جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amirparsamosavi
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 606

پاسخ : جــــو بــــازار

آقای هلالات می گفتند صف های فروش دیروز به علت فشار یه سری صندوق ها و حقوقی ها برای تصفیه حساب اعتبارها در آخر آذر ماه هست

میشه بگید آقای هلالات پس صف های فروش امروز برای چی هست؟

و ایضاً صفهای فروش فردا و پس فردا ؟

ظاهرا یه عده می دانند قراره در سالگرد شهادت سردار قراره یه اتفاقاتی بیفته تا خون شهید هسته ای هم پایمال نشه

دوستان نظر بدهند لطفا که آیا خروج موقت از بازار به صلاحه ؟

حمایت شاخص در 1334000 هست؟

شستا هم داره به صف فروش سلام میکنه

بیا برادر تامین اجتماعی ، بیا که خوش آمدی

خداییش شاخص چطوری مثبته؟

باید به اینها یه مدال برای شاخص سازی داد

نظر

• بورس باز قهار
      عضو فعال
      • May 2020
      • 1979

بازار داره خطرناک میشه حمایت پالایشی و شستا از دست رفت
      خودرویی رفت رو هوا

کلا دعوای مجلس و دولت جالب نیست
      باید مراقب باشیم

شک نکنید این اصلا ها به بقیه بازار هم سرایت میکنه حتی سهام کوچک

کلا بازار مشکوکه

امروز روحانی حرف رفراندوم زده
      از طرفی انتقام سخت در کانال ها صحبت میشه
      دشب تحرکاتی در عراق و حمله به سفارت مطرح شد

اینم رو بگم 25 درصد سهام هستم و در حدود 1 میلیارد تومان نگید نقده

نظر

• منیب
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 2439

بازارخوبه سهم های شاخص سازدولتی که اول سال 10برابرکردن منفی کسی هم این سهم های حبابی بی بنیادنمیخردبانکی ربوی حلبی ساز پالایشگاه حباب اندرحباب سهمهای بنیادی عالی عالی
        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• بورس باز قهار
          عضو فعال
          • May 2020
          • 1979

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
          بازارخوبه سهم های شاخص سازدولتی که اول سال 10برابرکردن منفی کسی هم این سهم های حبابی بی بنیادنمیخردبانکی ربوی حلبی ساز پالایشگاه حباب اندرحباب سهمهای بنیادی عالی عالی
          اگر بخواهیم حرف از بنیاد بزنیم سهام شاخص ساز و بزرگ تو اولویت هستند پتروپالایشی ها و فلزاتی ها

سهام کوچک که سوپر حباب هستند اکثرشون

الان بازار تلیسه بدو تا بانک ایران زمین خرید
          یا غذایی ها بازار غپبنو 7 هزار میلیارد تومان مگه چه خبره حالا سراغ فروش شرکت خندت می گیره

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

شاخص هم بالاخره منفی شد
            اکثر سهم ها مخصوصا شرکتهای بزرگ منفی
            شاخص تا همین چند دقیقه پیش مثبت!!
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• عادل عطایی
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 331

آمار معاملات در ساعت 12:30 برخلاف نظر دوستان در این تاپیک تعداد زیادی از سهم ها در صف خرید یا نزدیک اون معامله شدند. که عموما سهمام شرکت های کوچک و متوسط بودند. شرکت های بزرگ عموم در حال از دست دادن حمایت ها.
              اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3083

جمهوری اسلامی: جام زهر جدید در دست؛ آماده برای یک «نرمش قهرمانانه» دیگر

احمد رأفت

علی خامنه‌ای در ديدار با خانواده قاسم سلیمانی و ستاد برگزاری سالگرد کشته شدن فرمانده سپاه «قدس» گفت:

«اگر بتوان تحریم‌ها را رفع کرد حتا یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم!»

مجمع تشخيص مصلحت نظام به دستور علی خامنه‌ای، بررسی مجدد پیوستن جمهوری اسلامی

به لایحه مبارزه با پولشویی یا FATF را در دستور کار قرار داد.

