهش داری یا بهش شک کردی ، بفروشی
    اصلا خریدی ، سود هم نکردی ، یهو پول لازم میشی
    یا متوجه یه موضوع بدی در سهم میشی یا هر چی ف باید بتونی بفروشی با سود یا سر به سر یا ضرر
    در ضمن ما در اغلب مورد سهمی میخریم با نیت اینکه کف باشد یا در مقطع زمانی که خرید میکنیم حس کنیم کف است . اغلب اینطور است
    حالا خریدی و دیدی بد معامله میشه . هیچ اشکالی نداره ، باید بتونی بفروشی

من خودم در ریزش بازار معاملات بسیار زیادی داشتم . در 100 روز گذشته هر روز 80تا 100% فول سهم بودم ، بالای 120 میلیارد تومان هم حجم معاملاتم بوده ، چطور از ضرر های سنگین در رفتم و ضرر سبکی دارم . همین که تونستم همون روز از سهم بد معامله در برم . همون اوائل منظورمه نه الان
    سهم بوده که خریدم از صف فروش ، دیدم بازم صف فروش میشه و یا سر به سر یا همون قیمت خرید دادم رفت . اگر اینکارو نمیکردم قفل اندر قفل میشدم تا 30-40% زیان پائین تر و دیگه فرصت خروج نمیداد و الان دست کم 50% زیان یا کاهش سود بودم در حالی که 10% کاهش سود هستم
    این حق من و شما و همه است و نباید حق را گرفت

در ضمن نوسان گیری روزانه با نوسان گیری با فاصله یک روز چقدر میتونست سهمی را در قیمتی مطلوب نگهدارد ؟ هیچ و هیچ
    نوسان گیری اگر در بازه یک هفته ای ممنوع بود شاید میشد بگی کمی جلوی ریزش ها را بگیره که البته اونم درد بزرگی میشد که کلا خریدار میرفت که میرفت و پشت سرشم نگاه نمیکرد
    نوسان گیری ذات بزار است . اگر نمیخریدند و نمیفروختن که روزانه ده ها هزار میلیاردئ حجم نمیخورد . پس این حجم برای چی میخوره؟ مگر روزانه 15 هزار میلیارد پول وارد بازار میشه ؟ الان وزود پول صفره تقریبا . پس این حجم برای چیست ؟ برای همین خریدن و فروختن ها حالا یا با فاصله یک روز و دو روز و چند روز و یا بیشتر یا همون روز

در ضمن من نفروشم شما نفروشی ... اینها قصه است . نوسان گیر باشه و نباشه بازار کار خودشو میکنه
    شما نفروشی و من نفروشم و ... بخواد بریزه میریزه . یا میریزونند . بخواد هم بره میره چه بفروشی و چه نفروشی
    کل بازار باید میریخت
    بفروشی یا نفروشی باید و باید میریخت و ریخت چون قرار بر این بود . یه قرار دسته جمعی برای کلیت بازار با اندکی تفاوت در ریزش ها
    وقتی قرار بود بریزه و همگی بریزه ، وقتی مثلا سهمی 30% ریخته بود و باید تا 60-70% میریخت ، شما نفروش منم نفروشم دوست و فک و فامیلمون و در همسایه و اکبر اقا و نسرین خانم هم نفروشه ، یعنی رو همون 30% افت باقی می موند ؟
    رمین و زمان را به هم میدو.ختی بازم تا همینجا میریخت
    موضوع اینهاست

بازار وقتی نزولی شد دیگه قصه و نفروشیم و این حرفها سرش نمیشه
    تا نرسه به کف مد نظر و نریزه توان برگشت نداره
    داری میبینی که ، در سهام کوچک ببین ، تانریزه و به اون کف کف کف مد نظر بازار گردانها و بازیگرها نرسه بر نمیگرده و مثبت ها بی دوام است . پس مقاومت و نفروشیم و نوسان گیر مقصر است و اینها همش کشک و قصه تلقی میشود
    خدا نکند بازار سرمایه حالش خراب شود . مقاومت در برابر روند کار بیهوده ای است
    اینها دروسی است که بین سالهای 92 تا 95 اموختم
    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/11/23, 23:47.

نظر

• منیب
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 2440

[ Photo ]
      ?مهم؛
      دستورالعمل اجرايي قانون افزايش سرمايه از طريق صرف سهام با سلب حق تقدم، رسما به شرکت‌هاي بورسی و فرابورسی ابلاغ شد
      @TsePress
      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• ایران دوست
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 81

1344 تومان

نظر

• aminian
          كاربر فعال
          • Oct 2012
          • 663

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
          [ Photo ]
          ?مهم؛
          دستورالعمل اجرايي قانون افزايش سرمايه از طريق صرف سهام با سلب حق تقدم، رسما به شرکت‌هاي بورسی و فرابورسی ابلاغ شد
          @TsePress
          الان تملت بنظرم چند روزه شروع کرده

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

در پی پذیرش شکست در انتخابات از سوی ترامپ، دلار در معاملات شبانه بازار آزاد وارد کانال 24 هزار شد.