حتی در صورت برداشته شدن کلیه تحریم‌های آمریکا، جمهوری اسلامی بدون تصویب FATF و

خروج از لیست سیاه «گروه اقدام مالی» نخواهد توانست به سيستم بانکی بین‌المللی بازگردد.

دولت حسن روحانی با خوشبینی بیش از حد به مذاکرات احتمالی با آمریکا و برداشته شدن تحریم‌ها،

لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ را بر مبنای عادی شدن روند فروش نفت و گاز به مجلس شورای اسلامی ارائه داد.

محکومیت بی‌سابقه جمهوری اسلامی در پیامد اعدام روح‌الله زم مدیر «آمدنیوز»

و افزایش فشارهای کشورهای اروپایی می‌تواند جمهوری اسلامی را مجبور به بازگشت

به میز مذاکره‌ای فراتر از برجام و علی خامنه‌ای را وادار به نوشیدن جام زهر جدید همراه با یک «نرمش قهرمانانه» دیگر کند.

.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

30000 تا سهم فقط 3000 تومن :D (پولشویی محسوب نمیشه؟)

========================

دارم به بازگشایی خمحرکه در +100 درصد فکر می کنم و تایید ناظر :D

یادش بخیر همینجوری یهویی +100 تایید می کرد
                  آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2020/12/21, 14:50.
                  از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• عادل عطایی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 331

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                    30000 تا سهم فقط 3000 تومن :D (پولشویی محسوب نمیشه؟)

========================

دارم به بازگشایی خمحرکه در +100 درصد فکر می کنم و تایید ناظر :D

یادش بخیر همینجوری یهویی +100 تایید می کرد
                    تو روزهای قبلش هم همه معاملات روی 1 ریال بوده. خرده فروشی دو سه تا صندوق دیگه رم دیدم اونا هم همین بودن. یه نکته ای داره. احتمالا ابطال واحدها یا یه هم چین چیزی باشه.
                    اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• parsianbourse.ir
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 64

امروز حقیقی‌ها حدود ۱۵۰میلیارد تومان وارد بازار سهام کردند. ارزش کل معاملات خرد ۱۴هزار و ۴۲۰میلیارد تومان بود، افراد حقیقی ۵۲درصد یعنی هفت هزار و ۴۸۰میلیارد تومان سهام خریدند و مازاد خریدشان یک درصد از کل معاملات شد.

بیشترین ورود پول حقیقی به بورس و فرابورس در سه گروه «محصولات شیمیایی»، «ساخت محصولات فلزی» و «مواد و محصولات دارویی» رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروه‌های «بانک‌ها و موسسات اعتباری» و «خودرو و ساخت قطعات»به نفع حقوقی‌ها تمام شد.

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2439

[Forwarded from سالار صفایی (Salar)]
                        دزدی جدیدم اینجوریه که من که امکانات ، سبد و سبدگردانی چیزی دستم هست میام و رو منفی کامل ۲۰ میلیون سهم میخرم و یه رنج ۲ میلیونی هم به ۵ مثبت میزنم و سهم خودم رو که بالا گذاشتم میفروشم . اینجوری هم بازارگردانی کردم مثلا ، هم سود ۱۰ درصدی برا خودم کنار گذاشتم .

بعدم میرم پیش مدیر و میگم من ۲۰ میلیون سهم امروز جمع کردم میانگین منفی ۴ ، دیگه نمیگم ۲ میلیونش رو به بالای کامل خریدم و سهم خودمم ورداشتم و بازار رو هم بهم ریختم و الکی سهم رو آوردم تو یسری فیلترا و یسری هم هول هولکی رو ۴ مثبت خریدن !!

البته من از این شارلاتان بازیا زیاد بلدم و این یکی از انواعش هست که اینجا گفتم ، مثلا با همین تخفیف کارمزد که میگیرم ، حاضرم فقط نوسان ۵ درصدی بگیرم تو حجم بالا ، تا شامل تخفیف کارمزدش شیرینش بشم !