---

احتمالا اولین سطح حمایتی دلار 22500 هست.

نظر

• جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4925

کاهش زمان تنفس خوراک تحویلی با قانون توسعه پتروپالایشگاه‌ها مغایرت دارد
              سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به مصوبه اخیر پارلمان درباره کاهش تنفس خوراک تحویلی پترو پالایشگاه‌ها گفت: این مصوبه با سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی و اصل 110 قانون اساسی مغایرت دارد.

نظر

• کاوه آهنگر
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 415

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                اگر فرق نداشته باشد پس قانون مزخرفی بود که واقعا هم بود
                فرقش اینه که وقتی همون روز بفروشه حجم بالا تر میره و معاملات روان تر میشه و برای روز بعد تکلیف روشن تر است . من بارها دیدم که سهمی اختلاف پایانیش و اخرین قیمتش 3 یا 4 درصد بود ولی روز بعد سهم منفی میشد به سرعت
                ریسک حساب کتاب شما بهم میخورد

حالا فرق داشته باشد یا نداشته باشد ، شما باید مجاز باشی مالی که امروز میخری بتونی همین امروز اگر دلت نخواست نگهش داری یا بهش شک کردی ، بفروشی
                اصلا خریدی ، سود هم نکردی ، یهو پول لازم میشی
                یا متوجه یه موضوع بدی در سهم میشی یا هر چی ف باید بتونی بفروشی با سود یا سر به سر یا ضرر
                در ضمن ما در اغلب مورد سهمی میخریم با نیت اینکه کف باشد یا در مقطع زمانی که خرید میکنیم حس کنیم کف است . اغلب اینطور است
                حالا خریدی و دیدی بد معامله میشه . هیچ اشکالی نداره ، باید بتونی بفروشی

من خودم در ریزش بازار معاملات بسیار زیادی داشتم . در 100 روز گذشته هر روز 80تا 100% فول سهم بودم ، بالای 120 میلیارد تومان هم حجم معاملاتم بوده ، چطور از ضرر های سنگین در رفتم و ضرر سبکی دارم . همین که تونستم همون روز از سهم بد معامله در برم . همون اوائل منظورمه نه الان
                سهم بوده که خریدم از صف فروش ، دیدم بازم صف فروش میشه و یا سر به سر یا همون قیمت خرید دادم رفت . اگر اینکارو نمیکردم قفل اندر قفل میشدم تا 30-40% زیان پائین تر و دیگه فرصت خروج نمیداد و الان دست کم 50% زیان یا کاهش سود بودم در حالی که 10% کاهش سود هستم
                این حق من و شما و همه است و نباید حق را گرفت

در ضمن نوسان گیری روزانه با نوسان گیری با فاصله یک روز چقدر میتونست سهمی را در قیمتی مطلوب نگهدارد ؟ هیچ و هیچ
                نوسان گیری اگر در بازه یک هفته ای ممنوع بود شاید میشد بگی کمی جلوی ریزش ها را بگیره که البته اونم درد بزرگی میشد که کلا خریدار میرفت که میرفت و پشت سرشم نگاه نمیکرد
                نوسان گیری ذات بزار است . اگر نمیخریدند و نمیفروختن که روزانه ده ها هزار میلیاردئ حجم نمیخورد . پس این حجم برای چی میخوره؟ مگر روزانه 15 هزار میلیارد پول وارد بازار میشه ؟ الان وزود پول صفره تقریبا . پس این حجم برای چیست ؟ برای همین خریدن و فروختن ها حالا یا با فاصله یک روز و دو روز و چند روز و یا بیشتر یا همون روز

در ضمن من نفروشم شما نفروشی ... اینها قصه است . نوسان گیر باشه و نباشه بازار کار خودشو میکنه
                شما نفروشی و من نفروشم و ... بخواد بریزه میریزه . یا میریزونند . بخواد هم بره میره چه بفروشی و چه نفروشی
                کل بازار باید میریخت
                بفروشی یا نفروشی باید و باید میریخت و ریخت چون قرار بر این بود . یه قرار دسته جمعی برای کلیت بازار با اندکی تفاوت در ریزش ها
                وقتی قرار بود بریزه و همگی بریزه ، وقتی مثلا سهمی 30% ریخته بود و باید تا 60-70% میریخت ، شما نفروش منم نفروشم دوست و فک و فامیلمون و در همسایه و اکبر اقا و نسرین خانم هم نفروشه ، یعنی رو همون 30% افت باقی می موند ؟
                رمین و زمان را به هم میدو.ختی بازم تا همینجا میریخت
                موضوع اینهاست