باید بگم ، این پول از گوشت سگ برام حروم تره و دزدی من از هر دزدی کثیف تره و این رو هم اینجا نوشتم که به خودم و اونی‌که مث‌ من نون میخوره بگم با دسته کورا طرف نیستیم .

این روزا مدام این بازیها داره تکرار میشه و این فقط بخش کوچکی از کثافت زیر پوسته زیبای اینجور بازارهاست ...

@salarsafaie

سال 84 به این مطالب آگاهی کامل داشتیم
                        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• Deutschland
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 838

• [*=center]تتر

264,000(2.72%) 7,000

نظر

• Deutschland
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 838

ورود زیردریایی هسته ای USS Georgia با بیش از 154 موشک کروز Tomahawk مسلح به خلیج فارس - نیروی دریایی ایالات متحده

Tweet zitieren

نظر

• سهامدار خرد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 2323

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                              [Forwarded from سالار صفایی (Salar)]
                              دزدی جدیدم اینجوریه که من که امکانات ، سبد و سبدگردانی چیزی دستم هست میام و رو منفی کامل ۲۰ میلیون سهم میخرم و یه رنج ۲ میلیونی هم به ۵ مثبت میزنم و سهم خودم رو که بالا گذاشتم میفروشم . اینجوری هم بازارگردانی کردم مثلا ، هم سود ۱۰ درصدی برا خودم کنار گذاشتم .

بعدم میرم پیش مدیر و میگم من ۲۰ میلیون سهم امروز جمع کردم میانگین منفی ۴ ، دیگه نمیگم ۲ میلیونش رو به بالای کامل خریدم و سهم خودمم ورداشتم و بازار رو هم بهم ریختم و الکی سهم رو آوردم تو یسری فیلترا و یسری هم هول هولکی رو ۴ مثبت خریدن !!

البته من از این شارلاتان بازیا زیاد بلدم و این یکی از انواعش هست که اینجا گفتم ، مثلا با همین تخفیف کارمزد که میگیرم ، حاضرم فقط نوسان ۵ درصدی بگیرم تو حجم بالا ، تا شامل تخفیف کارمزدش شیرینش بشم !

باید بگم ، این پول از گوشت سگ برام حروم تره و دزدی من از هر دزدی کثیف تره و این رو هم اینجا نوشتم که به خودم و اونی‌که مث‌ من نون میخوره بگم با دسته کورا طرف نیستیم .

این روزا مدام این بازیها داره تکرار میشه و این فقط بخش کوچکی از کثافت زیر پوسته زیبای اینجور بازارهاست ...

@salarsafaie

سال 84 به این مطالب آگاهی کامل داشتیم
                              خب شما که این چیزارو بلدین با مدرک وحساب کتاب مدرک کنین بفرستین دفتر رئیسی قوه قضائیه

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

در اصل توسط parsianbourse.ir پست شده است View Post
                                امروز حقیقی‌ها حدود ۱۵۰میلیارد تومان وارد بازار سهام کردند. ارزش کل معاملات خرد ۱۴هزار و ۴۲۰میلیارد تومان بود، افراد حقیقی ۵۲درصد یعنی هفت هزار و ۴۸۰میلیارد تومان سهام خریدند و مازاد خریدشان یک درصد از کل معاملات شد.

بیشترین ورود پول حقیقی به بورس و فرابورس در سه گروه «محصولات شیمیایی»، «ساخت محصولات فلزی» و «مواد و محصولات دارویی» رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروه‌های «بانک‌ها و موسسات اعتباری» و «خودرو و ساخت قطعات»به نفع حقوقی‌ها تمام شد.
                                امروز نقدینگی خاصی وارد بازار نشده اگر هم شده به نسبت خروج نقدینگی کمتر بوده

البته هر روز ورود و خروج نقدینگی به بازار داریم اما تراز ان باید محاسبه کرد که منفی بوده
                                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

در حال کار...
                                X