بازار وقتی نزولی شد دیگه قصه و نفروشیم و این حرفها سرش نمیشه
                تا نرسه به کف مد نظر و نریزه توان برگشت نداره
                داری میبینی که ، در سهام کوچک ببین ، تانریزه و به اون کف کف کف مد نظر بازار گردانها و بازیگرها نرسه بر نمیگرده و مثبت ها بی دوام است . پس مقاومت و نفروشیم و نوسان گیر مقصر است و اینها همش کشک و قصه تلقی میشود
                خدا نکند بازار سرمایه حالش خراب شود . مقاومت در برابر روند کار بیهوده ای است
                اینها دروسی است که بین سالهای 92 تا 95 اموختم
                توی حرفای شما "فقط من مهم هستم و نسبت به بازاری که در آن نفع میبرم هیچ مسوولیتی ندارم" موج میزند

حجم معامله ای که خریدار و فروشنده اش یکنفر باشد کاذب است و هیچ تاثیری در بازار ندارد.
                ازطرفی با این سفته بازی ها هزاران نفر که تحمل ضرر های این سفته بازی ندارند از بازار خارج میشوند و عمق بازار کم میشود واتفاقا این بیشترین ضرر میزند هم برای معامله گران دایم هم بقیه
                عمق بازار و افزایش حجم فقط با افزایش تعداد معامله گران باید تقویت شود والا پایدار و تاثیرگذار نخواهد بود
                درضمن وقتی معاملات روزانه حذف شود معامله گر کم کم یاد میگیرد بلند مدت تر سهم ارزیابی کند و از روی شانس و بزن در رو تصمیم نگیرد و این باز هم به پایداری قیمت ها تاثیر می گذارد و باعث میشود افراد با تحلیل و فکر سهم معامله کنند

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4719

ملت دارند خود زنی می کنند یک دست اینها را بگیره ! رنجهای منفی 10 درصدی می زنند ! چی شده ؟ چرا اینجوری شدن ملت !/.:blinksmiley.:/

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

متاسفانه احتمالا یک عده در شانتاژ اخیر پالایشی ها گرفتار شدند

نظر

• Elcid
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 1239

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                      [Forwarded from کانال کمپین بورس (دبير كمپين بورس)]
                      ������ #فوری
                      دفاع از ممنوعیت معامله اوراق بهادار توسط کارکنان سازمان بورس

دیوان عدالت اداری اعلام کرد:
                      ������در پی شکایت شاکی خصوصی از سازمان بورس و اوراق بهادار، برای تصویب مصوبه‌ای که به‌منظور پیشگیری از هرگونه رانت، کارکنان این سازمان را از معامله هرگونه اوراق بهادار ممنوع کرده، هیات تخصصی صنایع و بازرگانی دیوان عدالت اداری با بررسی این شکایت رای به تایید این مقرره داد و مهر تاییدی بر این مقرره ضد رانتی زد.
                      ������✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️
                      قدم به قدم
                      پيروزي از آن ماست✌️
                      #کمپین_اعتراضات_بورس

boursecampaign
                      قبلا هم نمیتوانستند بخرند اما مگه میشه گفت خانواده و اقوام آنها هم نتوانند بخرند

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

حجم معاملات عالی هست،
                        شیفت بازار روی سهم های کوچک و جامانده محسوس هست
                        سهم های زیاد در رشد اول سال شرکت نداشتن ولی در اصلاح اخیر همراه بازار بودن

نظر

• سرمایه گذار
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1925

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                          حجم معاملات عالی هست،
                          شیفت بازار روی سهم های کوچک و جامانده محسوس هست
                          سهم های زیاد در رشد اول سال شرکت نداشتن ولی در اصلاح اخیر همراه بازار بودن
                          البته در تایید فرمایش جنابعالی سهامی ریالی ( بانک و خودرو) مورد اقبال قرار خواهند گرفت
                          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3124

اجماع علیه سرعت‌گیر بورس

▫️ صاحب‌نظران بازار سرمایه در یک نظرسنجی به حذف «دامنه نوسان» رای قاطع دادند؛

▫️ نظرسنجی کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران از مدیران این نهاد، حکایت از اجماع دسته‌جمعی

به آثار نامبارک این محدودیت قدیمی و تمایل به باز شدن دامنه نوسان سهام دارد.

با این حال سیاست‌گذار بورسی همچنان بر حفظ این محدودیت خودساخته اصرار می‌ورزد.

.

@boltann

نظر

• ebiman
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 2071

دوستان نظرتون در مورد پذیرش نویسی حگردش چیه؟
                              به درد میخوره بنویسیم ؟
                              سلام

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

در اصل توسط dadash پست شده است View Post
                                اجماع علیه سرعت‌گیر بورس

▫️ صاحب‌نظران بازار سرمایه در یک نظرسنجی به حذف «دامنه نوسان» رای قاطع دادند؛

▫️ نظرسنجی کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران از مدیران این نهاد، حکایت از اجماع دسته‌جمعی

به آثار نامبارک این محدودیت قدیمی و تمایل به باز شدن دامنه نوسان سهام دارد.

با این حال سیاست‌گذار بورسی همچنان بر حفظ این محدودیت خودساخته اصرار می‌ورزد.

.

@boltann
                                سلام
                                حذف دامنه نوسان اونم با این افراد بعضاً بیسوادی که در بازار حضور دارند به نوعی خودزنیه .
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X